28 SEPTEMBER


Idag är det MIN dag. Bara MIN.

image12


Gyllene lockar


Min frisör stod för det mest uppiggande och glädjande besked idag. Det fick mig faktiskt att hoppa och skutta av lycka för en stund efter en så kaotisk och hemsk helg. Jag orkar inte gå in på vad det är som händer i mitt liv och framför allt på mitt jobb. Men det är en sjuk situation hela alltet.
Nu till den glada nyheten som min frisörska stod för!

Jag ska ANTALIGEN vara hennes hårmodell när hon gör sitt gesällprov i höst. Nästa torsdag ska hon träna på mitt hår. Såå SPÄNNANDE! Jag längtar!


image10

Nice hair

You will never be in my bubble


Bara att njuta när tillfälle ges, o sen försöka frysa ner hjärtat igen så någon ny kan tina det.

Yes it happened again. Det som jag lovat mig själv aldrig skulle hända igen.
Stötte på J igår när jag och några jobbarkompisar tog ett varv på en av stans nattklubbar efter jobbet inatt. Vet inte om det var speciellt bra av mig att låta honom följa med till Nyhemsgatan. Well it's too late now anyway. Ibland kan det bara vara skönt att få den där bekräftelsen som jag tror att alla behöver i mellanåt.


Varför behöver man (läs: jag) den där bekräftelsen egentligen?!

Är jag inte bra som jag är och borde jag inte bara kunna inse det isåfall? Åtminstone acceptera mig själv.


Råkade stöta på F på en annan av stans uteställen i fredagskväll efter jobbet. Det var inte bra. Han har i och med detta börjat höra av sig igen och inbjuder mig till diverse jobbiga saker som till exempel filmkvällar och annat mysigt. Jag är verkligen totalt ointresserad av honom. Jag får inte en enda känsla när jag ser honom. Jag får bara dåligt samvete av att jag inte kan ge honom något tillbaka av det han säger. Känner mig som en väldigt elak människa då han öser ur sig komplimang efter komplimang. Men jag kan verkligen inte besvara det.

Han skrämmer mig. Jag blir rädd för honom.


Ikväll är det p-fest på jobbet. Middag och linedance står på schemat. Jag ser absolut inte fram emot det idag. Men måste rycka upp mig och försöka lura i mig själv lite positiva tankar om hur roligt det ska bli.. ;-)
Nu dags att städa lite i lägenheten. Får fint besök av Carolinan som har fått för sig att hon ska komma hit och dricka fördrink här.

Tjipp.


Handtag, famntag, klapp eller kyss?


Kvällens klokaste ord kom från en av mina käraste vänner.
Bara att njuta när tillfälle ges, o sen försöka frysa ner hjärtat igen så någon ny kan tina det.
Det är ord som stämmer. Inget mer om saken.


Ärligt talat. Jag längtar verkligen. Jag är full av längtan och förväntan. Den 13 oktober. Då gäller det. Tina vet vad jag pratar om. Men jag är riktigt seriöst orolig för den där skaldjursplatån. Men Martin - Vilken kille! Det kommer att bli hett. Mer behövs inte sägas.

Dagens höjdpunkt; Ryska posten i hissen med Göran.
Man blir lycklig i magen av skrattanfall. Det är sant.

Over and out.image9

Hot Stuff - Wanna join in my bubble?


Another beauty


image8
You are in my dreams

Nu idolfrossa! =D

Grubblerier..


Tillbaka i soffan igen. Har paus mellan arbetspassen, så segt! Ogillar såna dagar, man sitter ändå bara och väntar på att börja jobba igen. Nivån på avslappningen är lika med noll.

Drömmer mer och mer om en semester, det känns verkligen som att det behövs nu! Men det känns som att det inte kommer att bli någon semester i höst för min del, hur mycket jag än vill. Det verkar vara personalbrist och extremt mycket att göra.. =(

Igår var jag ledig. Det var skönt! Dagen spederades genom att tvätta och städa på förmiddagen, sedan bar det av till Ge-Kås på eftermiddagen med mamman min. Jag hittade massor' av saker till min lilla lya, mest nöjd blev jag nog med en vas jag hittade. Avslutade kvällen med en burgare på Burger King. Tyvärr ledde det till stort samvetskval.

Jag känner en allt starkare vilja att köpa bil. Är trött på att passa tågtider så fort jag vill ta mig någonstans. Och att inte kunna dra iväg till diverse olika ställen (läs; diverse olika oerhört spännande varuhus som till exempel Väla, Ge-kås och IKEA) på en ledig dag gör mig knäpp!


