It's all coming back to me now.
Jag försöker lära mig att stressa ner. Stänga ut alla onda tankar. De hjälper mig inte. Och den där oron. Allt kom över mig idag. Ja, allt det där som ligger där i bakhuvudet och gror. Jag blev liten och tröttheten tog över leendet på mina läppar. Kan ni någonsin känna den där rädslan för att vara otillräcklig? Eller rädslan för att folk inte ska tycka om en? Jag fullkomligt älskar den friska luften som är där ute just nu. Hösten. Den är underbar. Ikväll har jag krupit ner i Onepiecen. Och tänker minsann bara vara. Bara vara jag.
Fredagsyx.I morse drack jag mitt bästa te till frukost. Kärleks-teet. Lockade håret. Och pudrade näsan en extra gång. En fantastisk människa, vän och kollega har tagit med mig ut i naturen och fotograferat mig. När hon har redigerat ska ni få se resultatet. Ett smakprov delar jag med mig av. I väntan på att klockan ska gå lite snabbare. Vid 20-snåret-någonting önskar jag att tiden stannar för ett slag. För då stämplar han ut. Och tar med mig ut på ett glas vin. För att fira att vi har ledig helg. Det är lycka det. Och förresten, titta in hos Krickelin, den coola tjejen som har plåtat mig idag. Bland järnvägsspår, lera och i höstlöven.

Man kan ha det sämre.
Bra dag idag, vänner. Jag har köpt leopardmönstrade leggings. Och en klädroller. Ätit köttfärspaj till lunch och fått hem Coldplays senaste album. Mest lycklig är jag nog över mina leggings faktiskt. Trevlig onsdag gott folk! 


Tonight, tonight.


Det är bra att vara med dig. 
Det precis som att oron i min mage försvinner för ett slag.
Tack för det.


 


När man inte har bättre saker att prata om.Här sitter jag och tvingar i mig resten av Keson med hallonsmak. Jag som älskar Keso. Jag skulle kunna leva på det i resten av mitt liv om all annan mat tog slut. Men smak, det ska den bannimej inte ha alltså. Det smakar illa. Fast det är klart, samarbetet med bröstcancerfonden glädjer mig. Förstås. Då må det vara värt det. Nu ska jag scrubba mig själv ren på Asia spa. Happy tuesday!  

Skynda dig att älska!
Jag läser en bok som heter 'Skynda dig att älska'. Dricker te och blir påmind. Jag önskar att sjukdomarna inte vore så onda. Döden, den skrämmer mig något så ofantligt. Jag kan inte bekriva för er med ord. De där ljusbruna ögonen sken upp flera gånger igår när jag bjöd henne på muffins. Hon har magrat. Tar pyttesmå steg när hon går. Och hon staffas med en jävulsk smärta. Vi pratade om det. Om cancern. Och om mitt arbete. Och om kläder och sånt där också förstås. 
Jag älskar dig mormor.

   Jag kommerI taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
FallerÄntligen helg!
Idag åker vi på roadtrip. Min väninna och jag. Jag ska försöka mig på att ta lite trevliga bilder så att jag kan visa er något nytt. Väninna förresten. Är inte det ett offantligt vuxet ord? Men fint förståss. Jag fortsätter att öva på att göra fiskbensfläta på mig själv och önskar er en finfin helg. För imorgon tänkte jag passa på att jobba ihop några timmar, en sisådär 14 när jag ändå är igång. För vi drömmer om en resa, han och jag. När det har varit mörkt på tok för länge. På återseende, vänner! 

Om dagarna som går.
Jag har inget nytt att berätta. Det finns liksom inget att säga. Jag jobbar. Tittar på havet. Träffar honom. Dricker på tok för mycket kaffe om dagarna. Glädjer mig något oerhört inför löning imorgon. Och har insett att clementinerna fortfarande är alldeles för sura för min smak. Eller så har jag vara otur med dem.  

I min bubbla
Lill-tigern ligger under mattan och spinner för fullt. Mysigt. Själv fastnade jag här. Framför datorn i soffan. I min bubbla av tankar. Och i väntan på att kocken ska komma hem. Kanske borde jag sysselsätta mig så att tiden går snabbare. För nu vill jag dricka ett glas rött eller två. Och prata om livet. Med honom. I hans nya hem. Vi hörs imorn, hej.

Alla goda ting är tre
Titta vilka fina mini cupcakes en kollega har bakat! Det förgyller en eftermiddag på jobbet. Och plötsligt smakade det där trycka-på-knappen-kaffet mycket bättre än tidigare.

Jag går och jobbar idag också. I 11 timmar närmare bestämt. Spännande. För det det är det, mitt arbete. Säg det man inte får se eller stöta på.. Vi är ju så olika kan jag känna. 

Trevlig lördag vänner! 


Om en tung dag. Idag.När den sötaste tigern i stan välter ner vartenda vinglas och vartenda martiniglas från den översta hyllan. I sin vilda jakt efter det där fåniga lilla äckliga flygfät. Och hela golvet i mitt kök fylls med ett hav av glassplitter på en sekund. På ett ögonblick liksom. Då vill man bara lägga sig ner och gråta. Skrika som ett barn. Jag vill inte, jag vill inte! Ungefär ett ton eller ja i alla fall några kilo av glas är nu uppsopat. Och uppslukat av den hungriga dammsugaren. Jag är 12 glas fattigare. Och jag vill fortfarande gråta. Jäkla skit. Och Elsa förresten. Hon är fortfarande stans sötaste tiger. Såklart.


