Njutning över ett glas rött


Här sitter man och chillar med ett glas rött och några rutor mörk choklad efter en dag som startade med en timmes Bodypump. Sen blev det jobb 12-20. Imorn blir det värre. Överdrivet mycket jobb. Det ska bli helt okej faktiskt. Jag laddar upp och njuter innan den ljuvliga aftonen lidit mot sitt slut..


Blowing Kisses



 


Den tråkigaste dagen..

Ja gott folk, vad kan man säga om denna dagen egentligen?!
Tråkig tråkig tråkig..
Jag vaknade upp och hade rejält ont i halsen. Var kom det ifrån kan man fråga sig?! Så idag blir det mycket te med honung. Tog mig ändå ut på en liten morgonpromenad. Nu såhär på förmiddagen har jag fastnat här framför datorn. Jag känner mig orklös. Jag vill inte ta tag i någonting. Jag vill inte piffa mig och gå till jobbet. Jag vill inte ställa mig och laga något jag kan äta till lunch. Jag vill inte gå utanför dörren. Jag vill inte resa mig ur min fotölj. Trots det har jag ändå orkat ringa två viktikga samtal. Dagens stor bedrift! Det första samtalet var till däckservice-firman. Nu har jag beställt tid för byte till vinterdäck. 100 kr är det värt, utan tvekan! Samtal nummer två var till folktandvården. Jag blev arg. De har inga tider förrän januari 2009. Femte januari. Ska man behöva vänta så länge för en liten kontroll?! Inte fasen vet jag hur mitt schema kommer att se ut då. Skandal.

Mitt tredje "måste" tänker jag skjuta upp till morgodagen. Samtalet till hyresvärden. Jag vill att de ska komma hit och kolla in hur slitna mina tapeter är så att jag kan få omtapetserat. Gratis. Jag tror dock inte att de kommer att tycka det är lika mycket skavanker på väggarna som jag tycker. Jag tycker ju egentligen bara att mina tapeter är fula. Men det bör jag nog hålla för mig själv.. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Jag måste tänka till lite. Därför får det bli ett projekt för morgondagen.



Sweetpeas

 

En känsla av ensamhet

Bra start på dagen! En timme i joggingspåret. I eftermiddag har jag varit på möte. Trevligt att få betalt utan att direkt anstränga sig.


Ikväll känner jag mig ensam. Samma känsla som jag bar på igårkväll kom tillbaka. Känns jobbigt. Jag vill bara vara glad och bekymmersfri. Trivas med min tillvaro och inte direkt tänka så mycket på hur jag har det och hur jag vill ha det. Men jag får panik. Vad är det jag vill? Vad ska jag göra med mitt liv? Var hör jag hemma?


Har pratat med Björn ganska mycket de senaste dagarna. Han gör mig förvirrad. Han får mig att sakna Halmstad. Han får mig att sakna de där soliga dagarna i Tylösand.


Nu ser jag fram emot lördagen den åttonde november. Lady Club-tjejen M kommer och besöker mig. Vi har storslagna planer kan man säga. Piffigast i stan med mat och smarriga drinkar som uppvärmning ska vi gå ut på lokal minsann. Tro mig - vi kommer att bli farliga! Jag längtar!
 


Lata dagar - Kom tillbaka!


Summering

Här går en massa rykten på bloggen om min så kallade vilda festkväll i lördags. Jag dementerar allt. Men roligt hade vi! Massor med goda drinkar hemma hos frisörskan och sen blev det en hel del mingel och diskodans med nya fräcka moves ute på klubben. En perfekt afton med andra ord. Och ja visst kan jag erkänna att en karl höll på att vara otrogen på grund av mig. Han gillade min outfit tror jag. Jag gillade hans utseende. Men vi vet alla att man inte ska vara så ytlig. Pratade mycket med grannen också. Han är riktigt intressant tycker jag. Frågan är väl om han tycker att jag är lika intressant. Det är nog tveksamt.

Gårdagen började med en uppfriskande promenad och sen jobbade jag på kvällen. Lugnt och skönt dock. Inga störra skandaler.

Idag minsann har jag gjort något nyttigt. Jag har varit på DHLR-kurs. Så nu mina vänner kan jag rädda liv med hjälp av en maskin. Det kändes jättebra att göra kursen. Och att även repetera HRL lite kändes skönt. Ikväll har jag natt-Emelie och Therese ätit kebabtallrik på stans (Sveriges?) bästa pizzeria.

