Didn't think I would turn around


Dagens konstateranden:

* Det är dags att ta tag i träningen igen efter juluppehållet. Klockan 13 idag är jag tillbaka på gymmet. Jag lovar.
* En kyss på min mun och en förklaring har lyckats göra mig glad igen.
* Min nya orkidé är en stor flopp, den kommer inte att klara sig en vecka i mitt fönster ens! Katastrof!
* Att vara tillbaka på jobbet igen efter en veckas ledighet känns inte alls upplyftande.
* Målaren är och förblir det vackraste jag någonsin skådat.

Dags att leta fram träningskläderna och köra hårt innan det är dags för jobb!
So long!


image81

Pretty beautiful too


Menace


Feo, Feo, Feo - Det är jag det...
... och det ekar i mitt huvud...


I've got ice in my stomach..


Uppe i ottan har jag varit idag och tvättat! Snart dags att hämta in det.. Sen är det fika som gäller med Helena och hennes lilla plutt, blir spännande!

Ikväll är det fest och jag vill absolut inte gå. Varför har man så svårt för att säga nej till folk?!? Så dum man är, men jag hatar att göra folk besvikna. Jag börjar nog bli gammal som inte längre ser fram emot festligheter på samma sätt som förr..

Kan undra om han kommer att höra av sig idag tro?!


image80
Babies in My Bubble


I am the luckiest girl in the world right now..


För att informera Martina så kom målarmästaren ikväll i alla fall.. ;-)
Ja, så sant som det är sagt. Han var här. Helt otroligt. Och jag förstår inte vad han ser hos mig. Att titta på honom gör mig nästan yr. Man blir bländad av hans skönhet. Jag tror minsann att jag är den lyckligaste tjejen som finns just nu! Underbara känsla!

Annars har dagen flutit på, jag har varit duktig och hoppat över reorna. Istället blev det fika med Martina som var dagens höjdpunkt om vi bortser från målarens besök.

Nu är det dags för mig att krypa ner och drömma mig bort.
Night Night Buddies!

image79


Loved up?!


Jag längtar efter någon mycket speciell... ;-)
Jag spricker snart av längtan!



Glädjeyra


Gårdagen var bra förutom att jag drabbades av en olidlig trötthet som gjorde att jag var i säng redan kl 23. Jag är evigt tacksam över de julklappar och meddelanden jag har fått från mina kära. Nu är det dags att gå ut på promenad och andas, lugna ner mig och skingra mina tankar innan det är dags att träffa en av de bästa.

Adios Amigos!

image78

Wanna Dance The Night Away With Me?

I'm Impressed - Oh yes!


Trött är jag efter dagens hårda jobb med all julmatslagning. Dags att sova väldigt snart. Om gårdagen säger jag bara en sak. Målaren. Han är min bästa julklapp. Den bästa jag kunde få. Magen är full med fjärilar, det bara bubblar där inne. Det kallas för lycka. Dock är det hela helt galet, så skumt hur det kunde bli så att vi träffades. Måste finnas en mening. Så som jag gick och suktade efter honom i smyg. Jag förstår fortfarande inte riktigt att det är han, den där -snygge målaren som jag pratade med igår, som jag har haft sms-kontakt med hela dagen. Madness!

Allt är förberett inför morgondagen. Klapparna är inslagna, kläderna är så gott som bestämda. Nu är det bara juldagsplanerna som saknas. Nåväl. Det får lösa sig. Dags att knyta sig.

GOD JUL till er alla - Dem bästa!
 

image77

Happy, Happy, Happy...


Det händer när man minst anar det. Det stämmer. Verkligen.
Min mage mår riktigt bra.
Unbelievable!
Återkommer med rapportering. Nu latte-dags med en nyvaknad Carolina..

Last Night A Dj Saved My Life


Jag är.. inte chockad, men förvånad.
Ikväll, eller för en timme sen rättare sagt, hände det.
Han som en gång fick mig att känna mig speciell och lyckligare än vad man kunde känna sig just då. Just det HAN. Han ringde mig. Vi pratar om Björnen. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt. Han ringde upp mig i nyktert tillstånd bara för att prata. Och i 25 minuter dessutom. Det händer inte. Jag tror aldrig att det har hänt. Han är killen som är kortast av alla människor på telefon i vanliga fall.

Det var ett bra samtal. Att äntligen få prata med hans rätta jag kändes skönt. De där fyllesnacken har aldrig gjort någon lyckligare vill jag lova. Han erkände att det var spooky att vi båda befann oss i Göteborg samma helg. Och han öppnade sig, berättade om hur sårad han blivit och att det är därför han är som han är. Jag älskar den där ärligheten. Men den får man bara vid vissa specifika tillfällen. Och det är inte när norrlänningen är full och galen. 

