Important Information!


Jag TACKAR för alla vykort, sms och hälningar som kom i samband med födelsedagen! Tack för omtankarna, det värmer! Bästa bästa bästa vänner!



Frusen Birthday Girl




Stora händelser ska firas!

Födelsedagshelgen är över. Därmed slut på firande. Nästan. Jag ska försöka bjuda in lite tjejer på försenad födelsedagsfika nästa helg tror jag. Jag har haft en bra helg faktiskt. Den började med lite jobb i fredags. Jag jobbade andra passet ensam. Det var hyffsat lugnt. Kvällens stora händelse var incheckningen av super-mega-kändisen Timell. Martin Timell. Jag har alltid trott att jag inte tycker om honom, men han är en trevlig karl med mycket humor.
Det blev lite jobb i lördags också mellan 9 och 16. Vilken lyckad dag! Alla som checkade ut var så glada och nöjda. Då kan man inte annat än le. Gästernas humör smittar av sig! Incheck gick alldeles lysande också, inga trötta, irriterade eller sura människor. Alla var uppe i varv, glada och förväntansfulla. Vi hade kul J och jag! Jag fortsatte dagen med middag hos päronen och till sist en hejdundrande fest med Tina och Martin som slutade på Harry's. Verkligen lyckad kväll, så roligt har jag inte haft på länge. Den resulterade till och med i efterfest för mig C-J-L med en massa killar där det bjöds på delikat middag med fläskfilé och kantarellsås. Fint ska det vara.

Sen kom den. Den stora dagen. Födelsedagen! 
Dagen började med frukost och presenter. Precis som förr i tiden när man var liten.
Sedan spenderade jag och min familj dagen på  http://www.hofsnas.se/, vilket vackert ställe! Tänk så många sådana ställen som finns, som man borde besöka men som man inte vet ens existerar. Vi kalasade med en tvårätters middag, promenerade i den vackra naturen och tog oss även in till Borås där det blev lite stadsvandring. Till min förvåning en riktigt trevlig stad!

Idag var det nya äventyr på schemat. Jag och fröken H cyklade till brandstationen för att möta upp lite jobbarkompisar och ha brandutbildning. I tre timmar! Men verkligen nyttigt och bra! Vi släckte bränder, kvävde eld på brinnande dockor och övade oss på att använda brandslangarna (vi har det på jobbet, därför måste vi kunna använda dem). All information man fick borde man få höra oftare. Sånt kan man aldrig höra för många gånger. Det samma gäller hjärt- och lungräddning och såna övningar.

Sen blev det lunch och i eftermiddags blev det lite fikastund med C-J-L.
Ännu ett avsnitt av Idol har tittats på. Nu blir det fortsatt chill i soffan.

Over and out dear friends.




Ny partyblåsa


 


Arbete och motion = vardagen

Arbetsdagen är avklarad!
Ganska smärtfri faktiskt. Trots att klockan ringde 05.30 i morse.
Ska gå ner och möta upp Helén för en långpromenad. vid stranden.
Passa på att njuta av det underbara vädret. Härligt!



Footloose - Jag vill Jag vill Jag vill se!



Ålderskris..

Piggare efter träningen! Spanar in Filip och Fredrik på femman. Funderar dock på att inta min säng snart. 06.45-16.00 jobbar jag imorn. Omänskligt tidigt! I alla fall i min värld..

Måndagen i Göteborg var en perfekt dag! Inhandlade en ny festklänning och ett par bruna stövlar. Tog en lång lunch och fika med Lina. Skönt att uppdatera varandra om vad som händer i våra liv. Lina har tagit ett av sina svårtaste beslut någonsin ever. Och jag står bakom dig, det vet du! Alltid! Lina är en mycket klok tjej som även fick mig att höra av mig till E. Mot min vilja. Eller kanske inte. Jag vill egentligen höra av mig till den grabben hela tiden. Men ändå så vill jag inte. Tror det handlar om stolthet eller något. Lina är övertygad om att han är intresserad. Och han svarade minsann. Igen. Pencillinkur minsann. Kan undra om han kommer att höra av sig som han lovade?! Det återstår att se. Nu kan jag inte göra mer. Jag försöker att inte hoppas. Det hela trycker ner mig mer och mer. Eller JAG trycker ner mig själv. Jag blir alldeles utmattad och slutkörd av alla tankar jag går och bär inom mig just nu. 