Dags att sova amigos. Har antagit mig att jobba 8-12 imorgon på min lediga dag. Så nu är skönhetssömnen ett måste. Over and out.



Miss you beautiful!


Psst alla vännerna! Tävlingsdags!


Passar på att tipsa om en tävling man kan delta i och vinna lite trevliga produkter. Gå in på http://dresslikeaprincess.blogg.se/ och var med du också!






Lycka till!

Barbie-testet!

Du har ..

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ..
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 15

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Barbie?
She's so lucky, she's a star
But she cry cry cries in her lonely heart
Thinking there's nothing missing in my life




Get the party started!

Åhejochhå vilken respons jag fick på mitt förra inlägg.. Måste lagt ut väldigt fula förslag på outfits till ikväll eller något.. Nåväl, beslutångesten förblir total. Men jag löser det nog. Får låta frisörskan bli smakråd.

Partyt kan börja och jag har some fine wine på kylning. Vilken kväll det ska bli!


Helgens planer är kartlagda!

Dagens 3 bästa: Att jag steg upp i tid, träningen (45 minuter bodypump, en timme på löpbandet och 15 minuter strech) och att jag ska jobba tillsammans med Fröken H fram till kl 20 ikväll (sen får jag vara ensam i 3 timmar).

Morgondagens planer inför kvällen är klara! Jag och H ska hem till frisörskan. Sen blir det diskodans på stan. Jag längtar, det ska bli så kul! Ett problem har dock uppstått. Vilken outfit ska jag ha?


Det korta svarta fodralet med svarta strumpor och pumps?


Den nya kjolen (med svarta strumpor)?


Klänningen (som Chris inte gillar)?

Beslutsångest!


Morgonstund har guld i mun..


Jag är vaken och jag är pigg. Frukosten är nästan avklarad och snart bär det av mot gymmet för Bodypump och en liten löprunda på bandet. Hasta Luego!



Yoga - Nästa steg

Nyfriserad och fixad

Dagen har varit lugn och skön hittills. Spenderade lite tid hos frisörskan som tog hand om mig och mitt hår. Härligt. Nu känner man sig fräsch igen! Ska ta tag i lite städning här innan jag ska gå mot gymmet och träna Core. Efter det blir det även powerwalk med Helen på strandpromenaden. Ska satsa på 15 minuters hopprep också när jag kommer hem. Allt för att få upp flåset.. Härligt!



Ett undantag enbart för att jag är nyfriserad


Dagens bravader..

Dagen idag:

# Jobb, extrapass 8-13
# Shopping
# Fika med C-J-L, Fröken H och natt-Emelie
# Powerwalk i skogen med fröken H
# Handling på Willys

Nu sitter man här i fotöljen igen och tänker alldeles för mycket.



Helt lovely - håller ni inte med?


Pizza for you my friend!


 

Wanna try?


Svammel.. Ovanligt?!

Dagens jobb var ganska smärtfritt. Restaurangjobb. Jag känner mig nästan lite bortkommen på den avdelningen nu. Men ibland är det skönt att vara tillbaka där och få den där goa kontakten med gästerna. De hetsiga bråken eller den skämtsamma stämningen med köket. Man blir som en familj, man arbetar så nära sina arbetskamrater. Stressiga förhållanden och vi alla fungerar så olika men stöttar ändå varandra. Vi är ett lag. På min andra avldelning är man mer själv. Då styr man och ställer. Skön blandning.

Fikade med C-J-L i eftermiddags på haket. Sen blev det powerwalk och Core. Kanske ingen större ansträngning men bättre än inget ändå. Blir mer träning imorn tror jag. Då ska jag bara jobba 8-13. Eller något sådant. Jag går hem beroende på när det är lugnt. Jag valde själv att ta detta så kallade extrapasset. Därmed innebär det att jag jobbar 6 dagar denna veckan. Enbart för timmarnas skull. Eller ja, för pengarnas skull med andra ord.

På torsdag ska frisörskan förhoppningsvis ta sig an mitt hår. Ska bli skönt att låta henne ta hand om det lite igen. Hon är världens bästa på sitt jobb. Luggen kommer att komma tillbaka tror jag. Jag trivdes med den.
Frisörskan förresten ska följa med mig och fröken H ut på lördag. Då ska hon få i uppdrag att fixa mitt hår. Det kommer hon att vilja. Hon är sån. Hon har själv sagt att hon är glad att hon har mig som hon får fixa med. And I'm loving it!

