Inte ett dugg glassigt..


Idag är det fredag. Den sista dagen i april. Jag firar denna regniga Valborgsmässoafton med personalmöte, baksmälla, lunch med fina vänner, depp, chips, förvirrade tankar och slutligen jobb ikväll. Jag hade nästan kunnat göra vad som helst för att få vara ledig idag. Allra helst vill jag äta glass just nu. En stor, färgglad glass skulle göra mig lycklig.
In My BubbleEn kornblå dröm


Vi pratade drömmar sist vi sågs. Som ni kanske har börjat lära er vid det här laget är jag alltid full av drömmar. I'm a dreamer! Efter en lång och lärorik dag på arbetet idag tyckte jag att det var dags att unna mig något. För jag är duktig. Jag har återigen avancerat till en ny avdelning på min arbetsplats. Jag lär mig snabbt och jag tror att jag är uppskattad. Jag är bra. Då är man värd en dröm. Ladies, Gents - Check ot out!

 

En dröm - And it's mine!

Rosa Drömmar


Jag drömmer idag. Om ett terrarium fullt med vackra fjärilar i olika färger. Om en större lägenhet. Om stora varma omfamningar. Om änglalockar i mitt hår. Om en rosa cykel. Om vackra sommarklänningar i skira färger. Om den perfekta kroppen. Och idag drömmer jag mer än någonsin om dig. Rosa drömmarLycka


Nu mina vänner ska ni få veta vad lycka är.
Jag har bott några år i England. Där åt jag nästan inget godis. Duktig tjej tänker ni. Nejdå, godismonstret avstod inte för att hon ville. I England finns det helt enkelt inget godis som faller mig i smaken. I 4 år åt jag Maltesers. Förutom vid påsken. Varje påsk lanserades Creme Eggs från Cadbury. Återigen choklad. Choklad som skulle bli något av det godaste jag vet. Detta var lycka. Varje påsk köpte jag på mig massor Creme Eggs och levde på.

Numera är jag tillbaka i Sverige. Livet i England är dåtid. Något som jag har gråtit många tårar över för att jag saknar. Nästan lika många tårar har jag gråtit över att jag vill vara i Sverige. Splittrad är rätt ord. Men just nu njuter jag av mitt liv här hemma. Det jag saknar allra mest är Creme Eggs. Varje påsk tänker jag på denna underbara krämiga choklad. Men så plötsligt händer det. Någon vecka efter påsk dimper ett STORT paket ner i min brevlåda. Från en kär gammal vän. Här ser ni paketets innehåll:Lycka är att ha en vän

(okej, det var mer Creme Eggs i paketet, men de åts upp snabbare än snabbast)Mission of today


Något kortare,  jämnare, mjukare, kallare, ljusare, fräschare och friskare. Ja ni förstår säkert alla vad jag talar om. Håret. Håret mina vänner! En hemskt ful bild men här är det i alla fall, mitt "nya" hår! Ja för så känns det. Det känns som att håret är nytt. Till en kostnad av absolut ingenting. Underbara frisörska! Vilken stjärna! Vi testade den nya salongen. Men säg inget, för det är fortfarande en hemlighet. Hon är min idol.


Yours to keep

 


Det här med choklad och lycka..
Kalla mig bitter om ni vill. Men kvällens tankegångar går såhär. Om inte ens pojkvännen till en vacker prinsessa är henne trogen - finns det då någon kille som är sin kvinna trogen? Vart är vägen på väg egentligen? Men jag ska vara tyst. Minst lika många kvinnor är otrogna som män. Det vet jag. Ibland blir jag bara förundrad över det här med otroheten. Nä jag återgår till mitt te smaksatt med choklad. Jag inbillar mig att det har effekt på mig. Lycko-effekt. Detta teet dricks mycket sparsamt. Det får aldrig någonsin ta slut. Jag har kommit igång med löpningen. Det gör mig lycklig. Jag får tänka på det ifall teet mot all förmodan skulle börja tryta. Imorn blir en hård dag med mycket jobb. När jag har avverkat mina timmar och stämplat ut ska frisörskan ta hand om mig. Trots att det är hennes lediga dag. Fantastisk människa det där. Jag ska bli blondare igen. Hur blond får vi se imorgon. Den som lever får se. Jag återgår till teet. Och smaskar i mig mörk choklad smaksatt med blåbär. Blåbär är nyttigt hävdar min bästis, Tinan. Hon pratar om det här med antioxidanter. Jag lyssnar och tittar storögt och övertygande på henne. Hon har nog rätt. Det måste betyda att min choklad är nyttig.

 

 


Bite me!Jag finner inga ord idag. Matt. Jag blir bara matt. Jag läser de sista sidorna i Andreas bok istället innan det är dags att somna in.


I just can't get enough of you


Just nu händer det massor. Men ändå har jag ingen inspiration. Inget att skriva. Inget att berätta för er. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på dig. Solskenet gör mig lycklig. Påskliljorna på min ständigt skuggiga altan har äntligen slagit ut. Vackert. Jag försöker att tänka på fina saker under pausen av Wallander-filmen för att lugna ner mig. Jag kan inte titta på film ensam. Jag blir alltid skärrad. Jag längtar efter din omfamning.


