Om snygga människor


H säger att snygga människor har det mycket lättare i livet. Han menade på att han och jag har det bra eftersom vi är snygga människor. Jag ler och njuter när jag tänker på det citatet. Att han är snygg det vet vi redan. Men jag? Att JAG skulle vara snygg finns inte i mina tankebanor. 

Jag är en människa som suger åt mig av allt sånt där. Bekräftelse kallas det för. Kanske är det för att jag inte så ofta får bekräftelse som gör att jag blir överlycklig när jag väl får höra något positivt?! Jag har alltid svårt att tro på att människan som ger mig bekräftelse verkligen talar sanning och menar det. Jag tänker lära mig att ta åt mig av fina ord. Jag tänker våga tro på det. För i år är året då jag vågar. 

Nu fortsätter kvällen med film-maraton, godis och ljusen är fortfarande tända. Soft.

 



Hemma-mys



Sweet Sunday


Den här söndagen är oerhört behaglig. En söndag då man bara är. Tända ljus och med en god bok i handen låter jag denna dagen passera. Te dricker jag. I en stor kopp. Herr Winnerbäck strömmar dovt ut ur högtalarna i bakrunden. Magiskt. 




MAGI



Dagen

Efter en tidig start på jobbet, kl 07 närmare bestämt, är jag helt utslagen. Det är näst intill omöjligt att gå upp sådär tidigt. Det blir en tidig kväll tror jag. Kanske avslutar jag den med ett glas rödvin och tystnaden som sällskap. Först blir det innebandy och jag hejar givetvis på Warberg. Sporty!



Passande bild i sammahanget helt enkelt




Att ha en pakt


Vi har en pakt. Det känns fantastiskt. Alla borde få känna på någongång att ha en pakt tillsammans med någon som man tycker om. Jag var osäker i början på det här med pakter. Tina förklarade att en pakt är något som är bra. Det betyder att man ställer upp för varandra och håller varandra om ryggen. Och vi berättar inte om våra hemligheter för andra. Det är fint. Det fick mig att tycka om pakten som jag har tillsammans med någon. 



Pakt





 

Miss Kaos


What a day! Den började i katastrof! Den blir med andra ord bara bättre och bättre nu. Vad skulle jag göra utan mina vänner?! Jag är så oerhört tacksam för att jag har riktiga vänner. Som verkligen ställer upp! Och behåller lugnet när jag håller på att balla ur. Som stöttar och säger bra saker till mig. Mitt livs första bilbesktning är gjord idag. Tack till världens finaste Tina. Nu myser jag i min nya velourdress från www.lager157.com. Den goda boken är mitt sällskap och ett stort glas tranbärsjuice. Sen blir det jobb!



En pärla



The King of Pop






Allt som oftast måste man lyssna på två av världens bästa låtar.
Human Nature och Will You Be There
Vilket musikaliskt geni han var, Michael Jackson.

Bilder tagna på Walk of Fame - Los Angeles
 Oktober 2009





Uppdatering på sin plats


Jag är värdelös. På att updatera. Men nu så. Nu är jag laddad igen.
Idag är det en såndär jobbig dag igen. Jag känner mig trött. hängig och helt enkelt bara söndagsdeppig. Om sanningen ska fram hade jag allra helst bara velat ha en trygg famn att krypa upp i och omfamna hårt. Istället har jag gosat ner mig i den röda soffan. Under en filt och med en god bok myser jag tillsammans till tonerna från David Gray innan det är dags att ta tag i sig själv och dra sig mot jobbet. Jag har absolut ingenting att dela med mig av en söndag som denna. Veckan som kommer är full av aktiviteter. Imorgon rivstartar jag dagen med PW med H och sen blir det ett möte med Ida och Amanda innan det ska jobbas igen.
Skön söndag till er alla där ute!



Dreams


Bring it on!


Idag har jag haft en fantastisk dag. Tillsammans med fantastiska människor. Jag hoppas på en lika fin dag imorgon. H är äntligen hemma och vi ska starta morgonen med en powerwalk vid havet. Jag är mycket förväntansfull. Att få höra om alla äventyren i utlandet. Och han ska få höra om mina äventyr i utlandet. Och jag har lovat honom att vi ska gå sådär mycket med armarna också. Det hela skrämmer mig lite. Han är idrottsman. Hemkommen med VM i bagaget. Och vad är jag?! En amatör med en fantastiskt dålig kondis jämfört med honom just nu. Överlever jag det hela så blir det jobb i massor efter powerwalken. Att jobba mycket rör mig faktiskt inte i ryggen just nu. För just nu mår jag bra. Min spavistelse igår gav mig massor med ny energi!



