Upside-Down, that's my world!


Ikväll har jag tränat så hårt att jag tyckte att min tallrik med soppa efteråt var tung. Det känns underbart! Imorgon blir det lunch med K innan jobbet. Mysigt! Och härligt att få njuta lite av hans blå ögon och underbara smilgropar. Nejnej, I'm not in love. Oroa er inte! Jag tycker bara om fina saker..



Freak!


Smärtan i bröstet... Klumpen i magen... Huvudvärken... Det är allt det här...


Ikväll lider jag.
Det gör ont.

Jag lider av ensamheten. Jag fixar den inte mer. Den sliter itu mig.
Jag lider över min brors sjukdom. Det gör ont i mig att veta att han lever i konstant smärta.
Jag lider över att förhållandet med D blev så misslyckat. Det gör mig misslyckad.
Jag lider över att alla mina förhållanden blir misslyckade. Jag och ensamheten förblir ofrivilliga bästisar.
Jag lider med min moster som har en elak art av bröstcancer.
Jag lider av att jag inte har en ledig lördag förrän den 23 maj, då jag inte ens är helt ledig utan jobbar till 15.
Jag lider av att inte kunna träffa mina vänner så mycket som jag vill.
Jag lider av att jag inte kan träffa K så ofta som vi egentligen hade kunnat om jag inte jobbade varenda jävla pissiga helg.
Jag lider över att inte ha pengar. Att ständigt tänka på vad jag gör, vilken mat jag handlar, vad jag unnar mig och inte unnar mig ger mig panik.
Jag lider av att alltid känna mig ful. Fulast av alla! Hur får man en perfekt kropp, ett sött och näpet ansikte med rådjursögon?
Jag lider av att jag inte har ett riktigt jobb. Ett normalt jobb. Ett bra jobb. Något jag kan vara stolt över. Med normala tider.
Jag lider av frånvaron av beröring, ömhet, komplimanger, uppskattning och kramar. Kärleken, finns den ens? Jag blir hårdare och hårdare.
Just nu gör det ont.

Hur gör man sig av med smärtan?
Hur vänder man på allt?
Det värker.
Jag ska rycka upp mig. Jag ska. Jag hoppas det i alla fall! Om inte annat så måste jag.



Kvällens plantering till uteplatsen. Mer sten ska inhandlas och växterna ska växa till sig.


Hårgrejor beställda!


Åh jag blir galen på mig själv!
Jag har tagit på mig själv alldeles för mycket jobb. När jag jobbar för mycket blir jag en människa som jag inte tycker om. Varför kan jag aldrig någonsin lära mig att säga nej?!
Just för tillfället har jag inte mage att tacka nej till jobb eftersom jag vill kunna tjäna in alla stålar jag kan inför Amerika-resan.

Jag hittade en grym sida på nätet idag. För er som tycker om att ta hand om ert hår, gå in och handla här: http://shop.baresso.se
Jag fick ett silverschampo från Matrix, två hårsprayer från Matrix och två Dus it för 477 kr. Helt fraktfritt dessutom. Vilket klipp jag gjorde! Så nu har jag snart verkligen allt hemma som jag behöver för att behålla håret i fin form. Loving it!

Nu blir det grönsaker med dip! Jag måste lära mig att äta nyttigt igen..



Sofie - Jag saknar dig!

Silver in my hair



Någon som har tips på något bra silverschampo?


Jag är LEDIG!



LEDIG!
Jag är ledig!
Idag innebar det sovmorgon till halv 11. Sen lång lång lång promenad i solen i skogen och vid havet. Jag pausade och sällskapade frisörskan under hennes lunchrast. Nu är det dags för mig att fixa lunch. Idag blir det efter Tinans recept: http://fightthefeeling.wordpress.com/2009/04/16/mattips/

Sen bär det av till grannstaden för en kaffe med C-J-L. Sällskapssjuka jag. Jag avrundar dagen med BodyBalance om jag hinner. Härligt!