Om hösten och teburkarna

Jag gillar hösten. Det gör jag. Jag tycker att den är mysig. Om det bara kunde låta bli att blåsa så nedrans mycket. Eller egentligen kanske jag inte tycker om hösten i sig så mycket. Men jag älskar skiftningarna mellan årstiderna. När man märker att det händer något med vädret. Och luften blir sådär frisk. Idag ska jag visa er några av mina bästa teburkar. Och fortsätta leta efter den perfekta trasmattan. Elsa kräktes hårbollar och torrfoder i min vita ryamatta. It's time for a change, I guess!

Om bira och fågelburen och sådär
Jag har tänt ljusen i mina 11 färgglada lyktor från Ittala. Fint. Och sippar på en bira. Svullar ostbågar. Och kollar på fotboll. Oväntat kanske. Men jodå. Jag kan jag med. Och vet ni. Jag är så lycklig. Jag har äntligen hittat en fågelbur. Jag har letat överallt. 800 kr hittade jag en fin en för. Ja, ni läste rätt, 800 kronor för en fågelbur. Sjukt på alla sätt och vis. 800 och so not worth it. Och en omöjlighet. Nu har jag äntligen klickat hem en annan från Ellos. Är det inte fantastiskt hur de alltid kan ha rabatt och fraktfritt?! I buren ska jag såklart inte stoppa in Elsa utan den ska hänga i en krok i taket. Med blockljus i. Lyckat. Hellyckat.

  


När tjejerna har prinsessfest
När tjejerna har prinsessfest ser det ut såhär. Jag säger tack för tårtan och tiaran!
6 månader ifrån dig
De där bruna ögonen har inte förändrats ett dugg. På dessa 6 månader som vi har varit ifrån varandra. Märkligt tänker jag och inser hur snabbt 6 månader har gått. Idag tänker jag slänga den där buketten med de gula rosorna som jag fick av en fin vän förra veckan. Och ikväll ska jag äta tacos. Precis som alla andra. Ska bara avverka mina 8 timmar på arbetet först. Elsas plan för dagen är att fortsätta jaga bananflugor, plåga dem, leka med dem och äta dem. Vi är så olika känner jag. Vi hörs vänner.

 

 

Awarded


Jag har fått en Blogaward av fina fina fröken Fifi. Det tackar man för. Med utmärkelsen följer det några frågor och här är mina svar:

1. Varför började du blogga?
Jag börjar läsa en massa bloggar. Insåg att jag hade många tankar och känslor som jag behövde skriva av mig. Sen har det bara fortsatt.

2. Vilka bloggar följer du?
Många många, vissa av dem finner ni till höger i min länklista. Spana in alla fina bloggar ni också vettja!

3. Vilken är din favoritfärg?
Rosa. Rött. Orange. De där färgerna gör mig glad. Dock inte i kombination såklart.

4. Vilken är din favoritfilm?
Jag är tråkig och har ingen.

5. Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
Drömmen är att få besöka Maldiverna innan det försvinner. Vilket paradis det måste vara! En dag, en dag!


Jag skickar över Awarden till Tinan, Molly och Melinda.
Tack för mig!

Mitt i frukosttider
Godmorgon alla ni vänner där ute. Jag sitter här och tänker. Mitt i frukosten. Regnet utanför mina fönster ser inte ut att se något slut. Elsa sitter ihopkurad och kisar med ögonen åt spektaklet. Och jag ska snart köra hans nya bil till Göteborg. Tacka gudarna för helförsäkring. Jag ogillar att låna andras bilar. Helt plötsligt blir jag alldeles osäker och rädd. Så mycket pengar liksom. Någon annans dessutom. Då spelar det inte någon roll att man har kört i Los Angeles längre.
  Kommentars-frustration
Dagens morgonkaffe är uppdrucket. Jag är en stirmma frustrerad. Jag tycks inte kunna kommentera på vissa blogspot-bloggar. Jag ber om ursäkt till er som inte får några kommentarer av mig. Jag ser er och jag läser. Jag sitter med ett fånigt pirr i magen idag. Jag undrar om jag ens kommer att lyckas sova en blund när kvällen kommer. Imorgon, imorgon!Saker som gör mig varm i hjärtat
När vi får fish and chips till p-mat på jobbet.
Och när det kommer brev på posten. Det är lycka det. Tack.Tankar om dig.

Idag har vi haft söndagsmys hela dagen. Och jag tänker ganska mycket just nu. Över hösten. Han, mästerkocken, flyttar från sitt Stockholm. Ner till min stad. Efter några månaders timeout funderar jag på hur det kommer att bli. Att möta de där bruna ögonen igen. Konstigt är ordet. Märklig känsla liksom. Kanske blir det helt fel. Eller inte alls. Only time can tell. Jag fortsätter kvällen med Sex in the city och Wordfeud. Wonderful.


RSS 2.0