Några rader från en likgiltig tös.





God fortsättning. Julen kom och gick. Och jag är helt totalt jättetom. Tom på ord och tankar. Jag gick in i någon form av svacka under juldagarna. Känslan av att vara likgiltig är jobbig. Jag önskar att jag hade råd till att boka mig en resa. Eller köpa mig en ny garderob. En färgglad en. Och jag önskar att jag kunde överösa alla mina kära med en massa fina presenter. Jag tror att livet hade känts lite roligare då.






Jag ♥ Kommentarer!
Postat av: fifi

Jag tycker det är lätt att känna sig lite urlakad efterhögtider, resor och sådant. Man tänker liksom bara på det där som ska hända och glömmer att det kommer en tid efter och när det där väl är slut blir man liksom lite loj.



kram

2011-12-27 @ 21:35:17
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Christel

Jo, förstår känslan. Men kan du inte försöka ta dig dit då, till den nya garderoben, steg för steg? Mitt nyårslöfte i år är att jag ska unna mig ett fint (och dyrt) plagg i månaden. Snart har man ju en fin garderob.

2011-12-27 @ 22:39:05
URL: http://www.underminhud.wordpress.com
Postat av: Husfrun

Ibland tror jag detsamma. Kanske inte så att man skulle leva i "överflöd" men i alla fall ha råd till den där lilla guldkanten.

Hoppas du känner dig bättre.

Kram.

2011-12-28 @ 10:39:43
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Tina

Kramar min kära! Vi kanske skulle behöva en stund ihop? SPA för en dag?!?! Jag behöver nog också komma bort lite, rensa tankar, göra något kul...

2011-12-28 @ 21:39:27
Postat av: Cissi

Tufft att du känner så...

Hoppas det går över snart och att du firar in det nya året ordentligt ;)



KRAM

2011-12-30 @ 09:13:16
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Ouff! Jag känner igen känslan. Hoppas att du mår bättre nu. Och det där med garderoben, jag gjorde så i januari förra året att jag blev så less på att jag bara hade svarta kläder nästan. Så jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa några mer svarta kläder under året. Bara skor, underkläder och sånda basickläder som linne och strumpbyxor fick vara svarta. Och det fungerade. Jag har numera en ganska färglad garderob och jag köper fortfarande inte svarta kläder. Det har blivit lite som en fix idé att inte göra det. Testa vettja :)

2012-01-01 @ 13:48:35
URL: http://noonasworld.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0