Havet, Fästningen, Våren



 


Blogg-torka


Dåligt med uppdateringar de senaste dagarna. Jag bara jobbar och jobbar. Jag känner mig mer och mer ensam och ledsen igen. Jag hatar känslan. Den kommer med tröttheten. Dagen idag är extremt jobbig. Tur att jag snart ska krypa ner och somna ifrån den. Imorgon väntar ledigheten. Men what to do?

I fredags hade jag en riktigt bra dag. Då var jag lycklig. Jag var dessutom nyfriserad till råga på allt. Jag och Martina började med en promenad ner till stan, lunch och sen gjorde vi det. Vi bokade biljetterna! Vilken härlig känsla! Det är helt fantastiskt! Jag kan inte sluta tänka på det. Det där härliga pirret i magen av lycka och förväntan. Jag avslutade dagen med After Work. Det var ju tvunget att firas! Så killarna och tjejerna träffades på Harrys för förtäring av starkare dryck. Jag var på ett strålande humör. Underbart!

Ni kanske är nyfikna på biljetterna. Den 21 september flyger vi in till Las Vegas med en mellanlandning i Atlanta. Ut flyger vi den 13 oktober från San Fransisco med en mellanlandning i Paris. How cool is that?!? Vi fixade schysst pris också må man säga. I'm impressed! En livs resa som är tvungen att göras innan man ska slå sig till ro.

Känslorna har svallat på sistone. Björnen och jag har bråkat. Jag har sagt upp kontakten. Känt mig lycklig och lättad över det hela. Men nu helt plötsligt kanske vi är på väg tillbaka igen. Inte kärleksmässigt. Men vi pratar lite sporadiskt med varandra igen. Är det det jag verkligen vill. Ja tro mig det är det. Även om det säkert inte gör mig gott. Det är säkerligen inte bra för mig. Där finns så oerhört starka känslor. Han har haft mig som ett gummiband säger han. Någon som alltid finns där när det behövs. Jag vet bara inte om jag orkar mer. Om jag orkar leva i ovisshet. Om jag orkar att vänta. Men ändå saknar jag honom igen. Fan.
Ikväll skickade han mig denna: http://www.youtube.com/watch?v=19wQ4D-dt3U
Skön låt.

Jag behöver tryggheten. Var finner jag honom?!
Är det någon som vet?
Någon som kan hjälpa mig att hitta?



Broken Dreams


Alive and kicking!


Jodå, jag är vaken. Pigg är jag också. För snart är det dags att gå till firsörskan!
Ska bli intressant och se vad hon tycker att vi ska göra. Sen blir det jobb! Imorn är jag ledig, äntligen! Då ska det bokas biljetter till Amerikat! Livet är allt bra ändå!



Håret i mina drömmar



Musten gick ur flickan


Jag känner mig så trött så trött! Och stressad. Jag kan inte riktigt varva ner.
Jag stressar nog upp mig för att jag jobbar 6 dagar denna veckan också tror jag.
Jag känner mig ledsen idag. Jag saknar D. Jag är trött på att berätta om hur allt tog slut och varför för alla som frågar. Jag är trött på att bli påmind. Även om jag vet att jag är lättad över att det tog slut. Ändå saknar jag honom. Trots att jag vet att vi inte är rätt för varandra. Jag saknar kärleken. Jag saknar skratten. Jag saknar närheten.

Jag ältar målaren igen. Jag önskar så oerhört mycket. Jag saknar det som var. Jag undrar om det var han som ropade efter mig i måndags. Det får jag aldrig veta. Jag får skylla mig själv eftersom jag tittade bort. Jag hatar den där blyga sidan av mig själv. Den gör mig inget gott.

Just idag ältar jag nog allt som har gått förbi mig. Varför ältar jag istället för att gå vidare?
Dags att äta lite choklad, rycka upp mig och gå på after work med H tror jag!