Jag har pratat med Björnen igen. Vi är periodare vi två. Det har vi väl i och för sig varit sen den dagen vi avslutade det vi hade. Jag gillar det inte. Fast jag gillar att prata med honom. Han kanske också ska springa Göteborgsvarvet. Pressen ökar ännu mer. Jag blir psykbryt innan dess tror jag.

Jag ska ta mig an min klädhög.



Drömkille
(Ferrarin funkar den med)


Who's gonna believe me when I don't even believe in myself?

3-3. Vilket tråkigt resultat. Jag satt som på nålar hela matchen med ständig spänning och nervositet i kroppen. Men det var kul. Inför nästa match hoppas jag dock att den ena domaren byts ut. Kommentarer är överflödiga. Fröken H är rolig. När hon är nervös kan hon inte hålla tyst. Hon pratar och pratar. I ett.


Idag har jag köpt ett nytt kastanjevatten. Hoppas att det funkar lika bra som det förra. Jag tvivlar. Men jag ska ge det en chans. Anledningen till att jag köpt ett som jag inte tror på är för att det som jag haft innan är så himla svårt att få tag på. Och jag vill verkligen inte sola solarium. Min hy har känts helt okej på sistone så då finns det ingen anledning att slänga ut pengar på något som dödar.  


Nu är jag trött. Helt utslagen. Så trött att jag egentligen bara vill gråta rakt ut.

Jag ska ta tag i disken. Sen blir det sömn. Imorgon väntar jobb, 10-16 och efter det träning tror jag.


Over and Out.


I want you som bad



Laddad!




Oh yes, Innebandy it is!
Vi hörs senare gott folk!

Sunday, bloody sunday

TACK till tjejerna för partyt igår!
Dagen idag är seg. 
3 minuter efter att jag slagit upp mina ögon vid klockan 10 i morse ringde det i telefonen. Björn. Den bästa Björnen. Jag saknar honom. Han får min mage att må bra.
Har fikat med C-J-L och promenerat på stranden idag. Snart blir det den klassiska filmkvällen i soffan. Söndagstraditioner ska man inte bryta på bara sådär. Känner mig lite ensam dock. Åh vad jag vill ha någon att krama om just nu! Jag är kärlekskrank idag.
Imorgon väntar jobb och innebandymatch. Blir bra.
 


Happy face

Lördag, underbara lördag!

Det blev en lugn kväll igår. Jag stämplade ut mig vid klockan 20. Sen bar det av hemåt till soffan. Popcorn, läsk och idoler på tvn. Det blev en tidigt morgon idag som började med Bodybalance på gymmet. Tog mig även en runda i joggingspåret. Benen kändes tunga. Jag kan i alla fall dricka vin med gott samvete ikväll. Det är huvudsaken. 
Nu blir det kaffe och mörk choklad!


Socks is the shit





 


Back in business!


Idag är jag stark.
Bra start på dagen.
Träningen är avklarad.
Mat och jobb väntar.
Underbart!

Inte ens i närheten av min styrka


När lugnet sänker sig...

Jag överlevde kvällen och ser nu fram emot morgondagens träning och sedan ett arbetspass tillsammans med fröken H. Vi har alltid så roligt tillsammans jag och hon. Det är guld när man får jobba med henne. Ikväll har jag dock jobbat helt ensam. Men kvällen gick snabbt. Nu är det dags att varva ner och sedan dra sig mot sängen. Over and Out.



Stämningsfullt


Another day goes by...


Dagen började bra. Jag steg upp klockan 8 i vanlig ordning. Helén hörde av sig 6 minuter senare och sa att hon var för trött för vår powerwalk. Jag slängde in tvätten och traskade med bestämda steg mot slingan och sprang tre varv innan jag gick hemåt igen. Jag är nöjd med dagens träningsinsats. Imorgon funderar jag på ett pump-pass på gymmet före jobbet.

Nu såhär på eftermiddagen har mitt humör och välbefinnande helt plötsligt vänt. Jag känner mig svag. Idag är en sådan dag. Jag känner mig liten. Ful. Dum. Äcklig. Jag vill inte visa mig bland folk. Men jag måste. Jobbet väntar.

