Livet i ett par rosa converse
Kan ni förstå att vi redan är i mitten av juli?! I mitten av sommaren. Den som aldrig ska ta slut. Semestern är redan slut. I samband med jobbstarten blev jag förkyld. Brötförkyld. Jo tack, passande. Jag och en av mina bästa badade nog helt enkelt för mycket häromdagen. Vi hittade en sån trevlig sten att stå på därute i vattnet. Där kunde man prata om livet. Och saltet blekte nog våra hår en smula samtidigt tror jag. Jag och mina rosa converse besökte farmor i söndags. Astrid Olga Evelyn. Den rejäla kvinnan som en gång i tiden var kokerska har blivit liten. Parkinson tar henne ifrån oss allt mer och sitt egna jag. Det är tufft att stå jämte och se. Hennes lilla hand tog min med en fast grepp och ville inte släppa taget. Jag fick andas djupt efter mötet. Inte ens ett par bubbelgumsrosa converse hjälper mig i de lägena.

  


Jag ♥ Kommentarer!
Postat av: Charmiga Pinglan

Söta!! Ja, det är inte lätt att se de gamla tyna bort! Det man får ta till sig är de minnen man har av dem när de var friska! Kram

2011-07-13 @ 22:39:40
URL: http://charmigapinglan.blogspot.com
Postat av: elfina

usha för din stackars farmor... hon är nog glad att hon har dig iaf=)härligt det lät med badstenen! har inte ens badat i år..vad har du fått förstört i posten? gick det sönder..?

2011-07-14 @ 00:00:50
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjukt tråkigt att tiden går så SNABBT!! på vintern går dagarna inte alls så här fort..

2011-07-14 @ 08:44:19
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: fifi

Usch, åldrandet skrämmer mig. Det skrämmer mig att jag själv en dag ska bli gammal och skröplig och att jag ska se på när de jag älskar blir det. Vill inte. Ta vara på din farmor så länge hon finns!Att man kan bada för mycket, det är allt synd det. Krya på dig vännen!kram

2011-07-14 @ 14:36:37
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: HannaFindus

Åh, söta skor!Har du sett "Marie Antoinette"?

I den så finns en scen med ett par rosa converse i. Detta bara för att få med den gammalrosa färgen bland en massa andra klädesplagg. Ganska kul när man hittar det, faktiskt.

2011-07-15 @ 03:56:00
URL: http://nattstad.se/hannafindus
Postat av: Molly

Har också ett par sådana, älskar dem! Hoppas du mår bättre snart. Kram!

2011-07-16 @ 15:24:28
URL: http://mollysmix.blogspot.com
Postat av: E M M E L L Y

sv: Tack detsamma ;)

2011-07-17 @ 19:30:16
URL: http://emmellys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0