Besök från utlandet


Ikväll kommer han. Andrew. Ända fram till onsdag ska han bo hos mig. Sen flyger han tillbaka hem till England. Jag har roliga dagar framför mig. Samma dagar är även min fina Sofie hemma i Sverige på besök. Dubbel-lycka! Jag kommer att vara ganska frånvarande dessa dagar tror jag. På återseende.  
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England

Tackar och bugar


Tessan, håll i hatten för här kommer det ett nytt inlägg.. ;-)


Såhär på nattkvisten vill jag bara titta in och tacka mina fina LC-damer för en fin afton! Tack för god mat, härliga skratt och underbart sällskap! Vi ses snart igen! Vi ska sopa banan på popquizzen snart, var så säkra! Nu ska jag vila mina blå så att jag är laddad för en dag på torget med finaste fröken Jönsson. Vi ska köpa blommor och bär, äta lunch och dricka ett glas vin eller två, prata om livet och byta klänningar med varann. Girlie day - and I love it! Det kallar jag livskvalitet. Precis så som det ska vara. Go natt!


Lady Club på äventyr 2009 - Helsingborg-Helsingör

Håret


Har insett att jag inte har släppt bomben för er. Det borde jag nog. Jag säger det lite snabbt nu innan jag cyklar mot jobbet. Check this out:För första gången i mitt 27-åriga liv är jag brunett. Typ brunett i alla fall. Brunett om man jämför med mitt jätteblonda hår jag hade innan jag fick till frisörskan. 
Och jag tror att jag trivs.
Ska ta en bild på mitt ansikte en dag då jag ser anständig ut.
Margaritha-torsdagarna


Såhär såg det ut i somras på Margaritha-torsdagarna. Fler Margaritha-fester lär det bli till hösten! Välkomna!Sen gick det utför..Först ut att däcka var en alltför överförfriskad Ragge mitt under dansen med Elsa..Nästa ut var en utmattad liten Elsa!


Piff är bra för själen


Idag är det en bra dag. En skön, välbehövlig, ledig dag. Jag ska besöka bästa frisörskan på salongen och bli piffad. Nytt, fräscht och friskt hår gör mig alltid väldigt väl. Hela jag känner mig så mycket finare. Hoppas hon har laddat upp med de finaste färgerna och den vassaste saxen. Här ska fixas! Sen blir det grillfest. Med arbetskamraterna. Tur att man har så bra arbetskamrater att man vill umgås med dem på fritiden. För bra sammanhållning, det har vi.
Något annat som är fräscht förresten är mina nya limegröna gladioler i min höga vas. Jag blir alldeles varm i hjärtat och lycklig i magen när jag tittar bort mot dem då och då. Att blommor kan göra en så lycklig! Eller så är det jag som är lättroad.Glädjespridare


4 o'clock


Förstår ni hur ledsen man blir när man vaknar upp på morgonen efter att ha spenderat en hel kväll med Salem Al Fakir och inser att det bara var en dröm? Killen med det coola namnet. Följa med hem till mig det fick han minsann inte. Jag hade inte städat tyckte jag. Lika bra det kanske. Keep on walking.4 o'clock in the morning
Shadows dancing upon the wall


Had enough?


Ibland önskar jag att man kunde skriva av sig om allt man funderar över och om alla mina åsikter. Men jag lägger band på mig själv oftast. Idag känner jag dock för att öpnna upp och lätta mitt hjärta lite granna. Kalla mig bortskämd om ni vill.
Jag vet att jag egentligen inte har någonting att klaga över. Jag har ett bra liv. Jag har det bra mycket bättre än många andra. Jag har ett fast jobb. Jag har en lägenhet. Jag har fina vänner som gör mina dagar, som bryr sig och vill mitt bästa. Jag har en familj som alltid ställer upp för mig. 

Men. Detta ständiga MEN. Ibland ställs saker på sin spets. Allt går från klarhet till klarhet. Det blir tydligare och tydligare. Saken är den att jag har det bra. Jag har det jävligt bra. Jag borde inte klaga. Men vad är det då som går åt helvete? Jo, jag försöker sällan öppna mig om det för er här. Men det stavas K Ä R L E K. Kärleken. Den ständiga kärleken. Så underbart. Men så obefintligt i mitt liv just nu. Jag antar att jag alltid har varit ganska blåögd. Som litat på dem. För killar har det funnits. Som kommit och gått. Jag vill också känna på känslan att vara hon med stort H. Tjejen med stort T. The special one för någon. Jag är trött på att vara en i mängden. Det gör mig ledsen. Riktigt ledsen. Jag önskar mig också lite bekräftelse från någon ibland. 
Och alla de där vännerna som försvinner från ens vardag så fort de träffar en kärlek. De som inte ens bryr sig om att slå en signal eller skicka ett simpelt sms för att se hur det är. De gör mig också ledsen. 

Det var allt för mig idag.
Om hjärtat är så mycket lättare, det vet jag inte. Sweet pretty things called love

   


Från dag till dag


Det är väldigt tyst om mig just nu. Jag beklagar för detta. Jag är helt enkelt inte så pratig för tillfället. Det filosoferas mycket. Egentligen har jag så mycket att säga. Jag känner oerhört mycket just nu. Och tänker massor. Men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Hur jag ska få ner det i ord här. Jag vet inte hur jag ska kunna berätta så att ni förstår. Utan att verka bitter och tråkig. Jag återkommer nog istället när jag har tänkt och känt klart. Just nu känns det som att det går i uppförsbacke. Jobbet är igång, med råge. Det är dubbelpass och 12 timmars "långpannor" på schemat från dag till dag. Jag kommer tillbaka på söndag. Då är jag ledig igen. Ta hand om er! Och krama om dem du tycker om. Ofta och mycket.
Världens bästa tänkar-ställe


I keep dancing on my own


Just nu får jag inte nog av Robyn och Dancing on my own. Den går på repeat i mitt hem för tillfället. Den får mig i balans.
Robyn måste vara en av världens mest perfekta kvinnor.Coola, snygga, fantastiska kvinna
Give me a break


Denna veckan hände allt om inte fick hända. Ungefär så. Jag gråter en skvätt och längtar efter nästa vecka istället. Då börjar jobbet igen, heja vad kul!If I could turn back time


Margaritha-torsdag och sånt.


Egentligen är jag ganska bitter idag. Ingenting känns riktigt roligt. Alla bitar faller på plats en efter en. Inget känns positivt överhuvudtaget. Jag skulle vilja gråta en skvätt. Eller borde jag skratta istället kanske? Inte ens solen behagar att titta fram idag. Det bästa med idag. Det som får mig att le är att Martina snart kommer och det blir sedvanlig Margaritha-torsdag. Den sista för den här sommaren faktiskt.När vi skrattarKarin-dagen


Idag är det min dag. Idag firar jag Karin-dagen. Det gör jag varje år den andra augusti. Jag har fått namnsdagsblommor av morfar. Och grattismail. Och en namnsdagsbukett av mormor också. Nu undrar jag bara var alla presenterna är. Det kommer kanske..


På Karin-dagen får man firaRSS 2.0