Real Man

You need a real man.
Strong and handsome.
Good on fashion.
Someone you can talk to.

image172

J.T. - Strong and handsome?


 


Mycket prat och ingen verkstad


Matt. Förkyld. Rastlös. Men orklös. Hur är det möjligt?!
Igår åkte jag äntligen och hämtade min ögonsten, bilen. Känns skönt att ha den tillbaka. Blev en sen utgång igår med några kollegor från jobbet också. Fina gäster kommer sent har jag hört.. ;-)
Jag spenderade kvällen genom att ha ett givande samtal med en mycket intressant person. Han är en såndär bra människa som har mycket bra svar på alla mina förvirrade frågor. Det jobbiga är bara att han är kompis med Mr. Painter... Aproppå målaren, honom har jag inte sett till på hur länge som helst. Lika bra det kanske eftersom jag borde ha lagt honom bakom mig för längesen. Konstigt hur vissa bara kan fastna i en sådär.

Idag är en allmänt slö dag. Jag ska snart ta mig samman och åka och handla. Väntar på besked på H om hon kommer att komma tillbaka från storstan ikväll. Så planen inför kvällen är långt ifrån klar.. Ovisst och jobbigt att inte veta vad man ska ställa in sig på kan jag känna..


Imorn ska jag försöka att ge mig på att träna lite. Om jag vaknar i tid. Trotsa förkylningen. Hade tänka att kanske spa'a med Mr. D imorn också. Men frågan är ju hur bra det är för förkylningen.. Får se hur det blir med det. Annars får det bli djupa samtal över en kopp istället.. ;-)

Dags att ta tag i dagen! Finally!


I've got the power?!


Krasslig idag. Jag får skylla mig själv. Jag gick och tränade igår trots att jag kände mig dålig. Idag känner jag mig tung. Dämpad. Ångestfylld. Tankspridd. Ofokuserad. Splittrad. Jag vill också kunna gråta som alla andra. Men istället fastnar klumpen där i magen och stannar där. Den kommer inte längre.

Igår bestämde jag mig. Och jag gjorde det. Jag gick med starka steg upp för trappan till hotelldirektörens kontor. Nu vet han vad jag vill och han ska tala med min avdelningschef. Det känns skönt. Han var positiv och det kändes bra. Varför har man så svårt för att gå och prata med makt-människorna?! De är ju inte mer människa än någon annan. Dessutom är jag nog lyckligt lottad då vår direktör är snäll. Och förstående. Det kändes skönt efteråt.

Nu är det dags att ta tag i dagen och göra sig i ordning inför en ny kväll på jobbet... hm.. great?! Yeah right..


image171

Staying strong?!


Take me away!


Aktiv dag idag.

Började dagen med kurs 08.30-12. Tiden gick, tro det eller ej, FORT! Det var riktigt intressant och väldigt givande. Det handlade om service och sånt där krafts.
Fortsatte dagen med snabbfika med Emelie och C-J-L innan det var dags att shoppa mig lycklig på Gina Tricot. Köpte en svart kjol med hög midja, en vit kofta i kort modell, en svart kort klänning med brottarrygg och volanger längst ner. Fräsigt värre. 

Har även varit och tränat idag. Pump och löpning. Det är standard på tisdagarna. Imorn blir det nog lite Core mellan arbetspass. Måste trimma magen ordentligt nu. Snart är det ju säsong.

Känner mig ganska tom nuförtiden. Det tynger verkligen mina axlar att jag måste gå och prata med mig närmsta chef om att jag vill byta avdelning. Han kommer att bli så otroligt sur. Jag vill inte bli illa behandlad för att jag följer mitt hjärta och min vilja. Mår dåligt av att gå till jobbet numera. Det är verkligen dags för en förändrig. Kanske måste ta det där snacket imorn om han inte är ledig. Men hur säger man det på ett bra sätt?!


Jag känner mig tung som en sten och hård som en betongvägg just nu av alla tankar, ångest och oro som sitter där inne och gror i mig... Varför kan inte allt bara vara enkelt för en gångs skull och gå min väg?! Tell me why?


image170

Damn - Some people just got it  


 


Dags att reklamera


Hur lämnar man tillbaka kläder som man beställt från H&M? 

Jag har aldrig gjort det förut. Men denna gången blev jag så grymt besviken.. Jag kommer inte att använda de där kläderna som jag fick hem. Konstig passform, breda och korta plagg som inte alls är snälla för figuren... *surar*

Fjärilsfettisch - utan gränser


Har ikväll tillfredsställt min obotliga fjärilsfettisch genom att ha beställt den här sjalen efter en tids suktande:


 

Tack Chris för att du hittade den. Kommer att bli fin i vår!

