Skvallertant - javisst!


Idag har jag hittills haft en lugn och skön dag. Stillsamt. Den största kraftansträngningen var nog den välbehövliga dammsugningen i lyan. Annars en soft dag i pyjamasbyxorna. Tog en fika med Carolinan, Sandran och Marren , det var mysigt. Skönt att bara sitta ner och skvallra över en latte. Var längesen tiden räckte till till det. Eller tid har man kanske egentligen men man tar sig inte tiden..

Ska snart iväg och träna lite. Ska bli skönt. Men frågan är om man ska vara slö och ta bilen eller vara duktig och ta cykeln? Får tänka lite till på den frågan..

F varit väldigt duktig på att messa på sistone, bjudit med mig på förfester och allt möjligt. Jag har tackat nej till allt. Är inte bra att sända ut fel signaler till den stackars killen. Men jag förstår inte att han inte tröttnar.. Det värsta är att han är så jäkla snäll. Men han är verkligen den sista jag skulle bli intresserad av just nu. Han är inte min typ. Kanske är jag för ytlig, precis som Göran brukar säga att jag är... Men klickar det inte så gör det inte det.. 

Over and Out

image31

I Think I'm Lovestoned

 

Weak As I Am


image30

Believe it or not, but I miss this city like hell right now.. Take me back... Sky Blue City

Idag är det jobbigt. Jag vill inte. Jag oroar mig. Jag grämer mig. Jag tänker. Jag hatar det. Det enda jag vill är att känna mig riktigt lycklig. Sådär lycklig så att det känns bra ända in i själen. I själva verket är jag bara en olycklig, ensam och bitter människa som just nu skulle må allra bäst av att få en kram. Det är det enda jag vill ha nu. En kram som berättar att jag duger, att jag är omtyckt, att jag är älskad. Men det går inte. Det är inte så. Idag är det jobbigt... Fan.


Thanking you..


Vill säga tack till dig Mr. D (ja, du vet ju vem du är) för det där smset tidigare ikväll. Det fick mig att tänka till och faktiskt bli glad. Med ett leende på läpparna när jag läst vad du skrivit insåg jag att du har rätt. Det är bara till att satsa. Man ska framför allt inte låta alla tankar stoppa saker som det här att hända. Det är mycket tankar just nu om vad som är rätt och fel för mig just nu. Och också om vad alla andra skulle tycka, tänka och säga.

Tog en sväng inom Harry's för att träffa Carolinan efter jobbet. Vaktis (som för övrigt heter exakt samma som en annan viss kille) mötte mig vid entrén, hälsade väldigt glatt och igenkännande och lät mig smita före i kön. Jag kände mig lycklig. Hans blickar gör mig helt darrig. Helt sjukt att jag kan beröras så av en kille som jag inte ens känner. Vi har ju inte ens riktigt pratat med varandra på riktigt, inte mer än att frågat varandra hur den andra mår någon enstaka gång. Men de där blickarna som inte bara jag har förstått är riktade åt mig.. De gör mig svag.

Mycket killar i mitt huvud just nu. Jag njuter och lider på samma gång.

image29
This is what I need right now - Give me a break

Därför drömmer jag ensam...


Hem  -  Martin Stenmark

Jag får aldrig nog av den låten. Jag kan lyssna om och om igen och vill aldrig att det ska ta slut.


Ikväll ska det jobbas på mitt extrajobb. Jag förstår inte varför jag jobbar såhär mycket. Antagligen för att glömma bort ensamheten.


Veckans babe:

image28

Återigen Martin, I think Im hooked.. ;-)


OMG!


Jag vet inte ens var jag ska börja..


Vitt vin och slänga-i-skalet-skålar..


Jag blir olycklig av alla dessa utgifter.. Jag har betalat in så många räkningar nu så att det nästan börjar bli obehagligt.

Ikväll ska jag jobba skaldjursbuffé. Woop woop!
Skaldjursbuffé måste vara det tråkigaste som finns.. Servera vitt vin och byta ut slänga-i-skalet-skålar är ingen höjdare. De stinker och ser obehagliga ut de där små djuren, man bara väntar på att en av krabborna ska börja röra på sig och plötsligt anfalla en. Typ.

