What a lovely day!

Vad är det som händer?
Vad är det jag håller på med?
Vad bör jag göra?
Tusen frågor snurrar runt där uppe i mitt lilla huvud.

Måndagsklubben var den bästa festkvällen på länge. De gångerna jag har haft lika roligt som i måndags är fåräknade. En riktig fullträff! Med rätt sorts människor antar jag. Men ärligt talat, jag borde nog ge honom en riktigt ärlig chans. Inte fundera så mycket utan bara vara. Jag tycker ju om honom. Egentligen. Innerst inne. Men jag är rädd. Jag stänger ute allt som har med känslor att göra så fort jag ser honom. Dumt eller inte?

Tisdagen spenderades med C-J-L. Mycket cola och kaffe. Sen blev det några timmars receptionsjobb. Onsdagen blev en underbar dag på stranden och sedan mat och The Attic i Halmstad. Svårt att riktigt slappna av på ett ställe som varit ens arbetsplats. Men vi hade riktigt trevligt C-J-L, Fröken S och jag + de andra kompisarna som slöt upp senare på kvällen. Det bästa av allt var att jag var chaffuör. Jag tycker om det. Ingen ångest dagen efter.

Dagen efter, det är idag det. Den började tidigt. Redan klockan 8 var jag uppe. Pappan och jag har haft en riktigt underbar dag och bara glidit runt i cabben nere på Österlen i solen. Vackert!

Dags för sängen. Trött trött trött. Skönhetssömnen är viktig. Det vet vi alla.
Imorn blir det träning!



Kanske på lördag?



En dag på stranden avslutas bäst med Club Monday


Laddar upp inför måndagsklubben.
Ska bli skoj. Funderar lite på outfiten bara. Håret får förbli uppsatt.

Älskar vädret just nu. Änltigen blir man brun. Äntligen kan man använda sommarkläderna på riktigt! Svensk sommar! Underbart!



Läskande


Another Me


JAG VÅGADE!



Och yes - Here I am


Fylking gånger 2

I tisdags kväll serverade jag Gert och Tanja förresten. Till min stora besvikelse.
Hur torr som helst. Kruttorr. Jag som fått för mig att han är festlig.



He's in My Bubble for sure


Beachen here I come!

Igår blev det shopping med Martina i Halmstad. Jag borde skämmas så mycket som jag shoppade. Men roligt var det! Man blir glad av nya kläder och prylar. Kvällen avslutades med vindsrensning hos mamman och pappan och senare några cider med Emelie. Fast jag var absolut inte på humör för utgång egentligen. Och ännu besviknare blev jag när jag såg mig själv i spegeln och såg att mina lockar inte alls var lika fina som under dagen.

Idag blir det en dag på stranden. Äntligen! Här ska solas!
Och ikväll är det dags för det stora steget. Den där långa och tjocka luggen ska klippas fram. Ska bli kul, men lie nervöst är det. Vet dock inte om jag kommer att våga låta henne blondera mig så mycket som hon vill. Kanske håller mig till slingor i olika blonda nyanser. Vi får ta ett snack om det där..

So long!





Wanna Hang Out On The Beach?







 


Problema Grande


Suck, Suck, Suck!
Ännu mer problem!
Jag och Tinan har haft samtal.
Viktiga samtal.

Tinan tycker inte heller att jag ska ändra på håret.
Ännu en person som har stort inflytande på mig tror jag.
Tengo un problema grande..

What to do?



The Hair

Håriga bekymmer

Helgen är förbi. Återigen. Varför går helgerna alltid så fort? Oavsett om man jobbar dem eller inte..
I lördags blev det ljuvlig mat, vin och lite goa drinkar med Andersson på Grappa. Igår blev det en såndär underbart slö dag med C-J-L. Vi började med hemlagade hamburgare med klyftpotatis på vårt stamhak, sen blev det promenad i stan, kaffe på ett annat café innan vi tog tag i vår dag genom att gå bort till Hemmakväll och köpte varsin stor påse med godis.. ;-) Sen blev det Wallander på dvdn. En alldeles perfekt dag. Inga större ansträngningar gjordes. Vi blev nog ganska utvilade. Precis vad som behövdes!

Idag drar jobbet igång igen. Kl 17. Men vi ska försöka jobba undan så gott vi kan så att vi kan komma i någorlunda tid till Måndagsklubben ikväll. C-J-L har inget stamkort och kan därmed inte gå före i kön. Dumt. För kö är det! Förstår inte hur den här klubben kan vara så populär!
Ikväll ska vi spana hade vi tänkt. Kan hoppas man finner något fint att vila sina blå på.. haha..

