If I was a rich girl
Om jag hade haft fullt med pengar hade jag köpt ALLT ALLT ALLT från Odd Molly.
Fantastiska kläder, visst? UnderbarJulen 2009


Julen i bilder


Dagarna före julfton firas med fest med tjejerna


Den årliga julklappskvällen med Ida och Mari är en tradition som hållt sig i över femto (?) år nu
Mys med Mormor och Storebror


Den mest efterlängtade kom hem trots allt - Mot alla odds! Soffan ♥
På julafton var vi dåliga på att ta normala kort, vi lekte mest med inställningarna på kameran


The End - Nu blir det mellandagsrea!
Beautifully Broken


Nattsuddar tillsammans med Michael Bublé i högtalarna.
Jag tänker. Jag blir alldeles matt av allt tänkande. Jag inser att ju mer han vill ha mig desto mer stöter han bort mig. Inte Bublé alltså. Nä, vi pratar om D. Bekräftelsebehovet från hans sida blåser ur mig all min energi. Jag blir totalt slutkörd. Jag blir alldeles matt och mer och mer kluven på att det verkligen är mig han behöver. Han måste lära sig att åtminstone tycka lite om sig själv innan någon annan kan. Är jag verkligen inte värd någon bättre? Är jag verkligen värd någon som bara kräver och kräver? Men som aldrig ger tillbaka? Är jag verkligen inte värd bättre än en person som bara gör mig ledsen? Är jag inte värd den innerliga kärleken som aldrig någonsin verkar kunna ta slut?
Jag orkar inte bråka mer. Jag orkar inte vara ledsen. Jag orkar inte ta mer skit. Jag tänker vara tyst ett tag. Jag blir bara ledsen av honom och hans sätt. Jag tror inte att han ens förstår hur mycket han sårar genom att vara som han är mot mig.
Nu längtar jag istället efter 2010. Jag längtar efter honom. The special one. Jag ska göra det till mitt år.Paus

Live to Win


Aproppå Andreas förresten. Hade hans självbiografi högt upp på årets önskelista. Tinan uppfyllde min önskan. Spana in! Världens bästa rim dessutom! Jag är djupt imponerad! Tack världens finaste vän!
Snyggt va?Andreas Carlsson - Live To Win
Back on track!


Efter lite tystnad är jag tillbaka igen. Jag hade hunnit med att fira en underbar jul. Jag har firat juldagen med mina fina vänner. Det gav mig också en obehaglig matförgiftning som jag sent kommer att glömma. Idag har jag börjat komma på fötter igen. Jag är hungrig. Äntligen! Efter en hel dag på bara nyponsoppa igår börjar jag piggna till idag. I de lägena är man oerhört tacksam. Nu ska jag gå och handla. Bilder från julhelgen kommer. Håll tillgodo med Snygg-Andreas så länge.Hot stuff


Stilla Natt


Hektisk dag. Tidig start. Mlemlan kom. Sofie överaskade med att komma till Sverige och vi gick till haket för snabbfika. C-J-L fick lunch. Sen var det dags för köttbullsbaket. Jag måste säga att de smakar magiskt i år! Alla klapparna är nu inslagna. Jag dricker en drink gjord med vit vaniljglögg som bas för att lugna ner mig. Jag känner mig fortfarande lite stirrig. Fantastiskt god drink i alla fall och jag är redo för dopparedagen imorgon! Merry Christmas to everyone!Last Christmas

 


Mitt i julstressen


Stressar hysteriskt runt som en yr höna bland allt som ska hinnas med innan den speciella dagen. 24 December. Julafton. Men mitt i denna julstress stannar jag upp ikväll och tar ett glas rött och äter ost med Linnsan. Vi ska bara pusta ut, njuta och vädra våra känslor på det sättet som bara vi kan. Idag vallades mormor och storebror. Lunch, shopping och fika. Imorn tar vi tag i det årliga köttbulsbaket, pappan och jag. Jansson, kålen, skinkan väntar också. Passar på att tacka flickorna Mari och Ida för en mysig kväll igår och tusen TACK för allt fint jag fick! Jag känner mig bortskämd! Jag har på sistone stannat upp och insett att jag har de finaste vännerna man kan ha i sitt liv! Det är lycka! Kärlek till alla mina vänner!LYCKA


