My head is twisted - Big time...



Jag har svårt att släppa det hela. Jag kan inte sluta tänka på det. Det gör ont.
Varför har han svarat ja på frågan om han är singel när kollegorna har frågat?! Jag har stått jämte flera gånger då han fått frågan. Om hon är the one varför kan han inte stå för det då?

Jag har kommit fram till att det inte kan vara ett jättebra förhållande de har om det nu existerar någon tjej. Isåfall borde han ha nämnt henne, varit stolt över henne och prioriterat henne istället för grabbarna som han så ofta och gärna pratar om.

Men varför kan jag inte släppa det?!? Varför ska hon få vara ett hot, jag vet ju inte ens om att hon finns. För det har han ju inte berättat för mig. Jag vet, jag har fallit head over heels för den grabben.. Hur gick det till egentligen?!

Efter lunchen idag med mina girlies gick vi mot affären han jobbar extra på eftersom två av dem aldrig träffat honom och var nyfikna på att få se honom. Han sken upp som en sol då han såg oss och kom fram till mig direkt. Mina vänninor som inte sett honom förut hade tydligen försökt hälsa på honom men enligt dem hade han bara haft sina ögon på mig och det hade synts tydligt att han är intresserad. De båda var övertygade. Om han nu sänder ut såna tydliga signaler som alla andra ser (även kollegorna på vårt gemensamma jobb pratar), hur kan han då vara lycklig med någon annan?!

Kanske vågar han inte ringa mig trots att han föreslagit att han ska höra av sig?!
Nej, jag ska försöka släppa det. Jag gick till och med på en middagsdejt med en vännina ikväll för att försöka tänka på annat. Det var skönt och avslappnat. Mycket ute-ätande idag. Lyxig dag för en lika lyxig jag. Det var jag värd. Jag behöver piggas upp.

Ja, seriöst. All uppiggning är välkommen just nu. Jag känner mig så grå, ful och tråkig. Jag ogillar verkligen det jag ser i spegeln. Ändå kan jag inte sluta spegla mig. Jag avskyr det jag ser men ändå har jag abstinens.

Imorgon är en lång dag som väntar. Morgonen börar med hårdträning i gymmet (Daniel du behöver inte bli arg, jag lovar att jag ska att äta en stadig frukost före). Sen blir det sjukhusbesök i Halmstad hos den nyopererade brodern och efter det är det direkt mot jobbet. Julbordspremiär imorgon. Jäkla bök. Tur jag ska stå i baren imorgon!

Dags att dyka ner i sängen!
Nite nite gorgeous people out there...



I'm Loosing It...


Varför?!

Varför i hela fridens namn säger en kille att han är singel när han i själva verket har en flickvän på annan ort? Varför?!
Jag behöver verkligen ett riktigt svar på det...
Jag vet att jag måste konfrontera honom. Men det kan jag inte.
 
I'm going insane!

Nu dags att fräscha upp sig inför lunch med tjejerna!

image63

Give me a fucking break

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

image62

Can anyone please help her? Stjärna på glid, helt klart...


 

Började morgonen med att vakna, dricka smoothie och stressa iväg till gymmet. Började med ett Core-pass. Om jag fortsätter gå på dem passen lär jag ha en supermage snart. OMG liksom vilken träningsvärk jag lär ha i magen imorn. Känns bra. Sen blev det konditionsträning en halvtimme i gymmet.
Mådde dock illa efteråt. Och vilken yrsel! 
Trodde jag dragit på mig kräksjukan därinne i gymmet men icke, efter banan och lite mat i mig så mår jag mycket bättre. Gick nog ut lite för hårt med för lite näring i kroppen. Ingen lyckad kombination.

Dagen som följer ser ut såhär:

1. Städning och uppiffning av lägenheten
2. JOBB, JOBB, JOBB!

Damn, Im loving it!

Where's Tinkerbell Gone?


