Bitter


Jag är bitter. Idag är jag arg. Sur. Och bitter till tusen.
Det här kommer att bli ett skit-inlägg. Men allt måste ur mig.
Jag jobbar 10 dagar på raken utan ledighet.
Jag jobbar dessutom tre långpannor i rad. Långpanna = jobba från morgon till och med kväll. Snacka om att man verkligen inte har ett liv utanför sitt jobb! Jag orkar inte mer! Jag vill leva!
Ingenting går min väg just nu känns det som..
Och nu mina vänner är det dags att åka tillbaka till jobbet igen efter 2 timmars paus.

Jag behöver ett nytt jobb!
Jag tror inte att jag överlever.


Take me back to paradise!


Överlever...


Jag börjar tappa det igen. Modet. Humöret. Känslan. Tron. Hoppet. Energin. Glöden. Kanske beror det bara på att förkylningen nästan tar död på mig. Eller så beror det på att jag behöver något nytt i livet. Jag vill att något ska hända! Jag vill ha ett nytt jobb. Och en kärlek. En trygghet. Jag är kärlekskrank och trött. Idag räddade min bästa Tina livet på mig genom att slå ihjäl några timmar tillsammans. Tack för maten och sällskapet! Du är en fantastisk människa och du lagar underbar mat! Med eller utan vita bönor. Tro det eller ej, jag har redan satt tänderna i boken jag fick låna!

Vad borde jag göra med mitt långa blonda hår? Klippa lugg igen? Eller behålla det i mittbena? Sidbena passar jag inte i enligt frisörskan. Färg då? Behålla den kalla blonda färgen rakt igenom? Eller bli rödlätt? Eller ordna guldtoner i håret? Eller bruna slingor? Eller vad? Någon som sitter inne med lite fina tips? Jag behöver inspiration! Jag är egentligen inte orolig, för frisörskan brukar vara full med nya idéer när jag besöker henne. 

Ta tag i mig, lyft upp mig, ryck med mig!Drömmer mig tillbaka
 - Grand Canyon

Utmattad


Jag är brak-förkyld fortfarande och avlider snart. Kommer jag någonsin att bli frisk från denna förkylningen?!
Smälter vi inte alla som smör i solsken när vi ser den här mannen?`Orlando Bloom - Nybliven UNICEF-ambassadör. Det gläder vi oss åt.När ska det hända?


Jag döööör! Jag är rastlös! Jag kriverar snart av tristessen! Något måste hända! Jag vill ha ett nytt jobb! Jag kvävs snart av att jobba helger. Jag vill finna lyckan någonstans. Finna kärleken. Hur kommer man dit? Där allt är sådär lyckligt? Imorn ska jag luncha med frisörskan och diskutera vad hon kan göra med mitt hår. En förändring tack! Jag vill förändra livet!

Tack till Mlemlan för fin eftermiddag/kväll!Söker efter lyckan i Las Vegas

Welcome to vardagen!


Yesss, då var man tillbaka i vardagen! Fast något piggare och med en massa mer energi! Jag försöker finna någon slags ro efter tre och en halv vecka av ständiga upptåg och nya upplevelser. Det är svårt att hitta tillbaks till ens 'vanliga' liv när allt det där man upplevt fortfarande händer och finns trots att jag är hemma. Ibland undrar jag om allt egentligen hände. Men det gjorde det. Det finns bildbevis. Jag kommer plåga er med det i månader!

Jag har börjat jobba igen. Skönt att träffa alla igen. Alla har lagt kommentarer om hur brun jag är. Linn kallar mig för neger. Gårdagen spenderade jag med min fina Tina. Flickan som ständigt bytar hårfärg. Blondin-brunett-blondin.. och snart brunett igen?! Haha! Har intagit kaffe med Björnen på Kaffe & co. Intressant. Ätit skräpmat med D. Vad äter man annars med den killen?! Jag har insett att jag inte ens tycker om pizza eller kebab. Eller så är jag bara mättad på skräpmat just nu.

Jag vill ha en ledig helg! Jag vill ha cocktailparty! Jag vill gå ut och dansa! Jag vill gotta mig med White Zinfandel! Jag sätter på Björnens låt och dansar lite för mig själv.. "Dancin' on the floor, dancin' on the table, dancin' a chair, dancin' everywhere.." Weeeiii!

Har pratat med H idag. Jag älskar att få följa med i hans vardag där borta på andra sidan jordklotet. Jag håller tummarna för att VM kommer att gå hans väg i slutet av november. Om man vore så bra på något att man fick vara med i VM. Jag kan nog hålla mig till att drömma vidare... Ragge har deckat efter en hård kväll i Oceanside - San Diego

Återblickar


Jag hämtar mig fortfarande från äventyret. Jag försöker fortfarande landa. Jag har sett så oerhört mycket. Varit med om så mycket. Upplevelser! Minnen för livet! Så mycket vackert! Så stort! Att öppna de två väskorna var som att öppna skattkistor fulla med skatter! Jag packar fortfarande upp. Jag kommer att leva på den här resan länge, länge, länge. Tack Martina för att jag fick dela det här äventyret med dig. Så bra vi har haft det! :)Jag och Ragge (min trogna kompanjon) på sjölejonsuppvisning på SeaWorld - San Diego


Home Sweet Home?


Dåligt med uppdatering - jag vet. Landade på svensk mark igårkväll och försöker nu landa från alla upplevelser. Fantastiska resa! Underbara äventyr! Mycket att setts och upplevts på kort tid. Jag njuter av alla fina minnen medan ångesten inför jobbstarten kommer krypandes som en stor och elak klump i magen. Återkommer om Amerika-reflekteringar när jag vilat upp mig.The Girl Called LuckyAmerika-brevet


Skickar en halsning fran oss har i Amerika. Vi yrar omkring i Hollywood som aldrig forr. Snart dags att inta resans sista mal - San Fransisco! Vi har det helt underbart! :)
Stor kram till alla som jag saknar massor dar hemma!

RSS 2.0