Ensamheten gör sig påmind


De solbruna strumpbyxorna inför kvällen är nu inhandlade. Strålande väder, massvis med folk och jag kände mig så ensam. Nu när jag kommit hem igen piper såklart telefonen och Emelie ville fika på stan. Lite strävigt att cykla tillbaka så jag har beslutat mig för att stanna hemma, vila upp mig inför kvällens festligheter och eventuellt handla lite mat.


Ikväll blir det party i hemstaden. Får hoppas att det blir kul. Längesen jag var ute där nu. Vill inte ha för höga förväntningar bara eftersom man då med all säkerhet blir besviken. Outfiten för kvällen är ännu oklar. Det finns mycket alternativ nu när det är så fint väder!


Ny granne ovanför mig. Killen ovanpå har flyttat till lägenheten precis jämte mig har jag numera kuckelurat ut. Så killen ovanpå heter numera killen jämte. Den nya grannen ovanför sprang jag på innan och han verkar väldigt trevlig. Nice. Massa killgrannar. I like.


Jag mår egentligen inte alls bra just nu. Men något inom mig försöker att förtränga det. Stänga det inne. Något vägrar släppa ut det. I Stockholm fick jag beskedet att min mamma fått infektion i såret från hennes operation. Min morfar kördes i ambulans för hjärtinfakt och fick en pacemaker inopererad och ligger på hjärtintensiven.. När kommer dagen då allt bara kan få vara bra?!

Nu klädprovning!   

image207

Me Like, Me Like!


Jag ♥ Kommentarer!
Postat av: Jannike

du skriver fint! hoppas kvällen blir bra!

2008-05-03 @ 19:49:38
URL: http://iingensoldat.blogg.se
Postat av: Jannike

du skriver fint! hoppas kvällen blir bra!

2008-05-03 @ 19:50:20
URL: http://iingensoldat.blogg.se
Postat av: Tina

*kramar om min vän*
Motgångar i livet finns nog av en anledning, men vad anledningen är är väl ofta svår att veta...men troligen finns det en...ja, anledning alltså.

Styrkekramar till dig!

2008-05-04 @ 10:49:05
URL: http://rutaett.blogg.se
Postat av: Hanna

den llaten ar faktiskt bra :D

2008-05-04 @ 12:11:20
URL: http://theobsession.blogg.se
Postat av: Bloggföreståndarinnan

Jannike: Tack det samma! =)

Tina min älskade Tina: Jag tror att du har rätt. Men ibland hade det bara varit skönt att få vara utan dem.. KRAM

2008-05-04 @ 22:41:34
URL: http://mybubble.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Din mailadress: (visas bara för mig)

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0