Livskris?

Jag har hamnat i en svacka. Partyhelgen var bra. Inget har hänt. Men ändå är jag lämnad med ångest och sorg inombords. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känns som att jag går sönder snart. Jag vill försvinna.



Belive - I don't anymore


Punschpraliner och målvakter in my bubble

Här sitter jag i soffan och trycker i mig punschpraliner. Jag är barnsligt förtjust i de där pralinerna. Det finns inget stopp! Får jag en vill jag bara ha mer och mer. Det är som ett beroende. Tur jag har gjort sit-ups i en halvtimme idag typ. Och sprungit. Annars hade jag haft grym ångest nu. Colan har precis kommit fram också för att släcka törsten. För törstig blir man av de där små pralinerna.

Min cykel blev vandaliserad inatt.. Något pucko har snott min baklampa. Kan inte förstå hur man vågar sig på en cykel som står precis utanför min dörr. Iskallt. Troligtvis är det samma person som slagit in en av fönstrena till förrådet. Så onödigt.



Spaniens ûbersnygga målvakt - Its something about the keepers in my bubble


Just a picture



Favorit i repris!

Min favoritbild på Markus Rosenberg, enbart för Mr. D! Och alla andra också förståss som vill vila ögonen lite granna. Själv ska jag gå på Core precis i detta nu och träna magen. Blir fint. Återkommer senare.


A new day has come


Har fått min skönhetssömn men ändå känner jag mig trött. Får hoppas att jag piggnar till snart. Städning av lägenheten gäller nu... jippi! ;-)



Fortsätter på temat snygga fotbollskillar


Mardrömmar och lunchdejt

I morse vaknade jag av ytterligare en mardröm. Jag drömmer mardrömmar varje natt nu. Vad betyder det? Är det någon som vet?


Jag tog tåget till Göteborg fram mot lunch för att möta upp Mr. D. Jag hittar numera till avenyn. Jag känner mig stolt. Jag börjar bli mer och mer hemma i den staden... Eller vad säger du D?

Vi lyckades hitta ett bra lunchställe med fläskfilé till specialpris. Den var förvånande bra för sitt pris. Det var gott! Jag har blivit ganska kräsen med kött numera efter alla mina år på diverse gourmet-krogar.. ;-)

Det var trevligt att träffa D men vi var båda sega. Så efter får lunchdate åkte jag hem och tränade. Det gjorde susen för jag piggnade till ordentligt! Att träna är underbart!


Snart dags att sova igen. Kan undra vad denna natten har att bjuda på. Imorn blir det fika med fröken Ida och sen jobba hela långa kvällen igen!


So long!



Snygg Målvakt i Min Bubbla

The Perfect day?

Wihoo, imorn ska jag fika/äta lunch med Mr. D! Ledig dag imorn nämligen. Blir perfekt med en liten tripp till Götet och sen träning fram mot eftermiddagen/kvällen.
Men först väntar det lite jobb ikväll. Jag har dock varit duktig och sprungit tre varv på slingan idag. Nu ska jag tag i matinhandlingen. Kylskåpet är extremt tomt. Det känns som att det enbart innehåller öl, vin och cola just nu. Pinsamt... Eller nåt.. =)



Inatt drömde jag om Tina och hundspann fast i sommarmiljö - Am I going crazy?

Stor Besvikelse



Det är inte läge att prata fotbolls-EM med mig just nu.
ITALIEN är ute. Jag finner inga ord.





 


Bubbel & romantik i massor!

Midsommar är över för denna gången. Hemmafesten hos F&F på midsommarafton var okej. Jag tror den hade varit lättsammare om det bara varit "vi" i gänget. Jag trivdes i min blomsterkrans i alla fall som jag hämtat hos grannarna på torget.