Jag såg honom idag på hans jobb igen. Det kändes. Jag tittade bort. Lika bra att han inte såg mig. Dock erkände jag att jag inte vågar gå in och säga hej eftersom jag är rädd för hur han skulle beté sig. Skulle han skratta? Vara elak och stöddig? Eller bara sådär bra som han är?

Nåväl, nog pratat om om Björnar. De blir man nog aldrig riktigt klok på ändå.
Idag köpte jag något som jag borde ha världens ångest över. Den var dyr, dyr, dyr. Men underbar! Jag får nog vänta lite med att avslöja vad det är. Men jag är glad.

Julfesten med vännerna ikväll var trevlig men jag var trött. Jag ogillar mig själv när jag blir den där trött och sega jag. Imorn väntar jobb och p-fest. Bowling är ju inte riktigt sporten som jag är expert på, men det blir nog roligt.

So Long Amigos.

image75


Veckans läckerbit i bubblan

Long Time - No See


Back on track!
Det har varit mycket på sistone. Mycket jobb, julklappsshopping, många underbara timmar inpå morgonkvisten med J, alldeles för lite sömn, härliga fikor.


Jag vet inte var jag ska börja. Men J tycker om mig. Det vet jag nu. Ser dock fram emot min ledighet massor nu. Jag är trött, trött, trött! Ikväll är jag dessutom bara övertrött och deppig... 

Speckat schema fram till julafton. Imorgon fika med frisörskan och sen lite party och äta ute med tjejerna på extra-jobbet i hemstaden. På fredag den stora julstädningen och den årliga julfesten med Ida och Mari. På lördag är sista jobbdagen fram till nyår, kl 17 den dagen stämplas det ut och den första ölen öppnas! P-fest med bowling och grejor. Jag ser verkligen fram emot det. Trots att J sviker oss.. 

Måste kolla upp så att jag inte glömt någon julklapp, vill ju inte bli stående med skägget i brevlådan när det väl är dags..


Passar på att njuta av några droppar av ett genuint fint rödvin innan det är dags för sängen. 



 

Something Beautiful

image74
  

Oh yes!


I think I like somebody.. But will it ever happen? Maybe baby.. ;-p
Vi sover på saken och kanske får vi svaret imorgon. Buenas noches!

En stormig dag går mot sitt slut...


image73

Denna är till Tina. Ord är överflödiga. Tack för att du finns och för att du orkar!


Emptiness/Loneliness

Idag har inte varit någon bra dag. Den har varit tung. Till och med träningen på gymmet var tung. Den var en enda lång och skakig uppförsbacke. Alla de där tankarna jag går runt och bär med mig alltid och överallt kokade över. Det gick inte att stänga inne det idag. 

Jag önskar att jag kunde må bättre. Men det är den där jävla självkänslan. Det är det enda det handlar om. Jag vet det. Jag hatar känslan av att jag är den fulaste människan. Det känns som att ingenting går min väg. Ingenting. Varför kan man inte bara få lyckas någon endaste gång?! Och de där jävla killarna, varför finns det ingen sån för mig?! Erbjudanden om sex hit och dit.. Det gör mig olyckligare än olyckligast. Jag går snart sönder inombords. Varför finns det ingen riktigt kille? Är jag för ful för att få en riktigt pojkvän igen?

Imorgon ska jag försöka köpa en herrans massa julklappar. Jag vill bli klar. Så slipper man den stressen. Hoppas att det blir en bättre dag imorgon. Dags att filosofera vidare i ensamheten. Jag är så trött på att känna mig ensam! Jag håller nog på att bli galen.


 

image72

Wanna be mine?


Back in town..

Trött och sliten är man tillbaka från turnén i storstaden. Har haft två bra dagar - and I'll be back soon again!
Självklart hade det där ödet bestämt att min alldeles egna gamla föredetta teddybjörn var där just samma helg som jag. Freaky stuff.

Mina senaste inköp, tomten som numera är döpt till Elof är nog min favorit efter Diesel-koftan.
 

    
Vad tycks?

Laddar upp för en super-helg!


What's happened sen sist?! Ptja ni.. Mycket jobb, långa samtal (de bästa) med J, stött på desperata killar med desperata raggningsförsök, haft långa fikor med nötlatte med den bästa fika-kompanjonen ever.. Hunnit dricka två glas Pinot Gris har jag också gjort. Riktigt gott. Och välbehövligt?

