Stockholm here I come!

Igår: Fika med pappa. Jobb. Pratstund med C-J-L och Sabinan över kaffe och ett glas O'boy. Kaffe och "slagsmål" med väktar'n.

Idag: Stan. Lunch med frisörskan. Träning hos Snygg-Martin. Packning inför Estocolmo. Min tillfälliga sambo C-J-L kommer. Middag och vin.

Känns som att det är lite mycket idag. Dags att komma igång med dagen!

image205

He's got the look - For sure



Helgen som gick...


Jag har jobbat hårt och många timmar denna helgen. Den helgen som egentligen skulle varit min lediga helg. Men jag ska inte vara bitter. Det blir pengar av det hela i alla fall!

I förmiddags var jag uppe och bakade hallon- och blåbärspaj som jag sedan bjöd mina vänner Martina och Ida på. Trevligt med fika-gäster och TACK för en skön och avslappnad eftermiddag! Jag önskar verkligen att det fanns mer tid över till att träffa vänner på. Jag är så otroligt rädd för att de vänner jag har ska försvinna ifrån mig. Med mina arbetstider är det ofta kämpigt att pussla ihop dejter och möten... Åh vad jag vill byta jobb! Någon som vill anställa mig?

Imorgon blir det träning och jobb. Ledig dag på tisdag och mycket troligt lunch med frisörskan. Väldigt trevligt, men nu blir det alldeles strax skönhetssömn! 

image204

Några av de bästa som jag saknar så mycket att det gör ont! 


Who wants Charlotte?


image203

Take you chance to become her hero



Psycho Circus!

Gårdagen på jobbet började bra. Jag kände mig pigg och glad. Jag kände den där underbara känslan att absolut INGEN eller INGET kan få mig på dåligt humör idag. INGET eller INGEN kan trycka ner mig! Men så dalade det.. Ju längre kvällen blev dessto sämre blev mitt humör... Jag och min kollega tog hand om två stora sällskap och det var en enda stor circus. Som aldrig ville ta slut. Vi blev helt totalt utmattade. Helt slutkörda. Dessa människorna krävde så mycket av ens energi att jag inte finner några ord. Vi sprang konstant fram till kl 02 då vi stämplade ut oss.

Jag har redan avverkat dagens första arbetspass. Snart är det dags att gå på nummer två. Kan bli spännande. 150 gäster varav huvudpersonerna på honörsbordet består av ett helt idrottslag med killar som tog SM-guld förra helgen. Farligt farligt... ;-) Det blir nog en hejdundrandes fest! Och inte nog med det, två våningar nedanför killarnas festvåning - i restaurangen, kommer Carolina Gynning och hennes Entourage avnjuta en middag. This is gonna be fun! 

Dags att vila, äta och piffa upp mig!
Hasta luego!

image201 image202

Carolina den fina i Victorias klänning?!



Jag finner inga ord...


Går i vanlig ordning in på Aftonbladets nätupplaga och vad möts man av?
Jo den där himla trendiga modeslaven Sofi i Sofis mode skriver "glöm de höga midjorna - de så kallade "stringjeansen" som är på väg". 

image200

Glöm det säger jag. Vad är det snygga i det här? Har jag missat något som inte förstår mig på sånt här mode? Unbelievable, snacka om att sända ut fel signaler till de unga i dagens redan felvridna samhälle...


 

Nu är jag tillbaka på riktigt!

Det är mycket nu... Men nu är det dags att återuppliva bloggen. Samma laptop men med en sprillans ny hårddisk. Surt men man får se det positivt med tanke på att jag slapp köpa en helt ny dator i alla fall! För de där tusenlapparna ska jag åka till solen för är det tänkt!

Aproppå solen, vilket underbart väder vi har fått! Dagarna har förvisso spenderats mestadels på jobbet men annars har jag suttit på caféernas uteserveringar med en kaffe och bara njutit. Och det bästa med våren och sommaren; man kan börja spana på folk igen! Människor överallt! =)

Jobbet gör mig bittrare och bittrare. Fast vissa dagar tycker jag ändå om det. Det beror på vilka människor jag jobbar med. Jobbar jag med mina vänner som jag tycker om och som tycker om mig så har jag inget emot mitt jobb faktiskt. Då kan det till och med kännas roligt att vara där.


