När ingenting blir som man tänkt sig!


Det är konstigt. Märkligt. Hur saker och ting inte blir som man tror eller tänkt sig.
Lördagen spenderades lugnt och stillsamt hos pärona. Grannen och jag insåg runt 21.30 hur deppiga vi var. Vi slöt upp över en flaska välkyld och krispig Rosé nere hos mig. Det mest märkliga är att jag idag efter mitt besök på det STORA varuhuset i skogen med grannen och frisörskan fick en spontan middagsgäst. En hemlig sådan. Han lämnade mig glad, förvirrad och misstänksam. Jag bjöd på kvällsmat, vi spelade ett parti Kasta Gris och kollade på film. Vi skämtade och skrattade. Mycket. Jättemycket. Det kändes fantastiskt. Och avslappnat! Men såhär i efterhand lämnar han mig med tusen förvirrade tankar.  Min hjälte - Amos Lee
Soul SuckersTaggar ner


Har lugnat ner mig lite granna nu. Men idag är ingen bra dag. Eller det är den väl kanske. Alla dagar är bra. De blir vad man gör dem till. Men det finns ju inget att göra när man är helt själv! Just nu spenderar jag min tid hemma hos pärona. Lugnar ner mig ytterliggare. Har unnat mig idag. Långa stora fina röda gladioler till vardagsrummet, en STOR fin vas till gladiolerna och ljuslyktor från Ittala i grönt och turkost som ska matcha fint på mitt soffborg tillsammans med mina mörkgråa ljuslyktor av samma märke. Shopping är bra. Det gör en ett stycke gladare.

Ikväll blir det Sludog Millionaire. Äntligen. Efter allt tjat från Herr H.Ta mig till havet

Fucking jävla pisslördag!


Vad är poängen med att längta efter en ledig lördag. Varför sukta? Varför gråta? Varför strida för dem? De där lördagarna?

Jag är ju ändå bara ensam.
Ensam och ledsen.
Knäckt kanske är rätt ord.
Vem tar hand om mig när jag behöver någon?
Fan.
Det är ensamt.
Jag fortsätter att försöka komma på vad felet på mig är.Dancing aloneAlmost Unreal


Idag jobbar jag. Massor. Första arbetspasset är avverkat. 08.00-15.00. Snart intar jag nästa pass. 18.00-24.00. Idag är en bra dag. Jag har varit hos chefen och vädrat, blivit förstådd och berömd. Detta ledde till många klappar på axeln av mina arbetskamrater. För det var för min och deras skull som jag gjorde det här. H blev stolt över mig. Det värmer. Idag är det vi, jag och H. Vi hänger ihop som magneter nästan. Vi skrattar mycket när vi har dagar som denna. Loosen up XXXX, loosen up! För övrigt har vi mycket roligt tillsammans vi som jobbar på min avdelning. Vi är ett gott gäng. Ett team. Alla fyller någon eller några funktioner. Ingen är för mycket eller för lite just nu. Vi är i balans. Destination Alcatraz - San Fransisco
(i båten sitter jag och Miss Martina very soon)

 

Nu bubblar det på riktigt In My Bubble


Hörde av mitt bästa resesällskap Martina idag. Jag tror att hon och jag delar exakt samma känslor just nu. Jag kan meddela att det är underbara känslor. Det bubblar In My Bubble! Och pirrar! Jag vill packa redan nu! :)
Jag tror inte att jag kan förmedla känslan på något sätt, man måste uppleva den själv för att känna hur fantastiskt det känns! Obeskrivligt.

     

Ett litet smakprov på det som väntar


Lift me up


Flickan pausar och pustar ut mellan dagens två arbetspass.
 Vet ni vad kära läsare, vänner som ovänner. Det är tråkigt. Riktigt tråkigt! Idag är jobbet inte roligt. 

Take me back

Tankar, svammel och en massa skratt!


Ännu en ledig dag har gått förbi. Jag har hunnit med lunch med Frisörskan och Grannen, kaffe på haket med Fröken H och Walk and Talk med den andra Miss H. Wonderful! Nu är jag trött. Idag har jag köpt en bok om Californien som jag ska lusläsa lite grann. Ta reda på exakt vad jag vill ha ut av vajre stad. På ett ungefär. Lite riktlinjer måste man ha. Kalla mig Miss Kaos men ibland kan även jag bli riktigt skärpt ska ni veta.. :)

Aproppå Kaos så slängde han ur sig i all hast i helgen "att jag dissar ju honom hela tiden" när jag påstod att han är för lösaktig. Jag grubblar över om det låg något seriöst bakom det han sa eller om han driver som vanligt. Mycket ska man ta med en nypa salt ska ni veta. Men han får mig att skratta och le. Jag får honom att skratta och le. Han lyssnar. Någon annan som får mig att skratta är D. Herrejisses så roligt vi har haft det framför våra datorskärmar några kvällar nu. Jag har skrattat högt! Det hela känns kaos.

