Smakprov for you guys

Några av mina senast inköpta plagg


  


Och så favoriten, den omtalade klänningen





Ännu mer shopping..

Bra dag idag. Men massor med shopping! Massor!
Nu sitter man här och är ångestfylld över alla pengar man har slängt ut. Men jag fick mycket fina saker. Jag är nöjd med precis ALLT! Jag har insett att det är farligt att gå ut och shoppa med Martina. Vi avslutade kvällen med en finfin räksallad förresten. Topnotch. Tack Martina för en bra eftermiddag! Och glöm inte att rapportera hur det gått med dina inköp, hoppas att du blev nöjd! =)

Berättade jag förresten att jag serverade Robyn i veckan?! Jo, ni läste rätt; ROBYN. Idol-varning kan jag känna. Hon var väldigt enkel och kändes väldigt ödmjuk. Hon växte med andra ord ännu mer i mina små blåa ögon. 

Snart sovdags. En ny storslagen dag imorgon.. 

image229

Who's that Girl?


  

Shopping, shopping, shopping!


Ledig dag igår. Det behövdes efter en massa jobb, slit och spring. Har känt mig helt utsliten och olycklig.
Det blev fika i solen med C-J-L och en shoppingrunda. Jag har köpt en jättefin klänning av märket French Connection. Im in love! Varför har FCUK alltid så fina kläder för mig?! Min plånbok tycker sådär om det. Men jag blev lycklig!
Kvällen firades med lite öl och mat med Lisa. Passade mig perfekt. Nu märks det att det är sommar! Uteserveringarna är fyllda sent på kvällarna även en torsdagkväll. Härligt!

Snart dags för jobb igen. Dock enbart mellan 10-14. Ganska onödigt men jag tackar och tar emot. Kan bara vara skönt. Sen blir det shopping och fika med Martina. Ska bli skoj! Jag är ute efter skor. I massor. Har insett att jag knappt har några kvar. Ballerinor och partyskor ska spanas in.

Dags att ta tag i dagen och fräscha till mig!
Ciao!

image228
I want You - bara en normal 800 kronors väska från H&M..



Good Morning Sunshine!

Frukost. Mackor med keso och avocado. Lovely.
Trött efter en lång jobbdag igår! Men det går bra på jobbet. Hoppas på stora förändringar snart!

Mycket tankar i huvudet just nu. Men jag känner mig lugn och glad. Gott.
Snart dags att jobba dubbelpass - Igen. Och att ta hand om C-J-L lite granna under vår rast. Hon har det lite kämpigt just nu. Jag hatar känslan av att känna sig otillräcklig och maktlös.

image226

Mitt senaste väsk-köp


Is it Good or Bad?

Partyhelgen är över. Over and Done.
Den blev lyckad! Fredagskvällen var väl mindre bra egentligen, men lördagen med alla dess händelser väger upp det hela. För lördagen var helt perfekt!

Dagen började med en runda på stan och lunch med Tinan. Tina hittade fina jeans medan jag fick nöja mig med strumpbyxor inför kvällens bravader. Om man vill shoppa loss är inte lönehelgerna i denna staden att rekommendera. Proppfullt precis överallt. Ännu värre blir det när alla turister kommer och invaderar!
Lördagen fortsatte med pizza, vin och mys med C-J-L och senare ännu mer vin med J och yrvädret H. Tjejsnack och skvaller, precis som det ska vara när 4 tjejer kommer ihop sig och dricker vin.

Väl in the club hade vi riktigt roligt! Discodans, öl och span. Alla mina span var där. Unbelievable! Jag visste knappt var jag skulle titta. Fast Mr. Painter vann. Stort. Hela jag blir skakig när jag ser den grabben. Det verkade som att han inte har lämnat allt bakom sig heller och det kändes skönt. Vi befann oss hela tiden på nära avstånd under precis hela kvällen. Enligt både C-J-L och H fanns det ingen tvekan om att han tittade efter mig precis hela kvällen. Och det kände jag att han gjorde. Man märkte att han pratade om mig med sina kompisar som tyckte att vi skulle komma och dansa med dem. De hade stenkoll på mig.. Men han tror nog att jag fortfarande är arg på honom. Egentligen borde jag vara det. Men jag kan inte. Han vågade sig fram och gav mig en kram på dansgolvet. Jag försökte visa för honom att jag inte är långsint genom att krama lika ömt tillbaka. Men mer än så blev det inte den kvällen. Han vågade inte. Jag vågade inte. På grund av det som hänt. Men med tanke på att vi inte har haft någon kontakt sen det där hände i januari får jag nog se det som ett framsteg till något mer igen. Det var C-J-L och H's teori. Och jag vill verkligen tro på det. Det kändes positivt. För varför kollar man efter en tjej en hel kväll som man absolut inte är intresserad av? Då ignorerar man den personen så mycket som  man bara kan för att inte sända ut fel signaler, eller? 