Marylin i min hall


The Hair


Jag har insett att det här med lång lugg är nog inget för mig ändå. Jag avbryter sparandet genom att gå till frisörskan på torsdag och kapa den. Jag är finare med lugg. Det är inget snack. Inte sant? Det blir mer frisyr av mitt långa hår också med en lugg. Så på torsdagförmiddag blir det klipp och färg. Jag har längtat så! Mitt hår är i stort behöv av uppfräschning!
Tips på färger, nyanser, slingor är välkomna!

Besökte favoritaffären Hairstore när jag var i Ullared förra veckan och köpte lite nytt för att fylla på bland produkterna i hemmet som tar slut snabbare än jag önskar. Balsam och serum från Matrix och hårinpackning. Nu kan inte håret bli annat än fint igen!



 

Stoltheten


Appropå en box i magen...


Här sitter jag glad i magen igen. På rktigt. Som sagt, welcome to my world!

Nu sitter jag här i soffan med en skvätt vin och spanar in H's SM-final i Thaiboxning på Viasat Sport. Synnerligen intressant! Men nu är det snart dags att inta skönhetssömnen så att jag orkar med promenad, Core, fika med C-J-L och jobb imorgon!



Snart dags för min bästa blåsa att komma fram - Juni mina vänner, Juni!



Baksmällan? Bakslaget? Nedslaget? En box i magen?


Nä du Mr. D, alla som skriver i den här bloggen är inte alltid glada och positiva till allt hela tiden. Idag kom bakslaget. Nedslaget. Ensamheten kastade sig över mig och dränkte mig. Ångesten bubblade upp ur maggropen. Tjejen jag ser i min spegel vill jag inte se, hon är så ful att det gör ont!
Det finns en underbar människa som fick ta skiten. Människan som alltid finns där för mig. Den underbara människan som alltid lyssnar, som alltid förstår och jag tror på riktigt att hon vet hur det känns. Tack Tinan! Min dyrbara skatt! Att du står ut med mig och har stått ut i alla dessa år!

Pappan var här och ryckte upp mig ytterligare. Det var nog tur det. Annars hade jag varit ett riktigt vrak nu. Pappan är bra, han satte upp mina nya tavlor och lagade diverse saker som behövde lagas i lyan.

Jag känner mig lite gladare. Men jag är fortfarande så ful, så liten, så ensam att det gör ont!
Welcome to my world!



Beauty


Underbara lördag - Må den aldrig gå mot sitt slut!


Idag har jag varit hos mormor i Halmstad hela dagen. Underbart med lite kvalitetstid! Jag fick en fin vit kofta dessutom. Och god biffmiddag, äpplepaj och kakor i massor! Nu ska jag busa med K. Mat, bowling eller film står på schemat. Livet leker!

 

Gudomligt söta pjucks




 


Thank God It's Friday!


Gomorron Gomorron Gomorroooonnn!
Denna semester-fredagen ska spenderas i Halmstad med Tinan. Wihoo!
Akta er för idag är jag farlig, som ett yrväder, som en virvelvind, som en frisk fläckt. You name it - Kärt barn har många namn!



Underbar(t)



Butiken på landet


Ge-kås är bra skit.
Jag fyndade massor. Bortsett från alla sockar, trosor, tvättmedel, hårspray, diskmedel, diverse hygienartiklar och bra-och-ha-saker visar jag er här några av mina bästa investeringar för dagen. Tryck på bilderna för större format!

 
Pedalhink i rostfritt stål för endast 49.90 och en ny piffig tvålpump till mitt badrum


Klänning i härlig färg och mycket häftig modell när man får den på sig. Bara 49.90 den också, otroligt!


Tre svartvita tavlor på Marilyn för 49.90 styck som ska hänga på rad i min hall.

 
Ful-snygg topp i svart-vitt tryck och leggings med ros-mönster i. Leggingsen kostade mig 19.90, nästan gratis!


Piffig bricka för alla gånger jag äter framför tvn.



 

Torsdag


Oh yes! Semestern har börjat! Jag är ledig men får betalt för det. Kan det bli bättre än så?!
Ska snart gå ut i det ljuvliga vädret på en promenad innan det bär av till Ge-kås. Idag ska det shoppas både det andra och det andra! Tvättas ska det göras idag med. Ett nödvändigt ont. 