Mr. Väktare var här i förrgår. Skönt att se honom igen. Har varit en väldigt intensiv telefonkontakt på sistone. Men att faktiskt sitta mittemot honom vid köksbordet eller jämte honom och bara prata gör mig varm. Den människan gör mig lycklig. Men också olycklig. Jag försöker att hitta en balans på det hela. Jag har i alla fall dragit mig tillbaka och försöker enbart hålla det på en vänskaplig nivå. Lättare sagt än gjort förvisso. Men man måste börja någonstans!


Nu ska jag kamma det nytvättade håret, fixa volym i lockarna och gå bort till Willys och handla. Sen blir det jobb! See you soon amigos!

image199

Ett minne blott! Våren kom hit i år igen!


 


Back in buisness!


Oh yes! Snart är jag tillbaka igen.. Håll ut! Först lunch på stan med mamman och mormorn!
Happy, happy, happy!


image198

We all love pearls - don't we?!




Upset and frustrated


Ofrivillig blogg-paus pågår kan meddelas. Min laptop är totalförstörd efter att den av en ren olyckshändelse ramlade ner på mitt stenhårda klinkersgolv. Så med största säkerhet är alla bilder, dokument och minnen borta. För alltid. Känns hårt. Men jag får skylla mig själv som inte köpt en extern hårddisk. Surt. Jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka. Time will tell!

So long amigos! 

Noll Energi. Noll självkänsla. Noll glädje.


Dagen idag: Synundersökning, jobb, vårdcentralen, solning, en jädrans massa sit-ups och jogging på slingan och slutligen tv och mys i soffan.

En helt okej dag. Men jag känner mig fortfarande så liten. Så ångestfylld. Så orolig. Så stressad. Så ledsen. Så förvirrad. Så osäker. Så missnöjd. Och så full av saknad. Jag vill att någon ska komma och hålla om mig och säga att jag duger som jag är, att jag betyder något, att jag finns. Och framför allt. Att allt ordnar sig.
 
Idag sa en mycket gammal och vis man dessa orden till mig:
"Den dagen någon kommer att älska dig är en mycket vacker dag".
Jag blev alldeles gråtfärdig. För det är just det enda jag vill. Att bli älskad. Men samtidigt känns det helt hopplöst. Som att det aldrig kan hända mig igen. Det gör ont i mig.

Imorgon är det dubbla arbetspass som gäller. Jag är glad att C-J-L jobbar samma pass som jag. Någon att prata bort den tre timmar långa rasten med. Någon jag känner mig lugn med.

En arbetskamrat ville att vi skulle dricka vin ihop ikväll. Men jag känner mig så värdelös. Så tråkig. Så jag tackade nej. Dumt kanske. Men energin till att vara social och trevlig finns knappt där längre. Jag vill verkligen inte vara sån här. Jag vill bara vara lycklig. Världens gladaste människa. Trivas med mig själv.

Dags att gå in i mina drömmars värld och se var de för mig denna natten. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jag måste rycka upp mig!

image197

Ljungan - Oh yes, hett byte i bubblan



Pretty Please Just Love Me


Dagen har varit bra. Men ändå är jag ledsen. Jag har en stor klump i magen som gör ont. Det är mycket tankar. Oro. Ensamhet.


image196
Just Wanna Fly Away With You

Beslutsångest!


Varför kan jag aldrig bestämma mig?!
Aldrig hittar jag de som känns bäst.

image194

Dessa?

image195

Eller dessa?

När det lider mot sitt slut


Dagen lider mot sitt slut. Och jag är helt slut! Ska bli skönt att gå in i drömmarnas värld snart.
Kvällen avslutades med ett samtal med Mr. Vakt och äpplekaka som mormor skickade med mig i fredags. Jag känner hur ångesten ligger där i bakrunden och blir allt större. Men samtidigt kunde jag inte slänga den.

Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. Kommer starta med Core och löpning! Nya friska tag!
Sleep tight alla blogg-läsare.

image193

Mina nya svarta krukor som pryder mitt fönster - Me like, Me like!



