Musik är livet! Tack till Spotify!


Idag piggnade flickan till. Det blev fika på stan. Snart får hon besök av den nya vännen från Stockholm som kommer med en film under armen. Imorgon blir det tvättdag och chill på någon uteservering med Helén. Fint.

Idag fick jag det som jag så länge har väntat på. Det som så många sagt att de ska fixa till mig men aldrig gjort. Det som alla sagt är så lätt att fixa. Det som jag så gärna velat ha. Tinan. Min Tina är en ängel. Helt oanmäld dyker hon upp med frågan om jag har Spotify och när jag svarar nej ställer hon nästa fråga om jag vill ha. OM jag vill ha!
Vilken oerhört genialisk grej! I'm in love!Music makes you lose control
Slut


Helt slutkörd. Utmattad. Full av smärta. Just nu rör jag inte ett finger. Jag spenederar min dag i den röda soffan och tycker extremt synd om mig själv. Andas.The place to be


Scary things


Jo tro det eller ej. Jag har varit hemskt rädd att vistas i min egen lägenhet de senaste veckorna efter diverse händelser. Tro mig, att vara ensam och rädd i sitt eget hem är en mardröm. Var annars är du trygg om inte innanför din egen dörr?
Bland annat en "mystisk" man som knackat på min dörr halv tre på natten. Och bor man på bottenvåningen med en stor glasruta i ytterdörren blir man livrädd. Ikväll har jag plågats av att höra en man som skrikit, verkligen skrikit ut hemskheter, bland annat om hur han ska döda någon. Ganska obehagligt när man sitter här ensam. Jag tog mod till mig och ställde mig för att spana ut genom den stora glasrutan i ytterdörren och fick till min förvåning se cigarettmannen (världens märkligaste kedjerökande gubbe med remautism till granne) yra omkring knappt påklädd. Otrevligt. Björnen bad mig ringa polisen eftersom jag satt och skakade. Tro det eller ej. Men polisen är bra. När jag kom fram hade de redan en polisbil på gatan och strax där efter plockade de med honom in i bilen och körde iväg. Äntligen kan jag faktiskt andas ut. Om jag kunde förklara hur rädd, ynklig och maktlös jag känner mig här på bottenvåning ensam i min lägenhet. Att komma hem mitt i natten efter jobbet gör en inte lugnare och tryggare.

Det har varit hemskt att bo ensam den sista tiden. Något mer som är hemskt är att min mamma brutit armen på två ställen. Och att jag känner mig sjukast i världen. Semestern påbörjades igår och jag känner mig trött, hängig, huvudvärken bankar, kroppen värker, magen pendlar mellan smärta och illamående, jag fryser något ofantligt. Jag får väl skylla mig själv kanske. Någon gång var väl det här jobbande tvunget att slå tillbaka på mig.

Dags att sova. Det jag önskar mest just nu är en trygg famn.
Håll om mig!Polis polis potatisgris


Gossip-time!


Jag trodde att jag skulle bryta ihop igår på jobbet. Man jobbar inte under mänsliga förhållanden överhuvudtaget på mitt jobb just nu. Tur man påbörjar semestern imorn. I två veckor. Det behövs. Mitt i allt kaos avslutade jag min lördagsnatt på ett mycket bra vis. Målaren. Det är allt jag har att säga. Mycket chockerande. Mycket mysigt. Bättre famn finns inte att krypa upp i. Han är vacker och jag gillar närheten han gav mig. Vi alla vet att allt är avslutat. Finito. Terminado. Finished. Over and done with! Men ändå kan jag inte låta bli att njuta och bli glad av lördagskvällens avslut.

Dags att ta tag i disk och städning. Ikväll blir det filmkväll med min nyfunna vän från Sthlm. Synd att han inte stannar längre än 3 veckor.. 
Ett måste när det är filmkväll
 


Strawberry Fields Forever


Det här med jordgubbar är verkligen min grej.
De tröstar mig mycket just nu.
För just nu känner jag mig mest ensam när alla vännerna är kärleksfulla med sina pojkvänner.
Om ärligheten ska komma fram.

Helps me to survive
Jobb och hår. Sömn och sött keeps me alive.

Spenderar mina dagar på jobbet. När jag inte är där sover jag. Mycket och gott. Godis och glass äter jag också i massor. Annars hade jag nog inte överlevt det här. Början till utbränd skulle jag tro. Längtan till Amerika-resan är den som får mig att överleva. Det är också den som får mig att jobba så mycket.

Senaste tiden har spenderats mest med frisörskan. Underbar människa. Genuin. Så god. På sin semester gick hon till och med in och fixade till mitt hår. Kallt blont med smala mochafärgade slingor. Alltså inte genomblond längre. Men blond. Hon säger att jag har världens bästa hår. Jag håller med. 

 

Världens bästa hår
Losing My Way


It's breaking me down
Watching the world spin round
While my dreams fall down
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way
Can you help me find my way?


J.T.