Jag känner mig nöjd och glad med min tillvaro. Visst finns det alltid saker att klaga på och jämra sig över, men genom att göra det blir man bara bitter. Jag behåller hellre mitt glada humör och bekymmerslösa tänk!



Finns det något bättre att titta på än en snygg kille? 




 

När dagen lider mot sitt slut


Tackar Ida och Mari för mysig fika-stund idag! Hann till och med en andra fika med C-J-L och hennes Christoffer. Socialt värre måste jag säga. Imorn blir det städdag och jobb innan långledighet fram till måndag. Det ska bli alldeles underbart!

 

Det vackraste


Killar här, killar där and just everywhere!


Det soliga vädret håller i sig, det gör mig så lycklig!
Igår minsann hände det något speciellt. Jag träffade Henke. Ja Henke Larsson såklart. Och resten av killarna i Helsingborgs IF. Mina ögon hade så mycket att titta på att jag nästan kände mig snurrig när de hade åkt igen. Vi på mitt jobb ordnade lunch, föreläsning innan deras allsvenska match mot Gais och sedan kvällsmat efter matchen som grabbarna givetvis vann. De var på ett strålande humör kunde jag känna. Likaså jag eftersom jag fick träffa Henke. Att jag är kändiskåt tror jag ingen har gått misste om vid det här laget!

Idag är det ledig dag. Att vara ledig är härligt! I alla fall nu när vädret är så härligt! Att solen kan göra så mycket med ens humör och välbefinnande! Den kan verkligen påverka hur jag mår om dagarna. Idag ska jag åka och möta upp fina Ida när hon slutat jobbet. Blir lite strosande på stan och lite fika kan jag tro. Mysigt!



Helsingborgs stolthet




Påskdagen


En lugn och stilla påskdag ska det bli. Jag ska hitta ett vackert ställe i solen där jag kan sitta i min ensamhet och bara njuta av solen, lugnet och stillheten. Det kan vara skönt innan allt drar igång senare till kvällen. Då tar jag med mig Helenan på festligheter i hemstaden. Kommer att bli roligt, det känner jag på mig!

Dagen igår var en perfekt dag! Förutom att jag fick ont i magen av glassen. Inget att jämra sig för egentligen.
Dags att ta sig samman och göra denna dagen lika fantastisk som igår!







Påskafton vid Skrea Strand



Påsklycka


Glad Påsk till er alla där ute!

Idag ska bli en skön dag. En ledig dag. Utan måsten. Glass, solen, havet och C-J-L på stranden i eftermiddag. Blir mysigt. Ska nog ta med mig kameran och försöka fota lite också. Eventuellt. Ikväll vankas det middag hos pärona. Det ryktades om pepparstek. Fantastiskt!



Pimpade påskkycklingar


 

Med de positiva glasögonen


Idag är det segt hos mig.
Kvällen igår var bra, frisörskan fixade så att jag kände mig fin i håret.

Jag känner mig glad i magen.
Jag ser till och med fram emot att jobba kvällspasset i receptionen senare.
Att se saker med positiva ögon är det bästa man kan göra.



Britney is back - med och utan retuschering





En kram om dagen


Inatt har jag fått omfamningar av världens finaste.
Jag lovar.




Vackert


Allt faller på plats mer och mer


Dagens arbetspass är avklarat. Semester i september är kirrad. I alla fall beviljad. (Martina nu KÖR vi!) Rosévinet ligget på kylning. Ikväll kommer Lisa, Helén och Petra hit för lite myskväll med vin och möjligtvis avslutningsvis lite pianobar på stan. Frisörskan kommer också. Jag gläder mig så!  

Vad tycker ni förresten om mitt senaste klädinköp?
Bilderna är stulna från Blondinbellas blogg som för en gångs skull haft bra smak och köpt likadan klänning som mig.. ;-)


 

Sommar - Soon to come


 


Stressen - Den ständiga stressen!


