Tankar inför Amerika-resan.


Här sitter jag nu uppe på päronas inglasade balkong och tittar ut på söndagskvällens dystra mörker. Det känns lyxigt att sitta här. Det känns som att sitta ute. Fast här är varmt och skönt! Här sitter jag med en cocktail gjord av någon deciliter skräckblandad förtjusning. Man har hällt i en skvätt nervositet, en centiliter illamående, några droppar jag-har-glömt-något tankar, en centiliter oro och till detta har man adderat nästan en liter med förväntansfullhet! Skål! Vilka lyckokänslor! Jag vet en till som troligtvis känner ungefär samma sak som jag just nu. Det känns skönt. Jag älskar det här äventyret! Jag njuter! Och känslan av att äntligen ha semester är svår att beskriva. Den är underbar.

Jag har tyckt att det har varit lite jobbigt de sista dagarna faktiskt. Att säga hejdå till människor. Jag tycker att det är oerhört jobbigt att skiljas från de jag tycker allra mest om. Känslomänniska som jag är försöker jag nästan hoppa över snyftiga farväl. Jag har istället den här gången försökt tänka att det faktiskt bara är en månad jag ska vara borta. Det är ju ingenting! Det är bara en person jag inte kommer att träffa om en månad. H. Jag ska ut på mitt äventyr. Han ska ut på sitt äventyr. Jag i en månad, han i 5! Det kändes jobbigt igår när han sa att vi måste ses någon mer gång innan jag åker. Det kändes jobbigt att säga att vi inte alls skulle hinna ses något mer. Det kändes som ett hugg i magen. För mig. Säkert för honom också. Känslosamt. Efter två långa kramar gick jag därifrån. Nu försöker jag intala mig att 5 månader går fort. För sakna honom kommer jag att göra. Han som fått mig att gå till jobbet med glädje, han som fått mig att skratta och le så oerhört många gånger, han jag har kunnat anförtro mig till. Han som ropat 'Princess' efter mig. Vi växte på något sätt ihop i sommar. Våra arbetskamrater sa många gånger att vi är som ett gift par jag och H. 

Men nu deppar vi inte ihop för det. Vi ska ju hålla kontakten på internet. Varje dag har han sagt. Jag säger ingenting. Det ända jag säger nu är att 'We're going to Vegas baby!', bland annat. Men jag har alltid drömt om att få säga så!Princess won't sleep much tonight I guess 

 


Ingen vanlig skön söndag


Idag packar jag. Det är min enda plan för dagen. Det pirrar något otroligt i magen på mig. Dags att skruva upp musiken och köra igång. US - Here we come!Hot


Resväskan, det är magi för mig!


Idag tar jag fram resväskan från förrådet. Det är alltid en speciell känsla att få göra det. Det känns lyxigt. För då vet man att det är semester. Och det är precis vad det är nu - SEMESTER! Sista jobbdagen jobbades igår, vilken underbar känsla att veta att man inte behöver gå dit på en månad! Jag har aldrig haft så lång semester förut. 

Men tro nu inte mina vänner att jag kommer att börja packa idag för att resväskan kommer fram. Visst känner jag stress och ångest över att inte ha koll alls på vad jag borde ta med mig på min resa. Men jag är en person som fungerar bäst under press. Det är så jag jobbar. Det är då motivationen är på topp. Stress och press is the shit. Då får jag saker gjort! Idag blir det istället städning av lyan och ikväll blir det mys i Halmstad med mina tjejer i Lady Club. Känns trist att fina Mari inte kommer med oss denna gången, men huvudsaken är att du mår bättre! Krya på dig min vän! Jag talar nog för oss alla när jag säger att vi kommer att tänka på dig och sakna dig ikväll! ♥Fina LC-flickor på väg till grannlandet i syd


Complete Happiness


5 dagar kvar. Min dag idag kan beskrivas med ett ord. LYCKA. Hela jag känner mig lycklig. Jag har nog nästan rent av varit tjatig mot stackars Tina idag. Jag har ältat min lycka. Om och om igen. Jag är fylld av nervositet, förväntan och lycka. Allt jobbande denna sommaren är definitivt värt det. Jag må ha varit trött, sur och kinkig ibland. Men ja jäklar vad det är värt det nu! Tänk alla upplevelser, tänk alla mysiga ställen jag ska få se, allt det stora, maffiga och häftiga. Allt det vackra! Det kommer att bli underbart. Det kommer att bli kaos. Jag älskar känslan. Jag älskar det jag har framför mig just nu. Mitt bröst nästan svämmar över av lycka och kärlek just nu! Och leendet på mina läppar rubbar ingen!

