Jag är en prinsessa!


Åtta timmar kvar. Sen är det helg. Och LEDIGHET!
Unbelievable! Det ska bli underbart!
När var jag ledig en hel helg senast?!

Jag är en prinsessa.
Han sa det.
Jag ska leva på det ett tag.



Disney Princess


Just an ordinary day

Här sitter man nergosad i den röda fotöljen.
Startade dagen i morse med en smoothie med hallon och clementin till frukost.
Sen blev det en promenad ner till solariumet. Jag står inte ut med de där tre stress-finnarna som VÄGRAR att ge med sig.
Lunchade gjorde jag med frisörskan idag.
Nu väntar jag bara på att börja jobba.
Jag är tom på energi. Tom på fantasi. Tom på saker att skriva om. Ni får hålla tillgodo med en bild på mina nya inköp till håret. Jag är så löjligt nöjd att jag betalade 399 kr för schampo och balsam från Matrix i 1.5 liters flarror.



Håriga inköp





Turnes


Dåligt med uppdatering.
Anledningen?
Ingen aning. Eller jo jag vet. Jag är allmänt slutkörd och oändligt olycklig.
Jag vantrivs med känslorna.
Denna äckliga självkänslan.
Den ständiga oron i min kropp.
I'll be back.



I turn around




Funderar högt


Sitter jag och väntar på något gott?
Eller inte alls?



Yummi stuff





I don't wanna wait


Idag känner jag det.
Pirret.
Det är precis som att idag vågar jag släppa fram det.
Fjärilarna i magen.
Jag vet att det är livsfarligt att berätta om dem men idag så bara känns de där.
Jättemycket!
 Jag kan inte låta bli att ha ett hemlighetsfullt leende på mina läppar.
Jag älskar känslan.

Idag blir en bra dag.
Jag är på väg mot tvättstugan.
Sen träningen.
Jobba ska jag också göra sen såklart.
Jag har turen som har Helena som sällskap till klockan 20.
Kul att ha en bra människa man kan busa med.



Bubblin in my stomach




Beundran

Ärligt talat. Vad är det som händer egentligen?!

Jag har trots allt ett ganska händelserikt liv måste jag nog säga.


Igår träffade jag en stark människa. Jag beundrar starka människor.

Hon kommer att klara det här. Det finns ingen annan utväg. Hon måste. Hon vet det. Jag tror på vinstlott. I december är det dags för cellgifterna. Då ska den aggresiva sjukdomen bort. Bort bort bort.


Jag tycker att det hela är oerhört jobbigt. Men mitt i all olycka finns det ljusglimtar i mitt liv. I förrgår hade jag PU-samtal med receptionschefen. Jag trivs så bra med henne. Och hon trivs med mig. Henne känner jag mig bekväm med. Och jag har service-känsla ända ut i fingertopparna. Det ni.


Vad händer på målerifronten? Jag kan tänka mig att det är några som undrar. Med tanke på att vi inte pratat med varandra sen i vintras bortsett från förra lördagen måste jag nog säga att det går framåt. Målaren hade lovat att komma och hälsa på mig förra veckan då han var i området och jobbade. Jag sa till honom att inte lova saker han inte kommer att hålla. Jag har ju blivit besviken förr. Han lovade lovade lovade. Jag tvivlade. I förrgår kom beskedet från en av mina vänner. Mr. Painter hälsade till mig och hälsade även att han varit utanför min dörr och knackat. Jag var dock inte hemma. Vilket jag knappt var förra veckan. Jag bodde i princip på mitt jobb. Jag är imponerad. Han gjorde det. Förhoppningsvis kommer han att prova att knacka på min dörr på söndag igen. Jag hoppas hoppas hoppas! Ni anar inte.


Dags att sätta på en film.
Hade grannen varit hemma hade jag föreslagit en pingismatch.
Jag är rastlös.


Beundran



Bäret


Det här gott folk,
det är Tina, vi kan kalla henne Tränbärs-Tina.
Hon är en av de bästa som finns.







It's all about being positive!

Things are getting better..

Förbereder mig inför mormors 85-års kalas. Ska träffa min moster där också som är hemkommen från sjukhuset efter operation. Det hela känns ganska jobbigt faktiskt. Fast samtidigt längtar jag. Fast först jag ska gå till blomsterlandet och köpa nya blommor. Beautiful!



Dom bästa skulle man kunna säga



 

Congrats



Grattis till Zlatan och guldbollen.
 
Fast störst Grattis till min storebror som fyllde jämt idag. Tro mig det har firats. Som sig bör.
Har varit på mitt jobb med la familia och ätit massor med god mat och druckit gott. Helt underbart måste jag säga.

Jag har en konstig obehaglig känsla i min mage. Jag tror det beror på målaren. Han tar upp mycket av mina tankar. Jag tror inte att det är så bra egentligen. En sak till som gör orolig i magen är PU-samtalet imorgon med receptionschefen. Egentligen borde jag inte vara nervös. Hon berömmer mig alltid och säger att jag är duktig.
Jag känner mig lite ur balans. Why?