Nåväl, dags att äta och fixa i ordning sig för arbetspass nummer två!

Tjipp!


image7

Gorgeous


 


Jobtalk


Jag håller på att bli galen på mitt jobb.
Jag vet inte hur länge jag kommer att stå ut.

I morse kom jag till jobbet lite innan 10 då jag trodde jag skulle börja. Det första jag möts av är en jobbarkompis som ifrågasätter vad jag gör på jobbet eftersom det står på schemat att jag inte börjar förrän kl 18 ikväll.
Jag som har studerat schemat på anslagstavlan hela förra veckan visste med 100% att jag skulle ha jobbat 10-14 och sen 18-24 idag. Senast jag kollade på schemat var i fredags kl 15 då jag slutade mitt pass inför den lediga helgen. Då stod jag fortfarande på dubbelpass på måndag (idag).

Inte kan det väl ha varit min plikt att ha ringt in igår och kollat om schemat har ändrats över helgen?! 
Såhär är det alltid på mitt jobb. Aldrig kan man planera något eftersom man inte vet hur man kommer att jobba, allt kan ändras helt och hållet på schemat bara någon dag i förväg. Vet inte hur länge jag kommer att stå ut med att inte ha ett FAST schema. Ibland blir man bortplockad och ibland blir man tillsatt på det där schemat. Oftast är det det sistnämnda som händer. Aldrig frågas det heller om man faktiskt kan tänka sig att jobba och aldrig blir man ens tillsagd att schemat har ändrats.

Nästa gång jag träffar min chef blir det ett snack. För såhär orkar jag inte ha det mer i fortsättningen. Annars får det bli en fråga för facket att ta hand om.

Den här insidenten har inte direkt påverkat mitt numör positivt idag. Usch vad jag känner mig arg och besviken.
Och att jag faktiskt inte fick gå hem från jobbet förra veckan då jag var sjuk och hade tappat rösten är också något att ta upp, med ledningen eller facket? Chefen bad mig ordna en ersättare, men eftersom ingen kunde ersätta mig fick jag jobba ändå. Ja chefen, han gick ut och drack öl istället.

Nej dags att rycka upp mig!
Over and out.
 

image6


...Ny dag - Nya möjligheter


Du Vackra Kärlek


 

Gårdagens bröllop var en mycket lyckad tillställning! Utan tvekan.
Det strålande om dem! Kärlek är vackert.
Idag har morfar firats på den 88-åriga födelsedagen. Också en lyckad tillställning.

Jag känner mig mest förvirrad och olycklig idag.
Du är speciell och kommer nog alltid att vara det för mig.
Jag älskar utbytena av våra blickar.

Så nära men ändå så långt bort.

Om jag bara kunde finna någon klarhet...


Det är mycket just nu. Tankar. Frågetecken. Ångest. Panik.
Rentav kris? Livskris?

Borde man bara åka iväg från allting igen, och kanske finna lyckan någon annanstans?
Bli en bättre människa?

Ska man ge Kanada en chans? Eller lyxkryssaren? Eller åka tillbaka till Brimingham?

Eller borde man stanna där man är och försöka känna sig trygg och lycklig över det man har? Skaffa sig en bil? Den där katten? Börja träna? Börja plugga? Bli NÅGON.. Och bli fast där man är..

Den där jävla ensamheten. Och ångesten. Försvinn från mig!image5


Jo men visst och här skulle det vara en rubrik...


Jag har ont i halsen. Fortfarande. Trots allt detta te-drickande, halstablettssugande och användande av stora sjalar och halsdukar.. Och jag är hes...
Idag är det en tråkig dag. En grå dag.

Fick ett mail igår. Jag förstår inte riktigt varför. Var har vi varandra egentligen?!

Ska jobba lite lunch idag mellan 10-15, hoppas att det går snabbt och smärtfritt. Sen blir det till att införskaffa en vattenfast mascara, i förebyggande syfte inför lördag ;-)

So long

Bröllopsklännings-ångest


Är det strängt förbjudet att ha en klänning som ser ut som denna när man besöker ett bröllop?

image4

Eller är den faktiskt okej tillsammans med en röd kuvertväska och en lika röd sjal?
Jag blir snart knäpp! Och något annat att ha på mig kan jag inte hitta heller... Jobbich det här med bröllop!
I need some experthjälp!

I have joined blogg-träsket jag också..Japp då var det även dags för mig att ge mig på det här med bloggeri. Kan bli intressant.

Har precis kollat in Montenegro - Sverige, den fotbollsfantast som jag är. Kunde efter 90 minuter inse och konstatera att Markus Rosenberg är het. Riktigt het.image2
Very Nice.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0