Ikväll blir det pasta carbonara hos grannen och ett glas vin eller två på Grappa senare med tjejerna!"Nobody puts Baby in a corner!" - RIP
 
 Jag får liksom ingen ordning


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv sjunger Lars Winnerbäck. Han strömmar ut ur mina högtalare. Om och om igen. Jag kan inte sluta lyssna och känna igen mig. Fantastiskt bra låt. Liksom alla andra gånger då jag hör Winnerbäcks ljuva stämma numera så tänker jag på honom. Helgen var stressig på jobbet, jag fick intala mig själv att "loosen up, loosen up" för att komma ner och andas lite granna. Jag avslutade min helg med morfars 90-års kalas, snabbvisit hos en uppriven farmor och filmkväll. 90-års kalas är stort. Om jag ska bli 90 år vill jag bli lika pigg som min morfar. Lika smart önskar jag också att jag vore! Overkligt!

90 ljus för morfar

  


Notting Hill
I'm just a girl, standing in front of a boy - Asking him to love me

Don't we all love Notting Hill? Riktig "feel good"-film såhär när en söndagskväll lider mot sitt slut.Röyksopp och omväxling till dollar = Härlig morgon!


Härliga morgonstund! Spotify är igång och Röyksopps senaste skiva spelas på repeat. I like, I like a lot! Snart är det dags att dra sig mot banken för insättning av en massa pengar och växling till DOLLAR. Wonderful! Sen blir det ansiktsbehandling och jobb! Beautiful day!I am A Million Dollar Baby!

Tack!


Ikväll missade jag starten av Idol på tv 4. Jag missade Idol-Andreas! Katastrof kan tänkas, men icke då! Jag har haft en jättemysigt kväll här hemma tillsammans med Åsa och Mr. D. Tack för en bra kväll kära vänner!Snygg-Andreas is the shit denna höstenTvå snabba ynka små veckor!


Helgen kom, stannade till ett tag och gick. Så gjorde han. Han kom, stannade till och gick. Dags för en ny arbetsvecka. Veckan är full med sysselsättningar utanför jobbet också. Det gillar jag. Mycket fikor, planeringar och möten. Med de bästa! Det pirrar för fullt i magen också. 14 dagar till Las Vegas. 14 dagar till äventyret. 14 dagar till USA. 14 dagar till min livs resa!Santa Monica - CaliforniaThank God it's Friday!


Äntligen fredag! Äntligen fri från jobbet! Det var en befrielse att gå därifrån idag. Jobbig stämning. Att vara ledig en hel helg känns fantastiskt. Nästan som semester. Nu är det stora frågan vad som händer imorgon?! Ikväll blir det pizza hos Dan. Fint.Yummi!!
Miss Butterfly


Hade nog nästan kunnat dö för en sådan här tatuering,

http://gynning.net/blogg/2009/09/02/malmo-rocks.

Ta en titt. Den är helt fantastisk! Men så är det ju det där med att en tatuering inte går att sudda ut vid de tillfällena då den är olämplig.. Jag fegar ett tag till.

Jobba, jobba, jobba!


Godmorgon! Hemma halv ett inatt. Nu kör kööööör vi! Ny jobbdag står på schemat! Vi sätter på leendena på våra lääpar och kör vidare!

Tid är pengar
 


Welcome back into my life!

 Startar upp morgonen med en smoothie. Äntligen är den tillbaka i mitt liv! Älskade smoothien! Den får mig att älska och längta efter frukost. Jag pallrade mig äntligen till Netonnet i söndags och lämnade in min gamla blender och fick kvitterat ut en ny och bättre variant på garantin. Jag känner mig lycklig! Linfrön är gott att ha i förresten.

Tme to jobba lite granna. Idag kör vi på mellan 12.00-23.00!
Idag blir det återigen en BRA dag guys and gals!Flickan får kritik


Känner att jag bör förtydliga en sak.
Det här är MIN bubbla. Det är här MINA känslor kommer ut. Eller inte kommer ut alls. De är bara jag som bestämmer. Och skulle jag vara negativ för ett slag så är det för att det är just det jag känner just då. Kanske för att jag inte just den dagen orkar vara en stark tjej. Ibland kanske även jag behöver lyftas upp, dras med eller peppas. Gör det istället för att säga till mig att "sluta vara negativ". Jag kämpar varje dag. Varje morgon gör jag valet att "idag ska bli en bra dag!". Jag försöker. Jag försöker verkligen! Och läs inte här om ni inte orkar. För det är inte därför jag skriver. Jag skriver för MIG i MIN bubbla. Eller läs det jag skriver. Men läs ordentligt så att inget misstolkas eller förstoras upp! Dags att knata ner till jobbet där jag ska vara fram till 12 inatt! Och jag ska ha världens bästa dag idag! Tack för mig :)
Ronaldo-feber! Madness!


Dagen har fyllts ut med jobb och BodyBalance på gymmet. Men det är absolut inte det jag tänkte skriva om ikväll. Absolut inte! Jag har big news! Om ryktet stämmer är den här mannen på mitt jobb just nu! Imorn ska jag ut på jakt! Bäst att piffa sig lite extra ifall man skulle få en glimt av stjärnan. Jag blir nipprig! This is insane!

     

Cristiano Ronaldo - Can you ever get enough of him?!RSS 2.0