Mini


Jag myser vidare med min nya sambo. Vi har påbörjat ett projekt jag och Lill-tigern. "Lära-sig-att-vara-ensam"-projektet. Det gör ont i hjärtat på mig och klumpen i magen har nog aldrig känts större än när jag går ut och stänger ytterdörren efter mig. Att man kunde känna så starka band och känslor för någon på så kort tid visste jag inte. Jag är totalt fast. Och blödig som få.   

Mini-Elsa

Sommar Sommar Sommar..


Igår åt jag mitt första smultron från landet på uteplatsen. Det är lycka det.

 


Sweet as candyPaus för mat


Pausar mellan allt kattungegos. Jag längtar ut till solen. Och är hemskt hungrig. Mer ord än så blir det inte idag. Istället bjuder jag på en lunchbild och går och lagar mig mat.
Tapas-lunch - Barcelona maj 2010
(tänk om varje lunch kunde se ut så)

Och så kom hon hem


En sovande tiger sällskapar mig här i soffan och mitt hjärta svämmar över av kärlek!
Elsa ♥


Telefon-frågor


Och så var dagen kommen. Dagen då min bästa vän Sony Ericsson inte vill vara med oss längre. Frågan är nu Iphone eller inte Iphone. Jag vet miss Fifi's svar på min fråga, haha. Nästa fråga lyder vit eller svart? Om inte Iphone, vad satsar man på för sort istället? Knappar är bättre än touchscreen säger Tinan. Jag är bara förvirrad. Jag behöver en gnutta hjälp känner jag.  
With a little help from my frinds.


 


Iphone VS. min gamla kärlek W595Full av längtan efter Dig


Oväntat pigg efter en lång dag igår som prinsessa, med 6 andra prinsessor. Hiskeligt roligt hade vi! Från start till slut. Ni ska få se på bilder en annan dag. Idag är jag slapp. Fikar i solen med mina vänner, äter chips, funderar, spanar på This is it med MJ (King of Pop FOR SURE!) och så längtar jag. Nu längtar jag efter den riktiga kärleken, efter sol och värme, efter Elsa, efter picknickar i ljuvliga miljöer, efter att få bada i havet utan att frysa och efter äventyr i cabben på Sveriges vackraste vägar.Beauty


Prinsess-festen


Imorgon vill jag att mitt hår ska se ut såhär på prinsessfesten. Fina firsörskan ska ordna åt mig. 10.45 ska jag infinna mig i hennes frisörstol och bli fixad. I love it!!

 Ljuvligt, romantiskt, graciöst


Jag är det fulaste som finns


Öronen är röda, står rakt ut
näsan pekar uppåt som en strut
och fräknar har jag en miljon
och kinder som en kalikon
jag liknar faktiskt mest av allt en get
men mamma säger att jag är det sötaste hon vet

(Jojje Wadenius)

Blääääää! Den här låten speglar verkligen hur jag känner mig just nu..Ge mig lite av Din skönhet
Om ytligheter


Nu ska ni få se vad jag har lärt mig. ÄNTLIGEN! Som jag har tjatat och ältat det här för mina vänner. Ingen har kunnat hjälpa mig. Men nu kan JAG!
Världens i särklass snyggaste fläta - Fiskbensflätan


Min Morfar


Igår besökte jag den visaste i min släkt. Morfar. Han är den smartaste människan jag vet för övrigt. Han vet allt. Här ska ni får höra. 

91 år gammal, född 1919. Hos honom blir man alltid lugn. Man dricker några koppar kaffe och pratar om fotboll, några ord om hur det går i arbetslivet, lite om aktier, ibland om politik, man pratar en del om hans gamla upptåg och om livet på sjön som den gamla sjöman han är och man pratar rätt så mycket om historiska händelser. Alltid är han intressant att lyssna på. Helt klar i huvudet. Det är nästan skrämmande hur han kan hänga med så bra vid denna högaktningsvärda ålder.

Numera är han lite trött på sina polare, min morfar. De hör dåligt och de börjar se dåligt. Morfar själv hör perfekt och ser mycket bra. Hans bästa vän, Karl-Erik som är två månader äldre än honom börjar bli lite "gaggig" säger han. Det är trist menar morfar på. Han minns inte att han har sagt vissa saker redan. Tjatigt, påpekar morfar. Men så tänker han om och det är ju klart "Karl-Erik är ju ändå två månader äldre än mig, det måste vara därför han är lite gaggig!"
Världens bästa morfar ♥
I morfars gamla amerikanska gungstol

Bra flow


Aktiv dag idag. Jag har varit på Ge-kås i Ullared och inhandlat det mesta och det bästa till Elsa. Klös-ställning, mys-korg, leksaker, kattlåda, sand, mat och en massa andra mysiga saker. Måtte hon trivas i sitt nya hem när hon flyttar in! Det är nya bud, jag får henne om en vecka, ingen är lyckligare än jag! Rumsren är hon också. Duktiga lilla fina Elsa!

