Årets första


Årets första lussekatt bjöd Tina på. Jag hade nästan glömt bort hur gott det är. Saffran äger! Jag vill testa att baka lussekatter jag med. Med massor av saffran. Olivia säger att man måste ha en bakmaskin. Tina säger att det är svårt att baka saker som innehåller jäst. Det här med lussekatter verkar inte vara en lätt match. Får se om jag vågar ge mig på det.Smaskiga katterStronger than yesterday


Helgen har varit fantastisk! Jag är tillbaka med nya krafter och massor med energi!
Bebismys, mat och idol med fina vänner i fredags. Så oehört mycket kärlek att mitt hjärta svämmar över!
Igår var det pizza, vin och utekväll med tjejerna. Massor med hårfix hos mig innan utgång, det tycker jag är roligt! Att kunna göra andra och mig själv fina!

Nu blire promenix och adventsmys hos pärona.
I'm back in bussiness!Someone to vila ögonen på


Time Out baby


Varför lyckas jag inte?
Varför blir allt så fel alltid?
Noll energi, styrka eller ork just nu.
Jag tar time-out.Time for a break, guys and dollsChinese Whispers


När jag ändå sitter här och väntar på att tvätten ska torka nere i tvättstugan kan jag passa på att tipsa er om lite skön höstmusik. Det var min fina vän Chris som fick upp mina öron för den här artisten. Brett Anderson. Även känd från ett annat band. Hans soloalbum Wilderness är fantastiskt. Min personliga favoritlåt är 'Chinese Whispers'. Dra igång Spotify - lyssna och njut!Brett

 


Ullareds stolthet


Seriöst, det här Gekås-programmet måste nog vara ett av de roligaste serierna som visas på svensk television just nu. Go Kjell! Kanotpaddlingen gick som hejsan! Får nog åka dit på ett besök snart igen och samtidigt ta en tacos hos min vän G!Butiken på landet
Klockköp och PW


Inget nytt. Dagen har spenderats på jobbet och på fiket next door med fina vänner. Var på en timmes uppfriskande promenad idag med grannen. Hur skönt som helst. Så bra att vi gör om det tidigt imorgon. I höst ska här brännas! Det har jag bestämt och jag är motiverad till tusen. Senaste nytt annars är att jag har köpt en ny klocka. Hur pimpig som helst! Take a look!

Pimp-klockan, my new favourite!
 


Morning Sun


Blogg-torka!
Jag har inte direkt något att skriva om. Ingen fantasti. Jag är bara tom. Har fått träffa min fina Sofie som varit hemma några dagar från England. Det gjorde mig lycklig. Annars jobbas det mest hela tiden. Jag gläds över att Idas och Maris prinsessor, Amanda och Ofelia äntligen har kommit ut och mår prima. Grattis till er fina vänner! Det gjorde ni bra! Idag går jag in i min egna värld här hemma och gör inte många knop. Jag dagdrömmer och lyssnar på Robbie Williams 'Morning Sun' flera gånger om. Jag tycks aldrig tröttna.Hot Stuff - A Born EntertainerVi Kommer Aldrig Att Dö


Att trött och yr stiga upp tidigt på morgonen innan det var dags att gå till jobbet, och mötas av någon som säger "Princess" till en måste vara något av det bästa som finns. I alla fall just nu. Det gjorde min dag! He never changes! Att få prata med honom och följa hans liv där borta gör mig lycklig. Om några veckor håller vi tummarna hårt för honom!

Jag har ingenting att berätta om idag. Det händer inga revolutionära saker i min vardag. Något som är värt att nämnas är att jag äntligen ska få träffa Ida och Amanda imorgon! Nu äntligen, bättre sent än aldrig, är min förkylning borta. Jag har längtat och väntat så efter att få se lillplutten! Mysigt! 

Jag tar tag i disken och nynnar vidare på 'Vi Kommer Aldrig Att Dö' med Bo Kaspers Orkester. En låt som förblir fantastisk i mina öron.

Tjipp!  Nästan lika fantastisk som Bo Kaspers


That's Why You're Beautiful
Baby I can see your Halo

Beyonce.
Är hon inte fantastisk denna kvinna?

Confused


Först och främst TACK till alla inblandade för lördagen! Fantastisk! Först date med frisörskan. Vi sprang på en supersnygg klänning till mig på stan. Det är lycka! Sen date på haket med Sara. När eftermiddagen nått sitt slut kom fina Martina och vilken bra kväll vi hade! Goda drinkar, fint sällskap och tjejsnack!

Jag började min dag idag med att boka in helkroppsmassage hos Soffans moster Marie. Och tro det eller ej. Jag betalar bara 50 kr för den. Ibland är man lyckligt lottad och har turen på sin sida! På torsdag kommer Soffan hem. Jag längtar något oerhört!

Jag känner mig allmänt förvirrad och vet att det här blogginlägget inte är sammanhängande för fem öre. Jag är ingen sammahängande tjej idag. Jag följer ingen röd tråd. Tankarna banar iväg. Förvirringen är som sagt total. Efter ett långt och givande samtal med D vet jag inte alls hur jag känner längre. Han säger att han hatar det nya Sex and the city-samhället. Där är vi två. Han menar att han har fått en gammaldags uppfostran där skiljsmässor och otrohet inte förekommer. Han är bitter på tjejers och killars hemska beteenden. Jag inser under samtalet att han har blivit sårad och oerhört illa behandlad av någon gammal flickvän. Han är bitter på dagens ungdom. Helt plötsligt verkar han inte så dum i alla fall. Bara lämnad sviken och med känslan att inte våga lämna ut sig själv till någon igen. Han är ingen dum kille egentligen. Men frågan är om han är rätt för mig. Hur vet man det?Where do I find that mascara? 


Håret


Före
En blekt blondin


Efter

 

Höstfärgad

Two down - Three to go before la fiesta grande!


Imorgon gäller det. Imorgon är dagen jag lägger över allt ansvar över mitt hår i frisörskans händer. Kan undra vad hon vill göra denna gången. Nu var det längesen sist. Personligen är jag inne på guldtoner. Guldlockar, är inte det fantastiskt vackert? Jag har mina misstankar om att frisörskan vill mer åt det rödare hållet. Men vi får se. Jag kan ha fel. Vi får diskutera, hon får lägga fram sina förslag och så möts vi någonstans och sen är det jag som sitter där i stolen och njuter. Länge. Jag tycker verkligen om att bli fin och att bli piffad av någon som verkligen kan. Som har känsla och smak. Någon som ser vad man ska ha och vad man passar i.

Snart är det dessutom helg. Den efterlängtade helgen som jag tjatat så länge om.
Kommer att bli underbart! Det vill jag lova er. Tre arbetspass kvar sen är jag FRI!Blond - Soon to be golden?
- På spaning i Grand CanyonLängtan


I survived!
Ja helgen alltså. Nu längtar jag något oerhört till nästa helg.
Då kommer en av mina bästa bästisar hit. Då blir det festligheter, goda drinkar, gott vin, goda skratt, reseminnen och skvaller!
Wonderful!På språng i San Fransisco med min bästa

RSS 2.0