Känner mig förväntansfull, positiv och en gnutta nervös inför de kommande aktiviteterna i helgen. Imorgon blir det Göteborg för hela slanten. Fest hos Lina, och på söndag blir det fika med Mr. Daniel. Spännande! Helt sjukt hur längesen det var jag träffade er! Skrämmande. Blir nog även lite Liseberg på söndagkväll med jobbarkompisar som kommer upp.
Ska bli skönt att komma bort från sitt gråa vardagsliv lite granna.

Idag har jag köpt nya stövlar och en ny väska. Jag beundrar mina köp massor. Bilder kanske kommer senare. Vi får se hur ambitiös jag är idag. Nu dags för lite skön musik, packning och en kopp te så småningom.

Get Ready Göteborg - Here I come! Wiihooo!

Adios!


image66

Dreams Can Come True


image65

Just so you know - I wanna go...

Popcornfrossa + Övertrötthet = Ångest ?!

Jag har svullat popcorn ikväll så att jag mår illa. Men jag kan inte klaga. Jag får skylla mig själv som inte förstår när det är nog. Jag har svårt för att känna när det är lagom... Typ.

Igår var det en massa jobb igen. Och idag har det också jobbats. Det ska jobbas ända fram till lördag. Strängt. Det känns som att jag inte har något annat liv än jobbet. Och det värsta av allt, jag avskyr det. Jag vill bara därifrån. Jag önskar så innerligt att jag kunde få ett butiksjobb istället. Glassa runt bland alla snygga plagg hela dagarna.. Det hade passat mig som handen i handsken. Så om någon som är villig att anställa mig i sin butik, bara säg till! Jag är inte svår.. ;-)


Det är mycket tankar som går runt i mitt huvud. Jobbet är ett stort problem ärligt talat. Och jag önskar att min bror kunde slippa ha så ont. Jag hatar det. Jag vill att han ska få komma hem och bara få må bra, han förtjänar verkligen det bästa! J är ett enda stort mysterium. Vi klickar verkligen till 100%. Men jaa.. Fan. Lets not talk about it. Fikade med Carolinan efter jobbet idag. Är så glad att jag har henne, för att hon orkar med mig och tar sig tid. Give and take - that's what it's all about I guess..

Har inte berättat.
Jag såg Björnen i fredags när jag körde förbi hans jobb på väg mot sjukhuset i Halmstad. Jag kan inte släppa det. Jag blir återigen påmind om att jag saknar honom. Jag trodde verkligen att jag hade lagt honom bakom mig och gått vidare. Borde jag återuppta kontakten igen? Vi har inte pratat på riktigt sen i somras. På ett sätt är det skönt. Men samtidigt tycker jag så otroligt mycket om den killen! Tänk om han bara kunde förstå att han är guld.


J frågar mig varje gång vi ses om jag har kommit fram till vad jag ska göra med mitt liv den närmaste framtiden. Det stressar mig. Jag tänker och tänker men blir alldeles splittrad. Vad ska jag egentligen göra med mig själv?! Göra mig av med lägenheten och bara sticka ut i världen? Stanna där jag är? Flytta tillbaka till England? Prova på Göteborg? Hur vet man vad som är rätt?

Usch vilken liten, förvirrad och ångestfylld människa jag är... Livet är ju här och nu. Varför ens tänka så mycket? Jag vill kunna bara vara och LEVA..



image64

The most powerful


 


Neverending Story


Känner mig helt utpumpad av denna helgen! Igår var helt otroligt stressigt från början till slutet. Som vanligt blev det en massa övertid. Ska snart ta en liten powernap innan jag går på pass nummer 2 idag... Har inte blivit mycket sömn heller nämligen. Men det är mitt eget fel. Jag har pratat med J hela nätterna. Det går inte att bara gå hem utan att prata med honom. Vi har så mycket att prata om - alltid. Är så avslappnat med honom. Har dock inte varit tillräckligt avslappnad för att konfrontera honom med de senaste ryktena. Han pratar fortfarande som att det bara är han och "vi" nämns aldrig.. Känns mysko...
Kollegor har frågat mig lite försiktigt om vi är tillsammans. Tänk om man kunde svarat ja. Vilken härlig känsla. But dream on baby.. That's never happening.. Only in my Bubble..

I fredags hade jag en tung dag. Var på sjukhuset hos min bror. Ibland önskar man att det vore man själv som låg där istället. Jag avskyr känslan jag får i kroppen när jag ser mina närmaste (andra också för den delen) lida. Sjukhus gör mig så känslosam, jag kan börja gråta bara någon petar på mig känns det som när jag är där. Jag vänjer mig aldrig. 

Nej, dags att slumra till lite i soffan.. Snart dags att jobba igen.
Det tar aldrig slut. 

RSS 2.0