Jag tänker också mycket på min födelsedag. Jag vill inte bli gammal. Jag får panik! Allt man skulle ha hunnit med... Allt man skulle ha gjort... Man, hus, barn, jobb.. Jag har ingenting av det där. Varför?! Jag står inte ut mer! Vad är fel på mig?
På lördag ska jag umgås med världens bästa Tina. Vi ska göra stan osäker. Hemstaden. Ska bli kul! Skönt att jag slipper sitta ensam känner jag.
På söndag, då allt händer. Den där dagen då jag föddes för 26 år sedan ska både jag och mamma firas. Restaurandbesök blir det antingen söderut mot Båstad eller norrut mot Göteborg. Det är mycket Göteborg i mitt liv just nu. Känns bra för jag gillar den staden.

Ska försöka vila upp mig lite inför morgondagen.
Blir nog bäst så.



Pretty White Smile - I Want That Too!



  

The beat goes on..


Ska försöka hinna med en liten uppdatering här senare ikväll. Idag har det jobbats, handlats och nu är det strax dags för Bodypump på gymmet. Jag håller mig fortfarande sysselsatt nonstop. Typ.



Pump it louder




Madness!

Galen vecka! Galen helg!
Jag är förvirrad och dubbelbokar mig.
Jag vet inte vad som händer med mig.
Sånt får inte hända.

Imorgon blir det en tripp till Götet igen. Sen blir det middag med Tinan till kvällen. Härligt!
Börjar få panik över födelsedagen. Till helgen är det dags. Funderar på vad jag ska göra på lördagkväll. Någon som vill fira med mig?



Markus - Hot stuff minsann

Jag kan inte låta bli:


Ge barnen kärlek, kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.

- Astrid Lindgren




Känsloduell

http://www.youtube.com/watch?v=3J-P2BnvuDw&feature=related

Hysteriskt roligt!


Heartbroken igen?!


Igår mådde jag som jag förtjänade efter en hård men rolig lördagkväll. Så galet! Spenderade gårdagen i Götet. Fika med Mr D. Kul att se dig igen och hälsa Åsa! Skulle träffat E också. Han den där som var så speciell. Så lyckan var total där ett tag. Men lyckan är tydligen inte till för mig. För helt plötsligt kom E på att han skulle till akuten. Skumt. Han som till och med sagt att det skulle bli roligt att ses. Så nu ska jag försöka lägga honom bakom mig. Han också. Som alla andra. I'm getting used to this. Men ändå vänjer jag mig aldrig vid känslan. Aldrig vet jag hur jag ska hantera känslan. Och ändå klarar jag aldrig av att bara släppa det och vara oberörd.

Oh well.. Det är nog bara till att inse att det är såhär jag ska ha det.. Jag försöker intala mig det allt som oftast i alla fall. Att sluta tro och hoppas. Trots alla böner. Trots viljan. Det är inte värt besvikelsen.
Låt oss gå vidare! Idag ska jag sysselsätta mig med att hälsa på Hanna och hennes lilla son. Sen blir det jobb. Det var en himla tur att jag åkte in till jobbet sent igårkväll och kollade in mitt schema. Helt inställd på att vara ledig idag. Men icke. Som vanligt hade det ändrats. Så ikväll blir det jobb. So sick. Egentligen borde jag inte komma till jobbet ikväll med tanke på att ingen meddelat mig om schemaändringen. Men så kommer det där samvetet fram. Har också sett att jag inte har en enda ledig helg fram till november. Jag blir så ledsen. Ska försöka sluta tänka på jobbet nu. Jag ska istället försöka bota min bitterhet och min deppighet med att köpa en ny klänning senare. Det är nog den finaste klänningen jag har sett på länge. Känns som att jag behöver något fint.

So long!



BitterSweet like me?



 

Keepin' busy..


Gårdagen blev inte så tokig. Jag var grymt deppig men valde att starta dagen med fika hemma hos Ida. Hoppas att förkylningen är bättre nu vännen! Sedan blev det ännu mer fika med C-J-L på vårt hak. As usual. Jag har kommit in i en riktig te-drickar-period. Gott. Kvällen igår var ensam, tyst, tankfull och tråkig. Tack Chris för att du orkade lyssna på mig!

Idag har jag jobbat. Till 16. Har gått bra med jisses med incheck vi hade J och jag. Hann inte ens äta lunch.. Jag är nästan trött på mig själv och min röst. Så mycket information man har gett ut! 

Jag borde städa massor för strax kommer syster Helena på middag. Och möjligen fröken J. Ska bli skoj. Party ikväll. På riktigt. Minns inte när jag var ute på partaj sist. Ska starta upp förfesten strax med en liten stänkare medan jag städar och piffar till mig. Jag är på riktigt bra humör idag! Underbart! 

Frågan är bara. Ska jag eller ska jag inte?! Det handlar om E. Såklart. Imorgon eller inte? That's the question. Jag skjuter upp det hela lite till. Ett problem att ta itu med under morgondagen då jag och Helena sitter och äter bakis-burgare eller nåt.. =)


Smiley faces and happiness - Give me more! 

