Sporty Spice


I förmiddags när jag och Tina åt fruksot framför tvn fick jag helt plötsligt upp ögonen för hur intressant curling kan vara. Anledningen är den här.



Sebastian Kraupp is the shit




Lördag, Volume Master och Tina!


Med risk för att bli tjatig, men jag fortsätter på temat Crea Diem. Idag ska jag skapa en bra dag. Det är jag som bestämmer över hur min dag ska bli. Det är mina ögon som ska se på det som händer runt omkring mig. Dagen idag känns bra. Jag är lugn. Förväntansfull. Harmonisk. Men framför allt fylld av lycka. Det första jag ska ta tag i nu när smoothien på blåbär och björnbär är uppdrucken är att köpa mig en volume master. Fantastisk uppfinning måste jag säga. Här ska skapas fullt med volym till kvällen! Ikväll blir en kanonkväll med min bästa Tina! Crea Diem.


Dagens tips!







  


Crea Diem


Too much wine last night! Det är aldrig bra det där. Ajaj. Men så gott! Ett gott vin i goda vänners sällskap är en fantastisk kombination måste jag säga. Samtal om livet. Nu tar jag nya tag. Crea Diem. Skapa Dagen. Det är vad jag ska göra. Jag ska se till att ha världens bästa fredag på jobbet ikväll!



Ek, vanilj, smörkola, tropisk frukt, fyllighet, halmgul - Chardonnay


Just an ordinary day?


Idag är en bra dag. På bra dagar är man glad i magen. Det är jag idag. Det slår mig då och då att jag omger mig med väldigt fina människor. They rock my world! Till tonerna av världens bästa Amos Lee förbereder jag mig inför restaurangbesök med Mlemlan. Mysigt! Och stort GRATTIS på din dag min vän! Och tack till fina vänner som hittills har förgyllt min dag!



Never Ever Leave Me







When I go insane


Om ni visste hur frustrerad jag är i mellanåt. Det gör mig galen. Situationen. Mellan oss. Varför gör du det inte enkelt istället?! När frustrationen blir som störst försökter jag skingra tankarna. Tänka på annat. Ikväll tänker jag på min stora passion här i livet. Mitt absolut största intresse. För att släppa tankarna om dig för ett tag.








F-a-s-i-n-a-t-i-o-n






Graciöst


Tung helg. Jobb. Nonstop. På riktigt. Ikväll pustar jag ut. Dagen startade vid 05.45 i morse. Jobb återigen. Men vad gjorde det när man hade en bra dag framför sig?!
Bra på jobb. Tina kom med bra besked. Bra biljetter till Green Day på Ullevi i sommar. Bra fika med fina H och broder. Och jag har borstat av min lilla pärla till bil. Nu är den äntligen röd igen. Flamröd metallic för att vara exakt. Så heter färgen. Det är bra. Vita tulpaner har jag köpt till köksbordet. Vackrast är nog de vita enligt min åsikt. De matchar den stora silvriga kandelabern och den röda soffan. Långa graciösa körsbärskvistar köptes hem till den stora vasen på golvet. Jag njuter av åsynen. De små gröna knopparna. Livet. Så graciöst ja.
 



Vi ses! - 5 juni 2010




Livets ljuva dagar


Jag längtar tillbaka. Jag längtar tillbaka till det relativt obekymrade livet på resande fot. Idag längtar jag tillbaka mer än någonsin. Tillbaka till mina och finaste Martinas ljuva dagar "over there". Jag vill åka igen, igen, igen! I'm a dreamer baby!


















Arizona, Nevada, California - In my heart






Today


Inspirationen är borta. Kanske har det med att göra att jag har gått och blivit bröt-förkyld. Totalt utpumpad. Startade dock upp dagen med hotellfrukost kl. 8 i morse. Sen fortsatte äventyret i Göteborg med två fina vänner. En fika för två av oss. En intervju för den tredje. En blixtvisit. Mysigt att komma bort känner jag. Även om det bara är 7 mil bort. Ikväll blir det mycket läsning i boken om Andreas Carlsson. Förlossningskliniken på tv. Te och kladdmuffins.






Just an ordinary thursday night In My Bubble


Fettisdagen alla dagar


Det här med fettisdagen är bra tycker jag. Då får man äta semlor utan att skämmas. Igår slopade jag dock firandet för att spara det till eftermiddagsfikan med pappan idag. Jag menar fettisdag kan man väl ha när som helst? I min värld är det så. Snart, om några dagar eller så, ska jag även se till att bjuda min fina Tina på en semla och en kopp för att fira fettisdagen med henne också.



Fjärilssemlor - Just for me!





Where is my valentine?

Alla hjärtans dag är över för denna gången. 2011 vill jag inte vara ensam på Alla hjärtans dag. Så tänker jag varje år nu för tiden. Men inser varje år när den 14 februari infaller att det blir en dag som firas med mig själv i min ensamhet. Jag har spenderat kvällen på jobbet. Vi har haft det bra, vi singelfolk som jobbat. Vi har myst. Tur att mina underbara jobbarkompisar finns. Tidigare på dagen har jag promenerat vid havet. På vägen hem tittade jag ner i en källare och hälsade på H på boxningsträningen. Jag blir så sjukt imponerad. Tänk att vara sådär duktig på något. Tänk att brinna för en sport så oerhört mycket. Och att vara på elitnivå!! Varför hittade aldrig jag någon sport eller hobby att bli riktigt bra på? H tycker att jag ska testa på thaiboxning. Han vill lära ut lite schyssta slag i träningslokalen där nere i källaren. Han säger att det är bra att kunna lite knep så att man kan försvara sig om man blir överfallen. Inte dum tanke alls kanske. 