Nej det var positivt det som pågick under kvällen.
C-J-L fick smak för grannen. Som också kollade på oss väldigt mycket. Det kändes som att han sökte våra blickar för ett litet samtal. Men dum som jag var hälsade jag bara och prioriterade ett telefonsamtal.. Och sen blev jag för blyg för att gå fram trots hans spanande. Men grannen får vi fixa. Han är tämligen intressant.. ;-)

Idag har det varit en soft dag. Brunch med C-J-L på stan, mjukglass på torget i solen och slutligen lite firande av mamma med blommor och pizza. Perfekt dag! Jag är helnöjd med helgen som gått. Nu är det dags att ladda upp inför morgondagen då det blir en lång dag på jobbet i receptionen och sedan restaurangen.


Ciao!


image225

Mitt senaste ringköp - Succé



 


Let the party begin!

Äntligen är jag färdigjobbad för denna veckan! Det betyder ledighet heeeela helgen! Jag minns inte sist jag var ledig en hel helg. Sjukt. Jag försöker att inte ha stora förhoppningar. Men det är svårt. Ikväll blir det lite vin minsann med några tjejer (och killar?!) hos Lisa. Imorgon hoppas jag på shopping med älskade Tinan och på kvällen är det stora festligheter på gång med C-J-L och Helena (och alla andra som vill följa med förståss, någon?! =)). Bättre kan det inte bli!

Livet leker idag känns det som. Fick hämtat ut mina chinosar från MQ som inte höll den kvalitén som jag trott och min ring hade kommit som jag beställt. Underbart! Bildbevis kommer! Och hela helgen är fylld av roliga saker. Hur kan man inte vara glad?!

Dags att byta om och dra sig mot första stoppet hos Helen innan vinpartyt hos Lisa kan börja!
Ciao!

image224

Läppglans? What... nää, inte då! ;-)

Injured - But hey, I'll Survive!


image223

Yes, efter en liten olycka ser man ut såhär numera. Lämnad med värk och ett svullet smalben.. Och jag som skulle visat benen på lördag!


More Precious Than Gold


image222

Kan undra när han ska sluta jaga ufon och släppa ny musik som jag kan lyssna på istället?


Spinning Right Round


Galen kväll igår. Jag såg honom. IGEN!
Men jag bli bara ledsen. Ikväll är en allmänt ledsen kväll. Jag tänker på honom. Jag tänker på mitt jobb och får ont i magen. Jag tänker på ekonomin. Jag tänker på framtiden.

Hur ska det gå för mig?
Vad kommer att hända?
Hur kommer det att bli?
Vart ska jag ta vägen?
Hur ska jag göra?
Vad är rätt och vad är fel?

Det finns så många frågor. Som bara snurrar. Jag blir så ångestfylld. Får panik.
Ikväll är en sån kväll då jag bara önskar att jag kunde få bli kramad.

image221

Who's coming to rescue?


Nämen så att...

Lång dag igår.. Först gick jag in extra i receptionen mellan 8-15 och sen restaurangjobb mellan 18-00.30... Tur man inte börjar förrän 17 idag! Jag har dock varit duktig och varit ute och sprungit några varv på slingan, tre varv närmare bestämt.. Sen fick jag håll och kunde inte pressa mig mer.. Har insett att jag klarar av att vara mer disciplinerad och kan pressa mig mer när jag springer utomhus än när jag står på löpbandet på gymmet.. Knepigt.. Antagligen för att det är så grymt tråkigt att springa på löpband... Det känns som en trovärdig teori.

Mina glasögon har kommit idag. Så nu innan jobbet ska jag gå inom Synsam och hämta! Och betala.. Mindre roligt. Men det ska bli kul med nya FINA glasögon!

Jag trivs verkligen som fisken i vattnet när jag jobbar mina extratimmar i receptionen! Det blir väldigt mycket jobb just nu eftersom jag jobbar extra utöver mina heltidstimmar. Jag hoppas verkligen att det kan hända något snart så att det kan bli något vikariat eller någon tjänst ledig...

Nåväl.. Korv stroganoff (ja - Igen!!) och sen fräscha till sig inför Synsam-besök och jobb! Au Revoir!

image220

Brangelina och tvillingmagen - Vackert vackert...


Time to räkna får?

Jag kan inte sova.. Jag har aldrig sömnproblem. Men natten till idag och inatt kan jag bara inte sova. Tror att det satte griller i huvudet på mig igår efter att ha sett målaren.. The One.. Fan.


