Förkyld och Magtränad..


Oh Yes! Färdig-Corad-sprungen-strechad och tänjd. Känns skönt. Även maten är förtärd. Snart dags att fräscha till sig lite med hjälp av det älskade kastanjevattnet och brun-utan-sol tuben. Uppfräschning kan behövas, känner mig lite grå och hängig idag.. och förkyld! Och om jag nu ska få klaga lite till så värker det i handleden också från insidenten (läs slagsmålet) med isklamparna i stora frysen på jobbet igår.

Min floristväninna Tina konstaterade igår att min orkidé börjar bli hängig. Kanske ska böra vattna den sådär som man ska nu då i hopp om att det kan repa sig. Jag tycker verkligen om blommor. I massor! Men de verkar inte trivas så bra i mina konstant skuggiga fönster.. What to do?!

Dagens låt: Faster Kill Pussycat - Paul Oakenfold

image152

I cant help myself - I think Im losing control

Stinglös..


Jag har tappat stinget på sistone. Känner mig trött och hängig. Känns inte ens roligt eller nödvändigt att uppdatera bloggen. Tror jag jobbar för mycket, sover för lite och oroar mig och tänker mest hela tiden. Det är inte sunt skulle jag tro. Umgås jag inte med Mr. Väktare på nätterna som umgås jag med J. Känns så skönt att ha J på samma jobb. Känns bra att vi har varandra att prata av oss på. Men honom som sällskap blir problemen så mycket mindre, ibland helt obefintliga. Jag önskar jag kunde ha lite av den sidan han har i mig också. Men icke.

Mr. Väktare.. What to say, what to do?
Jag fick följa med på action i förrgår. Spännande.. ;-)
Men jag vet inte vad vi håller på med egentligen. Inte är det bra i alla fall. Men återigen, jag trivs i hans sällskap.

Ikväll har Tinan och jag ätit tonfisksallad. Och Tinan har äntligen fått botanisera bland mina utrensade kläder.
Hoppas något passar!

Imorgon väntar Core-pass 09.30 och sen löpning, fika med H.S och hennes lille kotte och sen jobb i lobbybaren. Blir nog bra.

Åh förresten, vad lyckades jag med idag om inte typ stuka handleden lite lätt.. Tror jag.. Den värker i alla fall. Hur tar man hand om en stukad handled på bästa sätt? Är det bäst att hålla den lindad? Någon som vet?

Nu sova, vila handleden och drömma vackra drömmar i min bubbla. Natti!

image151
Smoothie - Ett säkert kort för en lysande start på dagen!


Keepin' Busy


Mucho trabajo nu för tiden... =(

 image150
Mini-Brangelinor eller Brangelinusar på gång?


Shopping-mani!


Yes yes. Gårdagen var bra. Det var samling och gemensam frukost på stan innan tåget bar av mot Götet. Hela dagen vasr lugn, avlsappnad och soft. Lunchen intogs på Barsidan och bestod av pasta med oxfilé och tryffelolja. Till det delade vi på en flaska Pinot Noir från Sydafrika. Mycket trevligt. Soft. Jag höll med lugn men shoppingen då jag varken har råd, behov eller plats för fler kläder just nu. Visst var det frestande då några av tjejerna shoppade loss ordentligt, men jag var faktiskt lycklig ändå. Det pausades innan hemfärden på Soho där vi intog ytterligare ett glas vin. Vi hade siktat in oss på tryfflar (och somliga hade ostarna som mål) som tilltugg men till vår besvikelse hade inte köket fått ordning på råvarorna vid den tidpunkten. Surt. Men vi överlevde. Vi stod oss ändå.. ;-) På tåget hem förtärde jag och C-J-L varsin latte för att inte somna. Vi tog farväl av våra shoppingbuddies och sen var det hemåt i rasande fart för raggardusch, klädbyte, uppiffning och en stänkare innan det var dags för stan igen. Vi intog vår middag på restaurang och avslutade kvällen med chill i lobbyn på vårt jobb med J som jobbade och senare även Mr. Väktare med kollega. 