Gårdagen bestod av 13 timmars jobb. Min franske jobbarkompis gifte sig och jag fick snällt ställa upp och jobba på festen. Och vilken fest det blev! Fransåser och champagne är en väldigt festlig kombination. Brudgummen hade beräknat över två flaskor champagne per person så det blev en hel del över. Vi belönades med varsin flaska och vi delade även på två under kvällens gång. Och maten var wunderbar liksom den förtjusande tårtan som vi också högg in på bakom kulisserna när allt var färdigt.

Idag fortsatte jag med ett 7 timmar långt arbetspass. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon kan jag lova. För nu är jag trött. Ska försöka komma ut och springa en runda imorgon också innan jobbet på kvällen.



Vackra Sverige

Glad Midsommar

Dagen som gått har varit ganska bra trots allt. Vaknade och var förfärligt ledsen och hängig. Hade tänkt att höra av mig till Mr. D om en eventuell fika i eftermiddag men mitt humör stoppade mig. Istället gick jag ut och sprang i hällregnet i 40 minuter för att rensa tankarna. Och det var skönt. Min kondition förvånade mig också, den var bättre än jag trodde. Jag har ju varit lite dålig på träningen nu på sistone. Men nu ska jag komma igång igen efter svackan. För det får mig verkligen att må bra.


Eftermiddagen spenderades med vardagspyssel i mitt hem, en snabb vända på stan. Har även hunnit med att handla mat, blommor och tankat upp min bil som var lite tom på bensin. Bensinpriset är hutlöst dyrt nu!


Känner mig lite stressad inför morgondagen. Först jobb till 15, som säkert kommer att bli till 15.30. Sen köra till hemstaden för att vara hemma lite och sedan infinna mig på kalas kl 18. Jag känner mig totalt ur form för kalas och att vara social och trevlig. Men jag måste. Jag måste försöka. Jag måste rycka upp mig. Men jag känner mig så otroligt liten. Så dum. Så ful. Så out of place. Så ensam. Men jag måste. Det löser sig.



Midsommar imorn minsann


Lost and Lonely


Kan inte riktigt sätta ord på känslan inom mig. Likgiltighet kanske. Fast ändå inte.
Osäker. Ensam. Svag. Trött. Förvirrad. Hård och kall. En känsla av panik och oro. Ångest.

När är det min tur att börja leva och må bra?
När är det min tur att få känna på hur det är att ha flyt här i livet?
Varför kan inget gå min väg någon gång?





Guds tårar?


Björnar är inte farliga..

Jag missade att berätta om den kanske viktigaste händelsen i lördags natt. Faktiskt.
Bör man tro på ödet?
Men B jobbade i hemstaden, vilket egentligen aldrig händer numera. Så därför är chansen en på 100 att han jobbar där när jag är där och partajjar. Eftersom det nästan aldrig heller händer att jag partajar där numera. Var det meningen? 
Därför spenderades det en och en halv timme i B's splitter nya alldeles förtjusande bil. Men onödigt stor för en singelkille under 30 år måste jag säga. Det varvades med kärleksfulla samtal, djupa och ytliga i omgångar. Många härliga skratt! För det var verkligen helt underbart att träffa honom. Han var på ett strålande humör och var såndär som bara han kan vara. Underbar överaskning!

Some people will just never go out off your mind..




Sofie - Come back!


Just another monday goes by...

I'm back!


Helgen gick snabbt. Utekväll med frisörskan i fredags. I lördags var det shopping, fotboll, middag på restaurang vid stranden och utekväll med fröken C-J-L. Det var inte fantastiskt roligt ute i hemstaden. Man känner ingen längre utan känner sig nästan lite bortkommen. Jag blev glad att jag träffade fröken T ute, men hon verkade too busy för att umgås med mig och jag kände mig seriöst ointressant. Kändes tråkigt. Så kvällens höjdpunkt var faktiskt när den allsvenske målvakten kom och gick med raska steg fram och hälsade och bjöd mig och C-J-L på dricka i baren. Kändes finfint att få "hänga" med honom i baren.. ;-)

Jisses så snygg den killen är, vilka ögon! Och kroppen är nog inte så dum den heller när jag tänker efter.


