The Way You Make Me Feel


Galen helg. Galen kväll. Och galen morgon. Vi tittade på en massa klipp på youtube på Michael Jackson - The King of Pop och nu börjar det gå in i mitt medvetande att han faktiskt har gått bort. Till och med de första moonwalksen fick vi sett. Vilka vi är låter jag hålla hemligt. Men herregud vilken musik killen har gjort! Det har jag alltid sagt, men nu kan man inte missa det. Den spelas överallt där jag går. Med all rätt. 




Unbelievable





 


The pain is slowly killing me


Det gör ont.
Det gör så ont så ont.
Om någon kunde känna hur smärtsamt det är.
Om någon kunde förstå.



Jag tröttnade på att hoppas



Inbakat is the shit!


Mycket jobb har det varit. Idag och imorgon är jag ledig. Kroppen värker. Tröttheten är mer påtaglig än någonsin. När jag inte har jobbat, de där fina kvällarna då mina vänner har varit upptagna med grillning med sina respektive har jag känt mig ensam. Jag har lärt mig att tvinna håret istället. Fast inbakat. Hemskt snyggt. Bra substitut till den inbakade flätan. Ikväll blir det middag med grabbarna!



No pretty face - Inbakad tvinning it is!

 

Mucho Trabajo!


Jobb i massor! Jag skulle egentligen ha en ledig kväll. Men istället tackade jag ja till det jobberbjudandet som jag fick. Man ska ta till vara på alla timmar man kan få. Tid är pengar.  



Dreams of California - September here we go!


Avrundar helgen med chill


Midsommarhelgen kom och den gick! Jag avslutar min helg med slapp i den röda soffan, mys på café med frisörskan och så småningom lite mingel på Bodegan med Fröken H.
Inget slår dock gårdagens festligheter. Visst blev jag besviken men vilken toppenkväll det blev tillslut! Jag var fin som en prinsessa i mina stora långa lockar och nya klänning! Jag fick höra det flera gånger under kvällens gång. Sånt är underbart! Slutsatsen av kvällen är att jag är hemskt svag för en målare. Oh yes THAT painter! Fem omfamningar minst! Och allt jag gjorde var bara att vara jag.

Jag funderar mycket just nu. Jag är inne i en sån period. Jag funderar på framtiden. Nuet. Och det som har varit. Resan till USA. Martina - vi måste boka tågbiljetterna! Och bilen! Borde man släppa allt här hemma för ett tag i vinter och åka till Australien med han med det stora H:et. Eller borde jag ta tag i utbildningen? Utbildningen till NÅGOT. Jag undrar var den stora kärleken finns!



Helt fantastiska!


Midsommar 2009 vs. Midsommar 2008


Efter en JÄKTIG midsommarafton igår är jag ÄNTLIGEN ledig! Ledig helg! Fantastiskt!
Laddar upp för fullt inför kvällens festligheter.. Lägenheten är städad, snacks är inhandlat och klädseln är så gott som bestämd. Håret blir till 99% lockat om inte vädret vänder. Blir det regn finns det ingen anledning till att anstänga sig med de där stora prinsesslockarna. Aproppå prinsesslockar så kommer mannen som kallar mig för prinsessa hit tillsammans med Helén och eventuellt några andra och dricker lite vin ikväll. Kan nog blir riktigt mysigt tror jag om vi inte blir för många. 

Nu kommer en stilla undran, hur hade ni det på självaste midsommarafton igår? Jag är hemskt nyfiken!
Min dag fylldes upp med jobb och en blixtvisit hos pärona för midsommarmat på min 3 timmar långa rast mellan arbetspassen! Inget intressant eller upplyftande att berätta om direkt.




Fina flickor midsommararfton 2008

Mycket vill ha mer...


I wouldn't mind at all!



