Min största kärlek


Kärleken till denna lilla krabaten går inte att beskriva. Mitt hjärta svämmar över! Bilder säger mer än ord. Håll tillgodo tills jag finner något roligare att skriva om, filosofera över och analysera sönder. Jag måste ha retat Gudarna. Gjort något fel. För jag har bara regn hos mig.


Älskade Elsa ♥

När vi dricker Margarithas


Som uppföljning på mitt förra inlägg kan jag berätta att HAN SVARADE! Jag vill ha en fortsättning men ska minsann ha is i magen. Rätt eller fel, hur fasen vet man?

Ikväll släpper vi alla tankar på det där och gör oss redo för en ny schalger-torsdag. Idén om Margaritha-party uppkom under en svettig dag på stranden igår. Jag och min kompanjon ska festa till det med världens godaste drink på förkalaset ikväll. Hennes frozen och mina on the rocks. Det kommer att bli en höjdarkväll som vanligt när jag och Martina bestämmer oss för att gå all in.
Bring it on!

Om det är något vi kan så är det att dricka Margarithas!
Ragge håller sig till vinet eftersom han tappar fattningen helt av spriten..

Att vinna


Just nu händer det mycket i mitt liv. Jag hinner knappt med själv. Idag är en tråkig dag. Grå. Kall. Och just det, tråkig. Men trots det har jag gjort något bra idag. Mitt och Tinas nyårslöfte för 2010 var att våga. Jag har vågat. Jag tror inte att jag kommer att vinna. Men huvudsaken är att jag vågade. Vinner jag skulle jag nog bli lyckligast i världen. Förlorar jag så vet jag att jag kan släppa taget om hela grejen och inte tänka mer på det. Jag är helnöjd över att jag vågade. Aproppå att vinna så vann jag 10 spänn på tia-lotten jag köpte tidigare. Otroligt med tanke på min vanliga otur i lotterier och spel. Kanske är det något som håller på att vända. Turen kanske är på väg att hamna på min sida med tanke på att jag vann 1000 kr på spel för att Spanien tog hem segern i VM. Jag älskar att vinna. Låt mig vinna lite oftare! Nu ska jag iväg på vin-och-sällskapsspel-kväll med mina bästa vänner och vinna lite till när jag ändå i gång.


 Allra helst vill jag vinna nyckeln till Ditt hjärta
I ny klänning


Jag semestrar vidare.
Gårdagens schlagerkväll på Societén var succé från början till slut. Vilken toppenkväll det blev! Bra människor, skön stämning och den kalla ölen satt fint i strupen. I ny klänning och bohemiska lockar i håret kände jag mig på topp. Idag bubblar det i magen av lycka. Jag tar cykeln ner till stranden och spenderar resten av denna dagen där.
Nya klänningen från Hunkydory
(fast jag valde den härliga rosa färgen istället för beige)
Hur vi firar semester


Semestern har börjat! ÄNTLIGEN! Det firar vi såhär:

Sommar ljuva sommar


Någon tid för djupa funderingar finns inte idag. Jag återkommer imorgon med detta.
Killen med de djupa bruna ögonen.


Ni undrar hur dejterna gick. Eller DEJTEN snarare. Dejten med den fantastiskt vackra göteborgaren med sydamerikanske rötter. Den resliga killen med det nästan svarta håret och de djupa bruna ögonen. Killen med indian i blodet. Killen med den snygga kroppen. Killen som är alldergisk mot Elsa. Killen som man kan skratta med och åt. Killen som jag träffade redan förra sommaren. Då rann det ut i sanden. Jag är rädd för att det kommer att göra det den här gången också. Han är intressant och spännande. Men tar allt så lätt. Skakar av sig och tänker inte speciellt mycket. Där är vi totalt olika. Jag är den djupa, filosofen som tänker för mycket och analyserar sönder saker och ting. Det är där vi går åt olika håll. Det är där vi faller. Eller så är det där vi möts halvvägs och blir starkare. Jag vet inte. Jag låter tiden utvisa. Vad jag vet är i alla fall att Avatar var alldeles för lång. Jag blev rastlös tillslut. Fel kille men helt okej han också
- Ronaldo is in my bubble for sure 
 


I väntan på semester.

Hej hallå bloggvärlden!
Jag kom hit ikväll för att berätta att jag har tappat sugen. Tappat lusten. Tappat musten. Tappat viljan. Tappat glöden. Inför mitt jobb. Jag tror allt handlar om att jag vet om hur nära jag är min semester nu. Jag vill inte annat än att vara ledig. Jag får glädja mig åt att jag har fyra ynka arbetsdagar kvar innan det är dags för semester. Fyra fjuttiga dagar. De kommer att gå fort. Innerst inne vet jag det. Men just ikväll så känns allt bara tröttsamt. Och just ikväll får det nog bara vara så. Jag äter upp mina jordgubbar och går och lägger mig.


Sommar sommar sommar
Hett om öronen


Sommaren är i full gång och jag njuter till fullo. Tid för bloggeri finns knappt just nu. Jag tar en liten paus över helgen tror jag. Jag stämplar ut och går på date ikväll. Imorgon har jag en ny date. Fast med en Prins på riktigt. På jobbet. Vi träffades redan i förrgår faktiskt. Tro det eller ej, men detta är tredje sommaren som vi träffas på jobbet. Ibland bara älskar jag att vara på jobbet. 
Hett är ordet!

 

Jag vilar ögonen


Ringen


Jag har ÄNTLIGEN fått beställt hem fjärilsringen!
Check it out!


You give me butterflies
Livskvalitet


En aningen trött och sliten efter gårdagens grisfest har jag spenderat min dag på en klippa vid havet med min fina Tina. En dag helt i min smak. Allt som händer just nu på dessa vackra sommardagarna är livskvalitet. Underbart!Grymt sa grisen
(gårdagens gris)Grilla gris?


Fantastiskt dåligt med uppdatering från min sida. Jag har fullt upp med katteungegos, jobb, solen, glass och vin på uteserveringar. Ikväll pausar jag från allt det där och går på grisfest hos Sture istället. Ha en underbar söndag mina vänner!Ikväll kan det bli en repris om folk har tur
(jag på vänster sida)


RSS 2.0