Another day goes by..

Helgen är över igen. Den gick snabbt förbi. Lite för snabbt. Kanske beror på att jag hade ledig dag i lördags. Jo faktiskt - ni läste rätt! Jag var ledig i lördags! Fast det är inte så att jag bara fått ledigt sådär utan var på grund av att jag ställt upp för en jobbarkompis ett par gånger. Nu var det hennes tur att betala tillbaka.

Lördagen fördrevs genom att köpa nya krukor och blommor till mitt fönster. Fika och middag på stan med C-J-L och sedan även shopping på Willys. Sen var det snabbt hem för dusch, städa, uppfräschning, platta håret och sen var man party-snygg inför kvällens festligheter.
Blev en lugn kväll på stadens nattklubb. Kvällen avslutades med pizza och samtal med Emelie på jobbet. Sedan blev C-J-L och jag hemskjutsade av Mr. Väktare som jobbat extra som krog-vakt. Perfekt!
 
Söndagen började med jobb kl 10 och så var även den dagen förbi. Igår jobbades det 12-22. Samma sak där. En hel dag bara drog förbi. Sorgligt att spendera så många timmar på jobbet kan jag känna. Jag får panik på det. Men idag har jag ledigt! Har även ledig dag imorgon. Känns helt otroligt att ha ledigt två dagar i rad på samma vecka! När hände det senaste egentligen?!

Jag har varit fullt upptagen av min tvätt idag. Sen bar det av till gymmet. Efter muskelpumpandet gick jag en timmes promenad på strandpromenaden i det fina vädret. Havet är så otroligt vackert! Vilken natur vi har i detta landskapet! Jag får aldrig nog.

På återseende mina vänner..
image192
Fancy?





Engla


image190


Tankarna går till Engla.

Det hugger till i magen på mig varje gång jag börjar tänka vad hon blivit utsatt för.
Min hjärna kan inte heller släppa tankarna på det.
Vad är det för fel på människor?
Hur kan man ge sig på något så oskyldigt som ett barn?
Ett tioårigt liv.
Varför fick hon inte leva längre? 
Engla berövades på sitt liv.

Det hemska med vårt svenska samhälle är att efter något år kommer den där mannen släppas fri på grund av att han har visat gott uppförande.
Han borde torteras.
Jag mår illa när jag tänker på det.


Mormors biffmiddag!

Lunchen hos mormor är avklarad. Det finns ingenting i min värld som slår min mormors biffar! Idag avslöjade hon det magiska receptet. Men jag tror inte att det kommer att smaka så som hennes om jag sätter igång och lagar själv. Har varit riktigt bortskämd idag med biffar, potatis, gräddsås och lingon och sen äpplepaj med vaniljsås. Mina favoriter! Nu är jag mätt!!

Kom precis innanför dörren och mellanlandar bara lite innan det är dags att jobba. Kl 18 är det dags. Ska stå i baren ikväll. Blir soft. Kan behövas. Min kropp är trött och sliten av alla tunga lyft. Kroppen riktigt värker. Det har den aldrig gjort förut.. =(

Nåväl. Nu ska jag sluta klaga och tycka synd om mig själv. För i övrigt så mår jag faktiskt bra idag!

image189

Marc Jacobs kampanjbild med Victoria Beckham


Like a shining star


Out of the light like a star, like a hero
Love will survive
Taking the fightis the life of a hero
Staying alive
This is a story, of love and compassion
Only heroes can tell
Out of the light, like a star like a hero
Love, will survive

Heroes can live on their own
But heroes never die alone

image188

En för alla - Alla för en


Yesterdays call


Träningsuppehåll idag. Fast jag har gjort lite sit-ups här i hemmets lugna vrå.. Det skadar aldrig! 
Jag var uppe tidigt i morse. Trots att jag inte kom i säng förrän kl 02. Väktarns fel, han pratar så mycket.. Själv är jag förvisso inte helt tyst jag heller. Men ändå. Steg upp vid 08 i morse och en smoothie senare åkte jag mot en av stans skönhetssalonger för färgning av ögonfransarna. Men jag blev besviken. Tyckte inte det blev riktigt bra, hon slarvade. Dit går jag nog inte igen... 