FUL


Ledsen. Sönderarbetad. Ful. Trött. Stressad. Ensam. Finnig. Tjock. Förskräcklig. Hemsk. Ångestfylld.
Ja det är så det känns att vara jag just nu. Jag var ett vrak denna morgon. Ett vrak som inte ville finnas till. Fina Tina lyfte upp mig. Men det märkte jag nog först i efterhand. Han den där killen lyfte upp mig hela dagen fram till 15, eller sisådär en strax efter 15 faktiskt. Mina strimmor av hopp idag! Men nu är jag tillbaka nere i träsket igen. Ledsen. Sönderarbetad. Och FUL! Varför finns det ingen famn till mig som jag kan få krypa upp i?!

Helt plötsligt vet jag varför min så kallade date eller vän eller va fan det nu var helt plötsligt slutade höra av sig. Och varför han den där fredagkvällen helt plötsligt inte alls ville träffas trots att han frågat om biobesök. Jag känner mig sviken. Jag är totalt ointresserad av att prata med denna K igen. K med de finaste smilgroparna i hela världen. Finito. Lika bra det antar jag. Ett problem mindre i min lilla värld.

Läggdags efter 12 timmar jobb och en massa grubbleri. Imorn väntar åtminstone 10 timmars jobb.
Ekorr-hjulet it is!



Dröm-famnen att krypa upp i?


Den ljuva kärleken


Det här mina vänner är kärlek på hög nivå. Se och njut!







Rest in peace till Olga som under kvällen blev UPPÄTEN... Skandal!




Njut av livet!


Tiden går snabbt nu. Jag hinner knappt med! Jag jobbar på tok för mycket. När jag inte är på jobbet är jag just nu extremt social. Det känns så underbart att ha så fina vänner. Positiva och glada vänner. Vänner som lyfter upp mig. Det smittar av sig. Man kommer långt på att vara positiv har jag märkt. Livet leker och jag leker med livet! Jag har så mycket värdefullt runt omkring mig. Jag borde inte kunna klaga på någonting! 
Ja ni känner ju mig. Jag är upp och ner. Hela tiden. Just nu är jag på väg uppåt igen. Fantastiskt!

I lördags förvandlade frisörskan mig till en prinsessa. Inte den prinsessan som han säger att jag är. Utan en riktig prinsessa. Hon fick mig att känna mig som en i alla fall! Tänk vad ett snyggt hår kan göra mycket!

  

How did it happen?
(med ett klick på bilderna ser ni ännu bättre)


Mitt bihang Tina var det bästa bihanget man kunde ha i lördags. Vi hade det fint ihop på bröllopet. Det har vi nog nästan alltid! Fint. I förrgår var jag hemma hos henne med hallonpaj. Hon i sin tur överraskade mig med en present. Oerhört fint. Hon har ett stort hjärta! Hon visste precis vad jag behövde den dagen. Tidigare under dagen hade jag hunnit med att lämna bort 4 dl blod hos blodtanterna på blodcentralen. Jag är så stolt över mig själv att jag nästan spricker! Dels för att jag kommer att vara med och rädda liv men också dels för att jag gjorde något som jag har varit oerhört rädd för. Jag hade också hunnit med att bli ledsen och sviken av en vän. Men ingen blir lycklig av att vara ledsen. Skaka av sig och gå vidare. 

Idag har jag haft en underbar start på min dag. Trött tog jag mig upp tidigt efter en sen kväll i soffan på H's bakgård med rödtjut och jordgubbar. Promenad med frisörskan. Och brunch. Finaste H kom förbi och gjorde oss sällskap. 

Kvällen på jobbet kommer att bli vacker. Kan det bli annat när man gästas av cirka 26 ursnygga allsvenska fotbollsspelare?! Min favoritkille hälsade jag på redan igår förmiddag. Underbart!

Nu är det hög tid för en tupplur!

Yrar


Många järn i elden. Många händelser. Pannkakskalaset, förvandlingen till prinsessa, Bröllopet, personalfesten, Köpenhamn, Tivoli, fågel-fisk-eller-mittimellan-leken med honom, blodcentralen.. Jag lovar att visa bilder, berätta och beskriva känslorna som flödar när tiden räcker till. Senare i afton kanske. Vem vet när tiden och lusten faller sig på?!  

