He said what?!


Igår sa han att jag fullkompligt strålar. Och att vi inte setts på evigheter. Trots att jag flikade in att vi sett varann som hastigast i lördags.

Nu blir det en kopp med frisörskan innan det är dags för jobb igen.Smash Into You


Fantastiska Fantasier


Jag är tom. Utan känslor. Utan inspiration och idéer. Men full av fantasier. De tar mig bort ibland. Fantasierna. Jag är nog en av världens bästa på att drömma mig bort. Bort till en annan värld.

Jag har haft några bra lediga dagar nu. Mycket tid har spenderats med mina bästa. Och min röda pärla har tvättats, dammsugits, dammats och vaxats. Den skiner! Igår umgicks jag med C-J-L, sen Tinan och sist Helén. Det är bra. Då slipper man grubbla så mycket. Kvällen avslutade jag med att skratta mig glad i magen tillsammans med Torsk på Tallin. Jag, mörkret, tankarna, popcornen, levande ljus, den röda fotöljen, cola, ensamheten och dvdn.

Idag är man tillbaka i ekorrhjulet igen. Varje dag. Hela tiden.


Magiska fotöljMina älskade änlgar


Tidig start på morgonen idag. Träning stod på schemat. Core och powerwalk. Hemma, duschad och luktar gott igen. Snart blire lunch med frisörskan. Livet är allt bra i mellanåt ändå. En frisör borde alla ha som vän. Den 6 juni ska min frisör styla mitt hår inför bröllopet jag ska gå på. Hon får mig att känna mig fin. Som en prinsessa. Hon är en ängel. En av mina älskade änglar.Jag hade nästan kunnat göra vad som helst för att få denna drömmenWe are Unbreakable


Idag känner jag mig ensam igen. Den där jäkla ensamheten. Den tar sönder mig. Tinan var här och promenerade med mig länge och väl i eftermiddags. Det var tur det. Annars tror jag inte att jag hade överlevt den här dagen. Som vanligt spånade vi vidare om allt möjligt. Hon får ta mycket. Att hon orkar med mig! Hm.. haha att vi ens orkar med varandra?! Tror faktiskt att vi är unbreakable.

Igår hade jag på mig en av mina bästa klänningar. Jag är fullkomligt tokig i den. Den kan aldrig bli fel. Den är underbar. En värdefull dyrgrip. Igår såg jag ett mycket vackert ansikte. Killar som inte är kostymkillar blir otroligt heta i kostym när de väl har det måste jag säga! Stiligt är ordet.

Jag fortsätter kvällen framför tvn med popcornen som mitt bästa sällskap för kvällen.


 

Den underbara klänningen och goda vänner
 


Prinsessan goes PARTY!


Nu när arbetspasset är avklarat håller jag på att förvandla mig till en partyprinsessa. Den stora frågan är bara, what to wear?En riktigt partysessa


Full av tvivel..


Vissa människor förstår jag mig inte på. Känner mig lite besviken på min vän K. Vi hade en bio-dejt ikväll, det var till och med han som frågade och ville. Men nu helt plötsligt kommer det fram att han har bokat tvättid ikväll. Jag förstår inte riktigt vad han egentligen vill med oss. Han är skum. Svår. Men ändå tycker jag om honom. Han är bra. Men besviken blir man. Har dock pratat av mig länge och väl med frisörskan och som tur är har jag fröken H som umgås med mig istället ikväll.. Jag är kanske inte så ensam som jag tror trots allt.

Känner mig dock så misslyckad. Känner mig fet och ful. Jag är så fylld av tvivel. Jag vill verkligen inte vara det. Jag vill vara ödmjuk, full med pondus, glädje och självkänsla! Hur gör man?!Kate Moss for Topshop - Cool stuff  

När verkligheten kommer ifatt & Dreams of Vegas


Totalt brutalt jätte-bröt-förkyld. Vaknar upp mitt i natten av att jag knappt kan andas. Tjock i halsen och täppt i näsan. Jag ogillar det här. Inte kan jag bestämma mig för hur jag mår inombords heller. Vågar jag vara glad? Borde jag vara ledsen? Jag har ingen koll på någonting just nu. Jag är bara tom. Helt jättetom. Känner mig ensam och övergiven. Ändå är jag inte det. Jag ska snart gå till Paggan och luncha med C-J-L och Fröken H. Ikväll ska jag träffa Krille. Så jag förstår verkligen inte varför jag yrar om min ensamhet. Imorgon efter jobbet ska jag på tillställning hos en arbetskamrat och sedan ska vi ut på lokal. Så egentligen borde jag inte känna mig ensam ett dugg! Men ändå så gör jag det. Jag vill ha någon att dela allt med igen. Jag vill ha någon som finns där för mig. Jag vill ha någon som ger mig ömhet och närhet. Någon som får mig att känna mig uppskattad, älskad och behövd. Någon som får mig att känna mig som en prinsessa! På riktigt.

Min egna prestationsångest tar snart död på mig. När ska jag ta det lugnt och ta hand om mig själv på bästa sätt?! Borde jag inte lära mig hur man gör snart?