Butterflies everywhere


Jag är helt skakig.. Jag såg honom.. För mindre än en timme sen.. Han.. Han som jag borde lämna bakom mig.. Men jag som inte klarar att göra.. Jag darrar.. Helt sinnessjukt! På riktigt! Jag blir knäpp!

image219

Wanna paint my livingroom?

Loneliness and happiness?


Dagen blev bra! Trots att jag skulle varit ledig. Men jag hade det bra ändå. Nu är jag dock trött och nedstämd. Antar att man i såna lägen ska gå och lägga sig och stänga av allt istället för att sitta uppe och grubbla..


image217

Come Home - Too good to be true

Happy day?


Jag har inte lyckats komma på om idag är en bra dag eller inte.
Men jag tror att den är bra.

image216

Kind of hot


Was that the last kiss goodbye?


Jo, jag vet.. Dålig på att uppdatera om vad som händer i livet. Men det är mycket tankar i huvudet som florerar nu. Och jag vet inte hur jag ska få ner dem i skrift på ett bra sätt.

Men jag kan i alla fall börja med att tacka kära Martina för i fredags. Vi hade en bra kväll förutom att maten var katastrof. Den åkte tillbaka. Skandal verkligen. Skrattretande egentligen. Tur att sällskapet var desto bättre.. ;-) Vi får göra såna här saker oftare! Kvällen avslutades med ett besök hos Björnen. Det bara blev så. Att vara tillbaka i hans armar, att uppleva hans spontanitet och humor var helt underbart. It's all coming back to me...
Jag har insett att hur mycket jag än försöker lämna "oss" bakom mig så kommer det alltid att finnas speciella känslor för honom. Oavsett om det någonsin kommer att bli vi igen eller inte.
Det som jag njuter av just nu är att det faktiskt var han som erbjöd mig att få komma över och att faktiskt han ringde mig inatt igen. Förvisso ville han bara förklara sin besvikelse över något som inte ska skrivas om här. Jag blir ändå inte klok. Too complicated.

Jobb igår, 12-24. Utgång efter jobb. Jag fick höra ord som fabolous. Härligt. Men det var absolut inte så jag kände mig. Men man bör ändå suga åt sig. Jag blev meddelad av Mexikanarn att målaren var på platsen. Kanske var lika bra att jag aldrig såg honom. Istället avslutade jag kvällen med ett snabbt samtal med Mr. Väktare som jobbade som krogvakt kvällen till ära. 

Dagen idag har spenderats i päronens trädgård i en solstol. Strandpromenad och glass med C-J-L har också hunnits med. Nu är det dags att stänga av alla tankar ett tag och låta skönhetssömnen ta över. Imorgon är det jobb i receptionen. På min lediga dag. Puh!

image215

Reflections




Time to go home..


Oh yes, Halmstad ikväll och hälsa på Martina! Nyklippt, nyslingad och med hollywood-lockar - can it be better?! Min frisörska är verkligen världens bästa!

Dags för raggardusch, uppfräschning och klädbyte. Jag är helladdad för en riktigt bra kväll!

image214

Europa och Tjuren by Night




Hot Stuff..

image213

Markus Rosenberg - Het fotbollsspelare... Kanske till och med hetare än  Mr. Zlatan?!


Another day goes by...


Tidig morgon och lång dag på jobbet. Kändes det som i alla fall!
Sitter här i soffan och laddar upp inför träning. Dricker smoothie med hallon och björnbär innan det är dags för lite Core och Bodypump. Jag känner absolut inte för att träna idag, men jag vet att jag kommer att få ångest om jag inte går dit! Jag vet att det kommer att kännas skönt när jag väl är där och för att inte tala om efteråt!
 
Jag och Tina ska ut och resa ihop! Hela vägen ner till Malmö. Spännande att se hur det kommer att gå för oss i storstan. Kan bli hysteriskt roligt. Jag längtar! Ska försöka ragga upp vår älskade Fia för en fika tänkte vi.. Vad tror hon om det? =)

Nu ska jag plocka fram träningskläderna!
Pepp till mig själv och er där ute!

image212

Summer is here?




Korv Stroganoff det är grejjor det..


Idag: Jobb i restaurang och i reception. Shopping på Willy's med Tinan. Korvstoganoffmiddag med samma Tina som middagssällskap. Ljuvligt!

Det har varit en bra dag idag. Jag har lärt mig massor! Jag älskar att lära, jag får sån energi av det! Plötsligt lyser jag igen. Gott.
Blir en tidig kväll ikväll. Imorn väntar jobb, tidigt; 07.30-16.00. Jag bara får för gudarnas skull INTE försova mig!

image211

What did they think?!


Väggprydnad sökes!

image210
Jag skulle behöva ett snyggt tidningsställ att hänga på väggen - Var hittar man sådana?




Full av positiv energi!