Imorgon väntar jobb igen. Eventuellt startas morgonen med Yoga. Det beror på min disciplin. Helt plötsligt fick jag en ledig helg till helgen. Jag älskar sådana positiva överaskningar! Nu är frågan, what to do?

 

Gorgeous design by OXXO - Ge mig! 

KAOS.


Flickan känner sig halvt mördbultad efter gårdagens 14 timmar på jobbet med enbart 20 minuters paus. Kaos. Men en ledig dag måste tas tillbara på. Jag känner mig rastlös och en viss stres inom mig. Jag måste hitta något att göra. Någon som vill umgås?Miss Kaos


Ge mig livslust, snälla ge mig


Jag känner panik. Jag vill bara gråta. Jag orkar inte mer.
Det enda jag vill ha är en kram. Men det är för mycket begärt. För här finns bara jag. Ensam är stark. Men inte idag.Krama mig


Request: A job please!


Tro mig. Jag avskyr att jag måste jobba 3 helger i månaden. Jag får panik. Jag missar tillställningar, kalas, vänners födelsedagar, middagar, bröllop, myskvällar och alla andra sociala saker som händer på helgerna. Den där enda lediga helgen jag har i månaden ska ALLT göras på, ALLA ska träffas. Jag går sönder av det. Det stressar mig oerhört. För jag VILL verkligen vara ledig på helgerna. Jag vill träffa alla. Oftare. Men vi får inte ledigt på helgerna. Så är det. Punkt slut. Man har inget att sätta emot. I den frågan kan inte ens facket stötta en, eftersom det är fullt tillåtet att schemaläggas så. Frustrationen är total. Och tro mig, det har den varit länge. Fast ibland går den i vågor. Men det är ofta tårarna rinner på grund av det här. Det är ofta jag känner paniken över det här. Det är ofta jag är arg och ledsen över det.

Mina vänner säger åt mig att skaffa mig ett annat jobb.
Jomen, tjena! Givetvis, vill jag ju det! Men hur lätt är det att få ett nytt heltidsjobb?
Så har ni några kontakter eller vet något ledigt jobb, tell me! I'm getting desperate.
Men det finns också en del av mig som aldrig vill skiljas från mitt jobb. Tro det eller ej. Men vi är som en stor familj. Vi vet allt om varandra. Vi umgås jämt och ständigt. Jag vill inte vara utan många av dem. Då skulle jag inte känna mig hel. Vi kan verkligen vara oss själva med varandra. Vi utsätts för extrema förhållanden, stress stress stress. Det är det som gör att vi känner varandra utan och innan. Vi vet precis hur den andra funkar. Vi kan säga rakt ut vad vi tycker och rensar luften på ett kick!

Dagen har i alla fall varit underbar! Kvällen avslutades med besök av min granne. Jag gillar att ha en vän som bara kan komma över på ett kick! Extra bra är att hon är exakt lika sällskapssjuk som jag! Det är bara till att tacka och ta emot!Längtar tillbaka

Busy


Just nu händer det mycket. Det ä skönt tycker jag. Igår hade jag mys med frisörskan och Miss H. Även kvalitetstid med C-J-L. Idag började jag dagen med PW med Mickan. Trött var jag men skönt! Nyss hemkommen från lunch på stan med frisörskan. Snart blire coffee med C-J-L och ikväll ska jag hem till pärona och bju på min kladdkaka. Jag tycker om att ha saker att göra. Det får mig att grubbla mindre. Imorn är det tillbaks till arbetet igen. Känns inte alls roligt. Inte ett dugg faktiskt. Men jag behöver pengarna. Jag är i stort behov av dem. Nu är det snart bara en månad kvar till äventyret. The Journey. Roadtrippen. Det galna upptåget. Resan. Amerikat. Westcoast is the shit! Och jag har pirr i magen!
 
Något att flina åt så länge tills min inspiration kommer tillbaka:
Arga lappar gör livet roligare!


 


Loosen up, Loosen up!


Pausar i den röda soffan mellan arbetspassen lite grann. Lars Winnebäcks sommarprogram från 2008 är i bakrunden. Genialiskt. Jag tycker verkligen om arkivet på P1. En hel djungel bland sommarpratare. Man kan välja och vraka hur som helst. Jag har fastnat för Winnerbäcks program från 2008. Tack vare min bästa H på jobbet. Loosen up Lasse, Loosen up.

