Godmorgon Fredag!


Det känns som lördag idag. Min kropp är inställd på det. Den undrade varför alarmet på mobilen gick på för tre kvart sen. Antagligen är jag inställd på att det är lördag eftersom det blev så sent på jobbet igår. Det var precis som att jobba en fredagskväll.

Idag börjar jag kl 12. Så här sitter jag nu och surplar i mig grön sparrissoppa med broccoli i. Svår tid att börja på. Man förväntas ha ätit innan man börjar sitt pass. Gör man misstaget som jag brukar göra att jag inte äter lunch innan arbetspasset blir man grymt hungrig och trött innan klockan slår 18, då man får äta nästa gång på jobbet.

Ikväll ska jag hem på middagsbjudning hos min kära Tina. Blir mysigt! Undra vad hon bjuder på?!
Nu är det jobb hela helgen som hägrar. Så deprimerande. Jag kan inte hjälpa det. Men jag ser inget ljus någonstans.

Surplar vidare på min gröna sparrissoppa med broccoli i.



Sexy Pink



Kärlek



Dags för nya kramar och en massa pepping, idag är det bästa Emelies tur!
Styrkekramar till dig!!




 


The special suitcase full of memories


Idag har jag varit duktig. Jag har ringt til vaktmästaren och diskuterat diverse. Gått min långpromenad. Tvättat. Sen var det dags. Den stora garderobsrensningen! Näst intill två fulla svarta sopsäckar blev det. Känns bra! Garderoben är fortfarande överfull dock.. Men det kommer den nog alltid förbli. No matter what liksom. Så Tina nu är allt ditt! Välj och vraka bland fynden! ;-)

Tog även tag i det jag dragit mig för. Jag gav mig på den där enormt stora svarta resväskan jag haft gömt i det ena hörnet i mitt sovrum. Väskan full med kläder, handväskor, smycken, foton, kärleksförklaringar, brev och andra minnen från mitt liv i England. Jag mådde så dåligt när jag kom hem därifrån att jag lät vissa saker vara kvar i väskan. Jag har inte förrän nu vågat mig på den. Antagligen har jag ignorerat den för att skydda mig själv. Det var en ordentligt jobbig period det första året (de första åren?) i Sverige. Med allt som hänt och hände. Sättet allt blev avslutat. Jag fick sortera bort det mesta eftersom det ger mig för starka minnen om olika speciefika händelser.

När jag läste det där brevet kunde jag inte stoppa det. Det där hemska men också så underbara brevet. Tårarna forsade ner från mina kinder. Jag kunde inte hejda mig och fick ta några rejält djupa andetag för att komma tlllbaka igen. Danny's brev. Ett mycket speciellt brev jag fick innan jag tog mitt förnuft till fånga och gav honom chansen han var värd. Brevet är tragiskt. Obehagligt. Hemskt. Gripande. Romantiskt. Styrkande. Speciellt. 

Jag har nu samlat mig igen och ska laga korv stroganoff till mig och D som kommer snart. Lika bra att inte berätta om uppackningen av väskan med minnena. Det får förbli min hemlighet.


Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump




Explosiv vs. Balanserad


Jag har kommit till insikt att jag är en explosiv människa.
Eller vad man nu kan kalla det. En människa som inte är balanserad kanske.
När jag är glad är jag jätteglad. När jag är arg är jag jättearg. Då bara blixtrar det till. När jag är sur är jag surast i världen. När jag grubblar och tänker, då tänker jag alldeles för mycket. När jag är ledsen kan inget stoppa mig. 

Hur blir man normal?! 
Hur blir man lite mer i balans?

Fast egentligen vill jag nog inte vara som ett rakt streck. Helt grå. Helt vanlig. 

När jag är glad finns det inget som kan rubba min glädje. Däremot när jag är ledsen finns det nästan ingen som kan hjälpa mig att vända mitt humör igen. De människorna som jag träffat i mitt liv som har haft förmågan att lyckas har varit få. Herregud vad jag beundrar dem. 