Är jag den enda som undrar vad som hände med Tinkerbell?

image60   image61

Någon som vet?

Martin - In My Bubble

Wihoo - ladda video eller dvd-apparaterna för inspelning för den 8onde december visas Ladies Night på tv! Dock inte den grymma föreställningen från Helsingborg.. Linköping har jag för mig, men den kan nog ha varit ganska grym den med.. Den får duga! =)

image59

Take Me Back

Middagar och fikor - That's how I like it!

Vi hade det riktigt bra igår på middagen faktiskt. Bubbel som fördrink, sedan avverkades oxfilé med vitlöksrostad potatis med svamp, västerbottenost och rödvinssås. Till det blev det en flarra rötjut från Provence. Passade utmärkt, goa sträva tanniner. Vi slog på stort och beställde in Creme Brulé smaksatt med passionsfrukt till dessert och dessertvin gjort på Riesling från USA. Fräscht. Då mådde man.
Vi sprang förbi Harry's på vägen mot hemmet och hälsade på "vaktis". Han sken upp som en sol. Hm.. Undra om inte jag också gjorde det faktiskt. Jag har förträngt det.
Det blev en nice and easy kväll. Riktigt härligt!

Idag har jag och den älskade underbara Tinan spenderat några timmar på café. Varm mörk choklad går inte av för hackor. Synd att den kallnade så snabbt bara. Fick även köpt mig en ny jobbeskjorta till extrajobbet ikväll. Svart med smala vita ränder. Blir propert. För ikväll ska det serveras och baras i baren minsann. Jag känner dock inte alls för det. Ska försöka intala mig själv hur roligt det ska bli. Får hoppas att jag är dum nog att tro på mig själv för då kan kvällen bli riktigt bra.

Som Tinan nog kan intyga har jag svårt att släppa tankarna på J. Förstår inte hur en människa kan göra så mycket intryck genom att bara vara som han är. Virrig, flummig och en liten gnutta djup när det behövs. Och förlåt Tinan att du fick lyssna på det hela..!

Lockarna sitter i än och jag trivs verkligen med dem. Håret ser alltid fixat ut. Och det bästa av allt: de ser naturliga ut. Vi har dock pratat om att göra om dem, frisörskan och jag eftersom jag tycker att de är ltie för slappa på vissa ställen. Vi får se.

Dags att ladda upp inför ännu en hektisk kväll i mitt liv.
*pang!*

image58

Good stuff


Shopping & Party - My favourite things to do!

Ikväll är det party. Dock utan J. Lite synd att det inte blev något. Men samtidigt bra kanske eftersom jag inte hade kunnat slappna av tills vi faktiskt träffat honom.. Jag och Carolinan ska äta på Laxen först nämligen. Blir riktigt bra. Vin ska drickas. Och dessertvin. Och kaffedrink. Allt allt allt!

Dagens shopping:

  
Kvällens outfit blir polon, svart kort kjol, mönstrade leggins i spets och ankelboots - Stylish huh?!

Kan det vara nu det gäller?


Idag eller på fredag? Kan det vara så att det är nu det gäller?
Det återstår att se. Men man ska nog inte hoppas på något. Jag vill inte behöva bli besviken. Men det är svårt att inte tänka på det.

Dags att ta tag i dagen!
Mitt liv är busy busy busy just nu...


image54

Make my heart happy


Keepin' busy..


Det är mycket nu. För mycket.
För många tankar.
Ingen tid.

Ångest, övertrött och ledsen.

image53

Where is the Happy Ending?!

Meningslöst inlägg?!

Vinterdäcken är på!
Inte så krångligt egentligen. Men smutsigt.

Körde stenhårt på gymmet i morse.
Bodypump-pass, 15 minuters intensiv löpning på bandet, tricepsövning, sit-ups och avslutningsvis en lång strech.
Känns underbart!

Snart dags att knega lite. Blir nog bra.
Nu äta. Woop woop!


image52

Wanna join in my bubble?