Idag har varit en allmänt seg dag. Inget har blivit uträttat. Jag och Carolinan med flera gick ut till en av stans nattklubbar igår efter jobbet. Jätteroligt tills en kille jag har haft ihop det med började stöta på C mitt framför ögonen på mig. Den här killen är absolut ingen kille jag vill ha tillbaka, jag tänker aldrig tanken ens. Han snarare äcklar mig och det han gjorde mot mig för över ett år sen är ganska sjukt. Det här är den tredje av mina vänner han försökt stöta på mitt framför ögonen på mig. Skrattretande! Om han försöker göra mig svartsjuk så lyckas han inte speciellt bra. Jag blir avskräckt. Och varför han skulle vilja göra mig svartsjuk förstår jag mig absolut inte på eftersom det var han som sårade mig från början. Varför håller han på så, kan någon ge mig ett vettigt svar?! Jag har enbart varit snäll mot honom. Dock för snäll. Låtit honom komma undan lindrigt och förlåtit. Den där snälla sidan kommer han aldrig mer att få se kan jag lova. Jag ska göra mitt bästa att inte ens ägna honom en blick om jag ser honom. I'm too good. Alldeles för stor kropp på en depserat kille med ett sandkorn till hjärna. Pinsamt att man kan tillåta sig att göra bort sig så som han. Så det så.
 
Ikväll skulle C och jag ätit trerätters och druckit skumpa i hennes nya lya och sen partajjat lite med några brudar. Men planerna blev ändrade i sista stund då C kommit fram till att det är magsjuka hon har. Inte baksmälla. Otur men samtidigt ganska skönt då jag verkligen behövde vila. Så ikväll har jag bara varit hemma hos päronen och tagit det lugnt. Oförskämt lugnt. Till och med druckit whisky med pappa. Surt bara att det snöat hela kvällen och fortsätter att snöa. Min sommardäcksklädda bil kommer att få bli stående här hos mamman och pappan då jag kommer att bli tvungen att ta tåget tillbaka imorgon. Jobb väntar imorgon igen. Måste ta ett snack med min avdelningschef denna veckan om mina tankar och vilja om avdelningsbyte. Det känns dock jobbigt. Hur säger man det på rätt sätt?

Nu är det dags för ett samtal med Mr Väktare och sen väntar skönhetssömnen. Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. So long.



Orka hitta på en fyndig rubrik här liksom..


Sitter här och dricker mangojuice och försöker ta hand om fyllesjuk kompis på bästa sätt.. Jobbigt läge faktiskt.. =( Jag är trött och känner helst av allt för att sova. Men först få liv i kompis och sen ett samtal med Mr. Väktare. Sen kanske sova. Tufft läge.

Måns + Marie = Sant


Nu har det hänt gott folk. Och det gick snabbt, killen behövde inte vänta länge. Som befarat. Tyckte dock han kunde väntat på mig...


image167

Too late ladies - She's got him


Heaven & Earth


Dagen började med jobb kl 8 i morse. Jag slutade 15.45, en kvart tidigare alltså för att jag skulle hinna gå på Bodypump-passet i eftermiddag. Jag pressade mig mer än aldrig förr. La på ett extra kilo på hela passet. Kände mig stolt som tappert kämpade på även om det var skakigt i mellanåt. Löpte en halv mil på bandet efteråt. Måste träna upp min kondition på riktigt nu. Imorgon blir det träning igen hade jag tänkt mig. Mellan arbetspassen 15-18. Blir Core och så gymmet. Dryg dag imorn.

Planerna smids för fullt inför påskdagen då det blir festligheter igen. Ska bli skoj! Kan undra vad man ska hitta på för outfit bara.. Något tips någon?

Har noll inspiration just nu. J har åkt iväg på semester nu. Så jobbet känns otroligt trist. Men det är bara att vänja mig. Han sa upp sig förra veckan. Nu blir han klädkille på heltid. I wish I could too. Att jobba i butik vore hur soft som helst. Väldigt trevligt. Istället får jag bittert slita vidare på mitt jobb. Blir kanske avdelningsbyte om jag har riktigt tur. Jag ska prata med min chef om det först bara. Men jag är rädd för att han ska ta illa vid sig och bli sur och börja behandla mig orättvist för att jag drar mig vidare. Nåväl. Jag behöver ett byte. Det är klart och tydligt.

Nu vidare mot sängen. Förhoppningsvis blir det inget kaffe med Mr. Väktare. Jag pallar nog inte. Vi får se.

image166

Heaven & Earth 1666 kr - Why so much money?


Sköna söndag?!