Jag vet inte riktigt var jag har mig själv just nu. Vad jag ska känna. Vad jag vill.
Björnen hörde av sig häromdagen och det är med så blandade känslor jag tänker på honom. Jag saknar honom något fruktansvärt. Minnen verkar aldrig vilja försvinna.

Aproppå killar så har E flyttat till London. Kanske lika bra det. Så nu är det definitivt ett avslutat kapitel. Utan tvekan. Knepigt det där. Men lika bra. Ett problem mindre att tänka på. 

Usch idag känner jag mig ensam.
Jag hoppas att de 8 timmarna på jobbet kommer att gå fort!




Just like a doll


 


Senaste nytt!


Nu ska jag berätta något helt sinnessjukt för er.
Jag har gjort något dumt. Något verkligen jättedumt.

 Håll i er.
Jag har anmält mig till att springa Göteborgsvarvet. Och hör på detta. Det är 2.1 mil!
Det är helt galet. Verkligen. Jag börjar nu såhär dagen efter anmälan har gjorts inse vad jag har gett mig in på.
En del av mig säger till mig att gå och avanmäla mig nu direkt. Vi vet ju alla att så bra är jag inte även om jag gillar att träna. Det här kommer jag aldrig att klara. Men sen är det den där andra delen i mig, den där delen som är full i fan och sådär envis. Den där delen som säger åt mig att det här ska jag göra, jag ska minsann visa dem att jag ska göra det och jag ska klara det. Eller framför allt mig själv. Det är alltid den delen av mig själv som vinner när de bråkar. Oftast i alla fall.


Men detta är nog i ärlighetens namn bara dumdristigt.

Men jag vill klara det!

Here we go again... Beslutsångesten är total..




Det vackraste


Man jobbar för att få vara ledig

Ny dag.
Denna dagen ska spenderas på jobbet.
Man jobbar för att få vara ledig, är det inte så?
Nåväl, 12-24 idag. Oh yes - I'm lovin' it!
Har inget annat att påpeka en dag som denna. Så jag sätter punkt här.



Snygg kapten
- till höger såklart om nu någon mot all förmodan tvekade


Det går fort när man har roligt..

Vilken toppenhelg!
Chefen var snäll och lät mig sluta tidigt i fredags. Så jag kom i tid till middagen och återträffen hos Martina. Jobbet var förvirrat i lördags men när jag tillslut fick gå hem var det full fart mot världens festligheter! C-J-L kom med pizza och sallad och partyt var igång. Helena anslöt efter maten och så gjorde även Johan en liten stund innan han skulle jobba. Supertrevligt både hemma och ute. Jag slog nog rekord på att bli fotad av efterfesten... Och för en gång skull slapp jag skämmas för bilderna. Faktiskt. 

Dagen idag började med frukost med C-J-L innan hon skulle hem på släktmiddag. Jag fortsatte min dag med fröken H. Det blev hemmagjorda hamburgare på stamhaket, massa godis från hemmakväll och lite Beck-maraton här hemma i lyan. Jag fortsätter söndagen med en film till. Sköna söndag. Ingen stress och ingen press. Att bara vara. Jag vill inte att dagen ska ta slut.

Imorgon är det dags för jobb igen. Hel veckan lång. Och jag längtar redan till nästa helg.
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!



Can you see me?


Another Day In Paradise


Ny dag med nya möjligheter. Bäst att ta vara på det!
Tänker positivt.



Höstpromenad


Stronger - Stronger than yesterday?!

Jag beklagar över att jag gjort er oroliga. Anledningen till känslorna i mitt förra inlägg beror på ett cancerfall i min släkt. Det känns bara så hopplöst. Varför kan ingen få vara frisk? Mamma är sjuk, min bror lider av konstant smärta på grund av sin sjukdom, morfar har opererats för hjärtat, farmor är dålig, min morbror är dålig, mormor har sina hjärtproblem och nu min moster. Jag väntar bara på min tur.
Nu kopplar vi bort det. Jag stänger av.

Dagen idag har spenderats på jobbet och sen i Göteborg. Tack Mr D för trevlig fikastund på Haga! Jag är fortfarande bitter över biljetten dock.. Men jag kommer över det.

När jag ändå är inne på att tacka folk, så passar jag på att tacka Ida och Mari för inbjudan till vinkvällen! Så mysigt det ska bli, jag längtar!