Just nu avskyr jag mitt jobb. Jag önskar att jag kunde vara personen som bara tänkte på mig själv. Som inte blir överkörd. Personen som inte är för snäll. Personen som tar för sig. Men jag kan inte. Jag har inte tillräckligt stort ego. Jag har inte samvetet till det. Jag låter alla andra ta för sig istället. Jag låter alla andra glänsa. Jag låter alla andra få sin vilja igenom. Jag önskar att jag inte tog åt mig av alla elaka människor. Jag önskar att jag inte tänkte så mycket. Jag önskar att jag inte vore så svenskt vemodig. Jag önskar att jag kunde vara lite mer lättsam. Jag önskar att jag bara kunde rycka på axlarna och gå vidare. Loosen up, loosen up!Jag vet, jag vet, jag vet det finns inga prinsessor
ändå drömmer jag lite till, ja jag drömmer lite till.
Feelings


Jag är ledsen och trött. Det finns en människa på mitt jobb som gör mig ledsen. Idag står jag inte ut. Idag orkar jag inte bita ihop, svälja och låta honom köra över en totalt. Usch vilken hemsk människa. Större ego har jag aldrig träffat i hela mitt liv. Det är sorgligt att han dessutom är en man i medelåldern. Vissa människor blir aldrig människor. Jag hatar att jag ens låter mig ta åt mig eller bry mig. Jag är alldeles för mycket känslomänniska.


Allt har den som hoppas kan
Inget den vars hopp försvann


Get me out of here! I'm DIZZY!


Vad allt är märkligt. Det är så det känns just nu.
Jag är yrare än någonsin. Mer förvirrad kan man inte bli.
Jag vet inte ens vad jag egentligen vill skriva i det här inlägget.
Jag blev dock positivt överraskad på jobbet igår när frisörskan och grannen kom in och hämtade mig och tog med mig ut till stadens nattliv. Jag har inte skrattat så mycket på länge som när grannen gång på gång öste ur sig dåliga vitsar under kvällen. Frisörskan och jag försökte flika in med några vi med men misslyckades totalt. Grannen var överlägsen i att dra sämst (eller bäst?!) vitsar! Idag har jag börjar dagen med lite Walk and Talk med H. Det kändes skönt. Havet var vackert men livfullt! 

Jag och D har haft två helt underbara samtal tidigare i veckan. En liten hemlis som jag har behållt för mig själv. Det har känts fantastiskt. Sist jag träffade honom stormade det. Rejält. Jag har nog inte bråkat så mycket med någon som med honom. Kan undra hur det här ska sluta egentligen. Men för tillfället trivs jag. Det har varit givande att prata med honom. Det har lett till mycket skratt. Därmed punkt. 

Nu ska jag ta tag i min dag. Göra något bra av den. Sen ska det jobbas. Jag ser faktiskt fram emot det lite. Men bara lite. Britney Rules


  

Kamratliga flickan pratar träning


Jag drar till gymmet för en timmes bodypump och lite spring på bandet. Det är dags att ta tag i det här med träningen igen. Det är dags att bli en hurtbulle igen. Det är dags att jag börjar ta hand om min kropp igen. Jag vantrivs som det är nu! Jag började redan igår med en Walk and Talk med Olivia. Min nyafunna bekanstskap i grannhuset. Jag måste få tillbaka disciplinen igen känner jag. För träning gör mig gott! Idag har jag köpt en gul klocka. Jag är mäkta nöjd. Den är underbar. Jag lät Helén få ta den sista i lila. Kamratligt, inte sant? :)Min - Fast JÄTTE-GUL!
Nu är det nära!


Vi är en bra bit på vägen mot vår resa nu! Jag och Miss Martina har fixat flyg, hyrbil och hotell för första natten i LAS VEGAS. På det här fina hotellet på ´The Strip´ ska vi bo i ett Deluxe rum med tillträde till tornet med den gigantiska utsikten, se och njut!

       

We're gonna have it all; pooler, nöjesfält högst upp på tornet, spa, 6 restauranger, casino, entertainment, guldläge, utsikt, färgglada drinkar och Deluxerum. Jealous?
Mina vänner, detta är utsikten från hotellet. Vegas here we come!


Today is the Day!


Japp, today IS the day! Dagen vi intar Götet, Martina och jag. Huvudpersonen anlände redan igår. MADONNA - Nu kör vi!Give it 2 Me
Beachlife


Another day on the beach! Japp the beachlife fortsätter även idag. Härligt med semester!
Idag blir det möjligtvis sällskap av min granne. Nu är Madonna nära mina vänner. Jag ville bara påminna er.. ;-)Jag övar in texterna för fullt!Semester is da shit!


Efter en fin dag på stranden är det nu dags att gå ut och ta några kalla på någon schysst uteservering med Fröken Helena. Mysigt! Imorgon blir det optikerbesök och kvalitetstid med Tinan innan det är dags att inta Göteborg i helgen. Glassigt värre! Madonna here we here we here we GOOOO!Almost like den halländska västkusten, don't ya think?El Grande Finale


Ikväll dansar vi på Club Monday.
Måndagsklubben.
Sista gången den här sommaren.PartyprinsessanRSS 2.0