Deppig söndag idag. Precis skrämt upp mig med en Wallander-film. Känner mig ensammast i världen. Tröstar mig med kladdkaka och får ännu större ångest. Gick på spa tidigare idag för att pigga upp mig lite. Avslappnande. Fast ensamt igen.

Blev snabb utgång efter jobbet. Hamnade i sällskap med några grabbar som köpte in både helrör och champagneflaskor, men jag höll mig lugn. Skönt. Annars hade demonerna tagit död på mig idag. Pratade med Björnen två gånger igår. Jag blir inte klok. Aproppå demoner. Det är ju han som alltid tjatar om dem. Nåväl. Nu sova. Jobb imorn igen. 10-22 står det på schemat. Tröttsamt. But hey - Thats life!

 

Bakis-lördag?!


Bakis, bakis, bakis! Idag mår man som man förtjänar antar jag. Blev hårt igår. Jag är inte van vid sånt längre har jag märkt. Men roligt hade vi! Desto mindre roligare ska det bli att snart gå till jobbet. Kan dock bli lite festligheter med C-J-L efteråt om vi får sluta i tid..

image165

Another best friend - Good shit


Champagne-fredag!


Dagens smootihe-recept:

Apelsin
Blodapelsin
Ananas
Banan
Vaniljyoghurt
Tranbärsjuice

Smakar gudomligt! Fast hur ofta har man egentligen hemma så många olika frutker?!

Har haft en tuff vecka på jobbet, många långa timmar. Men snart är det champagne-fredag med tjejerna på rum 229. Veckans njutning!

image164

My best friend


The End


image162


Efter lite analyserande i bilen på vägen hem kom jag fram till att ni nog är på väg att bli ett avslutat kapitel. Kanske är det så. Kanske är det inte så. Only time will tell.. Men det var underbart att se dig igen!



Time to break the ice


Yes, time to break the ice!
Jag har inte varit tyst med vilje. Men jag har haft mycket runt omkring mig. Inte en lugn stund. Ingen ro att sätta mig ner och släppa ut tankarna och åsikterna.

Daten i fredags var bra. Väldigt bra. Jag trivs i den grabbens sällskap! Det är inte tyst en sekund, han får mig att le och skratta, känna mig lugn och bekväm, och han får mig att må bra.
Det är många nyfikna som undrar och ställer frågan hur det egentligen ligger till mellan oss. Det är ett himla snack.

I lördags var det jobb och det blev även en snabb utgång efteråt. Jag stötte på J i vimlet som väntat. Det var ett kärt återseende, vi hade kul, dansade sista dansen och avslutade kvällen med pizza. Sen var det dags för hemfärd. Söndagen på jobbet var inte så seg som man kunnat tänka sig. Det är bra att sluta jobbet sent och gå ut för då hinner man inte få i sig så många ölar eller cidrar!

Ledig dag idag. Den var lika efterlängtad som vanligt. Jag känner mig slutkörd. Dagen har varit lugn. En eftermiddagsfika på stammisfiket med C-J-L och sen var det spinning med Andersson som hägrade. Bra träningsform det där, spinning. Konditionsmässigt.


Imorn är det jobb igen, 08.30-16.00. Sen är det hemligt uppdrag på stan och mot kvällen blir det fika med Tinan och Hannan. Längtar efter att få träffa min Tina faktiskt.

Har ledig kväll på fredag och måste komma på hur jag ska spendera den. Någon som har något tips?
Jag vet, jag är en rastlös själ. Väldigt orolig och stressad känner jag mig just nu. Men en ledig kväll på helgen måste spenderas på bästa möjliga sätt. Så är det. Man måste ta för sig när man får chansen!

image161

Många fikor blir det....


 


Butterflies everywhere in my bubble


Okej, dags att berätta. J frågade idag om vi ska äta något ihop imorgon. Så nu är det dejt på riktigt. Jag har fjärilar som bubblar i magen. Konstigt egentligen med tanke på att vi känner varandra. Men det är en helt annan grej att ses utanför jobbet. Och att gå ut och äta tillsammans. Jag längtar! Men jag blir galen, jag vet inte vad jag ska ha för outfit. Man vill inte vara överklädd men ändå vara snyggt klädd. Help me!!

Spa't idag var skönt! På riktigt. Jag ska försöka gå en gång i veckan från och med nu. Avslappnande och härligt! Jag tror det är nyttigt. Gratis är gott. en riktigt bra förmån.
Det blev en fika och lite shopping också. En bra dag helt enkelt! =)

Nu ska jag försöka sova lite så att jag är pigg inför träningen imorn!

image159

Amazing


Kläd-panik!


Vad ska jag ha på mig?! Vad ska jag ha på mig?! VAD ska jag ha på mig?!
Wanna come and be my personal advisor?