Ska strax fräscha till mig lite och åka mot Synsam för att lämna tillbaka glasögonen och ta ett slutgiltigt beslut om mina framtida glasögon. Sen blir det fika med C-J-L på stammishaket, ska bli skönt att se henne igen! Även fast vi jobbar ihop så går vi alltid om varandra. Cheferna tycker inte om att människor som trivs bra ihop jobbar tillsammans. Helt sjukt. Det är ju de människorna man jobbar som bäst med, de man kommer överens med. Nåväl. Jobb ikväll igen. Kl 18. Segt. Det tar emot. Jag har ont i magen när jag tänker på det. But hey - that's life! A job is a job. Money is money. Nödvändigt.

image186

Våren är här på riktigt och jag har börjat använda min fina fina fina cykel igen!


Tinas blåbärspaj!


Denna blåbärspajen ska min bästa Tina bjuda mig på inom en väldigt snart framtid. Det har hon lovat mig, visst?! Inte sant Tina? =)

Smarrigt!


Kvälls-svammel...


Hemkommen från föräldrarna. Kanelbullar och kaffe intogs. Riktigt gott. Ibland får man unna sig såna saker. Speciellt när man tränar så hårt som jag gjort nu på sistone. Det tycker jag nog.

Jag ska verkligen börja leva efter vad min mamma har sagt åt mig. Att bara umgås med människor som är snälla mot mig. Att försöka eller att umgås med människor som trycker ner en eller är elaka tjänar ingenting till. Det hjälper inte självförtroendet. Jag ska bara vara med människor som får mig att må bra. Människor som vill vara med mig för att jag är jag. Egentligen säger det ju sig självt. Det är ju ganska självklart. Men ibland är mitt huvud väldigt förvirrat och jag får ofta för mig att jag måste bli omtyckt av allt och alla. Men det går inte. Så länge man mår bra med den man är och med dem man har runt omkring sig så ska man vara nöjd. Inte försöka en massa. Inte försöka vara någon som man inte är.. Hm.. mycket svammel nu märker jag.. Klockan börjar bli mycket..

image183

Ibland är hon blåögd och ibland brunögd.. Visste ni om att Paris Hilton har storlek 42 i skor?! Kunde man inte tro om denna späda lilla fina flicka.. 


Workoutad även idag..


Färdigtränad! Känns härligt!
Har varit på Synsam och hämtat hem lite olika glasögon. Mamma, pappa och bror ska snart få bli mina smakråd. Först fräscha till mig lite!



Jag saknar min Elof...



Dagens outfit?!

image180

Seriöst - Hur snygg är denna outfiten? På riktigt? Jag tycker det är fruktansvärt fult... Men fint hår har hon i alla fall.. ;-)

Dags att starta dagen med en smoothie!


Äta ute is da shit!


Var det hon? Jag tror det. Det högg till i hela mig. Jag kan ha sett den jag inte ville se...
Jag och Emelie har varit på Harrys ikväll och ätit. Mr Väktare överraskade oss båda genom att vara där också. Något som överraskade mig ännu mer var hur fin han är privatklädd utan uniformen.. Han gav mig sånadär speciella blickar när Emelie inte såg. Fan. Fan. Fan. Han var fin. Allt för fin. Finare än vad han får vara. Och hon, var det hon?!
Var skönt att komma ut lite ikväll i alla fall. Emelie pratade om allt och inget och jag lyssnade mest, men det var otroligt skönt! Att slippa tänka på hur man själv mår och behöva prata. Ibland är det skönt att bara flyta med. I alla fall just nu.

Jobbet mellan 10-15 idag gjorde mig bara nedstämd. Gick mot min vilja till gymmet och tränade i eftermiddag. Jag ångrar det inte, det var verkligen skönt! Jag kände mig så mycket piggare efteråt. Imorgon blir det träning igen. Med Snygg-Martin. Ledig dag imorn. Jag ska gå till Synsam och kolla på glasögon är det tänkt. Ska bli kul faktiskt. För första gången i mitt liv känner jag att jag vill ha ett par glasögon som jag kan tänka mig att visa mig ute bland folk i. Annars har jag alltid avskytt glasögon och hållt mig troget, allt för troget vissa gånger, till min linser. Men att varva med ett par snygga glasögon ibland är nog inte fel. Eller vad tror ni? De får inte vara för markanta bara, för då kommer jag inte att känna mig bekväm.