Jag har ett problem faktiskt. Något som jag ser som ett bekymmer för mig just nu.
Jag hade bestämt mig för att göra som frisörskan vill. Lång tjock lugg och göra mig ännu blondare än vad jag redan är. Jag fick siktet inställt och blev grymt sugen. Man måste ju våga! Men när jag igår rådfrågade Björnen fick jag inte alls det svaret jag ville få. Han satte käppar i hjulen för mig och mina hårplaner. Han tycke inte alls att jag skulle klippa lugg och framför allt inte bli blondare. Han var fast besluten om att jag skulle behålla mina guldiga lockar eftersom att det är absolut finast.
Detta har gjort mig tveksam. Jag är ju förtjust i lockar. Och det funkar ju inte med en lång tjock lugg.. Inte kunde jag tro att den killen hade sånt stort inflytande på mig.. Fortfarande... =(
Vad ska jag göra?!

Min - Bara Min


Bittersweet

Dåligt med uppdateringar från min sida. Jobbet har dragit igång igen. Ordentligt!
Fast imorgon är jag ledig igen. Och på söndag. Sitter och försöker smida planer inför morgondagen. En ledig lördag måste man ta vara på. Det lutar åt mat och vin med Andersson.

Igår var det äntligen dags! Den röda fotöljen inhandlades! Den är underbar! Im in love!
Och tro det eller ej, men jag kom även hem med den STORA zebratavlan som jag så länge gått och suktat efter. Jag kan inte sluta titta upp mot den och le. Materialist - ja visst!

Jag och min chef gick ut lugnt och sansat efter jobbet inatt och tog några öl ihop. Det gick bra. Inga diskussioner och inga sura miner. Jag brukar vara skeptisk när han frågar om vi ska ta några öl. Jag vet hur han blir och jag blir alltid besviken och förlorar mer och mer respekt. Men denna gången blev jag förvånad. Visst kändes han lite bitter men vi hade ändå trevligt. Det bästa beskedet av allt är att jag kommer att jobba 45% i recpetionen i höst. Underbart! Det här kommer nog bara att göra mig gott. Tror jag. Man måste i alla fall testa att försöka förbättra sin situation. Annars är det jag som blir mer och mer bitter för varje dag. Det vill vi inte!
Kvällen avslutades bra med goa kramar från J the klädföräljare. Härligt!





I want you - I need you



 


Den kungliga högheten och partyprinsessan

Vilken helg!

Alldeles lysande!


I fredags var det tacokväll med Lady Club-tjejorna. Alltid lika kul att ses! Mycket skvaller, skratt och flams. Precis det ska vara när 6 tjejer träffas!


Igår var det dags för lite extrajobb i receptionen. Ringrostig men jag blev bara starkare och starkare ju mer tiden gick. Något som bör tilläggas är att vi haft en kunglig höghet boende hos oss i 3 dagar. Prinsen. Carl Philip. Glödhett!

Kvällen spenderades tillsammans med frisörskan. Vi började med mat och vin i mängder hemma i min lya. Tjejsnack på hög nivå blir det alltid när man träffar den underbara frisörskan. På ett kick hade hon även fixat ordentliga hollywood-lockar i mitt hår. Ni skulle se håsvallet! Och jag kände mig som en prinsessa för resten av kvällen. Vi festade vidare i stan. Och det blev hårt. Men så roligt vi hade!


Dagen idag har spenderats utomhus mestadels vilket är alldeles underbart. Så pigg man blir av att vara ute! C-J-L och jag började dagen med en utflykt till apoteket. Sedan blev det promenad vid beachen. I eftermiddags satt vi i gröngräset och spanade in våra manliga arbetskamrater spela fotboll. Sverige mot Sydamerika. Vi har ett helt fotbollslag med sydamerikaner på mitt jobb. Så spanskan hör man dagligen. Härligt. Hungriga efter att han ansträngt våra ögon på killar och fotboll åkte vi mot en av stans pizzerior. Det gjorde susen. Kvällen avslutades med kaffe och choklad på min uteplats med tända ljus. Bättre dag kan man inte ha!


Imorgon blir det måndagsklubben igen. Så att det står härliga till! Men återigen - Vilken outfit denna gången? Jag ska sova på saken.



Hot Stuff


FREDAG = IKEA-besök och Taco-kväll!

Blev ingen tur med pappan till IKEA. Jag åkte ensam och kom hem med två kuddar som matchar med den framtida fotöljen och soffan, en blomma, värmeljus och en påse med toblerone. Ryamattan jag hade kollat in på hemsidan var inte alls så fin i verkligheten. Så den får nog allt vänta. Nu blir det uppladdning inför taco-kvällen med The LadyClub ikväll. Vad ska man ha på sig tro? Och the hair?


Pretty Jacket - but I guess it stays In My Bubble


Sköna lata dagar

Bra dag idag.
Vaknade senare än beräknat så morgonpromenaden vid stranden fick försakas. Istället blev det en lång skön lunch med Tinan på Harrys i Falkenberget. Vi förtärde räksallad respektive pasta. Gott! Men tråkigt att man alltid alltid alltid blir missnöjd med servicen på det stället. För maten är det aldrig några större fel på. Tinan är soft. Skönt. Precis så det ska vara. I synnerhet när man har semester.