Livet leker vidare. Tiden räcker knappt till.
Idag är det tvättdag, sen blir det Bodybalance och jobb.
Snart är det dessutom påskledigt, ska bli underbart! Inte för att jag anser påsken att vara speciell, men känslan blir speciell när jag tänker på att jag inte minns när jag var ledig en påskhelg senast. Imorgon ska jag fira genom att dricka lite vin med de stora tjejerna L, H och K. Det gör mig så lugn att umgås med 30-åriga tjejer som inte har barn, hus och man. De är så lugna. Själv är jag dödsstressad. Men efter några timmar med dem inser man att man är dum som stressar.

Aproppå stress. Det finns något som stressar mig just nu. Det är min mage. Och en sak till faktiskt. Pengar. Den ständiga stressen. Är det förresten någon som vet om man kan gå och göra allergitester mot laktos? Min arbetskamrat menar att det inte finns några tester man kan göra hos läkaren gällande laktosintolerans.
Jag har svaga misstankar om att min ständigt uppsvällda mage mår sämre av alla mjölkprodukter jag får i mig hela tiden. Kanske har jag fel. Jag kör nu med så mycket låglaktos produkter jag bara kan för att testa.

Jag återgår till tvättstugan.



Före?



Efter?


I'm the Lucky One


Mitt liv är spännande igen!
Det är händelserikt. Jag känner mig hyffsat tillfredsställd för närvarande faktiskt.
Det handlar om att ta vara på det man har. Jag har det bra. Och jag har storslagna planer.
Jag får tänka på vem jag vill, jag får göra precis vad jag vill, när och hur jag vill. Utan någon annans tillåtelse.
Ni ska veta att det känns härligt!

I fredags åt jag en härligt vegetarisk lunch hos Martina och planerade resan. Stort är det enda ordet jag finner. Sen har jag varit upptagen med mycket jobb. Ganska skönt. Då vet man att pengarna kommer att rulla in. Jag ogillar att vara nervös för att jag inte kommer få in tillräckligt med lön på kontot, så att jag inte ska klara av mina utgifter.

Igår umgicks jag med K. Vi åt hallon och blåbärspaj som jag bakat och pratade långt in på småtimmarna. Vi hade så mycket att säga, det tog liksom aldrig slut. Tiden bara sprang iväg. Han är en fin människa. Jag förstår inte varför jag inte tagit mig samman förr i tiden och insett hur bra han är. Jag har haft så mycket annat folk i vägen kanske. Inte prioriterat rätt. Men nu ska det bli ändring på det. För människor som honom ska man nog ta vara på och vara rädd om.
Vi räknade ut att vi inte setts sen 2006. En hel evighet sen. Sick.

Jag är så lycklig över att jag fått upp kontakten med en mycket speciell människa igen. Vi har haft paus ifrån varandra ett tag. Vi behövde nog pausen. Men nu behöver vi nog varnadra igen. Jag älskar att kunna filosofera med honom, jag älskar hans intelligenta sätt att tänka på. Det ger mig så mycket.

Ja, jag har det bra. Jag klarar mig bra. Jag känner mig lättad. Nästan lite befriad på något sätt. Mina vänner har rätt. Jag är bättre utan D. Det är verkligen så. Och jag har fått komplimanger från olika människor i två olika städer två gånger på samma vecka för mitt hår. Jag höjer huvudet någon centimeter varje gång och sätter ett leende på mina läppar. Tänk vilka underverk några små små ord kan göra för en. Det kan nästan rädda en hel dag! 

Dags att släppa tankar och annat grubbleri och istället göra sig redo för möte och jobb.
Ha en underbar dag ute i vårsolen mina vänner (och ovänner om det finns några där ute)!



Becks - En hår-kameleont


Tankspridd men tom


I brist på inspiration kan jag berätta att jag önskar mig en parfym med en såndäringa pump.



Lyxigt



Det skimrande havet och drömmarna


Är strax på väg mot jobbet för att ta andra passet i receptionen. Vilken underbar kväll det kommer att bli! Jag och mitt terapiarbete med att förbereda morgondagens spaankomster. Skriva nyckelkort i massor! Vi pratar lugnt, stillsamt hederligt pappersarbete.

