Dagens roligaste!


Möttes av det här på dörren till tvättstugan idag, komsikt!



Hel-festlig granne


Tillbaka efter juluppehållet!

Jag är tillbaka. Har haft lite paus ifrån allt datorn under julen. Ofrivilligt förståss. Datorn fick ett litet smått sammanbrott kan man säga. Men nu är vi back on track igen. Starkare än någonsin!


Julen var bra. Men jag tycker att det är skönt att den är över. Nu ska vi bara se till att nyårsjippot också ska bli avklarat. Sen är vi tillbaka i vardagen. Skönt! Ett nytt år med nya äventyr och nya möjligheter. Jag ser positivt på 2009.


Har spenderat mina lediga dagar med att umgås. Fikat och myst i massor samt lite juldagsfestligheter.


En del av mig känner mig verkligen lycklig. Att jag är på väg upp igen. Att jag är bra. Men det finns fortfarande den där delen i mig som gör att jag har en klump i magen. Som får mig att känna ångest. Det handlar om D. Och det handlar om målaren just nu. Jag har umgåtts massor med D. Varför kan jag inte bara släppa taget om målaren?!? Tro mig - jag försöker verkligen! Varför kan jag inte bara ta D för den han är. Varför kan inte bara falla för en vanlig och bra kille någongång?! Vad är felet på mig?!


Imorgon ska jag försöka mig på att träna lite tror jag. Jag har varit brötförkyld länge nu. Jag är trött på att jag inte blir bättre. Jag blir rastlös.

Annars finns det inte en enda plan i övrigt för morgondagen. På ett sätt är det skönt. Men på ett sätt är det jobbigt. Jag vill göra något! Låter dörrarna stå öppna och väntar på och ser vad  morgondagen har att erbjuda..



Lampan - Dagens bästaköp på IKEA


Bortskämda jag


  

TACK TACK TACK!

Verkligen världens största tack till mina fina vänner, Mari och Ida, för eftermiddagen och för underbara julklappar!




Good Morning Sunday!

Idag känner jag mig bättre!
Som jag visste.
Väcktes kl 03.47 av Björnen som ringde. Ingen ovanlighet alls.
Han hade absolut ingenting på hjärtat. Inte heller det är en ovanlighet.

Borde göra mig i ordning väldigt snart.
Sen blir det städning, julfika och möjligtvis en träff med D ikväll. Jag kan inte bestämma mig om jag vill eller inte. Jag känner mig bara deppig. Varför går det där med kärlek så bra och lätt för alla andra?! Varför kan det inte vara lika klockrent för mig?
 
Idag är en jobbig dg känner jag.
Känner mig ful. Värdelös. Totalt onödig i denna världen.

God Jul.



Happy




Poorly chic

Ja mycket jobb, lite vila. Så ser det ut.
Slutade runt kl 2 inatt, var tillbaka på jobbet kl 10 i morse. Som tur var det en väldigt lugn natt, inga jobbiga eller skumma människor. Det är jag lättad över. Men min förkylning känns allt tyngre. Halsen smärtar något förbannat och huvudet känns som att det ska explodera. Tror jag har lite feber också faktiskt. Nu i kväll svettas jag mest. Alltså svettas på riktigt. Obehagligt. Jag har inte haft feber på evigheter. Men jag har fått för mig att det är ett bra tecken när man svettas mest. Kommer sova gott inatt!
Avslutade min kväll med lite Beck på tv och två glas vin. Det tyckte jag att var värd. Ska försöka få i mig lite te nu också för att lindra smärtan i halsen. Sen ska jag sova. Min bästa granne har haft kill-fest ikväll så det har varit skränigt och högljutt fram tills nu. Äntligen begav de sig till stan! Jag har inga problem med ljud, liv och rörelse annars. Men just idag hade det varit skönt om det varit tyst.

Imorgon är det dags för julfest. Det är tradition. Jag lovar att jag ska repa mig tills kl 15 imorn! Oroa er inte! Ska bli mysigt att träffa tjejerna igen! Känns som att det var längesen nu!


Dagen idag var ganska slapp faktiskt. Presentkort har sålts i ett kör. Över 20 000 har vi sålt presentkort för. Trevligt.. Värre lär det bli imorn och på måndag. På måndag är det jag och min fina Helena som fått äran att sälja. Ska trots allt bli ganska kul. Tycker det är lite mysigt. Övriga hotellet är ju stängt så det är enbart presentkorten vi kommer behöva koncentrera oss på. Och så låsningen av hela skiten på kvällen förståss. Skrämmande. För sen är det stängt. På riktigt! Underbara känsla! 7 dagars ledighet väntar.. Jag längtar!!

Nu kurera mig med sömn.



What I need


SENASTE NYTT!


Insåg precis att jag har glömt av att berätta det senaste.
Beyoncé säger jag bara.
11 maj på Skandinavium möts vi.

Igår släpptes biljetterna till Beyonces två konserter här i Sverige.
Givetvis räddade jag hem två biljetter. En till mig. Och en till Tinan.

Jag längtar!



Bootylicious


Julstressen har smittat av sig även på mig..