It's showtime!


Idag känns det lite bättre.
Ledig dag idag.

Har varit och fikat och shoppat lite granna med frisörskan.
Gick en sväng inom affären där J extraknäckar och där hos honom hittade jag den! Den som jag ältat, tjatat och letat så länge efter! KJOLEN!
Köpte ÄNTLIGEN min efterlängtade svarta korta kjol som kommer att passa alldeles utmärkt till min bohemiska/rockiga/töntiga/fulsnygga/sköna stil. J tyckte nog dock att den glansiga varianten var snäppet hippare, men glansigt är nog lite för hippt för mig.. ;-)
Köpte även en oerhört fin sjal hos honom också som jag av en slump sprang på. I'm in love with my new clothes! Stylish.

Och J, han var lika fin som vanligt. Lika glad och trevlig. 
Var får han all energi från?! Det fullkomligt lyser om honom.
Frisörskan förstod mig. Känns skönt, jag kan inte vara helt knasig.

Eftermiddagen spenderades med Carolinan. Även vi gav oss ut på lite snabb shopping. Mitt samvete sa dock ifrån och jag höll hårt i pengarna medan Carolinan fick köpt sig en topp av märket Tiger. She's a lucky girl! Avverkade även dagens andra fika med en gemensam väninna.
Fikor är underbara.
Rofyllda.
I alla fall fram tills min rastlöshet kommer fram.

Imorn står detta på "to-do-listan":

x Tvätta
x Träna kl 10
x De där satans vinterdäcken ska på bilen
x Jobb kl 18

Kvällen kommer få ett bra avslut. Det vet jag redan nu. Då träffar jag J igen! Wihoo!

Yep, finally it's time to show off the gorgeous curls: 

 


- Mjukt som sammet


We all love brats - don't we?



Awsome! =)

Sitting Waiting Wishing


Deppig dag idag.
Övertrött och utarbetad.
Känns som att jag ska gå i bitar snart. 


Vill bada i choklad idag. Äta massor och bli lycklig. Men det blir jag inte. Jag får ångest.

Ensamheten är total. Jag vill ha smicker. I massor. Vem vill inte det?!

image49

I need you so much right now

The long day is soon over..

Helgen är snart över för denna gången. And Im loving the fact that I'm back at work tomorrow night.. NOT! Eller jo, jag ska inte ljuga, lite längtar jag faktiskt till jobbet imorgon. Varför?! Jo för att en viss J jobbar natten. Men det är enbart därför. Annars hade jag hellre stannat hemma. Får nog ta och påminna om att jag har J's scarf/halsduk sen i fredags. Egentligen tycker jag att jag kan få behålla den.

Nu är jag lockig. På riktigt. Det var en lång dag. Men värt det. Lätt.
Jag tror att jag kommer att trivas med mina lockar länge länge länge. Men jag luktar permanentvätska. Och jag får inte tvätta håret på minst två dagar.
Frisörskan fick MVG på bedömningen av mig. Happy days!

I fredags var det den där efterlängtade After Worken. Äntligen fick jag träffa J utanför jobbet. Dock med lite för många andra runt omkring oss. Men vi hängde ihop bra tills han avlägsnade sig till mormors kalas. Men jisses, vilken klädstil. Hot Hot hot! Riktigt bra. And I've still got the scarf.. ;-)
Kan dock inte reta honom för att vara en kostymnisse (vilken han ser ut som på jobbet) längre.

Igår var det hårt. Jobb jobb jobb. En av de bästa hade 25-års fest som jag inte fick gå på. Jag har fortfarande dåligt samvete. But what to do när jobbet kallar och ingen undanflykt fungerar?! Hoppas dock att det var en lyckad fest och att jag får vara med gänget och kalasa snart!

Dags att vila ögonen och nya lockarna.

image45 image46 image47image48

Jag vill också se ut såhär när jag är 36...