Igår var det strandpromenad, pizza och ett besök på Jysk. Jag fick äntligen köpt mig en ny tvättkorg. Jag ogillade mig gamla blåa väldigt mycket.


Idag har jag varit i Göteborg. Först med Lina hos frisören för att prata håruppsättningar till bröllopet och sen blev det fika och shopping. Jag fick köpt mig en mycket fin axelbandsslös klänning till bröllopet. Väldigt dramatiskt röd i färgen. I like very much! Det blev även en svart volangklänning som jag är kär i. Fyndade en guldig klocka med blingbling på rea hos guldfynd. Perfekt, jag som letat så länge efter en klocka i guld.

Är dock ytterst besviken på att det inte blev något kafferep med Mr D. Jag som hade sett fram emot det så. Varför ska du jobba så sent om dagarna?!


Nu är frågan om man ska gå ut och springa eller ta sig en promenad med musik i öronen för att skingra sina onda tankar?!

   

Some shopping is done - AGAIN!



Håller tummarna för Sverige ikväll!


Pigg och glad på min lediga helg!
Igårkväll drack jag drinkar med hallon i massor med frisörskan. Trots avsaknaden av folk på stället vi var på så hade vi kul. Riktigt kul. Men så mycket sär det finns. På riktigt. Herregud. Idag åker frisörskan till Grekland i två veckor. Jag är inte alls avundsjuk och blir inte alls bitter när jag tänker på det. Nejnej, jag unnar henne det.. ;-)

Idag har jag handlat på MQs stora sommarrea. Fyndade bland annat en svart Lyle & Scott-kofta till halva priset. 500 kr känns mer okej än 1000... Jag är nöjd i vart fall!
Nu sitter jag här och laddar inför kvällens upptåg. Jag och C-J-L ska dricka mousserande och kolla på matchen, sen ska vi gå ut och äta i hemstaden och slutligen blir det utgång! Jag är full av förväntningar. Undra om den där fotbollsspelaren kommer att vara ute. Mycket intressant ska det bli. Kläderna är redan bestämda. Idag blir det FCUK-klänningen och ett par nyinköpta benvita pumps med hög träklack från Novita.




Pratade med grannen igår igen. Jag måste erkänna. Han är intressant. Och hans yttre är det absolut inget fel på. Jag tror vi kan behöva prata lite mer med varandra framöver i sommar... 

Dags att börja packa ihop och köra mot C-J-L. Festen kan börja!

 


Döden betyder lycka och frihet?

Trött idag. Skärrad över drömmen jag hade natten till idag. Jag dog. Mitt hjärta stannade. Skrämmande var också att tårarna sprutade när jag vaknade och det var helt totalt okontrollerbart. Är jag typ psykiskt instabil eller något?! Jag har gått runt och varit lite smått i chock hela dagen idag. Inte helt i form kan man väl säga. Men jag har läst att det är positivt att drömma om döden. Så jag hoppas att det stämmer. Någon som kan nåfor om drömtydning?

Dagen har spenderats på jobbet. Sen blev det kaffe med C-J-L, Fröken H och Emmelie. Jag har även varit duktig och bakat paj som jag bjöd Sofie på. Sofies sista kväll. Imorn åker hon tillbaka till Englandet. Jag vill inte att hon ska åka!! Jag vill ha henne här!

Idag såg jag målarkollegan som berättade för målaren att han inte hade en chans på mig och att han inte ens skulle tänka tanken. Jag kan inte låta bli att bli påmind och hånle lite åt tanken.
Men usch vad jag känner mig olycklig och ensam. Ingen att ge all min kärlek. När kommer det att hända? Komer det någonsin att hända? Jag tvivlar.

Nu sova. Jag vill fortfarande hitta på något imorgonkväll. Känner mig ensammast i världen som inte har någon vän att umgås med. Usch vad jag tycker synd om mig själv ikväll. Sömn är nog det som behövs.