Provjobbet idag kändes bra! Men det var mycket att hålla koll på. Datorer och alla dess funktioner.. Men jag antar att övning ger färdighet. Det kändes positivt i alla fall, jag tyckte att det var roligt - trots mycket dötid. Ska försöka behålla foten inne och roffa åt mig alla extrapass jag kommer åt och kan matcha med mitt schema.

Nu ska jag utnyttja min positiva energi genom att gå på spinning. Speak to you later folks!


image209

Strech over and bend


Spänd inför morgondagen...


What to say?
Jag känner mig lite tom. Ångesten har trängt sig in i mitt huvud idag. Jag har varit ledsen. Jag har varit ambitiös mitt i alltihopa också. Tvättat och vaxat bilen. Den är skinande blank! Som en spegel. Perfekt! Men vilket jobb! Det där med vaxning var inte alls underhållande.

Igår hade jag en riktigt bra kväll på Harry's. Det var roligare än på länge! Vilken kick! Men ändå vaknade jag med ångest. Jag förstår det inte. För jag gjorde inget dumt som jag behöver skämmas för eller ångra.

Imorgon kl 8 på morgonen är det dags för att provjobba. Jag känner mig faktiskt orolig inför det hela. Jag vill så gärna att det ska gå bra! Jag känner hur jag pressar mig själv. Om det är positivt eller negativt vet jag inte.

Dags för lite sit-ups innan Mr. Väktare ringer och sen blir det sängdags! 
På återseende ♥

image208

Obotligt förälskad i Zlatan




 

Ensamheten gör sig påmind


De solbruna strumpbyxorna inför kvällen är nu inhandlade. Strålande väder, massvis med folk och jag kände mig så ensam. Nu när jag kommit hem igen piper såklart telefonen och Emelie ville fika på stan. Lite strävigt att cykla tillbaka så jag har beslutat mig för att stanna hemma, vila upp mig inför kvällens festligheter och eventuellt handla lite mat.


Ikväll blir det party i hemstaden. Får hoppas att det blir kul. Längesen jag var ute där nu. Vill inte ha för höga förväntningar bara eftersom man då med all säkerhet blir besviken. Outfiten för kvällen är ännu oklar. Det finns mycket alternativ nu när det är så fint väder!


Ny granne ovanför mig. Killen ovanpå har flyttat till lägenheten precis jämte mig har jag numera kuckelurat ut. Så killen ovanpå heter numera killen jämte. Den nya grannen ovanför sprang jag på innan och han verkar väldigt trevlig. Nice. Massa killgrannar. I like.


Jag mår egentligen inte alls bra just nu. Men något inom mig försöker att förtränga det. Stänga det inne. Något vägrar släppa ut det. I Stockholm fick jag beskedet att min mamma fått infektion i såret från hennes operation. Min morfar kördes i ambulans för hjärtinfakt och fick en pacemaker inopererad och ligger på hjärtintensiven.. När kommer dagen då allt bara kan få vara bra?!

Nu klädprovning!   

image207

Me Like, Me Like!


Fjollträsk i stora drag...

Några dagar sedan jag uppdaterade nu. Tiden har spenderats flitigt i Stockholm. Det var äntligen dags för julklappen frn våra chefer. Första dagen spenderades på Hasseludden och spa't där. På kvällen serverades vi femrätters med öl och diverse vin. Riktig upplevelse eftersom kocken som lagade allt stod i mitten och tillagade all mat samtidigt som vi satt och tittade på och kunde följa med i allt han gjorde och föra ett samtal med honom.
Nästa dag checkades det in på nästa hotell. Närmsta granne blev Spy Bar. Alltså mitt i hjärtat av Stureplan. Dagen spenderades med att sitta på en uteservering i solen och dricka rosé. Hur gott som helst att inte springa runt någonstans och inte behöva känna någon stress. Bara vara. Och njuta.
Kvällens stora höjdpunkt var ett besök på en av Melkers restauranger; Grill. Där serverades vi trerätters och goda viner till det. Jag fick den stora äran att välja ut vinerna till middagen. Fint. Läget utnyttjades! ;-)
Fast middagen i sig imponerade oss faktiskt inte speciellt mycket då vi har både bättre mat och service på vårt egna jobb.

Kvällen avslutades på stureplan där vi fick uppleva köttmarknaden, spana in onyktra kändisar och dansa loss!


Idag är man tillbaka i verkligheten igen. Hemma i lägenheten. Ensam och trött.

Jag har fått en ny granne. Jag hoppar innerligt på att det är en snygg och trevlig kille i rätt ålder.. Håll tummarna!


Ikväll kan det nog bli en tripp till hemstaden. Kanske. Kanske inte. Det beror kvällens erbjudanden.. =)


Nu ska jag ta mig till tvättstugan och hänga upp tvätten! See you soon!


image206

Världens vackraste?


RSS 2.0