This is the day


So much to tell but there's no time... Ska strax iväg och hårmodella. Åhh, det ska bli så spännande!! Håll tummarna för mig och frisörskan (såklart) kl 14.15... Äntligen är dagen här som jag har längtat efter så! Återkommer ikväll om resultatet och om min helg i övrigt!

image44
Ibland säger bilder mer än ord

It's your time to shine


Im ready for a new day to start - Bring it on baby!
Ny dag - Nya möjligheter. Nu ska det jobbas lite här snart och sen ska den after workas. Party party!
 
*pang*


AW on FRIDAY it is..


Jag LÄNGTAR till fredag kl 15.00. Då slutar jag jobbet och då öppnas första ölen. Japp, After Work på fredag. So it is! Frågade J om han ville följa med och han sken upp som en sol. Han lovade att följa med. Som sagt, jag längtar

Imorn är det vinprovning för 15 personer som gäller. Tycker det ska bli lite jobbigt faktiskt. Ogillar såna stora grupper. Hoppas de är enkla, goa, lätta och trevliga människor. 10-23 kommer det att jobbas imorn igen.. Stängt. Avverkade ett sådant pass idag också.. 

Tränade så hårt igår att jag faktiskt har träningsvärk i mina biceps idag. Jag la på lite extra vikter på den övningen och det känns nu. Jag tillhör den kategorin människor som njuter av en liten lätt känning av träningsvärk då och då... Och vilken instruktör det var igår förresten! Han gick inte av för hackor.. Rå-snygg!

Nu ska jag dyka ner under täcket och drömma om vackra saker i min rosa fluffiga värld.

*poff*

image43

An idiot or not?!
 

I say hey...


The people I miss like C-R-A-Z-Y:

      

Trött som få...


Usch vilken helg! Den är inte över än... Går på mitt andra arbetspass för den söndagen snart. Vi har verkligen varit överbokade på jobbet och igår var en lång dag, 09.30-22.30 jobbade jag. Sen blev det några blueberry-caiprihnas för mycket... Så idag är det segt. Men var skönt att kunna sitta ner och slappna av lite efter jobbet i alla fall. Hoppas inte jag var jobbig mot J som jobbade. Men det tror jag inte eftersom han undrade om vi ses på onsdag och att han kanske skulle höra av sig tidigare under veckan som kommer.. ;-) I don't mind!

Igår hade jag gäster som tackade mig för trevligt bemötande och trevligt betéende. Sånt värmer. 

Ska anstränga mig och fräscha till mig lite, slänga i mig en macka och sen är det dags igen! Back to buisness!

image34

Nemo 

Just Chillin'...


Har haft yttlerigare en ledig dag. Välbehövligt. Jag har verkligen hunnit pusta ut och vilat upp mig inför den kommande helgen.

210 timmar jobbade jag i oktober månad. Plus 14 timmar till på mitt extrajobb. 224 timmar. Jag blir faktiskt lite trött när jag tänker på det. Blir fint när lönen dyker upp på kontot. Är pank nu sen bilköpet, inbetalningen av vägskatten och försäkrningen.

Idag har jag promenerat, spanat på snygg målare, lämnat tillbaka kjol på Gina Tricot (impulsköp som inte var bra), handlat och lagat lasagne. Lagom ansträngande. Imorn blir det värre. Kommer börja morgonen med löpning på gymmet och sen ett pump-pass. Sen styr jag kosan mot föräldrahemmet där pappan ska fixa med bilen åt mig. Sen väntar jobb. Jobb, Jobb och Jobb! Hela helgen i princip. Jag fasar

 Får äntligen träffa J imornkväll. It's been a while now.. Borde vara dags för honom att bjuda på den där latten snart tycker jag.. Yes I won the bet - INDEED! ;-)

image33

Nu ska jag unna mig en god drink (4 veckor sen jag drack alkohol - unbelievable!) och njuta lite innan denna kvällen är slut.

Time for an awsome shake!

RSS 2.0