En av dem är Björnen. Han är en sån människa som alltid har och kommer att beröra mig. Igår gjorde han mig ledsen. Han förstörde min kväll. Hur mycket folk än försökte och vad folk än sa så gick det inte att vända mina känslor helt. Det sårade mig. Genom att skicka ett enda litet sms berörde han mig så. Ett sms som han egentligen borde skämmas för. Det var bittert och svartsjukt. Men INGEN kan säga att jag inte försökte. Jag har verkligen kämpat för honom. Jag kan inte vänta på honom i all evighet. Idag förstår jag själv att det bara är hans som mår däligt. Inget som jag borde låta mig ta åt mig av. Kanske är det dags att släppa taget och gå vidare. Hur mycket han än berör mig. Han är speciell.

Passar på att njuta av doften av min stora bukett med liljor innan det är dags att inta drömmarnas värld. Perfekt utslagna med en himmelsk parfymerande doft!

 

Explosivt



Hair-Time!


Check me out:



Luggen är kortad igen, håret är 5 cm kortare och har fått mjuka naturliga bruna slingor i.
Hon är mitt allt min frisör!



Konstig färg på håret där. Det är fortfarande kallt ljusblont. Men jag är mäkta stolt över mina längder!

Vad tycks?


Pepp pepp!



Kram och pepp till Tina idag!


Hurtbulle + Kanelbulle = Sant


07.15
Ja det var klockan när den ringde i morse. D skulle mot jobbet. Det borde inte få vara möjligt att börja jobba sådär tidigt.. Just nu känns det ganska skönt att ha kommit upp i tid. Helena och jag har varit ute i skogen och promenerat i nästan tv timmar. Härligt!

Nu sitter jag här och knaprar i mig en kanelbulle. Inte nyttigt. Men ibland får man.
Laddar upp inför besöket hos frisörskan. Ska strax lägga in en fet inpackning i håret så hon inte ser hur slitet mitt hår egentligen är. För då skäms jag. Fast hon lär nog se ändå, trots mina tappra försök..



Curly girl

Handbolls-Dodde




Tinas nya kärlek?


Filled up with energy

Skön söndag!
Sov till 11. Blev sent på jobbet inatt. Men jag tänker på timmarna. Finanskrisen you know.
Är full av överskottsenergi idag. Har till och med varit och tränat idag igen.
Vet inte vad jag ska ta tag i idag. Förutom mitt berg med disk.

Imorgon blir en bra dag. Ska starta dagen med att promenera med Helena i skogen och sen gå till världens bästa frisörska och trimma håret. Ska höra vad hon har för idéer om slingor och annat. Blir spännande.




Sexy Smile


 


Sorgligt desperat - Skratta eller Gråta?!


Joakim  - sluta ringa mig kvart över tre en lördagnatt..
Det finns nog ingen människa jag har mer svårt för. När ska han förstå?!
Senast jag träffade denna människa bad jag honom i princip att flyga och fara på grund av hans korkade och plumpa utalanden. Jag blir bara arg. Vad tror han egentligen?! Förstår han inte att han gör bort sig?

Desperat.
Det är allt jag har att säga.

God Natt.



Satisfied

Det har varit mycket de senaste dagarna..
Efter sist jag skrev fick jag snabbt fart efter ett samtal med Martina. Fika och shopping i Halmstad väntade innan det var jobbedags i tisdags. Härligt! Heldag med C-J-L igår. Återigen blev det Halmstad. Lagom långt bort. Det blev långlunch, lite shopping och lång fika på Skånskan där vi drack kaffe och mumsade i oss underbara tryfflar. På kvällen blev det mys med D. Äntligen! Killen imponerar mer och mer på mig för var dag. Vi startade igång min nya mobil. Den är så fin.

Idag var det dags för jobb. 8-14. Väldigt bekvämt pass som jag tagit på mig på min lediga dag. Vad gör man inte för att få ihop timmarna nu när det är finanskris på gång. Hårda tider.

Har fortsatt dagen med vila på den röda soffan, fix och trix med mobilen, en tur till Blomsterlandet (både snittblommor och växter inhandlades - I'm in love), shopping på ICA samt tvätt i stora lass!

Imorn ska jag jobba igen. 7-15. Helt fantastiskt. Sen blire Core. Hoppas jag.
 Nu blir det Handbolls-VM!