Jag tycker verkligen om mitt hår just nu. Lockarna håller bra. Jag önskar bara att det växte lite snabbare. Jag vill ha det sådär riktigt långt en gång innan det är försent. När man blir äldre blir det bara kortare och kortare. Tantfrisyr hör åldrandet till.. ;-)

Nu dags för skönhetssömn! So long guys ans gals!

image179

She's got the look

Påpekan


Åh, kom på att jag kanske skulle tillägga och Zebran är en tavla..
Kanske inte var helt självklart.. ;-)

image178

Freaky


Tom på fyndiga rubriker... typ..


En folköl hos C-J-L igår och jag var död. Fast det var jag nog redan innan jag kom dit. Det blev en tidig kväll. Det var tänkt så, men ett sent samtal med Mr. Väktare stoppade det hela. Jag var så trött att jag knappt minns idag vad vi pratade om. Kn bli risk för repris ikväll. Fast nä, ikväll ska jag sova tidigt. Snart.

Idag har jag och mamman varit på IKEA. Fina gardiner inhandlades bland annat. Men jag blir så less. Varför ska gardiner alltid vara så långa?! Allt blir ju så besvärligt. Jag vill ju hänga upp dem nu. Nu, nu, nu!! Varför ska allting alltid vara så långt?! Byxor, gardiner, fotomodeller, tröjärmar etc. Det är väl mig det är fel kanske, för korta ben och totalt värdelös på att sy!
image177
599 kr på IKEA. I want so want in my livingroom!


Soul Suckers


Världens bästa skiva i alla lägen:

Amos Lee - Amos Lee 2005

Det går inte att tröttna. Ville bara slänga in ett litet tips för alla som vill höra bra musik.
På riktigt! ;-)


Choklad, bananer och högskoleprov - Today was the big day!


Jag är så oerhört nöjd med mig själv idag. Jag är så nöjd över mig själv att jag har gjort mitt asolut bästa på högskoleprovet och verkligen kämpat mig igenom det. Det var stenhårt. Men nu är det gjort och det känns skönt. Som en lättnad. Och som sagt, jag gjorde verkligen mitt bästa. Sen kan man inte göra så mycket mer. Men det känns bra att jag inte gav upp någonstans! Jag funkar väldigt bra under press och när saker och ting är jobbiga och svåra. Då lägger jag verkligen ner all min energi och jobbar stenhårt har jag märkt.

Lång dag har det varit. Jag har varit duktig på att äta både frukt och choklad. Och kaffe, vatten och energidryck har druckits. Ikväll har jag avnjutit en pizza hemma hos föräldrarna. Inte världens nyttigaste kost idag med andra ord. Men ibland måste man unna sig. Ska försöka att fräscha till mig lite nu och köra bort till C-J-L som sitter och dricker vin med S & M. Tjejerna är nyss hemkomna från Brasilien respektive Thailand så snacka om att man kommer att känna sig blek. Tur att man har duttat på lite kastanjevatten i alla fall.. ;-) Tjejerna har tankar på utgång, själv nöjer jag mig med en lättöl eller två och sen får jag se hur länge jag orkar vara med på kalaset...

Dags för klädbyte och uppiffning!

image176
Yummi! Ska det inte bli säsong snart?!



An Angel Saved Me Once Again


Han är farlig. På riktigt. Men ändå kan jag inte vara ifrån hans närvaro. Mr Väktare. Farligt. Men underbart.
Telefonen ringde och räddade mig. Jag önskar att jag hade hans förmåga att prata med människor, hans förmåga att pigga upp, glädja, peppa och få människor att må bra. Att få människor att förstå hur bra dem egentligen är.
Han är min coach. Det känns så skönt. Just när jag tänkte på hur mycket jag behövde höra honom prata med mig tidigare ikväll så pep det i telefonen. Som på beställning. Mystiskt. Räddande ängel.

