Bull-dejt



Idag blir det bullkalas!


På besök i storstaden


Dagen blev inte alls som planerad.
Lina fick ställa in eftersom hon blivit sjuk.
Så ingen tripp till Göteborg. Eftersom jag är en rastlös själ bestämde jag mig för att åka ner till Väla istället. Kände mig lite ensam, men ensam är stark. Eller vad man nu säger. Och checka in min nya dörrmatta som jag köpte på Bolagret:




Inte att förakta - Toksnygg!


Blev tid över för en fika med C-J-L i eftermiddags. Jag var uppe tidigt i morse minsann!
Vi hann även gå en runda i favoritaffären GND. Jag råkade bli väldigt förtjust i en väldigt go tröja, en låååång sweatshirt kan man nästan säga med stor och hög hals. Klänningsvarning på längden. Härligt! Hur go som helst. Check it out:



We are the Superlative Conspiracy

Avslutade med kvällsmat hemma hos pärona som firade 31-åring bröllopsdag idag. Tänk att de har varit gifta sådär länge! Det är en hel evighet! Så lyckligt! Jag vill också.

Resan som vi ska göra till jul kom på tal och helst plötsligt verkar det som att det blir ändrade planer. Massa som händer i min familj just nu. Sjukdomar, operationer, flyttar och så vidare. Så kanske blir det så att resan blir avblåst. Jag blev ledsen. Vill bara gråta som ett litet barn. Jag hade verkligen sett fram emot att äntligen få komma bort lite.
Varför kan ingenting bli som man vill?
Återigen blir jag bitter och tycker synd om mig själv och känner att det inte går att hoppas på någonting längre. Man blir bara besviken. Så mina tankar inför lördag känns inte heller positiva längre. Han kommer säkert komma på någon fin bortförklaring för att slippa komma hit. Ingen idé att längta.
Jag orkar inte bli ledsen mer nu!


Övertrött

Trött trött trött.

Alldeles för trött.

Ska snart krypa ner i min säng och vila mina blå lite granna.

Jobbade dubbelt igår, från tidig morgon till natten. Tidig morgon idag igen och dessutom en ordentligt lång powerwalk längs med strandpromenaden med Helen. Det är verkligen vackert. Man bara går och njuter av det man ser.


Imorgon är jag ledig.

Tur det.

Tror inte jag hade orkat jobba en hel dag till utan tillräckligt med sömn.

Jag ska ta tåget upp till Götet igen. Fika med brud-Lina. Ska även passa på att hitta en 25-årspresent till frisörskan. Någon som har något tips på en bra present?


Ser fram emot morgondagen.

Och lördag såklart.

Svårt att släppa det.


Men nu lite sömn.

Välbehövligt!
Hasta Mañana



Moby - Extreme Ways


Waiting for the weekend


 

Längtan till helgen är stor.
På lördag kan allting hända.
Spännande.



Keep your fingers crossed people



What to do?


Vad gör man med sig själv
när man tänker alldeles för mycket?



So much on my mind


Saturdaynight baby!

Här sitter jag och väntar..
Inväntar främmande minsann. C-J-L och Helena är det som kommer. Hade tänkt att bjuda dem på varsin liten fördrink innan vi ska mot middag och bartömning.

Kvällens drink jag ska bjuda på:

Krossad is
Råsocker
Färska hallon
Färsk lime i massor
Mörk rom
En skvätt passionsjuice


Muddlat givetvis. Farligt gott!
Den nya iskrossen (DELUXE) ska invigas. 

Har inhandlat en ny partyblåsa, håret är plattat och jag känner mig just nu riktigt fin. 
Ska hålla mig lugn ikväll. Riktigt lugn.
Jobb kl 09 imorn med chefen. Då gäller det att  vara skärpt minsann.

Vad hittar ni på denna lördagkvällen?
 


Lovely

What to do?


Han gör mig mer förvirrad än någonsin.
Now my head is a mess, believe me...



Confusion



Stronger than yesterday?


Lite piggare än igår. Jobb i receptionen idag. Det gick som på räls måste jag säga. Men nu hemma igen känner jag mig hängig igen. Har dock tagit tag i garderoben. Rensat ut lite, fixat ordning och insett hur mycket fina kläder jag har som jag har glömt bort. Ändå vill jag ha en massa nytt. Någon som är likadan som mig när det gäller kläder?

Ledig imorn. Har inte riktigt kommit underfund med vad jag ska hitta på. Träna lite kanske. Köpa mascara. Fika med C-J-L. Kanske. Om jag pallar. 

Det där utlovade telefonsamtalet lyser med sin frånvaro. Han har alltså fortfarande mycket kvar att bevisa. Kanske ska låta killen landa lite först efter den långa semestern. Men jag verkligen ogillar när människor säger att de ska höra av sig och inte gör det. Då behöver man liksom inte säga det.

Oh well.. Life goes on.. 
Dags att gosa ner sig i fotöljen och stoppa i sig lite grönsaker och dip. 