Oemotstånglig


Nice and easy ladies

Seeeeeg dag idag!
Allt går långsamt långsamt långsamt..
Jag får nästan dåligt samvete.

Längtar efter dig!!



Butterfly Kiss


En vanligt sketen måndag lider mot sitt slut!

Då har man jobbat klart.
Ska alldeles strax vila mina blå. Imorgon ska jag gå ut och gå på förmiddagspromenad, köpa nya blommor, hämta ut paket från H&M, beställa klipptid, eventuellt hämta mobilen om den kommit fram och slutligen jobba! Fullt upp!

Dryg kväll på jobbet ikväll. Men jag ska inte klaga. Det hade kunnat vara värre.
Trots att jag inte har mycket pengar eller är nöjd med mig själv och mitt liv måste jag nog inse att jag är ganska lycklig ändå. Det finns de som har det mycket värre!

De orden får avslutade denna vanliga sketna måndagen!



British Dream


Den nya datorn är installerad - Perfa!!

Ny vecka. Fylld med jobb.
Sitter hemma i lugnets vrå och pausar mellan dagens två arbetspass.
Tro mig - jag hatar detta!

Ser fram emot onsdag. Och söndag. Veckans lediga dagar!
Onsdag blir det en heldag med C-J-L. Antingen i Göteborg eller i Halmstad. Det lutar åt Halmstad. Det är lite av våran stad kan man säga, sen studietiden. Varför inte en långlunch på restaurang Svea på Scandic hotell med välsmakande vin till.. Blir nog inte mycket shopping. Vi förbereder oss inför lågkonjunkturen. Det gäller att hålla hårt i sina tillgångar.

Vet ni vad?!
Jag sitter och skriver för första gången på min sprillans nya lap top. Den är fantastisk! Vilken lycka! Att man blivit så beroende av alla dessa tekniska underverk!

Dags att värma lite mat och föra över musik.



Idrottsgalan 2008 - Underbar syn



Working girl!


Sitter på mitt kära jobb och bara väntar på att få gå hem. Kl 23, då är jag utstämplad och näst intill ombytt och ute ur denna byggnaden! Lugn och fin kväll. Inget man kan klaga på. Väldigt skönt!

Stackars bäret har fått nötallergi tror vi. Jag lider med henne. Nötter är fina grejor. Du måste nog se till att reda ut det här på måndag bäret lilla, det här är inte alls bra! Jag hoppas innerligt att det är något annat. Typ ärtor eller blodkorv.

Sitter här och längtar.. Men snart så!
That's everything from me for tonight ladies + Mr. D!



Mitt resident


It's Friday and I'm in love!


Då var det dags att hoppa ur pyjamasen och hoppa i träningskläderna!
Fredag here I come!
This is gonna be a good day!
Jag ska jobba med min fina Helena senare. Perfa! 



Romantisk singoalla


Just an ordinary day


Knepig känsla i min mage idag.
Jobbet uttråkar mig. Tiden där går långsamt. Jag vill ha ett annat jobb. Det gör mig galen att det inte finns ett enda att söka! Idiotiskt!
Köpte mig en blus hos Lisa i hennes butik efter jobbet. Svart av märket Nümph. Underbar och tro det eller ej - på rea! Den kommer bli finfin på mig! Det är trots allt löning idag. Egentligen var jag ute efter en blåsa till lördagens födelsedagsfest hos Helén. Men icke.

Tränade lite idag. Core. Det sved i magen. Underbara känsla! Jag älskar den. Imorn ska jag få med mig Helén på Pump. Kul med lite träningssällskap nu när hon också börjat!

Idag längtar jag efter D. Jag ogillar verkligen att vi aldrig kan ses speciellt ofta på grund av mitt kvällsarbete. Ge mig ett arbete med normalaarbetstider - NU! 



OXXO Design - I'm in love




  

The question is:


Lugg eller inte lugg?

 

Svårt att bestämma mig inför nästa besök hos frisörskan.
What do you think?
Och vad tror vi om mörka breda slingor?
I need some good advice!


Godmorgon måndag!


