Miss Butterfly och Britney


Jag har haft en fantastisk dag idag! På jobbet mellan 7-15 hade jag en praktikant på en sisådär 17 år som fick göra allt det där som jag tycker är tråkigt. Perfekt! Som tack fick hon en chokladbit. Det är så jag jobbar. Eftermiddag och kväll spenderades hos fina Emelie. Jag bjöd på bakelser och hon bjöd på pärlor. Jag designade ett halsband med en stor fjäril. Sen pärlade vi så att det stod härliga till! Kan man bli lyckligare? Emelie kallar mig för Fröken Fjäril. Hon har en poäng. Fjärilen på halsbandet har jag döpt till Britney. Det är just det. Jag och Britney ikväll. Where are you now får jag aldrig nog av med den riktiga Britney. Och mitt halsband kommer jag aldrig att tröttna på. Jag tror att jag har blivit kär i det. Jag vill inte ta av mig det. Stort tack till Emelie för en fin dag tillsammans!



Fröken Fjäril och Britney

(bilderna är stulna från http://www.mobilblogg.nu/mlemlan)







Det går bra nu


Ja känner mig precis som Ola sjunger; UNSTOPPABLE. Ja, just nu är jag svår att stoppa. Jag är inne i ett bra stim. Bra känslor. Bra tankar. Bra styrka. Kan det bero på yogan? Kan det bero på avancemanget på jobbet? Kan det bero på mina fina vänner som stöttar och håller upp mig? Kan det vara våren? Jag tror på alltihop! För övrigt är jag just nu förälskad i alla plagg som är ljusrosa. Puderrosa. Jag får inte nog. Det känns som jag. Färgen gör mig lycklig. Här är mitt senaste nyförvärv till garderoben:

Puderrosa i min bubbla








Farväl söndag - Welcome monday!


En skön söndag lider mot sitt slut. Idag har det varit slappt. Mycket vila. Min paradrätt och för övrigt bästa maträtt spagetti med köttfärssås har lagats. Jag har varit på Yoga. Nu avslutas kvällen med film och massvis med tända ljus. Jag ser nu fram emot en ny och riktigt bra vecka!



Karma








Mer jordgubbsdrinkar till folket!


Ikväll mina vänner ska jag jobba. Ja igen. 16-24 står det på schemat. För att göra kvällen lite bättre, lite roligare och lite lättare ska jag blanda jordgubbsdrinkar till alla mina fina arbetskamrater. Ja alkoholfria förståss. Med alkohol får man inte förrän vi är utstämplade och klara.



Energy boost






Happy Days


Nu är det vår! Våga inte säga emot mig för så är det. I min värld. In my bubble. Jag har sett knoppar på träden. Och jag inser att min stora vinterjacka börjar bli varm. Jag måste gå på jakt efter en ny vårjacka! Inne i min lya blomstrar körsbärsblommorna för fullt. Så vackert. 
I'm in love!



Körsbärsblomster i all sin glans



 


The day after yesterday


Igår var det kalas. Vilken toppenkväll med mina fina vänner!
Bubbel, vinprovning och chokladdoppad ananas på pinne bjöds det på i mitt hem.
Denna kombinationen kan inte bli annat än lyckad. Och med dessa underbara tjejerna! 
Jag låter bilderna tala för sig själva.










Saturday Night Fever




You wanna walk and talk?


Powerwalks, långpromenader, walk and talks - kalla det vad du vill. Men detta har blivit min vardag. Helt underbart! Havet och skogen. I solen och i vinden. På dagen och på natten. Allt är lika rogivande. Just nu går jag mycket. Helst med mina bästa vänner. Men när de inte har tid att umgås med mig underhåller jag mig med Amos Lee i öronen. Det är min bästa avslappning. Är jag allt för rastlös så varvar jag med David Guetta. Två timmar gick jag och Soffan i morse. Äntligen är hon hemma från England igen. Bara för några dagar. Men jag tänker ta alla chanser jag kan för att få umgås.