Dagen idag har spenderats med shopping och fika. Återigen. Det är ett hårt liv man lever.. ;-)
 Har snurrat runt på stan i butikerna med Martina innan det var dags att bege sig hemåt och smida planer inför vår bjudning för The Pink Ladies i april.


Imorgon är det dags för jobb igen. Dubbelpass. Springpass. Split shift. You name it.. kärt barn har många namn. Hårt!



Presenterar nedan några av dagens rea-fynd:

   


Och inte att förglömma, gårdagens inköp:

 

Im in love

 

Some Shopping From The United Kingdom


Här är några av mina inköp på Englandsresan förra månaden.
Se och njut:


       
   

Material Girl - Oh no.. ;-)


Torsk-lunch och räkningar i massor..

Early morning idag. Jag gick upp kl 8.15 och gjorde mig i ordning för gymmet. Blev Core-pass och så ytterligare lite träning i gymmet. Lunchen blev nyttig med torsk. Har haft en riktigt skön eftermiddag, har bara slappat, dammsugat, diskat, betalat räkningar och fixat och donat.

Imorgon är det ledig dag och då blir det frukost på stan och sen tåget till Göteborg med tjejerna. Kan bli kul. Vi pratar om att gå ut och äta när vi kommer tillbaka hit på kvällen igen. Får väl se hur det blir. 

Nu är det dags att åka mot jobbet strax! Inte lika roligt, men ett måste!

image135
Övning ger färdighet, eller nåt?!

 

Snälla människor är bra människor.


Igår: Soft på jobbet, tro det eller ej. Min gäster hade bra tajming och var bra människor... =)
Kvällen avslutades med ett glas vitt med grabbarna på jobbet. Jag och El Mexicano gick vidare och tog en öl på en av stadens uteställen och hade ett bra samtal. Skjuts hem fixade Mr. Väktare när han fått ut allt folk på puben han vaktade på. Nice. Snälla människor tycker vi om.

Idag: Soft igen. Sovmorgon. Fika med semlor och kaffe med päronen. Promenad och ett besök på Ica. Nu väntar snart soffan, Wallander och grönsaker med dip.

Känner mig söndagsdeppig idag. Mycket tankar i huvudet. De gör mig inte klok. Vet inte vad jag ska göra. Kom och krama mig.


  

Gorgeous chic med lyxbohemisk stil som man inte kan annat än att låta bli att bli avundsjuk på


Champanché, magont, tankar och kastanjevatten i massor!

Maten var god igår. Jag tror desserten toppade allt. Hela upplevelsen. Sen fick såklart jag ont i magen av kaffedrinken jag drack. Inte lätt med överkänslig mage ibland. Kvällen avslutade jag och Tinan med lite AfterWork och Champange med jobbarkompisarna som jobbat. Ledsen att det blev lite mycket job-talk Tina, blir lätt så när man är på jobbet. Vi får gå någon annanstans nästa gång så VI får prata ordentligt! Men nu har du fått se mitt jobb i alla fall.. =)

Ikväll väntar jobbet på mig igen. Det pratades om festligheter mot kvällens slut. Jag får se om jag joinar in. I såfall blir det lugnt för min del. Känns så. Möjligtvis att kvällen avslutas med en kärringkopp med Mr. Väktare som ska vara vaktmästare i krogdörren ikväll..
Jag vet inte alls var vi har varandra längre. Jag höll inte det jag lovade och vi har blivit på tok för "close". Hur kunde det bli så? Jag som var så säker på att jag skulle vara stenhård mot både honom och mig själv. Den ena sidan av mig säger till mig att jag mår bra av det hela och att jag ska fortsätta att bara släppa allt.. Den andra sidan är arg, upprörd och säger till mig att tänka lite längre än näsan räcker och se konsekvenserna.
Den ena sidan fortsätter och intalar mig att bara köra på och njua lite av situationen medan den andra sidan tjatar om detta är totalt onödigt och försöker nog bara skydda mig från att bli sårad.
Är det rätt eller fel? Ska jag njuta och leva eller ska jag vara realist och inse att jag faktiskt kommer att kunna bli rejält ledsen av detta? Leva i nuet eller tänka på framtiden?

Mycket tankar. Mycket jobbigt.