Jag började dagen med promenad i solen, vid havet med frisörskan och avslutade vår dejt på strandcafé med latte. Underbart måste jag säga! Detta vädret kan inte göra någon människa olycklig. Jag försöker vara positiv. Jag har insett att smärtan i mig beror på besvikelsen. Det blev inte som jag ställt in mig på och hoppats så mycket på. Jag pratar om D. Han var inte den där bra killen som jag verkligen gick runt och berättade för alla. Ja, det är besvikelsen som gör ont. Allt jag hoppats på som inte alls blev som det skulle. 

Men jag är en stark tjej som klarar av det mesta. Jag tar nya tag. Jag ska inte gräva ner mig. Jag kommer igen! Jag har fina vänner som finns här för mig. Jag har ett jobb att gå till. Jag har en semester som ska bokas snart snart snart. Jag lovar er, lyckan över semestern kan jag inte beskriva med ord. Det kommer att bli unbelievable! Känslan att planera, boka biljetter, kolla upp tänkbara resvägar, resemålen och sevärdheterna som vi ska ta med på vår resa. Det kommer att bli stort ska ni veta.

Jag drömmer mig bort!



Havet till Danmnark en grå dag (Helsingör med LC)


  

Goda skratt och djupa tankar..


Kvällen igår var fylld av känslor, smärta och många många många tårar. Jag spenderade tid vid havet. Havet är alltid en räddning för mig. Havet får mig att må bättre. Jag är en människa som har en extrem separationsångest. Jag vet egentligen inte om det är förlusten av D som sårar mig. Han gjorde mig ju mer olycklig än lycklig. Jag hade ju ställt in mig på att det inte skulle vara vi, men ändå så sörjer jag. Jag tror det är vetskapen om att jag inte kommer att få träffa honom mer. Jag vill inte träffa honom heller. Jag tror inte på ex. Antingen hade vi fått försöka en sista gång eller så klipper man banden. Han vill inte klippa banden. Men jag ser ingen annan lösning på det just nu. Jag gör verkligen inte det. Men varför är jag då så förkrossad?! Om jag var inställd på att det här skulle hända?! Jo, jag tror det är just att jag ska bryta kontakten med någon jag hört av varje dag i 5 månader. Sen tror jag att det är saknaden av kärleken. Att börja om. Att känna sig misslyckad. Hur kan alla andra lyckas men inte jag?!
Nu när allt är så definitivt mellan oss, nu när det verkligen är avslutat känns det verkligen bara jävligt.. Säg mig varför?! Min högsta önskan är just den att allt bara kunde funka! Men man kan inte kämpa ensam. Det krossar en.

Idag har det dock känts bättre. Jag har jobbat 7-15. Fick byta av underbaraste Mlemlan som jobbat natt. Det gör mig lugn att träffa henne. Oavsett vad vi säger varandra. Sen har jag haft kvalitetstid med två av mina allra bästa på haket. Helena och C-J-L. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Det känns riktigt bra ända in i maggropen. Det gjorde mig så glad. Jag hade nästan glömt av hur det känns att vara så glad i magen och skratta så mycket. Gång på gång. Skratta så att man kiknar. Skratta så mycket att det inte går att stoppa. Skratta så mycket så att kaffet nästan sprutar ur öronen!

Nu ska jag vidare mot Tinolino på våffelkalas. Ska fira av henne lite i efterskott. Hon fyllde ju år i mars. Ska bli mysigt. Tycker om att vara hos Tina. Hon har det alltid så fint.

Försöker intala mig själv att det inte är så illa ändå. Trots att jag gång på gång känner klumpen i magen så fort jag tänker på D. Och jag tänker på honom. Mycket. Det är nog bra att sörja också, inte bara svälja allt. Men bäst är jag på att sörja i min ensamhet. Men det hinns inte med idag! Ibland är det skönt att fly..



Absolutely Gorgeous!


RSS 2.0