Jag ska cykla till jobbet idag är det tänkt. Jag måste åtminstone anstränga mig lite så jag kan vinna mitt och J's vad. Blir nog en sväng inom videomix på vägen till jobbet. För idag är det minsann rätt dag för en stor påse med godis!

De snygga målarkillarna målar här fortfarande, fast på grannhuset. Jag vet inte vart jag ska ta vägen... Den ene killen ser precis ut som en kille ska göra i mina ögon. Lång, mörkt hår, vackra ögon och han har säkert fina händer också...

Back to reality!


image27

Scary little thing..


Hej och hå...


 

Det är muchissimo trabajo just nu... =(
Dubbelpass efter dubbelpass...


Oh yes - I am a winner!


En vadslagning är i full gång som kan leda till något mycket intressant... Oavsett vem som vinner.

Im a winner..


Igår var en bra dag. Den gjorde mig glad. Jag kände mig bra. Jag hade stora svallande lockar i hela håret och kände mig fin. Jag hämtade ut min älskade bil. Den går verkligen bra, och den är så fin!! Jag visste att J skulle komma och jobba natten. Bara det är lycka. 

Jag kammade dessutom in ungefär 1200 kr i dricks. Välbehövliga pengar nu efter bilbetalningen. Kvällen/natten avslutades med att jag fick reda på att jag vann kvällens tävling som vi hade haft. Jag hade sålt mest dryck av oss alla som jobbade och vann därmed en gratis behandling på spa't. Någon som vill med och spa:a? =)
"Skönt att känna en tjej som är en vinnare" som J sa.

Nu är det dags för en ny dag på jobbet. Långpanna idag. Kan undra när man kommer att kunna få sluta ikväll?! Blir nog lite utgång inatt om man kommer därifrån i tid. Time to celebrate!
 

image26

Nybliven Skaldjursäterska Med Ihålig Mage


Jag blir fortfarande lyrisk så fort namnet Martin Stenmarck nämns eller någon av hans låtar spelas. Jag är en tönt - I know.. ;-)
Kvällen var verkligen underbar. Våran placering var inte att leka med, bordet längst framme vid scenen.. Ojojoj kameran har nog aldrig gått så varm förut.. Och något annat som är bra är att jag lärde mig att äta räkor och hummer den kvällen. Vågade även mig på en krabbklo (men jisses, så meckigt att peta ut "köttet" - är det värt det?). Kräftorna däremot ser fortfarande way too disgusting ut för mig.. Men jag är mäkta stolt ändå. Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat äta skaldjur förut. Förvisso doppades det mesta i aioli. Men ändå. Jag är ett steg på vägen till mitt vuxna liv. Jag menar snart bilägare och skaldjursäterska. I'm feeling old.

I morse var det dags för hjärt/lungräddning på jobbet. Det var intressant. Det var nog nyttigt, jag har aldrig gjort något sån övning förut. Men lite obehagligt först.. Jag hoppas inte jag hamnar i den situationen att jag måste utföra det på någon. Måttligt tröttande är det att stiga upp sådär tidigt på morgonen som 06.30.. Och snart ska jag gå på rådgivning på gymmet. Jag känner mig verkligen laddad inför att börja träna igen. Tänk så många sköna förmiddagar jag ska spendera där med pensionärerna.. =)


Min mage känns konstig idag. Ihålig. Vad beror det på?! Åt hälsomacka när vi fikade innan. Borde ju vara bra liksom. Ställde till och med upp och gick med min jobbarkompis och lät henne köpa en likadan väska som jag köpte i somras. I know I'm stylish liksom.. In my bubble.


image25


Det är jobbigt att sakna...


Ord Är Överflödiga


Tillbaka från Helsingborg. Fortfarande helt lyrisk. Sprudlande. Vilken kväll! Det går inte att förklara med ord.
Återkommer med recension från showen när jag lugnat ner mig lite. Helt underbart!

image24

Martin - In my bubble

Let's talk about nothing


Det spritter nästan. Jo faktiskt. Det var så längesen jag kände den känslan att jag nästan inte minns hur den kändes senast. Men jo, det spritter nog allt lite i kroppen när jag tänker på morgondagen. Jag längtar! Imorgon är dagen då jag och den kära Tinan äntligen ska åka ner till Helsingborg och spana in Martin Stenmark. Tror det kommer bli en riktigt lyckad dag, först ett besök på Väla, sen fördinkar och sånt där..
Om jag bara kunde få tummen ur och sätta igång att packa någongång! Outfiten för kvällen är klar, men ändå tar det emot något fruktansvärt att packa ner allt. Jag har skjutit på det sedan kl 20.00 ungefär..