Jag fortsatte min sköna med att tvätta bilen och sen avslutningsvis lite handling. Jag tillhör gruppen av människor som tycker om att handla i olika butiker varje gång. Olika sortiment och olika möjligheter. Jag vet, jag är en nörd. Men det är okej.

Sitter nu i soffan och funderar på vad man ska hitta på imorgon. Någon som har något tips? Jag är rastlös. Ska försöka lugna ner mig lite med en stor skål popcorn och en film. Alldeles ensam. Synd om mig är det. Don’t you think?




Bör förtäras med citron, annars omöjligt


Sova Äta Jobba Dö


Är det det som livet går ut på?
Sova, Äta, Jobba, Dö
Isåfall ska jag gå och bli lyxhustru för jag njuter verkligen av min semester.
Att vara fri hela dagarna!
Det är alldeles underbart!
 


Want me to be your lyxxhustru?



 


Semester är livet!

Sköna måndag!
Idag har jag inte gjort många knop!
Sovmorgon och eftermiddagen spenderades med C-J-L. Hemmagjorda hamburgare med klyftpotatisar på stamhaket. Promenad i solen. Sen valde vi att sitta på varsin sten vid havet och bara njuta av allt vackert omkring oss. Havet är nog det vackraste jag vet. Oavsett väder och vind.

Imorgon blir det vinkväll på någon uteservering med Amanda. Jag älskar SEMESTER!
Jag laddar även upp inför IKEA-besöket med pappan på fredag. Äntligen ska jag inhandla min röda fotölj!



Friheten




Justin Justin Justin...

Så fin att man skulle vilja äta upp med sked...




 


Tillbaka efter bröllopsfirandet

Vilken kanonhelg!

Trött efter allt jobb steg jag upp i lördags morgon och satte mig på tåget mot Göteborg. Linas bröllop var riktigt lyckat och vilka trevliga människor jag kom i kontakt med. Jag hade riktigt roligt, från början till slut och kände mig inte ensam eller bortkommen en enda stund. Jag antar att man kanske blir mer öppen och social när man är ensam. Nyttigt!


Söndagen spenderade jag med Mr. D. En riktigt lat och skön söndag. Framåt eftermiddagen tog vi oss samman och gick utanför dörren ner mot stan för kaffe och sedan mat på italiensk pastarestaurang. Jag gjorde ett riktigt bra val och fick ljuvlig mat. Mmm mmm mmm! Tryffelolja kan jag nog aldrig tröttna på. Dessvärre gjorde Mr. D inte lika bra val och fick sitta och muttra över sin torra kyckling..


Idag har semestern börjat på riktigt. Jag har återigen haft en lat dag. Framåt eftermiddagen tog jag mig ner mot stan för ett besök på systembolaget. Kylskåpet behövdes bunkras upp inför sommarens alla varma festkvällar.. ;-) Nu ser det bra ut igen, välfyllt. En fröjd för ögat.. haha..

Kaffe och chokladboll med C-J-L på vårt stamhak har också hunnits med. Annars har jag tagit det nästan obehagligt lugnt idag.


Just nu sitter jag och ber att vädergudarna ska vara på min sida imorgon. Det vore tråkigt om den lilla solbrännan man lyckats få skulle blekna bort. Snart är det dags att öppna en cider och börja tänka på kvällens outfit inför diverse festligheter på måndagsklubben senare ikväll..


Let the party start!



Kaffet som fick mig och Mr. D att vakna


Ljuvliga sommar!

Dagen var precis som den skulle bli. UNDERBAR!
Bröllopspresenten är fixad inför lördag. Fyra av dagens timmar spenderades på stranden med både Tinan och C-J-L. Jag gillar verkligen våra stränder här på västkusten. Vackert vackert. Sommarens premiärdopp är numera gjort. Jag känner mig stolt. Det fanns liksom ingen återvändo eller att börja fega ur kunde jag totalt glömma när jag och Tinan kommit så långt ut att vattnet börjat komma upp till låren.. Tinan hade inte tillåtit.. =)

Köttbullssallad med vitlöksdressing fick det bli när jag gick ut och åt kvällsmat med Martina. Blev även två kulor glass i kvällssolen återigen vid bbeachen. Satt fint! Jag har en fetisch på Apelsin-Choklad-glass. Jag tröttnar aldrig. Ljuvlig!
Snart dags att inta sängen. Imorn blir det med sol! Dock kommer kvällen att avslutas med jobb. Mindre kul. Jag har konstiga känslor i magen inför helgen.



Dressed for succes på lördag

LYCKA OCH FRIHET



Idag blir det en dag på stranden.
What else is there to say?!
Nä, man kan inte säga annat än UNDERBART!!

RSS 2.0