Dagens låt: Katy Perry - Waking up in Vegas (det där gjorde han bra Andreas C)Måtte Idol dra igång snart så att man har något att titta på..


Champagne-killar och flickan med halsontet


Jobbar på med full fart mot helgen. Ledig dag imorgon och ledig kväll på lördag! Weihooo!
Mitt kvällspass idag och mitt dagspass på lördag kan nog dock bli livfulla sådana. Hotellet är invaderat av backslick-killar med god smak för champagne. Strängt. Men kan bli en intressant syn. Jag hoppas på många goda skratt.

Någon som vill hänga med mig på lördagkväll?
Inga planer. Inga idéer. Inga vänner?

Halsontet är ett faktum. Smärtfullt är bara förnamnet. Hoppas jag piggnar till. Besöket hos blodcentralen imorgon är avbokat. Känns inte okej att tappa mitt blod just nu. 

Åter mot jobbet. 
Ingen rast eller vila!Yummie! Bra skit den där, Dompan
 

Feeling Sad


Idag känner jag mig lite nere.
Ingenting har hänt. Det är nog just därför jag känner mig nere.

Jag har dessutom helt plötsligt fått ont i halsen. Och blivit trött och tung i huvudet. Beror det på att jag delade glas med killen som igår fick diagnosen halsfluss? Jag dör hellre!

Jag tänker mycket på något som Björnen säger. Som han sagt många gånger. Han säger att jag är alldeles för svår. Till och med alldeles för svår för mitt eget bästa. Tänk så är det så?! Men hur fan blir man lätt då? Blir man lyckligare för att man är lätt?

Jag proppar i mig värktabletter går och knyter mig.Längtan - Tänk om man någonsin kunde få komma tillbaka


The Scarf


Filmen var okej. Att gå på bio gillar jag! Skamligt dyrt bara. Men mysigt!
Jag sitter här och muttrar.
När jag väl tagit mitt förnuft till fånga efter mycket tänkande och ska ge mig på att beställa Chris´ scarf så finns den inte! Det var nog inte meningen att jag skulle ha den.
Ska sitta här och sura lite till över det innan jag vilar de blå.Boken är bättre enligt H

LEEEEDIIIIIG!


Idag har jag haft en bra dag. Trött  och sliten efter helgens allt jobbande! Men jag styrde kosan mot min bästa Tina. Vi uträttade ärenden på stan, lunchade och jiddrade om både det ena och det andra må jag säga. Som vanligt koncentrerades vårt snack på killarna i våra liv. För händelserika kärleksliv har vi. Jo, ja, jisses! Visst Tinan?

Nu sitter jag här i den röda fotöljen, pustar ut, grubblar samt förbereder mig inför kvällens biobesök med mannen som kallar mig för Prinsessa och R. Blir nog mysigt. Någon som sett Änlgar och demoner? Något att ha?

Och nä, fråga mig inte hur det hela gick till. För ärligt talat så vet jag inte det själv...Chris´ SNYGGA sjal, jag vill också ha! Gorgeous!Jag gillar


Omger mig just nu med väldigt vackra människor.
Jag gillar...

Tillbaka till arbetet igen. Imorgon är jag äntligen LEDIG!!Vem kommer och organiserar min hatthylla fylld av ett virrevarr av sjalar?Äta, Jobba, Sova, Dö


Nu är det mycket jobb igen. Mycket mycket.
Jag känner noll inspiration.
Idag blir det träning och jobb.Flickan längtar till September


Just another manic monday?


Såhär efter kvällspromenaden ska jag vara ambitiös och visa er min måndag i bilder. Bara klicka! Varning för extremt mycket Beyoncé!

                  

That's it guys and dolls. I warned you!

Äventyrens dag med Björnen


Idag må ni tro har jag lärt mig bara nya saker!
Jag har lärt mig att Björnen kan vara ganska mjuk i alla fall. Han har lärt mig hur man gör när man går på auktion ute på vischan. Efter en fantastisk lunch lärde han mig dessutom hur man skjuter iväg tre hinkar fulla med golfbollar på en drivig range. Det är viktigt med det rätt swinget ska ni veta. Han är minsann en kille som kan!Beyonce - If I were a Boy, even just for a Day

(http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/live/article5123177.ab)
I am...


Beyoncé, vilken kvinna!
Say MY name!

  

...YOURS!The BIG day!


Vad i hela friden är det som händer?
Jag ska på auktion med Björnen imorgon. Ja jag undrar verkligen vad det var som hände?!

Öppningen på en konversation över internet:

Björn: du ska inte med på auktion imorron?

Helt plötsligt förstår jag absolut ingenting. Men spännande ska det bli. Inte själva auktionen men mötet.
Jag ska försöka släppa tankarna och nervositeten för en stund. För ikväll är det dags! Dagen D. Beyoncé is the shit. Det är allt jag har att säga. Det pirrar och bubblar där inne i magen. Vilken dag och kväll vi kommer att få, jag och Tinan! Så som vi har längtat. Ända sedan december faktiskt.

