Hairy talk


Oh yes! Rätt par vann dansen!

Jag har verkligen kommit in i ett bloggstim. Jag har hur mycket som helst att skriva om. Troligtvis beror det på min rastlöshet.

Imorn är det jobb hela dagen och kvällen lång. Matrix har registrering för hårmodeller imorn på jobbet. Jag ska försöka smita dit och anmäla mig som uppsättningsmodell. Det innebär gratis klippning och gratis färg och en snygg håruppsättning. Inget chockerande klippning och ingen dramatisk färg. Utan bara en enhetlig snygg look. Det är det bästa med att man ska bli uppsättningsmodell. Hoppas att de vill ha mig! Min plånbok hade älskat det!

Just nu är det smala diademet och den inbakade flätan i luggen min bästa vän i väntan på att luggen ska växa ut. Några andra tips på frisyrer man kan piffa till sig med i väntan på luggen?



Flickan med flätan




Flickan med luggen




 

Jag ♥ Kommentarer!
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

fina du!



äsch ha inte dåligt samvete för chipsen..njut istället av nåt du finner gott och har möjlighet att äta =)

2009-03-28 @ 09:39:14
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe den är riktigt snygg (:

2009-03-28 @ 12:04:34
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Theres

SV: Jo det är skönt att det känns bra igen =) Än så länge är lördagen helt underbar och den lär nog bara bli bättre som det ser ut nu hi hi hi. Hur e Det med dig? Kram

2009-03-28 @ 18:10:37
URL: http://tessisheaven.blogspot.com
Postat av: Malin

SV: visst :)



haft en bra helg?

2009-03-29 @ 22:28:42
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Fröken Framtid

Inbakad flätlugg är sååå fint! Jag får inte till det alls så fint som du.

2009-04-05 @ 02:50:34
URL: http://definitivtinte.blogspot.com
Postat av: Alicia

Fröken Framtid: Tack ska du ha, det är riktigt praktiskt när luggen är på väg ut. Hur får man tillgång till din blogg? =)

2009-04-05 @ 14:11:36
URL: http://mybubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0