Ska yra mig ner till Tinan. Hon är världens bästa på att ta hand om mig när mitt humör inte vill vara med mig längre. Vad vore jag utan dig?!



Prinsessor, Varandras bihang, Vänner, Tok-Fior, Moral-tanter, Pinglor, Busfrön.. Prinsessor.



Helgsnack och en obeskrivlig kram


Snart är det ledig helg. Bara ett kvällspass kvar!
Imorgon blir det hårpiff hos frisörskan och bröllop. På söndag väntar p-fest från tidig morgon till sen kväll. Vilken toppenhelg det här ska bli!

Jag ler fortfarande av den stora kramen jag möttes av igår. Han sa att han har saknat mig. Det kändes så äkta. Det kändes så bra. Alldeles fantastiskt om jag ska vara ärlig. Känslan är svår att förmedla i ord.

Dags för klänningsprovning och en runda på stan innan det är dags för jobb. Mina vänner något ni kanske har missat -  Sofie kommer hem idag! Sofie och Alex. De ska bo hos mig. Eller ja de ska bo på mitt andra hem. Jag har ordnat angenämt rum och pris. Längtar! Ska passa på och smyga upp på deras rum och sätta upp en flaska bubbel som överaskar dem när de kommer!



The Dress
(ser ni hur mycket håret har växt?)


Efter regn kommer sol!


Dagen började bara fel. Fel fel fel. Ingenting var rätt. Jag var bara ledsen. Trött. Ångestfylld. Tom. Och återigen ledsen. Gråtfärdig. Lunchen på jobbet var åt helvete hemsk. Men det blev minsann bättre och bättre. Till Tinan sa jag i morse att jag vill avskriva mig att som har med livet att göra. Det kommer jag aldrig att vilja på riktigt. För jag har haft en fantastisk dag. Tillslut. En snabb kopp med C-J-L efter jobbet. Jag poströstade på bibblan. Jag känner mig tillfredställd med att ha utnyttjat min röst. Det MÅSTE man! Ett besök på salongen hos frisörskan. På ett kick var luggen fixad som nu tunnats ut och ska växa till sig till en mittbenelugg. En kopp på salongens bakgård med samma underbara frisörska. Sen var det rappa steg hemåt mot hemmets lugna vrå. Bråttom och tidspressat var det. Men ändå hann jag med att bli peppad av Mlemlan. Hon gjorde mig tårögd och glad i magen. Sen cyklade jag bort mot frisörskans hem. Jag förberedde pannkakor i massor inför pannkakskalaset. Hon bjöd på rosa bubbel och jordgubbar. Vilken underbar kväll vi har haft med oerhört goa människor! Jag är förvånad men lycklig. Vilka fördomar man har! Nu längtar jag till lördag. Frisörskan är underbar. Vi har storslagna planer. Mycket lockar. Långa lockar kan jag lova. Det kommer att bli ljuvligt att se på mitt hår på lördag. Jag kommer att njuta av att vara jag.



Ett av många mästerverk made by me




Juni, juni!


Idag var det meningen att jag och H skulle åka till stranden och äta frulle och steka. Men så blir inte fallet. Allt jag ser på himmelen är moln moln moln. Så planerna ser ut att bli inställda. Ledsamt!

Igårkväll hade jag en väldigt mysig kväll hemma hos min goa kollega. Jag plockade med mig blommor från hennes underbart fina trädgård. Helt plötsligt blev jag också sugen på ett stort hus med en trädgård full av vackra blommor!

  

Ljuvliga


Sommar, sommar, sommar!


Vilket kanonväder vi har fått! Men själv är jag inne i ekorrhjulet och hinner inte njuta av det för fem öre...
Ha en fin dag mina vänner! Back to work!



Dreams of you and the sunset


RSS 2.0