Hoppas på repris



 

Ångesten är total


Jag mår sämst. Ångesten är total.
Jag tål inte att titta på min egen spegelbild.
Jag fixar inte att tänka på mitt patetiska liv.
Varför kan inget gå min väg någongång?
Släpper jag ut tårarna lär jag drunkna.

Will anyone catch me if I fall?


Bortglömd?


Var glad att du är söt.

Det sa en av mina vänner till mig idag.
Åh vad jag önskar att det var så.
Jag önskar att jag kunde tro på det.
 
Idag är en såndär dag då jag bara känner mig liten, ensam och bortglömd.
En såndär dag då man inte vill att någon ska titta på en eftersom man bara är ful och äcklig.

Kan undra om det kommer att ringa i telefonen imorgon eller på onsdag. Upp till bevis. Jag hatar att vänta. Jag är så rädd att jag ska bli besviken. Jag är trött på att bli ledsen.

Äter vidare på mitt äpple och försöker tänka bättre tankar.




Sometimes you just wanna fly away


Vart tog helgen vägen?!

Vilken helg det var som gick förbi. Lika snabbt som vanligt.

Fredagen spenderades på jobbet. Jag träffade E-Type. Jag konstaterade att han ser ut som en häst. Men fint hår hade han. Jag och Emmelie ansvarade för en konferens på 40 personer. Jättetrevliga men med världens muppigaste ansvarig som tyckte att en trerätters middag ska vara klar på en timme. Inte oss emot men maten ska hinna bli klar, utburen, uppäten och avdukad också. Sick. För första gången i världshistorian ungefär så fick vi dricks. Av en konferens med 40 deltagare och världens muppigaste ansvarig. 1000 kr tyckte han att vi var värda. Vi sken som solar efter att notan var undertecknad.

Lördagen spenderades i min hemstad med C-J-L. Vi shoppade på GND. En plommonfärgad tröja från Acne och en svart klänning med stora knappar på ryggen från Twist & Tango blev mitt byte. Det sved men jag är nöjd med mina köp. Jag och Ida spenderade kvällen tillsammans. Vi åt på ett av mina föredetta jobb. Ingen i personalen kände igen mig. Jag tycker inte att förändringen är så enorm. Jag menar långt blont hår har jag haft länge nu. Visst, luggen är väl en förändring och den ultrablonda nyansen. Men ändå. Fast jag gillar känslan av att kunna vara anonym. Ida bjöd även på äpplepaj och kaffe i sin lya.

Igår var jag duktig och började morgonen med träning. Sen tog jag tåget mot Götet för en date med Mr D och hans Åsa. Mr D fick shoppat massor. Jag önskar att jag kunde gå ut och shoppa med två personer som kom till provrummet med massor med snygga kläder som skulle passa mig. Jag blir ganska blind när jag shoppar själv. Går igenom allt lite snabbt på håll och dömmer ut det typ. Tänker inte på att vissa saker kanske ser annorlunda ut på. Vi avslutade med italiensk restaurang och glass på avenyn. Perfect!

Som ni märker har dieten haft en liten paus i helgen. Men idag är jag igång igen med mitt nyttiga leverne.. Idag blev det hemmagjorda nötfärssbiffar kryddade med färsk timjan. Biffar kan jag nog äta 7 dagar i veckan. Favoritmat. 

Nä, dags att ta tag i dagen kanske. Ut i solen för en promenad. Sen blir det jobb ikväll. 



Lika som bär - En 25 och en 50, orättvist!


Lyxlunch och träningsvärk - I'm feeling fine!


Life is good. Nya livet har börjat. Har jag kanske missat att berätta. Det nyttiga livet. Minimalt med alkohol, nyttig mat, mycket träning. Jag deffar. Och jag har disciplin. Det har slarvats för mycket i sommar. Mycket skräpmat, alkoholhaltiga drycker, godis, sena måltider och dåligt med träning. Det funkar inte. 

Lunch på stan idag med min kanadensiska vän som bjöd som tack för hjälpen för översättningen på hans projektarbete. Snart kaffe med C-J-L. Sen jobb. 

5 dagar kvar. Och förresten så har jag träningsvärk i magen idag. Underbart!



5 ynka dagar kvar - tiden går i snigeltakt

  

Nytränad och lycklig!


Dagens träningspass är avverkat. Jag hoppas på träningsvärk i ljumskar och mage imorgon.
Sitter här och äter på en omelett. Det är ju gott. Det har jag nog inte förstått innan.
Dagens omelettfyllning består av skinka, färsk tomat, lök, paprika, majs och sockerärtor. Man tar det man har!
Det här bara måste vara nyttigt!



Smaskens minsann!

Nej men så att...

Skön söndag efter lång och jobbig arbetshelg. Jag har mest lallat runt i hemmets lugna vrå. Tvättat, fixat och donat. Kvällen spenderades hos C-J-L som bjöd på paj och kaffe. 