Det är mycket nu!
Bråda dagar..

I tisdags gick jag dock en lugn och mysig kväll med vin och ljuvlig mat hos Martina i Halmstad. TACK så mycket! Vi får försöka att göra om det snart igen. Nästa gång är det jag som bjuder!

I onsdags var det dags. Den stora julklappsjakten! Fick köpt nästan allt och var tillslut helt utpumpad efter shopping i två städer. Avslutade dagen med middag på restaurang med C-J-L. Mitt före detta jobb faktiskt. Det kändes skönt att vara tillbaka där och träffa dem. Tro det eller ej så saknar jag det ibland. Däremot blev jag akut illamående under middagen. Antagligen kom allt i fatt mig. Stressen, tröttheten och den tomma magen som chockades med massa tung mat. Det blev för mycket. Jag och C-J-L åkte hemåt till hennes casa och vilade och skvallrade ikapp istället.

Igår var jag på julbord. På jobbet. Med jobbet. Spa-personal, boknings-personal, konferensvärdinnor och så vi repa-tjejer (receptionstjejer på svenska). Det var inte dumt alls faktiskt. Vi avslutade med en efterstänkare ute på lokal. Han såg mig direkt när vi tjejor steg in genom dörren och utbrast högt "PRINCESS". Jag sög åt mig och köpte cider till personalpris. Idag sitter man här trött och brakförkyld och har ont i kroppen. Den skriker efter ledighet. Jag känner mig mer stressad än någonsin.

Snart är det dags för jobb igen. 14.45 till senast 01.30. Det kommer kännas som att det aldrig kommer att ta slut. Sjukdomsfall på jobbet gör att man blir så illa tvungen att ställa upp. Det kommer bli intensivt i början. Presentkort kommer att säljas i massor. Mot kvällen förutser jag ett stort lugn. Inte mycket gäster inbokade och jag ska jobba över. Facebook och MSN - I'm all yours tonight! =)



Heavenly

A Snowflake Fell (and it felt like a kiss)

Startade dagen med frukost och en lång promenad med Helena. Sen dess har jag inte fått gjort någonting.
Jag är slö idag. Totalt omotiverad att gå till jobbet idag.

Kaffe och pepparkaks-dejten hos D igår var helt över mina förväntningar! Ibland är det bra att komma in med halvnegativ inställning och utan förväntningar. Jag hoppas helt ärligt att vi kan ses snart igen. Det beror helt och hållet på mig och mina arbetstider.. 

D är en bra kille. Men ändå kan jag inte släppa taget om min målare. Jag kommer nog aldrig kunna göra det innan allt blir utrett. Inte förrän jag fått reda på hur det ska bli mellan oss. Om det ska vara vi eller inte. Jag måste ta reda på det. Det vet jag. Han är svår. Men vacker. Det finaste jag vet.  

Snart ska jag på julklappsjakt med Helena. Äntligen kom lönen! Underbar känsla!
Så kom med era önskelistor så snart som möjligt kära vänner och gott folk.. =)



Glas Vegas - A snowflake fell (and it felt like a kiss)

The One


Jag får andnöd av honom. Hela magen vänder sig när jag ser honom.
Jag hoppas att Tina har rätt. Han är rädd om mig.
Han är speciell.
Igår stannade tiden när jag tittade in i de där hasselnötsbruna ögonen som utstrålar allt.
Hans omfamningar gör mig varm.
Jag blir lycklig.
But tell me, when will I see you again?

Istället ska jag spendera dagen med en tripp hem till D som bjuder på pepparkakor och kaffe. Inte Mr D utan bara D. Kan bli intressant. Jag är rädd. Jag är rädd för att vi inte är på samma nivå. Mina tankar finns någon annantans. Jag är dum. Men jag kan inte hjälpa det..

 


Sweet as Candy


En hemlighet..


Jag är kär i mina vänner.
Och i mina hyacinter.



Några av mina många kärleker


Jul, Jul - Strålande Jul

Idag är ingen bra dag. Eller det kanske det blir om jag ändrar inställning. Men enda sen jag steg upp ur min säng i förmiddags har jag varit fylld av ångest.
Varför kan man undra?!
Bristen av kärlek, pengar, tid, uppmuntran, hopp och liv.
Man jobbar och sliter på de mest obekväma tiderna men ändå får man inte mycket pengar på kontot. Deprimerande. Det är ganska knäckande. Någon som har ett annat jobb till mig? Eller en man som jag kan dela kostnaderna med?

Kvällen igår var tung. Mycket spring och tungt bärande. Snygga killar i massor som blir fulare och fulare ju mer sprit de får i sig.. Trist... Och tanter som blir otrevligare och otrevligare ju mer de får i sig. Varför kan människor inte behålla vettet i kroppen när de fått sprit i kroppen. Fast jag ska inte klaga. Jag hade inte det värst. Jag hade snälla gäster också. Faktiskt.

Ikväll ska jag leka i baren. Det blir bra.
Först äta lasagnerester och piffa till mig.

Tinas


Mucho Trabajo - No Dinero


Muchissimo trabajo hoy!
Que bien, que bien..