Med en massa värktabletter i kroppen ska jag nu strax knyta på mig ut-o-gå-skorna och motionera i skogen med Helena. Säkert jättedumt men jag är trött på att inte kunna röra mig eller träna.

So long! 



Trollskogen


Surtanten jag..

Jag är sur.
Jag har gjorde illa min tå igår. På riktigt.
Jag tänker vara en jobbig surtant och klaga för det gör verkligen SKIT-ONT!
Antar att det är en stukning eller något. Den är blå. Nästan svart.
I'm in pain..

Jag är ännu surare för att jag ska lägga drygt 8000 kr på en ny dator.
Det gör ont inombords.

Uscg vad jag tycker synd om mig själv idag.
Ska strax åka till D och slicka såren lite. Och titta på körslaget såklart. Det får man inte missa!

Hoppas ni har en underbar lördag gott folk!



Heja Team Wells!




Any advice?


Någon som kan tipsa om någon bra bärbar dator till mig förresten?
Vilken bör man satsa på?




Money money money... It's a rich mans world!

Mycket spekulationer är det. Hit och dit. Om allt och inget. I say no more.

En av mina bästa ägodelar har gått i graven. Min dator. Strängt. Man känner sig nästan handikappad när man helt plötsligt inte man kolla sitt bankkonto när man vill, betala in sina räkningar när man måste, fylla på mobilen när den är tom på pengar, läsa bloggar eller skriva i sin egen blogg. Men allt är inte för evigt. Det är något jag måste lära mig. Datorkraschen kom dock inte helt lägligt eftersom jag bara några dagar innan beställt en sprillans ny mobil för lite över 2000 kronor. En ny bärbar dator blir några tusenlappar till.. Tough shit!

Den senaste tiden har spenderats på sport. Jag har börjat träna lite smått igen efter juluppehållet. Känns skönt! Jag har även kollat på diverse cuper i fotboll i sporthallen. Sportigt värre. Många fina ben har sprungit förbi mig.. En avstängd målare på läktaren har jag också skådat. Tror visst bestämt att han har haft siktet inställt på mig också i mellanåt. Det har känts så. Mina vänner har känt det. Jag har känt det. Men det stannar där. He's too dangerous. Jag får inse det. Även om det är mannen i drömmarna. 

Jag vet ärligt talat inte vad det är jag håller på med. Är jag lyckligt över situationen med D?! Jag kan inte bestämma mig. Jag känner ofta att jag inte riktigt vill släppa in honom till 100%, därför blir jag aldrig riktigt allvarlig utan låter det stanna på den flamsiga nivån. Jag kan inte riktigt besvara all kärlek han vill ge mig. Jag blir knäpp på mig själv. Varför inte våga låta mig själv tycka om en riktigt bra kille någongång?!
I'm just a weirdo. I guess.. 

Ska passa på att göra alla mina bankärenden nu när jag ändå är hemma hos päronen en stund innan det är dags för jobb. Oh happy days! 



In my dreams I have a plan - If I got me a wealthy man

Fancy


 

Fancy hair

Happy New Year!


Nytt år!

Det innebär nya möjligheter, nya utmaningar, nya upplevelser och nya äventyr.

Jag tror att 2009 blir ett bättre år än 2008.


Igår jobbades det i massor. Hela dagen, hela kvällen och en bit in på natten. Men jag hade roligt. Glada människor, högt tempo, vin och skumpa i massor! Perfekt för mig. Tolvslaget firades med skumpa på en balkong belägen högt upp. Mysigt! Jag och C-J-L avslutade med after work, en pizza och skvaller fram till klockan 5. 

Hur hade ni det mina vänner?


Idag har jag, C-J-L och Helena kollat på inomhusfotboll hela dagen. Nyårscupen i sporthallen hägrade. Mitt favoritlag vann alltihop - såklart! Målaren satt i publiken på grund av avstängning. Illa, men jag kunde smygtitta på honom imellanåt ändå.. Vackert vackert.. Och jisses så många snygga benmuskler jag sett idag! Me like!


Ledig dag imorgon också. Inga större projekt är inplanerade än så länge.
Skönt!



The one and only



 

RSS 2.0