Imorgon finns det en risk att det blir träning. Besök hos Synsam. Jobb. 
Jag har en hel arbetsvecka framför mig. Kämpigt. Men det får det vara värt med tanke på att jag är ledig i helgen. Underbart! Måste komma på något jag ska göra. Be Patrik komma förbi kanske. Gå på spa. Maybe. Någon som har något bättre förslag kanske?

Dags att lyssna på Crazy Crazy Nights (Kurt Nilsen) och sen somna gott. Hoppas på lugnare drömmar inatt. Mycket mardömmar nu för tiden..

Väntan känns fortfarande olidligt lång förresten..




Har Katie och Tom samma frisör? - Fantasilöst!

När magen mår bra så mår hela jag bra!


Sliten efter lång och tuff dag på jobbet. Men känslan i magen är bra. Jag njuter av den. Men jag längtar.
Den nittonde känns som ljusår bort. Det kommer att gå långsamt. Jag får väl helt enkelt passa på att njuta lite till medan jag väntar.



Glödhet - Det bräns i bubblan


Ja och här var det plats för en passande rubrik ja...

Mitt nya sunda liv har börjat!
Nej riktigt så är det inte. Men jag beslutade mig igår för att hoppa över festen på måndagsklubben och valde att träna istället. Jag har kommit igång med träningen gen. Körde ett stenhårt pass idag igen. Och det känns skönt. Alldeles underbart!

Morgondagen är hyffsat oplanerad. Ganska skönt. Träningspaus blir det i alla fall. Ska möta upp min kanadensiska vän för att visa upp arbetet. Hoppas att det inte kommer att ta allt för lång tid. På kvällen ska jag möta upp älskade tant Tina för lite mat och skvaller. Ska bli skoj. Intressant att kolla in hennes nya frisyr också minsann.

Jag har haft en bra dag och jag har ett bra liv med bra människor runt omkring mig. Men ändå känner jag mig så orolig. Så förvirrad. Så fylld av panik. Så stressad. Jag vet inte vad det är som händer med dig.



Unbelievable


HURT


Det finns vissa låtar som jag absolut inte kan lyssna på. Eller lyssna på dem kan jag. Men det finns de där låtarna som jag börjar tänka alldeles för mycket på olika saker när jag hör dem. Eller så påminner de mig om något jobbigt. Jag har otroligt mycket minnen till låtar. Jag är en sån där person som tänker på olika människor då jag hör olika låtar.
En av de låtarna jag talar om är Hurt med Christina Aguilera. Det går inte. Tårarna sprutar ut när jag än lyssnar på den låten. Jag kan liksom inte styra det. Varför är det så?



Beautiful - No matter what they say




Nu blir det andra bullar..

Inte lika glad mage idag. Fylld med kramp och obehag. En snudd av ångest. Vet inte varför. Jag har börjat tänka sådär mycket igen. Det är verkligen strängt när jag hamnar i mina tänkarperioder. Jag försöker trycka i mig en kanelbulle för att magen ska bli lite lyckligare. Men det verkar inte funka. Det är så mycket som händer runt omkring mig just nu. Dejten i fredags gör mig snurrig, gymkillen gör mig tankfull, det är så mycket nytt på jobbet, pengar i mitt liv lyser med sin frånvaro, jag borde träna mer.. Listan kan göras lång.. Jag vet att jag stoppar mig själv från att leva för att jag inte vågar bli krossad. Smärtan gör för ont. 
Nåväl.

Festen igår var rolig. Riktigt lyckad! Tack söta Martina! =) Men jag har verkligen slarvat med maten nu i 3 dagar. Ordentligt. Det är inte bra. Kanske är därför jag har kramp i magen idag? Alkohol och tom mage är farligt. Jag vet ju om det. 
Imorn är det dags för sista måndagsklubben för det här året. Det får bli slutet för min fest-sommar. Måste ta det lugnt ett tag nu. Bli lite seriös igen. Fast vilken rolig sommar jag har haft ändå om man tittar tillbaka på allt! Augusti nu, det gick fort. Får hoppas att vädergudarna är på vår sida denna månaden..

Dags för skönhetssömnen. Imorn blir det tidigt. Jag ska hjälpa min kanadensiska vän med att läsa läxan. Kan bjudas på bullar också. Utan plugg-fika kan inte jag plugga.



Smarrigt


Med leendet på mina läppar

Damn - I feel good right now!
Jo magen mår nog faktiskt bra.
Men huvudet är trött. Kroppen är slut.
Dagen har varit lång efter gym, solande på beachen, fika-dejten i Götet och slutligen en drink med frisörskan och fröken H.
Dags att ladda batterierna inför morgondagen. Handling, städ och tvätt finns på schemat innan festen i Halmstad kan börja!



Wish Me Luck


Pirr i magen


Spontan date i Göteborg ikväll.
Ska man vara ner vös eller inte?



Vackra Svenska Sommar


RSS 2.0