Weekend life


Vilken fantastisk helg!
Den har fyllts med både tårar och skratt faktiskt.
Här kommer ett smakprov från en mycket lyckad tillställning igår.
Jag låter bilderna tala för sig själva


CARPE DIEM


Idag fångar jag dagen på arbetet mellan 12 och 24. Fantastiskt, eller?
Lika bra att tänka på positivt. Det blir inte bättre än vad man gör det till så idag tänker jag ha roligt på jobbet. Det försöker jag alltid att ha. Jag har insett att jag och alla andra mår bättre då.Blå himmel, Pacific Ocean, Värme, Kärlek, Californien - Carpe Diem


Längtan


Idag är jag fylld av längtan. Den känns tung som en sten just idag. 
Längtan efter dig.Så långt borta - Men ändå så nära

 


I am Golden


Luciadagen firas inte med några luciatåg detta året utan med p-fest för restaurang och kök. Trerätters middag med finvin på restaurang vid havet. Fantastiskt! Jag ska ta tag i mig själv och ordna guldlockar i mitt hår och sätta på mig mitt finaste armband!

 
 
Världens finaste - Tingeling
(Disney Couture)
I rest my case


Igår gjorde jag det. Tog vaccinet mot H1N1. Skrämmande. Men efter ett år är vaccinet ute ur kroppen igen så jag tar det hela med ro. Det värsta just nu är att jag har värk. Värk i ryggen, benen och armen. Och jag mår illa. Sedan jag steg upp klockan 10 i morse har jag inte kunnat äta något. Undra om jag kommer kunna äta något alls idag? Idag vilar jag i soffan under filtar med datorn på magen. Sen blir det jobb ikväll. Julborden har nått sin peak, sin topp. Jag håller på att kräkas på det. Men köttbullar och skumtomtar tröttnar man nog aldrig på. Här ska jag visa er en prinsessa istället. En mycket fin en. 

Mina bästisar
Kryssbo


Herre min skapare! En hel kväll har vi lagt ner på att sätta upp min nya taklampa, D och jag! Eller ja, det var mest D som slet och jobbade. Det var ingen lätt match vill jag lova. Jag är sjukt impad av D's tekniska kunskaper. Vilken stjärna! Och vilken komplicerad lampa. Sick! De enda pauserna vi tog var för att äta kvällsmat och samtidigt se på Ullareds-programmet. Nu avslutar jag kvällen med saltlaktrits och saft i soffan. På återseende.

Kryssbo - Ljuset i mörkret

Asia Spa


Denna förmiddagen har jag spenderat på mitt andra hem. Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Jag tassade upp i det pampiga trapphuset upp till paradiset. Kan nog vara ett av de bästa platserna jag vet. Det ligger långt upp på listan i alla fall. Tystnaden. Miljön. Lugnet. Omgivningen.
Se och njut av bilderna. Jag har blivit masserad i Vitalitypoolen, slappnat av i den Varma källan, jag har bastat i saltbastun och torrbastun, duschat i tropiskt regn och avslutade min vistelse med frukt och te i hänggungan med utsikt över havet. Jag filosoferade, njöt, drömde mig bort och slumrade nog till en stund. Underbart! Energin is back!

Paradise


Hurt


Jag fullkomligt hatar det jag gör mot dig. Förlåt för min kyla. Förlåt för att jag inte kan ge dig det du önskar.
Klumpen i magen blir numera stor när jag träffar dig. Jag vill inte såra dig. Jag vill dig väl. Ikväll blev det på riktigt. Ikväll insåg du. Förlåt. Här sitter jag med ont i magen. Smärta över känslorna som inte går att besvara. Och det som händer. Jävla skit. Jag hatar det här! Förlåt. I can't help it.Hurting you - Hurting MeWanna be Mine?
Till våren kanske Nisses mamma blir dräcktig igen.
Vem vet?
I så fall ska h*n heta Kotte. Efter min julbock i halm.
Den som väntar på något gott..
RSS 2.0