Absolutely gorgeous
Miss Kaos möter lugnet


I takt med att uteserveringarna slås upp, en efter en och solen fortsätter att visa sin bästa sida kommer jag i sinnesstämning. Jag känner mig lugn. Sansad. Rofylld. Träningen har börjat komma igång. Jogging och yoga är nog det bästa som finns. Det gör mig väl. Och efter ett besök hos Martina i Halmstad igår insåg jag att jag ska lära mig att äta fruktsallad istället för godis när sötsuget tränger sig på. Vi ska åka till Malmö en helg i maj, Martina och jag. Jag längtar. Hon är den bästa resekamraten man kan ha. Vi har kört längs med amerikas guldkust tillsammans. Sett, upplevt, gråtit och skrattat tillsammans i en hel månad. Jag tror att hon är en av de klokaste som jag känner. Men istället för att svamla en massa ska jag visa er något fint. Säg hej till mina senaste Odd Molly-inköp.

  

Jag är totally insane, but I love it!Nighttime stories


Kvällen har varit upp och ned. Jag har varit upp och ned. Men jag avslutar dagen med ett fånigt leende på läpparna och inser att jag fått de bästa kramarna man någonsin kan få. De värmer, ända in i hjärtat. De är speciella.Santa Monica - California, gör mig också varm i hjärtatBattle
Super Blond VS Natural BlondBig decisions..

Idag gör jag det man gör bäst på en söndag. Åker hem till pärona. Äter god mat. Deklarerar. Dricker kaffe. Äter kakor. Diskuterar ekonomi med pappan. Kör cab i det fantastiska vårvädret.

Skön söndag till er alla!
Thinking of You
New Zealand next homie?!


Jag är inne i en tänkarperiod. På gott och ont troligtvis. Jag tänker på det här med livet. Framtiden. Dåtiden. Nutiden. Jag funderar på om jag ska bli superblondin igen. Frisörskan vill. Vill jag? Jag tänker på att jag och Linn kanske tar en avstickare till Nya Zeeland i höst. I en månad är det tänkt. Jag tänker på det här med kärleken. Jag tänker mycket på mänskligheten. På hur människor i min närhet egentligen betér sig. Jag tänker på hur känslig jag är. Att jag inte borde låta NÄGON trycka ner mig. Någonsin. Att jag borde lära mig att skaka av mig saker och ting istället för att bära omkring på det, oroa mig och låta det tynga ner mina dagar. Jag funderar på det här med tigerkaka. Jag och Linn kan fortfarande baka tigerkaka när vi håller varandras händer. Måtte den där Thailandsbrännan blekna bort snart! Jag tänker på att jag vill ha en ny lägenhet. Jag tänker på alla kläder jag skulle vilja köpa om jag hade pengar. Det är lätt att tänka för mycket. 


I am....


Ny dag. Nya tag. Svackan blev inte långvarig. Tack och lov för det. Allt handlar om Crea Diem. Jag må vara tjatig. Men så är det. I alla fall i min värld, i mitt liv, i min bubbla. Jag började med ett besök på blodcentralen tidigt i morse. Jag är nu en sisådär halv liter blod fattigare och en karta järntabletter rikare. Jag känner mig stolt varje gång jag har varit där. Jag hoppas att mitt O+ blod räddar många liv. En lång promenad vid havet med Beyoncé i öronen uppföljde morgonen. Det här är en bra dag. Det går bra nu. Jag är fylls av lycka varje gång jag inser att jag har världens bästa vänner omkring mig. Jag är inte ensam. De kommer aldrig att lämna mig. De finns alltid där när jag behöver dem. Jag är lyckligt lottad!
...Sasha Fierce

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
- Either way I don't wannna wake up from youCrea Diem


Respektlöst. Säger vissa av mina vänner. Själv har jag förståelse. Jag sätter mig alltid in i andras situationer. Försöker se saker och ting från alla håll och kanter. Alla synsätt är viktiga. Förståelse för andra människor är viktigt. Sen behöver man inte acceptera. Bara man förstår. Men idag tycker jag bara att det är förbannat jobbigt. Orättvist. Mer än så tänker jag inte säga idag. 

Efter några fantastiska dagar med mina alllra bästa vänner så kom nedgången. Idag är det ingen bra dag. Kanske skulle jag behöva den där tatueringen på insidan av mitt pekfinger i alla fall. Crea Diem skulle där stå. Skapa dagen. Kanske skulle jag behöva de orden nedskrivna så att jag kunde titta på dem varje morgon för att övertyga mig själv på dagar som denna. Jag skulle se den i spegeln varje morgon. Fast allra mest är jag inne på min stora fjäril på handleden. Den som lever får se om jag vågar.

Crea Diem mina vänner. Crea Diem.My dream, My vision, My beauty


RSS 2.0