Idag har jag varit trött. Kanske kan bero på enbart 4 timmars sömn inatt. Jobb sent igår plus att jag var dum nog att stanna kvar och prata med den där intressante varelsen som jobbade natten. I en hel timme! Jag visste ju att jag började jobba tidigt i morse. Nåväl. Jag får skylla mig själv. Det var ju ett trevligt samtal i alla fall.

Idag kom sjalen! Den underbara sjalen! Jag är helt såld. Den är så fin. Trots att färgerna inte vara exakta med dem på bilden. Sjalen är så mycket jag. Visst?!

Den blir perfekt till skinnjackan.


Nä, nu måste det packas och sen måste det sovas. Dagen är lång imorgon.


 

image23

My baby


Proud owner


image22
You and me in My Bubble baby...

Fredagen den 19onde oktober är ett datum att lägga på minnet. Då händer det. Japp idag blev det klart. Då blir jag stolt ägare till en sånhär bil!! Yeeehaa!! =)

Och idag beställdes den blommiga sjalen ifrån www.nelly.se, äntligen hittade jag den! Eller ja, TACK Mr. C för att du typ hittade den.. Kind of... ;-)

Nu dags att laga spagetti och köttfärsås, magen gör uppror annars.

Over n out

 

Nu ska här bli ändring minsann...


Jaa du kära blogg dess kära läsare, vad finns det att berätta om dagen?! Inte mycket har hänt faktiskt, jag jobbade lite lunch och hann under dagen bli besviken, ledsen och arg på min chef, eller ja hovmästarinnan, återigen då hon började ändra på schemat för denna och nästa vecka. Jag blir helt knäpp på det! Snart blir det snack med personalchefen och sedan fackpamparna om det inte blir någon ändring.

Dagens glada nyheter:

# Jag gick tillbaka till H&M med koftan jag köpte häromdagen eftersom den ena knappen ramlat av när jag provat den där hemma. Killen i kassan frågade om jag kunde sy i knappen själv och gav mig en hundralapp tillbaka som plåster på såret. Jag jublade.. ;-)

# Imorgon är det jag som ringer till Friskvågen (ett av stadens gym) och gör en anmälan då jag och min frisörska har kommit överens om att vi ska börja träna ihop. Seriöst värre. Men skönt att faktiskt ha någon att träna ihop med, så blir man lite mer peppad. Och skönt att umgås med någon utanför arbetet! Det ska bli underbart att börja träna igen, jag vet att det gör susen för mig och att jag mår mycket bättre av det. Det är även nödvändigt inför nästa hösts ansökan till polishögskolan.

# Pappan har hittat en passande bil till mig som ska provköras på onsdagmorgon. Kan bli tämligen intressant.


Annat som kan tilläggas är att jag mår illa efter allt godis jag har krängt i mig ikväll från påsen som inhandlades igår. Bjöd ändå bort halva godispåsen på jobbet igår till oss tappra människor som jobbade kvällen. Det sista i skålen gav jag till en mycket intressant nattarbetare.. ;-)

Tjipp!

image21

Time to shape up!

Feeling low..


Vilar mig mellan arbetspassen..

image19

Var hittar jag hennes sjal? Någon som kan hjälpa? Jag är helt nerkärad i den..


Teardrops in my bubble


När ska jag någonsin känna mig hemma i denna staden?
Jag förstår inte. Hur svårt ska det egentligen vara att skaffa sig vänner och känna sig trygg och glad där man är?
Jag känner mig som världens ensammaste person. Också som världens tråkigaste person. Som en utomjording. Det är nog som en jobbarkompis berättar för mig ibland: "Ful, du är ful". Det är precis så jag känner mig allt som oftast numera. Så som jag nog nästan alltid har känt mig. Vem vill umgås med en ful människa?