I wish I was beautiful too



De första 3 poängen är hemma..

Vi fixade det! 2-0! Sverige dansar och ler. Festen har börjat!
Dock snart dags för ytterliggare en kväll på jobbet. Mindre uppiggande.
Nya blommor har inhandlats idag till mitt fönster.
Tom och likgiltig idag med en stor längtan till lördag.
Om det förresten är någon som är ledig och tillgänglig på fredag så hör av er. Jag vill hitta på något skoj!



Frälsare


Tonight is the night



Håller tummarna för Sverige ikväll


She's Back and Kickin'..

Vad hände?

Bloggstopp?

Nej nej,  jag har bara varit busy busy sen p-festen. Så jag varnar er. Det finns en risk för ett långt inlägg denna gången. Maratoninlägg typ. För som Tina säger. Det har hänt massor. Även om det inte känns så för en själv. Det har trots allt varit mycket omkring mig. Jag har inte haft en lugn stund. Ingen tid att pausa och andas ut på.


P-festen i torsdags var lyckad. Kvällen avslutades dock lite i någon slags trauma. Jag och Miss C-J-L kände oss nöjda med kvällens fest. Ett långt samtal med Mr. Väktare hade till och med hunnits med innan vi gick mot pizzerian för att köpa den mycket viktiga natt-maten. Under väntan på att pizzan skulle gräddas kom beskedet. Om Mr. Målar-mästare. Han var där ute någonstans på en av uteserveringarna. Och där satt vi med varsin pizza som vi skulle bära hemmåt. Katastrof kan man säga. Ja, katastrof. Vi, eller jag kanske, kände paniken i bröstet och fick fart med våra pizzor mot den där uteserveringen. Att gå förbi på vägen hem är inget brott tänkte vi. Och mycket riktigt så satt där en nyfriserad målare med sitt sällskap. Vi hade turen på vår sida och kände en person som satt precis vid kanten mot gatan på uteserveringen. Dock inte i samma sällskap som målar-mästarn men jag hade perfekt spanläge. Våra blickar möttes vid åtminstone två tillfällen. Det kan ha varit fler men jag blev yr av uppenbarelsen och situation och minns inte det hela klart. Långa blickar utbyttes i alla fall. Det verkade som att ingen av oss ville titta bort.

Vad betydde det? Blickarna? Varför fick jag reda på att han satt där? Fanns där någon mening med att vi kände den där personen vi stannade upp och pratade med så att han fick syn på mig? Ska man tro på ödet? Det snurrar i mitt lilla huvud. Kanske är jag bara dum som ens lägger ner min tid på att tänka på det här.


Fredagen blev lugn men dock med läge för span. Ett mycket känt allsvenskt fotbollslag bodde hos oss över helgen så det fanns mycket att titta på. Fina kroppar och vackra ansikten i sportkläder, ibland bara överkroppar på grund av värmen. I don't complain!


Lördagen fylldes även den med jobb. Från tidig morgon till sen kväll. Hårt. Jag jobbade bar på kvällen och var i mycket gott sällskap. Det var fotbollskillarnas sista kväll och det betydde att de var fria att göra vad de ville. Dricka drinkar bland annat. Det tackade vi för. Utgången efter jobbet var lyckad. Det ledde till samtal med vissa speciella fotbollsspelare, eller bör jag säga en speciell kanske, på nattklubben. Det visade sig att vi båda ska gå ut i min hemstad till helgen. Vi bestämde lite löst en dejt på ett uteställe på lördag. Kan bli mycket intressant. Haha. I keep on dreaming..   

Kvällen avslutades med pizza på min veranda med C-J-L och den nya grannen ovanpå. Han är trevlig den där grannen. Nya kontakter tycker vi om.


Söndagen spenderades på stranden. Härligt. Men jag upptäckte idag till min fasa att jag fjällar på ryggen. Skandal.