På hösten - födelsedagspromenaden med pappan







 


Röda Converse


Jag vet att jag är sen. Men. Varför i hela friden vann inte Salem Al Fakir Melodifestivalen? Jag är djupt besviken. Jag kan inte förstå! Men vi tackar Anna för att vi alla kommer att gå runt i röda Converse i vår. Det gillar vi!



Converse-kärlek





We are just insane


Här är total förvirring i min bubbla. Jag vet ärligt talat inte om jag ska glädja mig över det eller om jag borde ha total ångest. Jag lyckades. Med något jag inte ens haft en tanke på att jag skulle kunna lyckas med. Jag försökte inte. Jag kämpade inte. Jag tänkte faktiskt inte ens tanken på det. Lika bra det, eller va? Hur är det möjligt? Jag är kryptisk och fortsätter på det spåret just nu. Hela grejen är helt galen!

Imorn blir det middag och Alice i Underlandet på bio med finaste Martina!
Night night!



Imorn blire finmiddag för 2 yra blondiner










Tattoo-talk in my bubble


Jag har länge och väl funderat kring det här med tatueringar. Jag har alltid kommit fram till att det inte blir någon tatuering. Allt enbart på grund av att jag inte kan komma på något som jag skulle vilja ha på min kropp hela mitt liv. Men nu äntligen har tankarna klarnat. Jag vill ha en tatuering på ett finger! Eller på insidan av ett finger rättare sagt. Som Rihanna. Men jag vill ha en liten fjäril.



Gorgeous


Om kärlekste


Jag har en ego-dag idag. Jag har tränat Core och Yoga. Målat mina naglar. Städat lägenheten. Ätit min favoriträtt Spagetti och kättfärsås. Och nu sitter jag här alldeles lycklig i magen och väntar på att mitt tevatten ska bli varmt. Kärlekste är den bästa smaken. Jag tror att om jag dricker kärleksteet så blir jag alldeles kärig. Det passar bra inför en kväll på jobbet med en massa härliga människor. Vi är ett gott gäng. Bakom kulisserna har vi kolosalt roligt. Vi dricker kaffe, kliar varandra på ryggarna, busar, smakar på goda viner och god mat, drar dåliga vitsar för varandra, bråkar, dansar, skrattar, kramas och pratar om livet. Därimellan jobbar vi också såklart. Jag ska locka håret kvällen till ära. Massor med lockar. Prinsesslockar, krullor, änglavågor och massor med volym! 



Kärig utan kärlekste på Hasseludden - Stockholm




   


Fredag


Underbara fredag! Make my day!
Jag börjar med träning idag. Skönt att vara taggad igen!



This is how we do it






När våren kommer


Idag känns det bättre. Dagen började tungt. Men än så länge har det bara blivit bättre. Det finns någon som gör mig glad just nu. Som säger de rätta sakerna. De där sakerna som jag behöver höra ibland.

Saker jag vill göra i vår:

Skratta
Yoga
Sola mig
Gå i fina ballerinaskor
Kramas
Roa mig
Unna mig
Åka på weekend-resa
Öpnna fjärilsterrarium på min altan




Flickan som längtar efter sol



När allt går nerför


När allt bara känns tungt. När musten går ur en. När man bara vill kräkas på precis allting. Då är det inte lätt ska ni veta. När det enda man vill ha är lite förståelse och bekräftelse. När det enda man behöver är en kram eller en random komplimang. Så känns det just nu. När man känner sig totalt överkörd. Totalt bortglömd. Totalt onödig. Welcome to my life! Livet i min bubbla. Svackan är total i bubblan just nu. Jag skriver inte mer för idag. Då blir ni bara trötta på mig.



När man inte vill vara med...








 


This and that..


Alldeles matt och orklös blev jag idag. Egentligen är det inte en vanlig dag idag. Nä, det är verkligen inte vilken dag som helst. Först och främst så hyllar vi kvinnorna idag. Grattis till oss för att vi är så bra! Men det var faktiskt inte det jag ville komma till. Det är min vän Tinas dag idag. Grattis på födelsedagen finaste vännen! Du är bäst! Jag fortsätter kvällen i ensamhet framför Svenska Hollywoodfruar på tv i brist på något annat. Mitt bästa sällskap ikväll är Marabous dark mint. Adios amigos!