Nu ska jag prova mitt nya kastanjevatten från Clarins och hoppas på att jag blir en brun och fräsch chic inför kvällens hårda arbete. Ha en underbar lördag vänner! So long buddies!


image131

Good shit


Äta ute..


Jippi! Ledig kväll ikväll och äta ute med Tinan strax! Ser fram emot massor...
Ska visa henne mitt jobb och vad det går för.. ;-) Blir skoj.

image130

Mat från detta köket och denna kocken heute abend



Show me love and what it's all about


Känns skönt att ha tränat. Men jag känner ångest. Massor med ångest. Folk frågar mig gång på gång hur jag egentligen mår. Det enda jag vill är att krypa upp i deras famnar, släppa ut tårarna och berätta hur det egentligen är. Men jag kan inte. Inte till någon. Det bästa just nu är nog att somna ifrån denna dagen och hoppas på att morgondagen blir okej.

 

Primadonnor i sjuka kroppar

I väntan på fastis...


Ahh.. Ledig dag idag! Blir inte mycket gjort idag ska ni veta. Just nu tvättar jag och väntar på fastighetsskötaren. Sen blir det träning i eftermiddag. Slapp dag. Ska avsluta med lite handling på kvällen. Gott gott.

Igår hade vi kursavslutning och provet skrevs. Jag klarade det. Jag har inte fått tillbaka något resultat men vi gick igenom svaren efteråt. Jag hade nog inte mer än ett fel. Kan man tro att jag är nöjd. Så nu väntar jag bara på mitt certifikat. 

Jag är orolig över vårens mode. Jag vill inte gå ifrån den där sköna lyxbohemiska stilen. Jag trivdes (trivs) med den. Och att börja använda jeans igen efter allt leggings-användande skrämmer mig. Jag har aldrig känt mig bekväm med mig själv i jeans. Jag är rädd.

Dags att hänga tvätt och fortsätta vänta.

image127

Love your style


Nöjd med dagens insatser!


Dagens låt: Dishwalla - Candleburn (förblir underbar)

Nu finns det ingen återvändo. Jag har anmält mig. Jag känner mig redan orolig.
Lördagen den femte april ska jag skriva högskoleprovet. Japp. Jag är anmäld, betald och klar. Från och med idag. 

Ikväll har jag varit duktig. Städat, skurat golvet, lagt ut kläder på tradera till försäljning (här ska tjänas pengar!), pluggat inför morgondagens prov och anmält mig till högskoleprovet. Nu ska jag luta mig tillbaka och slappa lite framför min engelska skvallerblaska jag köpte med mig hem. Sen kommer Mr. Väktare på en kärringkopp innan det är dags för mig att slockna.


image125 image126

Will she ever come back?


I bakteriernas och toxinernas värld..


Gårdagen: Femrätters med tjejerna. Mycket trevligt! Alldeles lagom förutom att jag inte kan slappna av och bli serverad. Jag vill gärna göra det själv och på rätt sätt till 100%. Arbetsskada. Sjukligt.. Nu ska ni veta att jag och Martina ska minsann se till att toppa detta till nästa möte då det är vår tur! ;-)

Idag: Pigg och glad men det tynger mig att jag måste plugga. Imorn är det sista föreläsningen på HACCP och Egen-kontrolls-kursen. Slutprov. Jag grämer mig.


image124

Studiedag



 


Vinoman, icke då.. ;-)


En sånhär hade inte varit fel:

http://www.mensup.fr/usbwine/usbwine.swf

Eller vad säger ni? =)


Whats going on?


ÄNTLIGEN! Äntligen blev jag av med min efterhängsna jobbarkompis Johan. Yes. Det blev lite ölande efter jobbet. Så sant. Men att Johan skulle följa med hit var inte riktigt min plan. Trots att han har tjej ville han sova här, men det lyckades jag avstyra. Tack och lov! Fler upptagna killar orkar inte mitt psyke med.. Det kan jag lova..