Igår kom min älskade Sofie hem. Jag hade rast mellan mina två arbetspass så det blev kolapaj och kaffe i solen. Jag har saknat henne så mycket! Åh vad jag önskar att hon inte åkte tillbaka till England igen. Jag vill ha henne här. Till min stora skräck men också glädje har hon och Alex köpt hus i Bulgarien. Skrämmande. Men jisses vad det kan bli fint om somrarna med gratis boende i solen...


I morse var vi duktiga, Soffan och jag. Vi gick en nästan två timmar lång promenad vid havet. Soffan njöt av dofterna och den vackra naturen eftersom hon inte sett hav på över ett år. Jag lovar att jag aldrig kommer att utsätta mig för att bo i mitten av mittersta England igen. Havet kan man inte vara utan. Det finns inte. Hur klarade jag mig under mina 3 år?!


Nu är det dock dags för mig att vila middag någon timme innan det är dags för jobb. Det var en extremt hård kväll på jobbet igår. Natten spenderades med Mr. Väktare. Det började med djupa samtal och kuddkrig som senare urartade i vattenkrig och skrattattacker som nästan gav en andnöd. Farligt farligt. Men härligt härligt. Han vet precis hur han ska göra. Inte konstigt att man är trött nu dock.


Hoppas uppdateringen inte var allt för långdragen.

So long.



Lovedstoned - I think that he knows


Uppladdning inför årets fest


Dagen var bra. Att jobba dagtid är rena drömmen. C-J-L och jag satte oss och drack varsin islatte på vårt stam-hak efter jobbet innan vi gav oss ut på rosévin-jakt på systembolaget. Vinnördar som vi är kan man inte bara ta första bästa flaskan man springer på. Nu är dock morgondagens förfest på min veranda räddad! Var även tal om att möta upp grabbarna innan det är dags för årets p-fest. Jag glädjer mig så. Det ska bli skoj. Det kommer att bli en hejdundrandes fest. De har stor press på sig direktören och direktörskan.

Dags för sit-ups och sen skönhetssömn.
Ciao



Sprudlande


It's getting better..


Nytränad.. Och mycket piggare!
Instruktören var lika fräsch som sist, möjligtvis en gnutta mer solbränd.. Jag gav järnet och blev peppad till max så därför blir det en kvällspromenad snart efter maten. Gott. I'm impressed! Träning gör verkligen underverk på mig.

Over and Out.



Mr Dj can you please play that song again?

Likgiltig


Varför känner jag ingen glädje?!
Varför?!
Jag vill ju
Hur gör man?




Brunare än igår


Idag har varit en underbar dag! Sovmorgon och sen var det stranden som gällde. C-J-L behövde ännu längre sovmorgon än mig så hon mötte upp mig på stranden senare på eftermiddagen. Mat och mjukglass i solen med havet som utsikt. Vackert. Hur gott som helst har vi haft det. En avslutande promenad utmed strandkanten hanns också med innan det var dags för biltvättning hos pappan och även en cab-tur. Glidigt.

Och jo, det finns en ny date i mitt liv. Vi kan kalla honom för J. Mycket bra person på alla sätt och vis egentligen. Om jag bara inte hade haft målaren fast i mitt bakhuvud hade det varit grönt ljus. Bara att köra på och låta det hända. Men jag kan inte släppa honom. Är det något fel på mig?!

Imorn väntar tvätt, träning och möte. En fika med C-J-L ska väl också kunna prickas in.
Men nu är det dags för skänhetssömnen. Buenos Noches!


image239

Ibrahimovic In My Bubble


Tillägnad TINA


En kram kan vara ett sätt att ge tröst och trygghet åt en annan varelse.

En KRAM till Tina.

Hoppas att det kanske kan kännas lite bättre
och att det kanske också leder till en kommentar.. ;-)

image238

In My Bubble


RSS 2.0