Mupp A & Mupp T




 

Skärrad


Varför ger jag mig alltid på att titta på filmer som skrämmer upp mig till tusen? Jag vet att jag inte kan se Seven helt ensam. Jag vet ju att jag är helt förstörd när sluttexten rullar vid filmens slut. Jag lär mig aldrig.



Heting






 


Äntligen lördag!


Complete happiness! Bra dag på jobbet. Perfekt kaffe med underbara tjejerna på haket. Ljuvlig mat. Lugnet. Stillheten. Att krypa upp i den röda soffan.  De tända ljusen i kandelabern. Och finalplatsen imorn! Jag kände det på mig. Go and kick some ass och ta hem det imorn nu!

Million dollar baby






Kär i smyg


Jag tror att jag har gått och blivit kär. Kär i smyg. Jag är hemligt kär i killen med det coola namnet. Salem Al Fakir. It's all about the eyes! Och den där ödmjukheten som lyser igenom allt. Just för tillfället får jag inte nog av Keep on Walking. Jag tror baskemig att jag vill att den ska vinna hela Melodifestivalen. Jag tror att hela världen kan smälta för Salem. Åtminstone Europa. Det räcker ju.



Cool kille





Ledig fredag is the new shit!


Ledig fredag. Livet känns underbart. Jag är upp och ner som vanligt. Men idag tar vi vara på att allt känns bra. Idag blir mycket kaffe. Kaffe i massor faktiskt. Med de finaste vännerna man kan ha!



Vinsällskap, kaffesällskap - Alltid sällskap





Nattliga bestyr


Hemma igen efter en uppfriskande och lång promenad vid havet. Mitt i natten. Helt galet. En och en halv timmes powerwalk. Vi finslipade SM-formen inför helgen. Jag och H. Vi pratade om nerverna och alla tankar som fyller huvudet. Jag tror att jag är mer nervös än honom. Jag som inte ens är delaktig. Havet låg svart och mörkt. Vi tittade på stjärnorna. Vid hans sida är man trygg. 

Väl inne i värmen med tystnaden som sällskap har jag krupit upp i den röda soffan. Jag andas. Tänker. Slänger ett öga då och då på alla ljusen som är tända. Någonstans där bland allt lugn finns där en oro. En strimma av ensamhet kanske. 



Värme



3 Sanningar


Friskvårsprofilen är sammanställd efter morgonens tidiga besök på Previa. Jag tyckte om det. Syster Marianne fick mig att inse att jag är väldigt bra som jag är. Vi, eller ja snarare jag men med Mariannes hjälp, ska arbeta på det här med rastlösheten, stressen inombords, känslan av otillräcklighet och finna lugnet, avslappningen och sluta vara så självkritisk.

Jag ska bekänna något. Något som jag även bekände för Syster Marianne. Det är en hemlighet. En sanning.
 
Jag är så oerhört rädd för att vara illa omtyckt. Jag är livrädd för att folk inte ska tycka om mig. Det ger mig panik att känna eller veta att någon inte tycker om mig.

En annan sanning är att jag är livrädd för djupa vatten. Vatten där jag inte bottnar. Vatten som är strömt. Där jag inte har kontrollen eller ser mina fötter i. Okontrollerbara vågor.

Min sista sanning att avslöja för er idag är att jag älskar färgen rosa. Jag önskar att jag kunde inreda hela mitt hem i färgen rosa. Rosa toner gör mig glad! Det har varit den absolut vackraste färgen sen jag var liten. Men jag har givetvis tagit mitt förnuft till fånga och har inte inrett min lägenhet med en endaste rosa sak. För att jag inte ska kunna leva ut mitt rosa beroende har jag inrett med en röd soffa och en röd fotölj. Då är det så gott som omöjligt att inreda med rosa saker. Tur för min framtida man kanske!   

Jag skulle så gärna vilja höra en sanning om Er.
Vad har Ni för sanningar att avslöja om Er själva?





The Big Blue

(San Diego - California)




 


RSS 2.0