Någon som också förtjänar ett TACK är Tina. Tack Tack Tack! Du är ovärderlig. På riktigt.

Jag är helt ur balans. Tårarna kommer och går ikväll. Men de är tvugna att komma ut någongång.
Nu ska jag somna, ladda upp inför provet imorgon och då ska jag ge allt! Keep your fingers crossed! Och ring mig för guds skull inte imorgon på morgonen! Då är det fokus som gäller.. ;-)

image175

Today I Talked To An Angel

Tears Never Dry


Nu klarar jag inte att ta mer skit. Gång på gång blir man nedtryckt.
Förolämpad.
Gång på gång ställer man upp, kämpar och anstränger sig till sitt yttersta. Men ingen tackar en. Snarare kör över en.
Jag har blivit ordentligt förolämpad idag av en jobbarkompis jag inte tål. Jag är alltid så grymt snäll mot denna människa just för att jag inte vill hamna på fel kant med honom. Men vad får man tillbaka?! Personangrepp och elaka ord slängda i ansiktet.. Jag orkar verkligen inte mer. Jag vill inte gå tillbaka till mitt jobb. Jag mår dåligt varje gång jag måste gå dit. Det vill säga så gott som nästan varje dag.
Usch vad ledsen jag är.
Hur länge ska man orka med detta?!


Who's gonna catch me when I fall?


 


Högskoleprov-ångest!


Hej vänner,

Fjorton och en halv timme. Så länge jobbade jag igår. Jag kan inte beskriva tröttheten jag känner fortfarande idag efter 8 timmars sömn. Fötter och ben värker fortfarande. Idag blir det inte mycket gjort fram till att det ska jobbas igen ikväll, kl 18...
Har dock tagit tag i tvätten. Äntligen. Känns skönt. Då tvättkorgen har växt i rasande fart på höjden mot taket och alla svarta sockar tagit slut var det nödvändigt! 

Jag har börjat öva på gamla högskoleprov. Det kommer att bli tufft på lördag. Ångesten angriper mig mer och mer. Fast jag måste lära mig att känna mig nöjd så länge jag har gjort mitt bästa. Mer kan man inte göra. Jag får fixa det här. Jag ska belöna mig själv med choklad på lördag. Det kan jag vara värd. Men fram tills dess; mer plugg! Och sit-ups ska göras idag igen. Och tvätten ska plockas in. Och jag ska göra ett pit-stop på solariumet på vägen till jobbet ikväll. Det kan jag vara värd. 

image174

Beautiful Dreams - Can They Come True?


 

So You Think You Can Dance?!


Japp, då var man tillbaka igen. Har inte gått att komma in på bloggen sen i lördags. Störigt.

I lördags spenderade jag kvällen hos H, vi delade en flaska av vårt favoritvin och pratade om viktiga och oviktiga saker. Sedan slöt vi upp med jobbarkompisar som slutat jobba och gick på nattklubb. Det var helt okej. Höll mig ganska lugn. Fick med mig C-J-L hem som sov över. Så i söndags var det frukost på stan och allmänt soft. Skönt. På söndagskvällen var jag ambitiös och ställde till med middagsbjudning. Mr. D kom ner från Götet på besök. Trevligt! 

Igår var det jobb i nästan 13 timmar som gällde. Men det bästa av allt var att jag fick se denna mannen (och kvinnan) dansa. På riktigt:


 

image173

Helena Fransson &Tobias Wallin - Hot, hot, hot!


Tobias dansade senast med Dilba i Let's Dance (en annan partner var Yvonne Ryding). Helt sjukt imponerande vilken show det är att titta på dansmänniskor in action. Det gjorde min kväll på jobb bra mycket lättare!

Idag är det en ny lång dag. 10-15 är första intensiva passet. Sen blir det gymmet i några timmar fram till 18, då det är dags att gå på nästa arbetspass. Känns sådär. Imorgon är ännu värre dock. 08-24 står det på schemat. Den känns inte helt okej. But What To do?!

Dags att vakna till på riktigt och starta dagen med en smoothie. Dagens ingredienser blir hallon, banan och vaniljsyoghurt.

RSS 2.0