Äventyr i utlandet
(San Diego - September 2009)







Talking about magic


Jag vet att det är totalt ointressant att läsa om vad folk gör och inte gör om dagarna. Men just idag måste jag få dela med mig om min dag. Den började med arbete mellan 7-15. Helt i min smak. Rätt som det är så står han där. Äntligen är han hemma. Efter en hel evighet. Det kändes som magi. Dagen fortsatte med kaffe på mitt favoritställe med min nyfunna vän. Mys. Ännu bättre skulle det bli. Jag tog mig en härlig promenad till jobbet igen. Upp för den pampiga röda mattan i det stora gamla vackra trapphuset i byggnaden från 1902. Upp till min oas. Asia spa. Vilket fantastiskt ställe. Jag var nästan ensam där nu på kvällskvisten. Det var jag och tystnaden. Djupa andetag, tankar rensades ut, vi pratar om avslappning på hög nivå. Några minuter i champagnebädden, jacuzzin och så lite aquajogging. Sen var jag redo för det som kan vara det bästa som finns på hela jorden. De varma källorna. Helt öppet mot snön på taken, minusgrader och en utsikt mot havet som inte går att beskriva med ord. Gudomligt. Vattnet är så varmt att det ryker. Röken ser sådär mystiskt, magisk och sagolik ut. Där kan jag ligga hur länge som helst. Slumra till. Återigen andas. Och tänka. Det är fantastiskt. Lite saltvattenbastu, te och frukt. Sen var det dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Scrubb och underbar lotion och jag känner mig lenare och renare än någonsin. Jag blev vackert omhändetagen av fina Kristin nere i baren. Hon försåg mig både med mitt bästa glas rött och en bit torskfilé. En shiraz från USA förövrigt. olumbia Crest för den intresserade. En kvällstidning och jag kände mig mer avslappnad än någonsin. Jag njöt. Mer lugn, avslappnad, harmonisk och glad kan man inte känna sig. En rask promenad hemåt och här sitter jag och känner mig fortfarande som en prinsessa. Följ mitt råd och besök Varbergs stadshotell och Asia spa.





Återigen magi



Magiska ögonblick


Det var ett magiskt ögonblick.

Några sekunder som gärna kunnat få bli till minuter eller timmar.



Magi



Tomorrow Only Knows


Today is the day! Somliga vet. Andra inte.
Jag är tillbaka till mitt vanliga jag igen. Ledig dag dessutom. Fantastiskt!
Snart blir det promenad vid havet. Sen mys med Tinan.
Dagens låt: Alejandro Fuentes - Tomorrow Only Knows.



Fuentes - Ögongodis i allra högsta grad må jag säg




PERSONLIGT.


Just idag känns det jobbigt. Just idag vill jag bara lägga mig ner och skrika tills jag gråter. Just idag vill jag ha en famn att krypa in i. Just idag vill jag bli omfamnad. Just idag känner jag mig ensammast i världen. Det känns som att ingen förstår. Det är nog tur att jag har ett jobb som räddar mig. Ikväll ska jag dock jobba ensam. Men jag kommer kanske på andra tankar ändå.



Feeling low



Walking in Memphis


Japp. Den har fögyllt min eftermiddag idag. Walking in Memphis. Med Calle Kristiansson. Idol-tvåan ni vet. Härlig version må jag säga. Jag fortsätter dagen med att le. Då blir det en bra kväll på jobbet! Vad kan värma hjärtat mer än en människas leende?!



Walking in Memphis

 


Happiness


Det är mycket jobb nu. Men mitt i all stress för någon dag sedan gav han mig en god nyhet. Biljetten är ombokad. Måndag är dagen. Om två dagar. Helt galet! Tidigt i höstas när vi skiljdes åt kändes det som att den dagen aldrig skulle komma. Eller jo såklart att dagen komma skulle men inte förrän en hel EVIGHET.

Jag pustar ut idag. Om några timmar är det dags att knyta på sig slipsen igen och arbeta. När alla andra  har lördagsmys med sina vänner eller familjer. Men jag är inte bitter, jag är glad. Ända in i magen just idag. Det ska jag passa på att njuta av.