Idag fick Zlatan barn igen. Vincent var väl kanske inte så flådigt namn men ungen är ju rik i alla fall och jag får en anledning att lägga in en bild på en snygg kille igen! ;-)

image157

There is something about your body


Mycket jobb och nu ska det bli mycket vila!


Nu har det varit sådär mycket jobb igen. Långa pass. Från morgon till kväll/natt. Jag har jobbat som en tok. Så idag när jag äntligen är ledig har min förkylning brutit ut på riktigt. Kroppen kände väl sig tillräckligt avslappnad nu..  Den ska få slappna av ännu mer snart. Jag och Martina ska gå på Spa idag på¨mitt jobb. Ska bli riktigt skönt! Inte det ultimata kanske för min förkylning att hoppa ner i bassänger, men men..

Har blivit mycket tid på gymmet den här veckan också, på morgonen eller mellan arbetspassen. Idag får det dock bli en paus från det stället. Om jag inte mår allt för dåligt kan det bli ett pass Bodypump imorgon kl 10.

Vad står annars på schemat för resten av veckan?!
Inte mycket.. Idag och imorgon är jag ledig. Spa och shopping idag. Imorgon blir det lugnt. Jag ska tvätta och bara ligga i soffan och chilla. På kvällen kan det eventuellt bli några öl (vin för min del) med J. Det lutar åt det. Vi ska gå och utnyttja vår personalrabatt lite. Innan det är försent för hans del.. ;-)
På lördagkväll kl 18 är jag tillbaka på jobbet igen och på söndag blir det dubbelpass. Jag ogillar att arbeta söndagar. De är heliga. Ska vara i alla fall.

Nu är det dags för en fralla, en kopp te och en smoothie!

Hörs!


image156

Välbehövlig paus från vardagens stess i eftermiddag



 


Corad och nervig inför klippning


Morgonens Core-pass är avklarat! Dags att traska mot tvättstugan för att boka tid. Sen blir det klippning och lunch med frisörskan. Ikväll är de jobb som vanligt. Jag har blivit kvällspersonal på jobbet känns det som. Jag ogillar det skarpt. Imorgon är det dock dubbelpass, tänkte passa på att träna lite på gymmet mellan jobbpassen. Måste komma igång med träningen nu ordentligt!
image155

Premiär!


Igår invigdes den svindyra-ångestfyllda-underbara Replay-klänningen:

image154

Sehr Schön

 

Det går fort när man har roligt


Helgen gick fort.

Fredagen spenderades på jobbet mellan 12-23.30.
Efter jobbet blev det en snabb utgång med den några år äldre jobbarkompisen på nattklubb för 25+. Jag kände mig liten. Intressant upplevelse. Men inte min grej, jag kände mig inte helt bekväm. Så efter en lättöl var jag på väg mot hemmet.

Igår, lördag, gick snabbt. Ett besök hos skomakaren som hade klackat om ett par av mina stövlar och sen bar det av till hemstaden där det flyttades åt Miss C-J-L. Blir nog fint i hennes nya lya när hon kommit i ordning. jag blev väldigt sugen själv på att köpa nya möbler och prylar till min lägenhet. Tänk om man hade haft pengarna!
På lördagskvällen firades pappans födelsedag med thaimat, vin, dessert och kaffe med avec. Trevligt minsann! Efter lite uppiffning blev det även en sväng in till stan och Harry's med the girlies, Tess och Martina. Trevligt men jag var inte riktigt på partyhumör insåg jag. Så efter två flaskor Hof bar det av till bäddsoffan hemma hos pärona.

Idag har det inte gjorts mycket. Dagen började med Vasaloppet på tv, sen blev vinterdäcken bytta. Det var väl inte direkt att jag gjorde det själv men jag var med i alla fall.. ;-) Annars har det handlats, städats, pratats i telefon och ätits tacos.


Insåg idag när jag pratat med Björnen i telefon att jag saknar honom. Jag har säkert sagt det förut. Det känns som att vi bryr oss om varandra fortfarande. Jag önskar verkligen att vi kunde ses lite oftare. Jag saknar hans galenskaper i mitt liv. Och jag saknar det där leendet bara han kunde sätta på mina läppar ibland.


Om man skulle luta sig tillbaka i soffan med en kopp te och Wallander och Afrikanen strax kanske?!

Och förrresten så är det klippning på gång imorgon innan lunchen med frisörskan. Jag är lite orolig eftersom jag verkligen är förtjust i längderna mitt hår har uppnått äntligen.


Te var det. Vaniljte med mjölk och honung.


image153 Gorgeous hårsvall


RSS 2.0