Wanna be my valentine?





 


What's going on?


Kan någon vara så snäll att ge ensam vårdnad till denna blott två-åringa flickans pappa?
Det här är äckligt. Känns mest som ett rop på hjälp från mamman som spökat ut sin dotter på det här sättet med lösögonfransar och full make-up. Som sagt, 2 år! It's a tragic!



Princess Tiiami - Dotter till Peter André & Katie Price



I'm in love with today!


Dagen är bra! Det är en ego-dag. Jag tänker på mig själv. Fika med firsörskan. Denna fantastiska tjej! Sen blev det lyxxxklippning. Hon spenderad en hel timme på mig. Enbart för en klippning. Snacka om klippning De Luxe! Och ut kom jag med en stor, tjock, fin fläta som vilar på min vänstra axel. Precis så som jag önskat en längre tid. Det här med att fixa volym i mitt långa hår tycker jag är svårt. Hon fixar, lätt som en plätt! Magiska händer. Och proukter kanske. Jag känner mig snygg. Idag är det en snygg-onsdag.
Och det där med lugg förresten. Det kan vi alla glömma. Den trenden är på väg bort, bort, bort. Så nu slutar vi tänka på det. Ett bekymmer mindre!

För att lyxa till det extra denna dagen så tar jag med mig fina Tina och går på spa. Min fantastiska personalförmån. En av orsakerna till att jag aldrig borde sluta jobba på mitt jobb. Vi ska masseras av de mjuka bubblorna champagnebädden, få fotmassage, testa aquajogging i de starka strömmarna och bubbla oss i jacuzzin. Vi ska värma oss länge länge i den varma källan och njuta av stillheten, havsutsikten och tystnaden. Vi ska dricka lakrits-te och äta färsk frukt i relaxavdelningen och kanske utbyta några ord om livet. Vi ska kyla ner oss i kallkaret för att sedan värma upp oss i bastuoasen. Vi ska duscha i tropiskt regn. Vi ska bli lugna och avslappnade. Jag vet att vi kommer att lyckas.

Underbara dag! I'm in love with today!



Flätor is the shit!



Lugg-trubbel..


Dagen har varit bra. Jag har varit och Göteborg idag. En tanke slår mig. Man kanske skulle flytta sitt pick och pack till Göteborg? En nystart. En ny kick. En ny plats. En ny del av mitt liv. Kanske ett naturligt steg. Jag vet inte. Än så länge är det bara en lös tanke.

Imorgon är jag ledig. Jag ska luncha med frisörskan. Sen ska hon få göra mig snygg igen. Hon ska få klippa bort allt slitet i mina toppar. Men inte mer än så. Absolut inte mer. Däremot funderar jag på lugg igen. Lugg eller inte lugg, vad tror ni?



Lugg-trubbel



En jobbig jävla dag.


Jag vill inte vara tråkig. Eller negativ. Eller bitter. Men idag är en jobbig dag. Jag är trött idag. Jobbet tråkar ut mig något oerhört. Jag ogillar människor som klagar. Man ska vara glad för allt det man har. Och det är rätt. Så är det. Men idag är det bara en jobbig dag helt enkelt.



Thoughts when it's tough


Red is my colour


Sitter i den röda soffa och sippar på ett glas merlot efter en lång dag. Jag tänker. Andas. Och finns. Jag tänker på livet. Inte blir jag klokare på det. Och mitt i allt tänkande så känner jag hur mycket jag längtar. Längtar efter dig.



The magic sofa



Alive and kickin'


Idag är jag tillbaka full av energi. Jag vet nästan inte vad ska göra av all energi jag bär på. Jag älskar mina förmiddagar på mitt favorithak. Jag har spenderat mycket tid där på sistone. Fått nya kontakter, många skratt och bäljat i mig en oerhörd mängd kaffe. Idag var en sån förmiddag. Nu sitter jag och inväntar att min bästis ska komma hit. Sen blir det fredagsmys. Tacos, Let's Dance och en massa fina samtal om livet. Helt i min smak. Jag bör spara lite på all min energi till morgondagen då det ska upp och jobbas klockan 7 på morgonen. Osant tidigt. Sen blir det tjejmiddag! Återigen helt i min smak! I am back! Alive and kickin'!



Another day in paradise




Yet another day went by


Idag har inte alls varit en bra dag. Allt har gått emot mig. Det känns som att jag föll ner igår. Långt ner på stegen. Idag har varit en såndär känslig dag. Det har känts som att om någon skulle peta till mig så skulle jag ha grinat. Men jag ger inte upp. Imorn blir en bra dag. Jag ska göra den bra. Med hjälp av att ha mina nära och kära runt omkring mig. Och att lyssna på Amos Lee så blir man alldeles lugn och fin. Ett riktigt hett tips. Men nu blir det drömmarnas värld. Förhoppningsvis är allt rosa och fluffigt där. Och mycket fjärilar!



Keep it loose Keep it tight





 


What hurts the most


När man vill något så mycket att det nästan gör ont. Vad gör man då? Hur stillar man smärtan? Hur bär man sig åt för att komma dit man vill? Hur gör man för att få det man vill ha? Just ikväll gör det ont. Det är en fruktansvärd smärta.
Jag stillar smärtan genom att sätta på en film. Sen är det nya tag imorgon. Ny energi. Nya möjligheter.



Love love love lifts you up into the sky




Happy Days


Today is a gooooood day!
Nu kör vi!



The way I am




RSS 2.0