I love my big ego

    

Lockar i massor - På onsdag ska frisörskan få äran att styra upp demLedig tid


Jag tycker om att vara ledig. Det är jag idag. Jag tvättar. Det tycker jag är mindre roligt. Jag drack te med Emelie innan för att fördriva tiden lite. Nu inväntar jag kvällen med spänning. Helena och Club Monday. Jag tycker även att Tina ska komma hem nu. Hon har varit borta jättelänge. Jag unnar henne verkligen det här men jag vill ha hem henne nu!Fina grejor

 

Circus Britney vs. Sweet and Sticky Madonna


Kändisar i massor. Det gillar vi!
Circus Britney är i Sverige.
Men jag missar det.
Jag får nöja mig med Madonna.
Det är inte fy skam det heller.
Det är större.What's your age again?Lyckan kommer och lyckan går


Det är mycket nu. Det händer saker hela tiden. Det är riktigt skönt. Tankarna hinns med ändå. Förvirringen är total. Hyrbilen är nu bokad. En lättnad. En andra träff med Björnen inom en vecka är avklarad. Allt är så märkligt. Idas hår förvandlades till prinsesshår i lördags. Lördagen vad för övrigt en galen dag. Mycket hanns med. Någon ringde mig på morgonkvisten för att säkert se att jag var vaken. Det hela är så oerhört vackert att jag inte vet hur jag ska hantera det. Riktigt trevlig fest med tjejerna på kvällen. God mat och rosé i massor. Skvaller och goda skratt. Thats how we like it!

Igår fick bli en lugn dag. En dag att andas ut på. En dag med mycket vila, en dag med C-J-L, en dag med mjukglass, en dag med film och popcorn. Jag gillar de där dagarna. Det är kvalité.

Frisörskan ringde mig innan och berättade att någon hade frågat efter mig igår. Jag blir så glad. Ända in i magen. Jag gillar att bli glad. Det är så mycket oro i mitt huvud just nu. Därför uppskattar jag alla små saker som gör mig glad väldigt mycket just nu. Jag försöker verkligen att njuta av sakerna som gör mig glad.

En kuriosa innan jag rusar vidare. Vi har haft besök. Han var ofattbar snygg i helgen. Det var vi alla överens om.


På återseende? 


Resan - Oh yes, that journey!


Sitter i min förtvivlan och försöker hitta det bästa hotellet för oss på The Strip i Las Vegas. Samtidigt som jag försöker hitta det perfekta biluthyrningsföretaget. Det är enormt svårt! Hjälp, jag vill ha hjälp! Det här är bra mycket svårare än vad man kan tro.

Fick fin kontakt med ett par gäster igår som bor i Santa Barbara. På en "Michael Jackson-ranch" nära Neverland enligt kvinnan i sällskapet. De erbjöd oss att bo hos dem. Enormt snälla människor. Jag ska prata mer med dem ikväll tänkte jag. Kontakter är bra att ha. Och jag vill hemskt gärna bo nära Neverland!

Det bara pirrar i min mage när jag tänker på den här resan. Magiskt! 
Neverland Ranch, Santa Barbara, California
 


Mäkliga ting


Mycket märkligt.
Picnick i gröngräset med Tinan. Mys. Te i den rödan soffan och öl på lokal med Björnen. Märkligt. Nordman. Riktigt märkligt. Stek på beachen med kompisarna. Kaos på jobb. Medeltidsdag med Helén. Där hade vi en kort sammanfattning av vad jag har haft för mig sen sist. Och ikväll blir det festligheter hos frisörskan och slutligen en drink ute på lokal. Jag ska locka håret. Eller kanske låta frisörskan göra det. Kungligt!

Jag är brötförkyld. Fruktansvärt!Medeltiden - MärkligtLugnet mitt i stormen


Dödstrött, brötförkyld och fundersam. Dags för en liten tupplur innan det blir picnick med Tinan. Avslappnat, mysigt och glädjande! Det kommer att bli helt fantastiskt. Det kan inte bli annat. Tinan, god mat, lugnet, naturen och jordgubbar! Vad hittar ni på denna fredagkvällen där ute?Vad har ni i er picnickkorg?Übersocial
Jag är förkyld.. Har det blivit för mycket sköna bad i havet tro?
Jag fortsätter att umgås massor på den lediga tiden. Ikväll blir det mys med Tinan!Down, Down, Down


Jag är just nu inne i en formsvacka. Jag mår skit.
Helt uppriktigt. Så är det.
Jag får höra saker som att jag är lika vit som min vita tröja, diverse anledningar till varför en pojkvän inte finns vid min sida, mina svaga punkter, att jag är snäll så att jag blir dum.. etc etc etc. Jag vet faktiskt inte om jag orkar höra mer. Finns det absolut inget bra med mig?! Varför finns jag ens? 

Mitt i allt detta kaos dyker han upp med två megastora mjukglassar i sina händer. En till honom. En till mig. Det enda jag överraskar med är en och annan kaffe ibland med extremt fint skumad mjölk. Det är så långt som mitt mod sträcker sig. Kan man bli mer misslyckad än mig?

Ikväll tröstade jag mig med två glas rosé från Sancerre med Helén. Underbara droppar. Men det hjälpte nog inte. Hope
 

RSS 2.0