Who's gonna catch me when I fall?

image18


Glad men ändå inte?!


Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag känner mig glad efter kvällen på jobbet. Men ändå inte.
Visst är det tydligt att någon gör mig mycket glad just nu. Men ändå vågar man inte hoppas eller bli för glad.

Det blev en riktigt lyckad kväll igår med underbar middag på Ocean och sen lite öldrickande på Harrys. Maten var inte att leka med.

Dags att sova och samla krafter inför en låååång arbetsdag imorn!

Night night.

En fyndig rubrik var det ja...


Idag har jag varit ledig. Det har jag firat med att shoppa massor med nya kläder. Det blir man glad av. Imorgon blir en ny ledig dag då jag ska börja med att gå till frisören. Det ska visst tränas minst två gånger innan provet. Sen ska Carolinan firas på sin födelsedag på kvällen. Så då är det restaurang som gäller. Blir nog fint. Ny dag med nya möjligheter!


  

Födelsedagspresenter; Vad tycks om det nya möblemanget?


Positivismens dag idag


Sitter här och slöar i soffan och surplar i mig en smoothie. Det är bara att konstatera att den nya mixern har gjort ett bra jobb; det smakar ljuvligt och kyler skönt i min ömmande hals. Smotthie är den nya frukostvanan.

Jag måste försöka sluta att tycka synd om mig själv. Inte bara se allt negativt i mitt liv utan också ta fram de där små positiva sakerna. Det kanske inte är stora saker men man måste se till att passa på att njuta av dem. Just nu njuter jag av min smoothie och tanken på hur fina mina köksmöbler kommer att bli här i lyan. Och det finns någon som gör mig glad just nu. Och på torsdag ska jag till frisören och bli tränad på.

Back to tvättstugan!

image14

Ny lyxig frukostvana minsann


Är det såhär man ska må som nybliven 25-åring?


Jag tycker inte om mig själv just nu. Tycker inte om allt som jag känner och inte känner just nu. Jag känner mig så tom på något sätt.

Födelsedagen i fredags firades med lunch på stan med mamman och fika med Carolinan. Sen var det paketöppning hos päronen och efter det åkte jag och pappan och köpte nytt köksbord och stolar. Blir en bra present till mig från mig själv.
Nu är man gammal. Ålderkrisen uppenbarar sig bara mer och mer. Jag kan nog inte beskriva den stress jag känner med ord för att någon ska kunna förstå. Samtidigt känner jag mig så dum och pinsam för att jag känner som jag gör.

Firade födelsedagen ytterligare på lördagen med fika på stan med Ida och en alldeles sprudlande vacker och lyckligt nygift Mari. Tänk att få känna den där nygifta lyckan någongång. Jag skulle kunna göra vad som helst för att någongång få bli gift och älskad.

Igår firade jag min dag ännu mer genom att bjuda hem Tinan på tacosar och rosé. Mycket gott! Det är så härligt när man kan öppna en flaska vin och faktiskt ha någon att dela den med. Och någon att diskutera livet med. För något nöje med att dricka ett gott vin i min ensamhet känner jag inte ofta. 

Hm.. Jag hatar att jag känner mig så deprimerad och tom. Jag vill ju inte vara en bitter människa. Men ändå blev jag en. Hur?! Hur gick det till egentligen?! Jag förstår inte.. Jag har ju alltid känt mig stark! Jag vill bara gråta. Men jag kan inte. Inga tårar kommer.

Jag fick trots de här mörka tankarna och jobbiga känslorna höra i helgen då jag jobbade lite extra i hemstaden att jag inte har sett eller verkat lyckligare och gladare förut! Hur gick det till?! Kan jag inte lura i mig själv också att jag är sådär glad och lycklig som jag tydligen lyckats lura i min chef..
Jag förstår nu också varför han frågade om jag blivit sambo..
Om jag nu varit sådär lycklig på jobbet är det nog lätt att börja tro sånt.. ;-) Men nejnej.. In my dreams.. Only In My Bubble.

Dags att dra ett strå till stacken.
Over and out.


image13


RSS 2.0