Göteborg och BEYONCÉ - Here we here we here we GOOOO!
ÄNTLIGEN!


 


Nercabbad söndag med pirr i magen


Underbar dag idag! Vi har kört nercabbat på Hallands vackraste väg. Mitt favoriställe!
Mycket tankar efter möte med målaren igår. Men man ska inte tänka. Det blir man inte klokare av.
Imorgon är det dags! Världens bästa Tina, Göteborg, Skandinavium och BEYONCÉ! Vilken fantastisk dag och kväll det kommer att bli! I can't wait! Såna här saker är man värd!Mañana Mañana
DKNY
JAG VILL HA!!
Trött flicka på en helt vanlig lördag. Nästan. En LEDIG sådan!


Jag fortsätter... Im still "living the dream".. Idag är jag dock seg seg seg. Att man kan vara så svag. Falla för den snygga killen som tycker att man är en prinsessa. Följa med ut till hans föredetta jobb. Sitta och jiddra till 5 på morgon och bli bjuden på galopp efter galopp. Jag vi snackar ju förståss öl och inte hästar. Jättesmart verkligen när man knappt hunnit återhämta sig från magkatarren. Jag är så korkad så korkad. Och ångest får jag också alltid när alkohol har varit inblandad trots att jag tror att jag skött mig bra. Varför varför varför? Svagheten såklart! Och avslappningen. Givetvis lyckades jag få en kille efter mig också. Som jag inte ens tyckte var intressant. Han var enveten den stackaren. Alla vet ju hos vem mitt intresse finns. Jag undrar hur svårt det kommer att bli...

Idag blir det nya tag. Jag ska ta mig ut i solen. Njuta.Köpa räkor inför kvällen. För ikväll blir det mys med en massa tjejer. Räkor och vitt vin. Lite dans ute på lokal. Jag ser fram emot det! Ja ni läser rätt och förstår nog rätt. En LEDIG lördag! Wonderful!Nej man får inte nog av Andreas. Han får vara med en gång till och blända mig.Walking on a Dream


I'm a princess! En fin sådan dessutom. Det sa han i alla fall!
Dagens låt som går på repeat innan en lång dag på jobbet är Walkng on a Dream med Empire of the sun.Empire of the Sun - Walking on a DreamPsycho Circus
Jag vill gå på Britney's Circus i juli i Globen!
Jag får nog tyvärr inse mina begränsningar. Både ekonomisk och tidsmässigt.
Men jag vill!


Magkatarr is killing me!!!


Där fick man för att man verkligen ansträngde sig. För att man ryckte upp sig. Hela dagen har spenderats i liggande läge mestadels i fosterställning i den röda soffan ömsom den stora sängen. De enda gångerna jag har rest mig upp är de gångerna jag gått på toaletten för att kräkas. Det jag beskriver mina vänner är magkatarr. Illamående och en förbannad smärta. Så ont att man inte fixar att stå upp rakt. Sjukanmälan från jobbet fick göras redan i förmiddags. Och tur är väl det att jag för en gångs skull tog mig själv på allvar. För just nu hade jag inte fixat att gå till jobbet. Jag åt precis för första gången idag. En rostad macka med gurkor. 

Jag vet att det här är en varning. En varning som säger att jag måste lugna ner mig. Ta det lugnt. Men hur fasen blir man lite mer soft och chill? Hur gör man när man slappnar av från städig oro, tankar och jobb? Got any good advice?Idag tröster jag mig med Zlatan istället

 

Jag rycker upp mig!


Nä nu får jag fanimej skärpa till mig.
Dags att höja på hakan!
Och njuta av Idol-Andreas bländande leende.Plastic really is fantastic!Noll inspiration. Nada. Zero.


Sick and tired. Kall, ensam och ledsen. Tom. Inspirationen är lika med noll. Haft Tinan på besök idag. Gott. Jag fortsätter att leva på drömmarna. Drömmarna om Beyonce på måndag, om Madonna på Ullevi i augusti, om Han den där, om Westcoast of America, om världens vackraste hantverkare i bländande vita kläder.. Oh yes, this is all keeping me alive and kicking!
 


Måndag Tina. Måndag is the shit!


Ensamheten


Idag känner jag mig nere och ensam.
What is there to do?There can be miracles
When you believe
Though hope is frail
Its hard to kill
Who know what miracle
You can achieve
When you believe
Somehow you will
You will when you believePustar ut och laddar om batterierna...


Jobb jobb och jobb! Är hemma och pausar lite mellan arbetspassen.

Räkmacke-lunch ute i solen med K igår. Jobbet i receptionen var kaotiskt och stressigt. Inatt har jag dock sovit som den prinsessa jag är. Så idag är jag stark. Ikväll ska jag håva in fett med dricks så att jag kan leva flott nästa vecka också. Snart är det dessutom dags för Beyonce-konsert med Tinan.

Life is good!Today I'm wearing this
 


Favoritfynd som bara kostade mig 4 pund på Primark

RSS 2.0