Killar killar killar - överallt..

Update. Vad har hänt sen sist?!

En hel del jobb. Utgång i min hemstad i helgen. Kul kul. Jag träffade återigen en ny kille. Haha. Dan. Men jag vet inte. Får väl låta tiden utvisa vad jag egentligen tycker. Man ska inte döma någon efter ett enda samtal. I söndags var det dags för mig och Sandra att spana in snygga svettiga killar som spelade innebandy på elitserie nivå. Kanonkul! Jag fick mersmak.

Dagen idag har jag spenderat med Tina och C-J-L. Först lunch och sen fika. Skönt att slippa vara ensam. Varit duktig idag också, har både tvättat, dammsugit, torkat golven och handlat.


Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Jag är otroligt nervös över att brandlarmet ska gå igen. Det har hänt mig nu två gånger inom loppet av två veckor. Första gången för att en av fläktarna i ett av köken på våning två inte fungerade som den ska och andra gången för att någon fönade och sprayade håret på sitt hotellrum. Det är en sån hemsk känsla man får i magen och hela kroppen när man hör hur det rasslar i "brand-skåpet". Hjärtat slår dubbelslag. Innan man knappt har hunnit reagera eller kolla upp om det är ett falsklarm eller om det verkligen brinner på riktigt så stängs alla dörrar, lampan i skåpet blinkar stort och rött "BRAND" och det tjuter. Överallt. Telefonen ringer nonstop. Gäster är oroliga. Jag är innerst inne inte alls så lugn som jag måste visa utåt. Som receptionist är man så gott som ansvarig för alla och hela hotellet när larmet går. Det är hemskt. Bara att lokalisera var larmet har utlösts är panik-framkallande. Det är inget litet hotell. Det enda positiva med falskalarm är alla snygga brandmän får prata med. Men det är det enda. Tro mig.


Något att glädja sig över är att en mycket snygg och ofta återkommande affärsman bor hos oss nu. Så att jag har något att vila ögonen på. Fröken H tror att han är italienare. Det tror inte jag.

Fröken H och jag planerar förresten en riktig brakfest på lördag, ska bli roligt! Alla som vill komma är välkommen. Har mina misstankar att Mr. Painter kan vara ute. Kan bli otroligt intressant.


Dags att gosa ner sig i soffan och bara vara.

So long!Hassan - Lika mycket italienare som affärmannen


Jag ♥ Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0