Årskrönika - Mitt 2010


Dåligt med uppdatering från min sida. Jag hamnade i en svacka. Men nu är det nytt år. Och nya möjligheter. Jag har som nyårslöfte att lära mig att ta vara på varje dag. Att njuta av här och nu. Istället för att hela tiden längta till framtiden. Eller älta dåtiden.

Jag bjuder er på en årskrönika av mitt liv år 2010. 
Januari 2010 var mest kall och snöig. Jag och min fina Tina tog oss ut på årets bästa och mest minnesvärda utflykt. Med picknick-korg, engångsgrill, varm choklad och korv spenderade vi en heldag ute på isen. En dag fylld av livskvalité och värme!
I februari avnjöts ett och annat glas vin för att hålla värmen uppe. En kväll att minnas är när jag och min följeslagare Tina åt gott, drack goda viner, doppade jordgubbar i chokladfondue och gjorde oss snygga i håret med hjälp av min nya volumemaster.
I mars kom Sofie hem på efterlängtat besök från utlandet. Våra liv var allmänt stökiga och fyllda av kaos. Det blev många sköna promenader längs vattnet vid strandpromenaden med stopp på Kusthotellet för värme och varm choklad.
I april tog jag och min bästa kompanjon Martina en avstickare ner till Malmö och bodde på hotell. Massor med shopping, god mat och vår specialitet margaritas! Jag köpte mina rosa chinos som jag så länge letat efter.
I maj åkte vi till Barcelona. En julklapp från mitt arbete. Vi är hemskt lyckligt lottade på Varbergs Stadhotell & Asia spa. Vi spenderade timmar i baren på Landvetter på grund av ett askmoln. Väl framme njöt vi av tapas, rioja, shopping, sightseeing, Sangria och diverse galenskaper. I maj planterade jag även smultronplantor i mitt lilla land på uteplatsen. Rött är sött!
Juni var en stor månad. Kronprinsessan fick sin prins. Jag och tjejerna klädde upp oss, fällde glädjetårar och drack bubbel för att fira deras lycka. Jag och Tina var i Göteborg och stampade takten till Green Day. Utan tvekan årets bästa konsert! Juni är också månaden jag fick hem min alldeles egna lilla pälsboll, Elsa 10 veckor gammal. En av mina bästa månader på hela året tror jag!
I juli njöt jag av ledighet, sol och värme. Vi gick till läjet och drack rosé. Fantastiska schlagertorsdagar på Societén. Jag och Tina tog fram engångsgrillen igen. Fast på klipporna vid Skrea strand denna gången. Jag avslutade denna månad med roadtrip till Tranås.
I augusti färgade jag håret mörkare och klippte lugg igen. Jag kände mig som en brunett och under ungefär hela månaden funderade jag också på om lugg var rätt beslut på grund av allt slit med att hålla den snygg. Men fint, det var det!
Sent i september fyllde jag år. Jag blev 28 jordsnurr. Jag förstår fortfarande inte vart åren har tagit vägen. Och bättre lär det väl inte bli ju fler år man fyller. I september blev det också klart att jag fick den lilla lägenheten mitt i centrum. I det gamla trähuset från 1800-talet med den charmiga innegården. Jag och Elsa ägnade mycket tid till flyttpackning. Och den röda soffan, den kämpade vi med att sälja på blocket. Vi saknar den än idag, båda två!
Stress är ordet. I oktober kände jag med mig olycklig och stressad. Jag spenderade oerhört mycket tid på Asia spa. Troligtvis en av de bästa platserna som jag vet. Jag behövde uppleva något nytt och komma vidare i livet. Jag tog tjänstledigt och skrev på för ett vikariat på systeranläggningen i Göteborg. Nytt jobb, nya ansikten, nya upplevelser och nya vänner. Men stressen i min själ, ja den blev inte bättre. Personalkris är något som jag hoppas att folk slipper på sina arbeten.
I november hade vi fått i ordning i lägenheten ordentligt och hittat våra favoritplatser. Jag spenderade många timmar på jobbet. Och i bilen till och från jobbet. November känns egentligen ganska grå och glaslös. Jag trivdes inte riktigt med min vardag och saknade mina vänner och kärleken mer än någonsin.
December var mysig. Massvis med kyla och snö, precis så som jag vill att det ska vara. Jag drack massvis med te. Julte och saffranste blev mina favoriter. Jag blev tvungen att stanna upp. Andas och ta beslutet att avbryta tjänstledigheten. Jag blev varmt välkomnad tillbaka. Och i förrgår tog jag beslutet att hoppa in och arbeta på självaste nyårsafton. Det som jag hade lovat mig själv att inte göra. Jag och världens bästa team hade en underbar kväll!


GOTT NYTT ÅR MINA BÄSTA LÄSARE!

  

Jag ♥ Kommentarer!
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek.

ja men verkligen!hur hittade du hit? :)

2011-01-01 @ 17:14:23
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek.

tur att du hitta hit då :)gud så söt misse! :)

2011-01-01 @ 18:42:58
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Fifi

Hoppas du får ett underbart 2011 med få svackor och många lyckliga stunder!kram

2011-01-01 @ 19:47:54
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Fifi

Hoppas du får ett underbart 2011 med få svackor och många lyckliga stunder!kram

2011-01-01 @ 19:48:30
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Eleonore

Hoppas du fått en underbar start på nya året, det låter som du kommer få ett bra år på jobbfronten iaf :D Fina kollegor är det bästa.

Gott nytt år!

2011-01-01 @ 21:01:08
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

jag dör lite av hur söt din kissemiss är!gott nytt år på dig (:

2011-01-02 @ 12:07:22
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Ida

Åh vilken gullig kisse!

2011-01-03 @ 10:59:01
URL: http://alittlebitmoreee.blogg.se/
Postat av: Jennifer

söt katt :D

2011-01-06 @ 21:19:03
URL: http://jennifera.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0