Ska starta morgondagen med en powerwalk till blomsterbutiken, sen blir det jobb 12-20. Jag hoppas på att kunna gå tidigare så jag hinner åka ner till Martinas tjejträff. Hoppas hoppas!

Och vet ni vad?! Jag längtar verkligen till lördag!



Livet är för kort för att avstå en fika






Varför varför varför?


Har fått ett av de hemskaste beskeden man kan få idag. Har hållt humöret uppe hela dagen och känt mig stark. Men nu orkar jag inte. Tårarna vill bara ut. Fan. Varför?



Partyprinsessor på AW en helt vanligt fredag i september




A och S - Två trötta ljushuvuden


Killar killar killar - överallt..

Update. Vad har hänt sen sist?!

En hel del jobb. Utgång i min hemstad i helgen. Kul kul. Jag träffade återigen en ny kille. Haha. Dan. Men jag vet inte. Får väl låta tiden utvisa vad jag egentligen tycker. Man ska inte döma någon efter ett enda samtal. I söndags var det dags för mig och Sandra att spana in snygga svettiga killar som spelade innebandy på elitserie nivå. Kanonkul! Jag fick mersmak.

Dagen idag har jag spenderat med Tina och C-J-L. Först lunch och sen fika. Skönt att slippa vara ensam. Varit duktig idag också, har både tvättat, dammsugit, torkat golven och handlat.


Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Jag är otroligt nervös över att brandlarmet ska gå igen. Det har hänt mig nu två gånger inom loppet av två veckor. Första gången för att en av fläktarna i ett av köken på våning två inte fungerade som den ska och andra gången för att någon fönade och sprayade håret på sitt hotellrum. Det är en sån hemsk känsla man får i magen och hela kroppen när man hör hur det rasslar i "brand-skåpet". Hjärtat slår dubbelslag. Innan man knappt har hunnit reagera eller kolla upp om det är ett falsklarm eller om det verkligen brinner på riktigt så stängs alla dörrar, lampan i skåpet blinkar stort och rött "BRAND" och det tjuter. Överallt. Telefonen ringer nonstop. Gäster är oroliga. Jag är innerst inne inte alls så lugn som jag måste visa utåt. Som receptionist är man så gott som ansvarig för alla och hela hotellet när larmet går. Det är hemskt. Bara att lokalisera var larmet har utlösts är panik-framkallande. Det är inget litet hotell. Det enda positiva med falskalarm är alla snygga brandmän får prata med. Men det är det enda. Tro mig.


Något att glädja sig över är att en mycket snygg och ofta återkommande affärsman bor hos oss nu. Så att jag har något att vila ögonen på. Fröken H tror att han är italienare. Det tror inte jag.

Fröken H och jag planerar förresten en riktig brakfest på lördag, ska bli roligt! Alla som vill komma är välkommen. Har mina misstankar att Mr. Painter kan vara ute. Kan bli otroligt intressant.


Dags att gosa ner sig i soffan och bara vara.

So long!



Hassan - Lika mycket italienare som affärmannen


Check me Out!


Det sägs att jag är lokaltidningskändis idag... ;-)

Bäst att kolla in Hallands Nyheter och se om ryktet stämmer...




Update

Jobbet var bra idag. Sedan bakade jag kladdkaka och bjöd världens bästa frisörska på kvällsfika. Mysigt. Hon hade paket med sig till mig!




Ungefär samma modell var det i mitt paket från frisörskan. Fast mörkblå med turkosa och rosa blommor.


Efter regn kommer sol

Deppig dag igår. Jobb. Men den räddades genom ett sent besök av Mr. Väktare som gjorde mig glad igen. Som vanligt. 
Idag har jag varit i Halmstad hos Martina. Fick en mycket intressant födelsedagspresent av henne. Ska bli mycket spännande läsning! Kanske kan jag få svar på alla mina frågor.. TACK så mycket vännen och tack för trevligt sällskap idag! Vi lunchade på Chateau Lounge, strosade runt i affärerna och avslutade med kaffe. Har nu lyckats köpa födelsedagspresent till C-J-L. Skönt! Har varit ambitiös och tränat idag också. Härlig dag idag! Nu är det chill i soffan framför ´So you think you can dance?´.

 

Kan inte för mitt liv förstå hur folk kan tycka att denna kvinna är attraktiv

RSS 2.0