Japp, sen sist har det jobbats massor. Och då menar jag massor. Så nu ser jag verkligen fram emot ledigheten och femrätters imorn (eller senare ikväll rättare sagt). Det blir vin, mat och tjejsnack. I massor! That's how I like it! =)

Jag avgudar min nya väska. Indiskt skinn minsann. Och att träffa J ikväll var underbart! Jag har saknat honom!

Ikväll när vi ölade såg jag två människor jag absolut inte ville se. JH, en idiot på riktigt som det finns en viss historia med och så målaren. Det kändes mest att se målaren. Och ja det gör ont. Det gör ont på riktigt. Och jag vet att han såg mig men att han aldrig någonsin kommer att våga gå fram till mig igen. Om inte jag går fram till honom förståss. Men är det verkligen värt det?!? Jag dog dock av hans skönhet... Igen.. Jag hatar min svaghet.. Jag har aldrig sett något vackrare.. Och jag vet.. Jag låter verkligen patetisk. Därför ska jag tacka för mig och inta sömnen. Något som jag saknat på sistone. På riktigt.

Night Night.

image122
Hot feelings for you


En kärringkopp sitter aldrig fel..

Igår: Jobbade, fikade med Andersson, köpte ny väska, tränade på gymmet och storhandlade mat.
Idag: Tvättat bilen, lunch med mamman, fikat med C-J-L, jobbat, smuttat champagne och ätit allt för många desserter.
Imorgon: Jobba, jobba, jobba dag & kväll och träffa J.

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället. Sömnen uteblir och kaffedrickandet blir allt mer intensivt om nätterna. Har fortfarande min kaffe-dejt på besök lite titt som tätt men försöker intala mig själv att vi borde stanna där vi är. Det är för stora hinder i vägen som man inte tar sig över på ett kick. Det blir för komplicerat, hur mycket han än vill. Hur mycket jag än vill. Det får stanna vid intensiva samtal, starkt förtroende, ömhet och närhet samt en massa kaffe. Det är en stor hemlighet och det finns en massa mystik som jag älskar med det hela. Men hur mycket de där båda viljorna än vill så lovar jag att vi stannar på den nivån vi ligger på. Jag försöker nog skydda mig själv.

12-24 imorgon. Så ser arbetspasset ut. Sedan är jag ledig i två dagar. På lördag blir det femrätters, vin och en herrans massa tjejsnack. Jag längtar!

Nu är det dags för skönhetssömnen. Saknaden efter den känns enorm. 
Night Night buddies!

 

Übertrött och vilsen...


Jag känner mig sliten. Utpumpad. Jag har försovit mig två dagar i rad nu. Och jag har jobbat non-stop sen jag kom hem från England i fredags morse. Kom precis hem från dagens andra arbetspass. Imorgon är det kurs som gäller och sedan blir det jobb som vanligt efter det på kvällen. Tröttsamt. Slitsamt. Tungt. Jag ber verkligen om ursäkt till alla mina nära för min frånvaro just nu. Känner mig så otillräcklig, stressad och värdelös. 

image117

Men mina dagar England var i alla fall bra. Det var helt ljuvligt att vara tillbaka! Same old, same old - But different! Dagarna spenderades mest med shopping, kaffedrickande på Starbucks och mat & ölande på diverse pubar på kvällarna. Jag kände mig som hemma! Jag fick köpt mig fyra par skor - ett par trainers, ett par stövlar, ett par ballerinaskor och slutligen ett par spetsiga skor. Riktiga kap gjorde jag! Det blev även ett och annat klädesplagg inhandlat.. ;-) Jag fullkomligt älskar att ha kläder från ställen som ingen annan har. 

   

Few of the be best ones I got to see - my angels


Jag har även lyckats gå och få en beundrare på halsen. Någon som jag bjuder på kaffe mitt i nätterna. Vi kan kalla honom för M och han arbetar som väktare. Så nej det är inte killen som bor ovanpå.. ;-)

Dags för en gnutta skönhetssömn innan det ska kursas!
Over and Out.  

Hot Stuff


Sveriges HETASTE singel just nu:

image116

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1746217.ab


Hemkommen från England för någon timma sen. Sova står på schemat innan allt drar igång igen. Det har varit en lång natt. Återkommer om mina upptåg på semestern. So long!

RSS 2.0