Ska vila mig lite i soffan med lite skön musik och sen blir det ett besök i drömmarnas värld. Det blir nog bäst så.


Keeping up the hard work


Dålig på att hålla ställningarna nu för tiden.

Uppdateringar har det blivit allt för dåligt med här på bloggen.

Jag skyller på mycket jobb och träning. Jag har umgåtts en hel del också. Med de jag tycker om.


Gårdagen var galen. Jobb från 9 på morgonen till 24 på natten. Dock med 3 timmars paus under eftermiddagen. Men det kändes ändå ganska sinnessjukt. Jag var olidligt trött efter arbetspasset men piffade ändå till mig för lite partaj med arbetskamraterna. Jag hade min nyaste finaste partytopp på mig och trots tröttheten kände jag mig riktigt fin. Många som kom fram och sa det också. Helt otroligt. Kvällen avslutades med flera hysteriska samtal från Björnen och pizza från stans bästa pizzeria. Jag och C-J-L hade ädelt sällskap här i lyan av grannen. Vi satt uppe och pratade till kl 6 i morse. Galet. Men riktigt roligt. Han är skön grannen. Vilken kille!


Idag har C-J-L och jag spenderat någon timme eller två på vårt stamhak och ätit frulle. Ikväll har jag ätit pizzarester och tittat på film. WAZ. Hemsk film. En såndär film som är ultimat när man har en hunk jämte sig i soffan. Jag fick dock klara mig ensam ikväll. Jag frågade snyggkillen på jobbet innan om han inte kände någon kille han kunde hyra ut till mig ikväll. Eftersom han själv jobbade så erbjöd han mig sin storebror. Jag avböjde vänligt.


Imorgon är det mycket på gång. Späckat schema. Jobb, stort p-möte på jobbet (TRE timmar, helt sinnessjukt jobbigt) och på kvällen ska vi fira min bror som fyller jämt.


Ska gå och lägga mig i tid ikväll. Ögonlocken känns redan tunga.

Den senaste partytoppen


Confessions

Nu ska jag berätta lite hemligheter.
En efter en kommer de att avslöjas.
Nä, bli inte för nyfikna för nu tog jag i.

Jag och Mr. Väktare har varit ovänner ett tag. Det är därför jag inte pratat om honom på länge. Eller har nog snarare varit jag som varit ovän med honom. Han hörde av sig igår. Och vi träffades i min soffa när jag slutat jobbet. Det kändes alldeles underbart om jag ska vara ärlig. Jag gillar honom. Det hela är för djupt för att förstå. Han är den som för höra om allt mitt elände här i livet. Och han är den som ger mig kloka svar. Han är den som får mig att se positivt. Helena tror att han är kär i mig. Det finns mycket där. Det vet vi alla. Men vi vet också att det går inte. Förbjudet. Där slutar det. Men jag är ärlig och säger att det är skönt att vi är back on track igen. Jag har saknat våra samtal, diskussioner och bus. 

Confession nummer två. Jag är inte kär i den nya killen på jobbet. Eller ny och ny, nästa alla vet vem han är. Så nygammal. Idrottsman och allt. Men nej. Vänskapen förblir. För vänner har vi blivit. Bra vänner faktiskt. Komiskt. Kunde man inte tro.

Vet ni vad?
Så lustigt.
Det är kanske inte så många som vet, men jag har en date i min hemstad. Vi kan kalla honom för D. D är en kille som jag träffade på Harry´s i oktober. En trevlig kille som gillar likör 43 med mjölk lika mycket som mig. Men en kille som jag kanske inte riktigt gett en chans. Vi har dock hållt kontakten. Idag kom han upp till receptionsdisken och hälsade på mig och sa mitt namn. Chockerande. Vad gjorde han där?! 
Jo han och hans kollega skulle laga vår väldigt avancerade skrivare/kopiator. Jag insåg efter att ha pratat med honom att han är nog en riktigt bra kille. En såndär kille som man egentligen borde bli kär i. En såndär kille som aldrig skulle göra något ont. Jag har insett under kvällens gång att jag ska ge honom en chans. Vi ska nog allt ta och träffas på tu man hand i alla fall. Folk har rätt.
 Varför blir jag alltid så himla off när killar är sådär genuint ärliga och säger att de tycker om en och att man är en vacker tjej? Det är ju så jag vill ha det. Serverat på ett silverfat. Jag är knepig.

Men sen är det ju det där igen. Mr Painter. Min målarmästare. Det går inte att koppla bort. Jag bara längtar. Men ändå får jag inte hoppas så mycket. Men jag älskar att tänka på känslan i lördags. Känslan jag kände när jag såg hur glad han var att se mig igen. Hur glad han var att prata med mig igen. 
Han bara har det. 
Allt det där som jag vill ha. Tror jag.