Jag känner mig lättad. D har fattat grejen. Vi pratar inte för tillfället. Underbart att kunna släppa taget om människor som enbart själ energi och alltid lämnar en psykiskt utmattad. Jag är äntligen stark nog att bara vara tyst. Tystnaden är den som smärtar mest. Men den smärtar inte mig just nu. Såhär får det vara. För just nu är jag stark. 
Jag är människan som har svårt för att släppa människor. Släppa taget om dem. Låta dem försvinna ur mitt liv. Oavsett om de är bra eller dåliga för mig. Jag vill åtminstone göra allt bra innan jag kan släppa taget, om jag nu måste släppa dem. Jag är stolt. För jag vågar.



Don't ever mess with me

 


 


Dagen


Dagen idag blev succé. Som vi visste! Vi njöt av naturen. Vår egna vilsenhet. Varm choklad ute på den tjocka isen. Korvgrillning med ett tjockt lager vit snö runt omkring oss. Vi njöt av tystnaden. Stillheten. Vår egna livlighet. Vi njöt av solen. Av dofterna. Hästarna som Tina fotade halft hängande utanför bilrutan. Vi njöt av glädjen. Humorn. Vänskapen. Jag har haft en toppendag ute i skogen idag! Tack.



The girl called Lucky

(bilder från dagens äventyr kommer)






Kvalitetstid


Idag har jag haft en skön dag. Tvätt-dag och sen kvalitetstid-med-min-bästis-dag. Imorn ska vi umgås igen, jag och Tina. Vi ska ut på äventyr. På upptäcktsfärd. Mot urskogarnas skog. Grilla korv, fota med systemkameran och prata skit i massor. Återigen kvalitetstid. Vi är bra för varann. 2010 gör vi till vårt år. Året vi ska ut på äventyr. Året vi ska ha roligt. Året vi ska bli mer vågade.

Lycka är att ha en vän
(Ragge - San Fransisco Oktober 2009)




Stressed Out


Jag känner mig stressad. Jag önskar att jag kunde känna ett lugn i min kropp. Men hela jag är stirrig. Inom mig. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske beror det på den där galna drogpåverkade människan som knackar på min dörr och står och tittar in på mig genom mitt fönster. Jag är rädd så att jag skakar numera. Jag går inte ut när det är mörkt om jag inte måste. Jag ser alltid till att prata med någon i telefonen. Eller beror det på kärleken? Kärleken som inte finns och inte verkar vilja komma hem till just mig? Eller är det situationen? Jobbet? Karriären? Ekonomin? De där pengarna som aldrig räcker till. De där pengarna som aldrig finns på mitt bankkonto. Livet? Jag tror på riktigt att det är en kombination av allt det här. Det äter upp mig. Det enda jag vill är att känna mig lugn, avlsappnad och chillad. Inombords.



If I could turn back time - Happiness



 


Mjuk


Jag är len som en babyrumpa. Ansiktsbehandling hos Elsa, det är värt varenda krona ska ni veta! Massage, peelingar, krämer, oljor, masker.. Skalpmassage! Har köpt lite nya produkter av henne också för att se om jag får finare hud. Jag är hoppfull! Nu blir det fika med Linnsan. Vad som händer till kvällen håller jag öppet. Hör av er om ni vill umgås. So long!



Good Stuff?




Värme




Jag inser ibland att jag har det bättre än vad jag vill tro.

Ibland tror jag att jag är ensammast i världen. Ibland tror jag att ingen tänker på mig. Ibland tror jag att ingen tänker på mig. Ibland tänker jag att jag är ointelligent. Ibland tror jag att jag inte är älskad. Ibland tror jag att jag är fulast. Men ibland inser jag att jag omges av de bästa vännerna man kan ha här i livet. ♥

Det är underbart!


Skönhets-önskningar


Vissa dagar önskar jag att jag hade Angelina Jolies fylliga läppar, Gisele Bündchens hollywoodsvall till hår, Heidi Klums fantastiska kropp och Lady GaGas kaxighet. Men nä, jag inser att jag inte har någonting av det där. Jag är helt enkelt bara jag. Men drömma får man!









Fantastisk kombination?






Robbie-yra


Ja, aproppå Robbie förresten. Missa in hans efterlängtade 'come-back-konsert' klockan 21.55 på ettan ikväll. Jag kommer sitta klistrad framför tvn. Robbie is the shit! :)



Gorgeous




Frånvaro


Min närvaro här på bloggen lyser verkligen med sin frånvaro just nu. Det känns ungefär som att jag bor på mitt arbete. Just nu är det lite kämpigt. Men jag kommer tillbaka med nya krafter. Var så säkra! :)



Världens bästa och snyggaste Robbie Williams




RSS 2.0