Eller nåt.. Typ..
Julbords-skit!



Orlando - Hunk of the week


Lyx i vardagen


Spana in vad Tinan kom med igår:



HEMMAGJORD musli! Så underbart!

Jag kommer att få grymt lyxiga frukostar i vinter tillsammans med innehållet i stålburken ackomanjerat med vaniljyoghurten.

TACK världens finaste Tina!


God natt Tisdag!


Ledig dag idag!
Jag sov till 11.30 i förmiddags. Skrämmande!
Dagen har varit lagom slapp. Fika med C-J-L, träning, handling och ikväll avslutade jag med en film.

Imorgon ska jag bjuda Tinan på lunch. Sen blir det jobb igen.
Hold on - Be strong. Snart julledighet!



The Eyes Tells You Everything


I'm a slave for you

Jobb, jobb och jobb.
Ska strax påbörja arbetspass nummer två för dagen.
Upplyftande.

So long. Eller nåt.



All I want for Christmas is You


Olyckan jag...

Efter sömn, vila och drömmar om honom känner jag mig.. förvirrad..
Jag känner mig olycklig. Ända in i själen. Jag har inga pengar, ingen kärlek och ett jobb som jag hatar. Jag vet att jag är lyckligt lottad för vännerna finns där. Men jag finns inte där för dem. Jag jobbar alltid alltid alltid på deras lediga tid. Det tar sönder mig. Bit efter bit. Jag känner mig trasig, olycklig och vill bara ge upp allt.

Personligt. Antagligen för personligt.



Falling - Down, Down, Down


You make me feel

Och vad händer nu?
Jag får andnöd.
Are we back in business again or what?
Jag förstår ingenting.

Confusion.



I can't handle it


My only wish

Början på det som skulle bli kärleken.
Tog det slut där?
Den som lever får se.
Jag ogillar att gå i ovisshet. Att bara gå och vänta.

Jag har kommit på någon som jag önskar mig i julklapp.
En såndär vas man har hyacinter i. Är ni med mig?
Det vill jag ha! För hyacinter är verkligen min grej.
Jag fick en fin vit av frisörskan som börjat slå ut så smått. Det doftar ljuvligt!
Eller så skulle jag vilja ha ett fint nattlinne.
Eller en ny mobil. Eller en ny bärbar dator. Eller en ny bil. Eller ett nytt liv. Eller en man.

Lyssnar vidare på Britheys "My only Wish (This Year)" och konstaterar hur mycket den stämmer in på mig.
Uppladdning inför jobbet. Ikväll ska jag suga ut pengar på julbordsätande idioter för att rädda min ekonomiska kris. Men först ska håret lockas till lite granna.



Butterfly-Boots



När vänder det?


Jag är trött på allt.
Vad får man för att mena väl?!
Hur mycket otur kan man drabbas av gång efter gång?!
Allt går åt skogen.
Det finns bara en sak jag önskar just nu.

Idag ska jag lyssna på Mamma Mia soundtracket, gå på Bodybalance och äta tacos hos Emelie för att försöka komma i balans.



Vänskapen




Sko-maniac..

Helgen gick snabbt.
 Jobb och slapp i fredags.
I lördags var det mycket på schemat ska ni veta.
Först blev det Halmstad och shopping med Tina. En riktigt mysig tur till storstan.. =) Jag fick köpt två par skor och sidenband. Sen sa plånboken stopp. Trötta åkte vi hemåt och jag fick helt plötsligt bråttom med alla förberedelser inför kvällens fest. Blev rikigt lyckat och en hel del folk. Bara bra folk. Det tycker vi om. Men att gå ut har jag tröttnat på känner jag. Jag tog mig hemåt tidigt. Dock fick jag inte vara ensam då allt slutade i kaos och folk fick för sig att de skulle sova hos mig och någon gjorde slut med sin pojkvän efter fem år. Jag höll på att spricka av frustration. Men vad gör man inte för sina vänner även fast det enda man vill bara är att få vara ensam. Tur man inte har dem problemen. Jag är så långt ifrån såna problem man kan komma.

Idag har jag haft en underbar ledig dag som jag spenderat med mina fina vänner. Först morgonpromenad med H. Sen lunch på haket med C-J-L och H. C-J-L följde med mig hem och tog en kaffe här och pratade ytterliggare en massa skit i några timmar.. Nu sitter man här. Trött och nedstämd. Ensam. Idag är en såndär dag då jag absolut inte vill vara ensam.

Den mystiske målaren. Guess you want to be updated..
Vi hörs av varje dag. Men han har inte vågat sig hit igen. Jag undrar varför. Och varför hörs man av varje dag?! Vad betyder det?
Jag försöker påminna mig själv om Mr Väktares ord: "Ha de lägsta tankarna om honom som du kan ha om en människa tills han bevisar motsatsen".
Jag vill inte vänta mer nu. Är han feg? Är jag för feg? Vill han inte?
Många frågor men uteblivna svar. Jag kommer nog förbli förvirrad. Och frustrerad.

 

Kapen - I'm in love



RSS 2.0