Vilket svammel det blir här känner jag. Och det enda jag jiddrar om är killar. Killar hit och killar dit. 
Dags att försvinna bort mot drömmarnas land istället. Imorn ska jag gå upp tidigt och träna innan jobbet. Jag har varit duktig med träningen. Det har blivit någon form av träning varje dag denna veckan. Jag mår bra av det. 

Over and out.




Isn't it lovely?



 


En hotellreception en helt vanligt onsdag


Här sitter jag på jobbet och grymt uttråkad och sällskapssjuk!
Kan ingen komma och underhålla mig lite? Eller kanske berätta det senaste skvallret?



Photo moment el numero uno





Early in the morning

Då var däckbytet gjort. Det gick ju bra det där..
Varje gång jag gör sånadär grejor som klassas som "killgrejor" känner jag mig så nöjd med mig själv. Då känner jag mig stark och självständig. Allt som har med ens bil och teknikprylar att göra. Ska kolla om det finns något roligt pass på gymmet som jag kan gå på.. Känner mig inte på topp idag. Kanske kan jag träna mig glad..



Pärlan - Min ögonsten


Übertrött

Nu är jag nog världens mest övertröttaste människa.
Min mages välmående har bytts ut mot oro.
Tidigt imorn ska jag iväg och byta till vinterdäck. Hoppas det blir bra.
Lika bra att går och knyter mig så jag får lite skönhetssömn innan det är dags att vara fot for fight igen.


Do you remember the time?


Känslan i magen är bra idag.

Har varit dåligt med uppdateringar om mitt liv på sistone. Mitt liv har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Jobbar 6 dagar i veckan numera. Allt för att tjäna in lite extra pengar. Men nu börjar jag känna mig grymt sliten. Jobb ikväll också, sen är jag ledig imorgon!

Gårdagens festligheter blev lyckade. Tjejsnack, skvaller, mat, vin och drinkblandning på hög nivå på vår lilla förfest. Lagom sliriga knatade vi ner mot stans nattklubb. Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Något som jag inte räknat med hände.. Jag träffade honom. Han som är i mina drömmar. Konstant. Han som jag aldrig lyckas släppa taget om. Han som jag trots allt tappat hoppet om att få se, prata med och ta i igen. Målaren. Efter intensivt kram-kalas i en halvtimme ungefär var jag nog den lyckligaste flickan i världen. Jag kan inte beskriva hur bra min mage mådde. Jag kunde inte sova, så lycklig var jag. Underbart!

Tack Martina för en riktigt bra kväll! Detta ska göras om utan tvekan! 



Sweetheart


Längtar efter morgondagen

Jag längtar till imorgon så att jag håller på att gå sönder!
Det ska verkligen bli tokroligt!
Martina den fina kommer hit. Två partiprinsessor på vift. Farligt..
Frågan är bara lockar eller rakt hår?
 


Snygg-Andreas?!


DUST IT


Hett tips som gör underverk!



Just makes it happen




Den vackra GRÖNA ANNA



Jag är överlycklig!
 
Jag har fått alla delar som finns kvar av farmors Grön Anna. Dock inte jättemycket som är helt fortfarande men jag är helnöjd. Det är det som jag velat ha mest av min farmor sen första dagen jag såg det porslinet. Underbart vackert! Och det påminner mig om min barndom och farmors utsökta husmanskost som alltid smakade underbart. Jag minns det som igår.

Skönt hektisk ledig dag

Intensiv dag idag.
Startade tidigt i morse med tvätten. Sen bar det av mot jobbet och jag skulle reda upp det här med min lön. Det visar sig att jag har fått för lite betalt. Underbart att jag kommer att få extra pengar vid nästa löning. Men katastrof att mina timmar inte stämmer. Tror det här har hänt fler gånger. Från och med nu kommer jag att ha stenkoll. Jag lovar er. Sen bar det av mot Falkenberget. Förmiddagsfika och lunch med mamma.Sen hämtade jag upp min nästa date, C-J-L. Vi intog Select men min perfekta gråa ryamatta fanns inte där heller. Inte heller det där helt klockrena soffbordet som jag ska ha. Vilken besvikelse! Vet inte var jag ska leta mer.. Vi avslutade med en lång och go fika. Jag åkte tillbaka hemåt, städade och förberedde för te-mys med Helena. Och nu ska jag alldeles strax förbereda mig inför skönhetssömnen. Förkylningen är inte bättre idag.
Jag känner mig utmattad!



Helt fantastisk klänning från Acne - Give it to me baby


Poorly

Den tunga jobbhelgen är snart över. Ett arbetspass har jag kvar med start kl 16 idag.
Jag har gått och blivit brötförkyld och jag tycker synd om mig själv.




Tröstar mig med att spana på en snygg-kille




 


RSS 2.0