Storstädning idag. Jag är inne i ett bra "flow" så då är det bara till att tacka och ta emot och köra på. Städning är annars det absolut tråkigaste jag vet. Funderar på att gå vidare till garderober och skafferier och rensa lite där med. Time will tell!

I'll be back med ett roligare inlägg snart!Could be mePip pip pip


Flickan som alltid är full av åsikter och synpunkter är alldeles slut efter receptionsmöte och inventering på KappAhl. Pipandet gör mig fortfarande yr. Jag surplar istället vidare på min kopp med ljuvligt Sörgårdste och bjuder istället på några bilder från söndagens p-fest i Göteborg och på Hönö. Stort GRATTIS till min fina Sofie på dagen också!


The gang - Längst till höger finner ni mig i den guldiga hattenLurigt är rätt ordGalopp är fint till havs


Fantastisk start på sommaren

The time of my live


Var börjar jag?! Det var mycket Göteborg förra veckan! I torsdags på Arken Hotell & Art Garden Spa, i lördags tog jag och Tina en heldag i Göteborg och avslutade med Green Day på Ullevi och i söndags hade vi den årliga p-festen med Arkens personal. Återigen en heldag i Götet. Underbart! Att sammanfatta de senaste dagarna finner jag bara ett ord som känns rättvist; FANTASTISKT!

Green Day är återigen mina idoler. Jag har haft idol-paus från dem i ett antal år men de bevisade i lördags att de är värdiga att kallas mina idoler igen. En av de bästa konserter jag någonsin varit på. Vi pratar kvalitét och utan tvekan valuta för pengarna! Vilket live-band de är! Här hemma går deras låtar varmt och jag kör GreenDay-Maraton på spotify hela dagarna! Jag känner mig nästan lite kär i dessa tre herrarna igen. Det pirrar skönt i magen när jag tänker tillbaka på konserten. Lycko-rus!
It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.


 


Grön skön dag


Idag är en mycket bättre dag. Även om gårdagen slutade med världens bästa kram av någon som jag håller av extremt mycket så var det ingen bra dag. Idag pirrar det i magen igen. Jag sprudlar. Jag är glad igen. Snart kommer Tinan och då beger vi oss. Göteborg, Ullevi och Green Day - Get ready!When I come around

Det som stör kallas för tvivel


Trots att jag hade en toppen dag igår så känner jag mig idag helt tom. Lite ledsen. Lite ensam kanske. Förvirrad. Det är märkligt, varför kan jag inte istället passa på att njuta av det faktum att jag ska ha ännu en toppendag i Göteborg imorgon igen med min finaste vän och har en grym konsert på Ullevi med Green Day framför mig? Eller varför kan jag inte passa på att njuta av att solen och vädret visar sin bästa sida utåt? Eller glädja mig åt att jag igår hade besöksrekord här på bloggen? Eller känna mig lycklig över att jag snart får hem Elsa? Bli varm i hjärtat av tanken att jag och mina nära är friska? Det finns så mycket som jag kan glädja mig åt och så mycket som jag egentligen borde känna mig lycklig åt. Ändå så är jag fylld av tvivel idag. Jag fullkomligt hatar känslan. Försvinn! Lämna mig! Dumma känsla! Jag går och diskar istället.
Utan tvekan är strandpromenaden en bra medicin mot tvivel
2010


Art Garden Spa


Idag beger jag mig till Göteborg. Jag ska hälsa på lillasyster, Art Garden Spa på Arken.
Jag ska på möte med mina kollegor på bokningen. Möte, spa och trerätters middag.
I can't complain!

Arbetsförmån
Award


Wihoo, jag har fått en award av min absoluta bloggfavorit Fifi. Världens coolaste tjej må jag säga, spana in hennes blogg vettja, it's a very hett tips! :)

Den som får awarden skall visa den tionde bilden man publicerade på sin blogg och min tionde bild såg ut så här:Det var vid månadsskiftet mellan september och oktober, jag hade precis, bara någon dag innan fyllt 25 år och visade stoltare än någonsin upp mitt nya köksmöblemang som jag gav mig själv i födelsedagspresent. Jag hade en lite lätt ålderskris under den tiden, jag visse inte alls vad jag ville med mitt liv och var extremt stressad över att redan vara 25 år gammal (ung). Nu, två år äldre, är jag på fötter igen. Klokare, lugnare och troligtvis lyckligare.

Jag sänder awarden vidare till:

Anna
Fröken T
Tessi
och
Emma

Mycket nöje mina vänner!


How much?


Det snackas mycket om Zlatan nu.
Om det är så att han är till salu så funderar jag på att köpa honom.Only God Can Judge Me
RSS 2.0