Mamma Mia - Vilken film!

Ledig dag idag. Det behövdes!
Tvätta stod först på dagens schema. Eftermiddagen har jag spenderat hos Martina i Halmstad. Min älskade hemstad! Fika, span i affärerna, middag och bio hann vi med. Perfekt dag! Och filmen vi såg var en riktigt "feel-good-movie". Mamma Mia! Jag kan varmt rekommendera den. Underbar!

Mr. Väktare och jag har tagit upp kontakten igen. Eller kontakten har väl aldrig lagts ner riktigt. Men vi pratar oftare igen. Både på gott och ont är det där känner jag. Världens bästa människa att prata med. Men så farlig.

Anyway.. Sängen kallar. Skönhetssömnen ska man inte slarva med. Mer uppdateringar imorgon istället!



Mamma Mia - How can I resist you?


Psykbryt?

Varför känns allting så tungt?
Hur gör man för att må bättre och bli gladare?
Hur gör man för att inte tänka de tankar som jag tänker?

Söndagen med tjejerna var lyckad.
Igår gjorde jag mitt första ensamma pass i receptionen.
Det gick jättebra. Men varför kan jag inte glädjas?

Träningen i morse gjorde mig möjligen lite piggare men alla tankar på träning och mat gör mig tokig! Jag pallar inte med pressen. Pressen från samhället? Pressen från mig själv? Eller var kommer denna press från som jag känner?

Mycket snurrar i huvudet.
Jag ska koncentrera mig på att piffa till mig lite inför jobbet istället.



Världens bästa Zlatan is back!




 

It's been a while...


Har inte varit på blogghumör på sistone.
Dessutom har jag sett till att hålla mig väldigt sysselsatt under all ledig tid på sistone.
Jag har blivit oerhört sällskapssjuk och rastlös. Jag vill försöka att inte tänka så mycket. Men allt kommer ifatt mig igen och igen.. Hur jag än försöker att släppa alla tankar på vissa saker så går det inte.

Idag har jag uppvaktat frisörskan med fika på Espresso House och present. Det är otroligt tillfredsställande att göra andra människor glada!
Fika nummer två för dagen med C-J-L som sällskap på vårt hak. 
Nu ikväll har jag faktiskt - tro det elle ej - klarat mig bra i min ensamhet. Fast det tänks mycket. 
Främst på vad jag ska göra med mig själv och mitt liv. Vad ska jag syssla med egentligen? Och på E. Massor. Han fyller år idag. Jag tog initiativet att ringa honom i eftermiddags efter påtryckningar från frisörskan som menade på att skicka sms inte var aktuellt. Han svarade efter en signal. Trevligt.
 
Imorgon blir det en skön dag på spa't med mina tjejer i LadyKlubben. Efteråt ska jag och Martina bjuda på middag. Jag borde kanske försökt mig på det här med homestyling nu när jag får besök. Men energin är som bortblåst. 

I torsdags var jag stjärna förresten. Förföljd på jobbet i receptionen av journalist-tjej och fotograf-kille. Kan undra om man fastnade på någon av bilderna?! Det lär visa sig i framtiden i den lokala tidningen. 

Nu fixa i garderoben innan sängen kallar.

Over and Out.

   

Några av sommarens bästa köp

  

Kontraster

Idag känner jag mig ledsen.
Ensam.
Vilsen i själen.
Frustrerad.
Förvirrad.
Otröstlig.

Krama mig!



Sadness




News update

Det går fort när man har roligt.
Helgen gick för fort.
Alltså en mycket lyckad helg.

Powerwalkade i skogen i lördags. Men antar att jag inte ska lägga allt för mycket tid på att skriva om det. Anar att det är bullfesten folket vill läsa om. Bullfesten som utvecklade sig till en alldeles underbar afton. Äppelpaj och vaniljsås och senare fick han bevisa sina färdigheter i matlagning som han talat väldigt gott om och jag lovar er, jag blev inte besviken! Ja gott folk, romantiken flödade.. God mat, rött vin och tända ljus. Jag blir fylld av värme och ett leende syns på mina läppar när jag tänker tillbaka.
Gårdagen var inte så dum den heller. Vi började med frukost på stan, promenad vid vattnet för att tillslut sola oss lite på en av klipporna innan det var dags för the kiss goodbye.
End of story.

Nu sitter man här en dag senare och vet inte om man vågar vara glad. Vad tycker killar och hur tänker dem?
Ska försöka suga på denna karamellen lite ändå och njuta av helgen som var.

Tillbaka i verkligheten. En ny powerwalk vid strandpromenaden är avklarad, receptionsmöte väntar och sen jobb efter det. Inte lika underbart!




Very tasty



RSS 2.0